Ghid pentru Maori Tattoo. Cum să obțineți a ta și de ce ar trebui?

Noua Zeelandă arta de tatuaj Maori sa bucurat de renaștere în cultura popului de astăzi. Probabil nu ați auzit niciodată de Ta moko. De fapt, dacă nu sunteți interesat de hotărârea Dwayne Johnson sau Rihanna, nu ați observat niciodată tatuajele Maori. Tatuajele Maori sunt pline de simbolism și au înțeles profund în spatele fiecărei forme și linii folosite. Dar dacă ați observat acest formular de tatuaj uimitor, vă puteți întreba cum să obțineți unul de-al vostru. Iată ce trebuie să știți despre obținerea unui tatuaj Maori.

Ghid pentru Maori Tattoo. Cum să obțineți a ta și de ce ar trebui:

Ghid to Maori Tattoo. How to Get Yours and Why you Should?

Inițial postat de Houda

Istoric, tatuajele Maori au fost realizate complet diferit de ceea ce a devenit cunoscut sub numele de tatuare tradițională în SUA. Obținerea acestui tip de tatuaj este un proces lung. Nu este o afacere unică. În mod normal, ai obține un tatuaj făcut cu un tatuaj. În timp ce a devenit acceptabil să faci tatuaje Maori cu o armă, poporul polinezian a făcut-o cu piepteni de tatuaj. Deci, pielea nu a fost perforată cu un ac, de fapt a fost sculptată cu daltă. Dacă sună mai dureros, este. Maori nu sunt pentru cineva care are o toleranță scăzută la durere, indiferent dacă utilizați un pieptene sau un ac.

Alegeți-vă designul

Ghid to Maori Tattoo. How to Get Yours and Why you Should?

Inițial postat de Renee Evanoff

Maori sunt pline de semnificație personală. Ele sunt pline de spirale, curbe și puncte realizate într-un model foarte complicat. Dacă alegeți un design de tatuaj te-a luat pentru totdeauna, un Ta moko va dura chiar mai mult. Fiecare punct, linie sau formă vorbește despre tine. Dacă aveți frați există un simbol Maori pentru frate sau soră. Dacă mama ta este importantă în viața ta, există și un simbol pentru asta. Există și simboluri pentru obiectivele și atributele personale. Nu trebuie să știi ce sunt, trebuie doar să știi ce vrei să spui tat.

Luați drumul ușor

Ghid to Maori Tattoo. How to Get Yours and Why you Should?

Inițial postat de
Jennifer Lange

Poate că nu vrei să treci prin toate chestiile de semnificație personală; vrei doar ceva care să prindă ochii unui hottie în întreaga cameră. Puteți face și asta. O căutare Google vă va da multe idei pentru un tatuaj Maori. Dacă ești prea leneș să privești sensul designului tău poți să faci o poveste despre semnificație. Nu mulți oameni vor ști ce înseamnă oricum elementele de design. Asigurați-vă că aveți o poveste pe care o puteți avea când ați avut câțiva.

Obtine o Tatuaj personalizat gratuit Maori Design Citat:
Ofertă cu timp limitat (faceți clic pe fotografie)
Clic here to get your free custom tattoo design quote.

Decideți unde doriți Maori dvs.

Dacă vă lipiți de tradiția polineziană care a inventat acest tip de tatuare, locația dvs. va merge împreună cu mesajul pe care doriți să îl descrieți. Femeile ar lua de obicei tatuajele pe spate, gât, bărbie și buze. Pentru bărbați ei ar fi plasați pe față, pe picioare sau pe fese. Da, oamenii și-au tatuat talpa. Sunt singurul care crede că tatuajul fundului unui om este … ah … neobișnuit?

Alegeți un artist

Nu contează ce fel de tatuaj faci, unul dintre cele mai importante lucruri de reținut este să găsești un bun artist. Știu că sună simplu, dar poate fi mai greu decât crezi. Vrei să te asiguri că liniile sunt curate și cerneala nu se estompează. O modalitate de a găsi un artist bun este să te uiți la tatuajele pe oamenii pe care îi cunoști. Majoritatea oamenilor când găsesc un bun artist refuză să meargă la altcineva. Un artist bun va putea să încorporeze ceea ce vrei să spui într-un design uimitor.

De ce ar trebui să obțineți un Maori:

Ghid to Maori Tattoo. How to Get Yours and Why you Should?

Inițial postat de Elizabeth Jackson

Uită-te la fotografia asta, nu e doar adorabil? Oricum, punctul meu de vedere este, tatuajele sunt o declarație personală. Nu contează ce dai tu, toți spun ceva. Am văzut toți tatuajele care spun că cineva este un idiot. Pe de altă parte, am văzut tatuaje uimitoare și am spus că persoana care a avut-o a fost o mamă jamma rău.

Puteți să-l rotiți

Chiar dacă simbolurile folosite în Maori vă spun că sunteți baiatul unei mame care încă mai trăiește acasă și pe neașteptate vă sună mai slăbit, încă arată uimitor. Rețineți că doar o mică parte a populației va putea să știe ce spune tatuajul tău. Așa că lasă o mulțime de date potențiale impresionate de tatuajul tău – până când încerci să-i duci înapoi în casa ta de la mama ta. Puteți roti sensul tatuajului dvs. în orice fel doriți. Aveți grijă de asta, deși nu știți niciodată cine a cercetat istoria acestui tatuaj.

Maori nu sunt niciodată terminate

Unul dintre lucrurile frumoase despre tatuajele Maori este că ele sunt realizate într-un mod pe care le puteți adăuga întotdeauna la ele. Cu tatuajele tradiționale este uneori greu de legat într-un design de altul, dar cu Maori există întotdeauna o modalitate de a adăuga la ea fără a compromite frumusețea tatuajului original. Pe de altă parte, nu trebuie să adăugați niciodată la Maori dacă nu doriți.

Tatuaj exclusiv

Ghid to Maori Tattoo. How to Get Yours and Why you Should?

Inițial postat de LindaDavid Hardison

Toată lumea are tatuaje de stele, inimi sau cranii. Ele sunt unele dintre cele mai comune tatuaje acolo. Nici măcar nu trebuie să faceți un blocaj în majoritatea cazurilor pentru a vedea pe cineva cu unul din aceste tatuaje. Dacă vrei ceva care să-i facă pe cineva să-și întoarcă capul șansele sunt unul dintre aceia care nu o vor face. Pe de altă parte, un tatuaj maori este mai neobișnuit, mai izbitoare. Există ceva de spus pentru un tatuaj care îi face pe oameni să-și întoarcă capul. Cu tatuajele pierzând unele stigmate pe care le-a ținut în deceniile anterioare, vrei ceva ce captează ochiul.

La sfarsitul zilei tatuajele Maori nu sunt pentru toata lumea. E un lucru bun. Ceva mai popular devine mai puțin special. Tatuajul Maori este special datorită istoriei artei și a povestii unice pe care o spune. Utilizați informațiile de aici pentru a vedea dacă tatuajul Maori este ceva pe care îl puteți vedea purtând împreună cu dvs. pe tot parcursul vieții. Dacă este, alegeți designul și locația, apoi găsiți un artist bun și începeți.

  100 Idei Tattoo polineziană și fotografii care sunt GORGEOUS!