O gamă uimitoare și fascinantă de modele și semnificații japoneze de tatuaje

Tatuaj japonez este unul dintre cele mai populare tatuaje pe plan internațional. Are o bogată cultură și istorie, iar până și astăzi, chiar și cetățenii non-japonezi sunt jadați de design-urile populare japoneze. Pe lângă culorile minunate pe care le fabrică aceste tatuaje, semnificațiile sale sunt atât cele spirituale, cât și cele naturale, ceea ce îl face mai interesant.

Puteți pune un tatuaj japonez de alegere pe spate, braț, picior sau ca o artă corporală totală, pornind de la gât până la picioare. Gama de modele de tatuaje transmite diferite mesaje cu semnificație și scop. Din moment ce veți pune ceva pe corp permanent, ar trebui să înțelegeți cel puțin sensul său.

Aici sunt 8 gamă uimitoare și fascinantă de modele de tatuaje japoneze și semnificații:

Dragon Design

Uimitor And Fascinating Range Of Japanese Tattoo Designs and Meanings

Inițial postat de meow = ^ _ ^ =

Dragonul se numără printre cele mai populare modele de tatuaj în stil japonez. Puteți obține un tatuaj vechi obișnuit vechi sau un tatuaj colorat și profund mistic. Caracteristicile unui tatuaj dragon variază. În funcție de ceea ce doriți, puteți alege un tatuaj dragon cu ochii unui iepure sau demon. Gura lui poate fi deschisă și scuipă focul sau închisă. Dragonul tău poate lua caracteristicile multor alte animale, cum ar fi un șarpe și vultur. Creatura legendelor întruchipează puterea și înțelepciunea. Alte atribute includ generozitatea, curajul și puterea. Acesta este tatuajul pentru tine dacă vrei să transmiți independență și curaj.

 

Tatuajul Fire Bird (Hou ou)

Uimitor And Fascinating Range Of Japanese Tattoo Designs and Meanings

Inițial postat de onilce p

Un tatuaj japonez Phoenix este un design detaliat și complex. Tribul Phoenix este cel mai popular design. Ea descrie Phoenixul care se ridică din foc. Puteți utiliza cerneală întunecată sau luminată sau o combinație a celor două. Aveți posibilitatea să alegeți un design care să arate căderea, arderea sau scufundarea, printre alte mișcări. Pentru a deveni mai interesant, puteți gemeni tatuajul japonez cu cel al unui dragon. Fie că este singur, fie că este înfrățit, pasărea mitologică reprezintă nemurirea, sufletul nenorocit, renașterea, noul început și triumf. Tatuajul dvs. poate reprezenta soarele, focul sau vibrația pentru viață. O persoană poate purta acest tatuaj dacă a trecut prin ceva dificil și a supraviețuit. Tatuajul poate reprezenta, de asemenea, depășirea și renunțarea la trecut.

 

Un Koi

Uimitor And Fascinating Range Of Japanese Tattoo Designs and Meanings

Inițial postat de Stephanie Rice

 

Legenda spune ca un koi (crap) a reusit sa inoate in fata unui punct cunoscut sub numele de "Poarta Dragonului" si a fost transformat intr-un dragon ca o recompensa. Peștele este sărbătorit în Japonia pentru atributele sale masculine. Prin obținerea tatuajului peștilor pe corpul dvs. veți obține atribute precum, de exemplu, curaj. Acest design simbolizează, de asemenea, determinarea și dorința puternică de a reuși. Designul tatuajului poate simboliza abilitatea ta de a aspira să fii o persoană mai bună. De asemenea, puteți exprima nivelurile de rezistență și perseverență din încercările și încercările din viața voastră. Dacă personalitatea dvs. nu vă permite să renunțați cu ușurință, puteți merge pentru acest tatuaj japonez. Semnificația tatuajului dvs. poate varia în funcție de direcția în care se înotă și dacă are elemente cum ar fi apa. Dacă doriți un tatuaj tradițional koi, asigurați-vă că apa va veni spre el.

 

Obtine o Tatuaj japonez gratuit personalizat Design Citat:
Ofertă cu timp limitat (faceți clic pe fotografie)
Clic here to get your free custom tattoo design quote.

Un tigru

Uimitor And Fascinating Range Of Japanese Tattoo Designs and Meanings

Inițial postat de Ryan Leis

Acest design de tatuaje are aceleași atribute cu adevărata forță animală și curaj. Tatuajul se crede că îndepărtează spiritele rele, bolile și ghinionul și aspiră o viață lungă. Puteți alege acest tatuaj dacă vreți ca oamenii să vă gândească la voi ca fiind feroce, sălbatice, invincibile, feroce și puternice. Un tatuaj tigru care este prins în unele căutări de mișcare poate influența semnificația generată. De exemplu, un tigru calmat poate arăta dominația. Pe de altă parte, un tigru care reproduce pradă poate arăta orientarea și orientarea obiectivului. Pentru a face designul tatuaj standout, îl puteți combina cu un dragon.

Craniul

Uimitor And Fascinating Range Of Japanese Tattoo Designs and Meanings

Inițial postat de
Stephen Lee

Deși simbolul poate fi perceput negativ, el deține o semnificație japoneză în profunzime. Poți să o porți dacă vrei să arăți respect pentru oamenii care au trecut. Tatuajul poate reprezenta, de asemenea, o mare schimbare. Tatuajul tau poate reprezenta, de asemenea, vasul unui suflet. Alte simboluri includ depășirea morții, a protecției, a forței și a puterii. Puteți combina tatuajul dvs. japonez cu alte elemente, cum ar fi dragoni, flăcări, cruci și aripi de înger.

 

Cherry Blossom Tattoo

Uimitor And Fascinating Range Of Japanese Tattoo Designs and Meanings

Inițial postat de Michelle Kim

Poți să reprezinți acest tatuaj într-o varietate de culori roz aldine și frunze delicate, de tip hârtie. Tatuajul înflorit simbolizează frumusețea și fragilitatea vieții. Acest lucru se datorează faptului că floarea are o inflorire scurtă și apoi cădea și este împrăștiată de ploaie și vânt. Ciclul scurt face ca floarea să devină cu adevărat anticipată și apreciată pentru toată frumusețea ei. Având în vedere acest lucru, puteți alege acest tatuaj japonez pentru a sărbători viața după o boală sau pentru a onora o iubire pierdută. Tatuajul cu floare de cireșe poate simboliza faptul că aveți puterea de a supraviețui unor condiții dure. Dacă trăiți viața la maxim, acest lucru ar putea fi tatuajul pentru tine.

 

Hannya Tattoo

Uimitor And Fascinating Range Of Japanese Tattoo Designs and Meanings

Inițial postat de Jennifer B

 

Acest tatuaj de design se caracterizează prin ochi metalici, roșii sau portocalii și coarne asemănătoare trupului. Alte caracteristici includ dinți fang-like și un aspect de ură și resentimente pure. Cu cât este mai profundă colorarea feței, cu atât mai profundă și mai violentă sunt emotiile. Tatuajul este un personaj care reprezintă emoțiile lui Hannya, o femeie pasională gelos care a fost mistuită de furie față de iubitul ei și sa transformat într-un demon. Tatuajul poate arăta sentimente negative sau confuze umane, cum ar fi gelozia, invidia și ura. Acest tatuaj poate reprezenta partea întunecată a unei persoane, subliniind curajul și pasiunea. Se crede, de asemenea, că îndepărtează spiritele rele și aduce noroc. Puteți completa tatuajul japonez adăugând peștele koi, foc, vânt, floare de cireșe, ocean sau dragon.

 

Wave Tattoo

Uimitor And Fascinating Range Of Japanese Tattoo Designs and Meanings

Inițial postat de THE JOKER

 

Pentru a simboliza viața, puteți purta un tatuaj japonez de apă. Acest tatuaj poate, de asemenea, să transmită că viața, cum ar fi apa, devine și curge. Tatuajul poate simboliza puritatea și fertilitatea. Calmantele modele de tatuaje de apa pot arata pacea si linistea. Dacă tatuajul de apă este reprezentat ca un val mare, acesta poate arăta puterea. Alte modele pe bază de apă includ valuri sau picături. Puteți să însoțiți tatuajul dvs. de apă cu alte tatuaje, cum ar fi un pește koi, un tigru sau un dragon.

 

Aveți grijă atunci când alegeți tatuajul deoarece, în general, tatuajul poate influența modul în care vă percep oamenii. Puteți personaliza tatuajul dvs. pentru a simboliza exact ceea ce doriți și va avea o semnificație personală. Dacă nu sunteți sigur de tatuajul dorit, puteți căuta sfatul unui bun artist tatuator japonez cu o experiență vastă.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

5 + 4 =