Tatuaj Angelina Jolie – Fotografii și explicații

Angelina Jolie este una dintre cele mai bune actrițe ale generației ei. Smart, feminist și periculos de sexy, Angelina are totul. Ea este de asemenea cunoscută pentru că este îndrăgostită de tatuaje. O dovadă a acestui fapt este că ea are mai mult de o duzină de tatuaje pe tot corpul ei, de la picioarele ei în sus. Pentru a avea o bucatica a ceea ce inseamna, am venit cu cele mai bune 12 tatuaje Angelina Jolie si le-am compilat, impreuna cu fotografii si explicatii.

Angelina Jolie Tatuaj:

1. O rugăciune pentru sălbăticie la inimă; ținute în cuști. Angelina Jolie Tattoos – Photos and Explanation

Există un tatuaj Angelina Jolie pe brațul stâng, care spune: “O rugăciune pentru sălbăticie la inimă, ținută în cuști”, de Tennessee Williams. Tatuajul a fost creat în prezența mamei sale. Citatul înseamnă că Angelina vrea să fie sălbatică și liberă, dar societatea și lumea nu vor lăsa să fie.

2. Coordonări

Angelina Jolie Tattoos – Photos and Explanation

Gata pentru mai multe tatuaje Angelina Jolie? Aceste coordonate indică locurile de naștere ale copiilor adoptați de pe tot globul. Prima coordonată este locația din Cambodgia, unde sa născut cel mai mare fiu al ei, Maddox. Al doilea este locul de nastere al fiicei sale Zahara din Etiopia. Al treilea este locul din Namibia, unde a născut Shiloh, fiica ei biologică. Al patrulea este în Vietnam, unde sa născut fiul lui Angelina Plax. Al șaselea este un loc în Franța unde s-au născut gemenii ei. Ultima linie este coordonatele locului de nastere al lui Brad Pitt din Oklahoma. Acest tatuaj acoperă, de asemenea, un tatuaj dragon anterior și numele unuia dintre fostul său soț.

3. Cruce

Angelina Jolie Tattoos – Photos and Explanation

O cruce cu citația “mi-ai hărțuit destrumația”, adică “Ce mă hrănește, mă distruge și pe mine”, este tatuată pe talie. Angelina Jolie a obținut tatuajul înainte de a se căsători cu fostul său soț, Johnny Lee Miller, în 1995. Tattoo-ul a fost făcut în Amsterdam și a acoperit și tatuajul său anterior al balaurului cu limba albastră.

Obtine o Gratuit Custom Tattoo Design Citat:
Ofertă cu timp limitat (faceți clic pe fotografie)
Clic here to get your free custom tattoo design quote.

4. Simbolul morții

Angelina Jolie Tattoos – Photos and Explanation

 

Acest simbol japonez pentru moarte pe lama de umăr stânga a fost primul ei tatuaj. Ea a spus că tatuajul îi amintește că trebuie să trăiască în acest moment, căci mâine nu este nici o garanție. De când a fost făcută fotografia, Angelina a eliminat deja și a înlocuit acest tatuaj cu scriptul Khmer.

5. Billy Bob și dragonul

Angelina Jolie Tattoos – Photos and Explanation

Acest tatuaj poartă numele celui de-al doilea ex-soț, Billy Bob Thornton. Ea a scos-o când s-au despărțit.

6. Khmer Script

Angelina Jolie Tattoos – Photos and Explanation

Scriptura Khmer a fost făcută pe lama de umăr stânga cu folosirea limbii Cambodgiei. A fost o incantatie sa o protejeze pe ea si pe fiul ei adoptat, Maddox (care era din Cambodgia), de rau. Aceasta este traducerea scenariului “Fie ca dușmanii tăi să fugă departe de tine. Dacă dobândiți bogății, ele pot rămâne întotdeauna ale voastre. Frumusețea ta va fi cea a lui Apsara. Oriunde s-ar putea merge, mulți vor participa, vă vor servi și vă vor proteja, înconjurați de voi din toate părțile. “

7. Cunoaște-ți drepturile

Angelina Jolie Tattoos – Photos and Explanation

Acest tatuaj este titlul unui cântec de la trupa preferată, The Clash. Este tatuat pe fund și în stil gotic.

8. Rune Tattoo

Angelina Jolie Tattoos – Photos and Explanation

Acest tatuaj pentru rune este un simbol al literei H. Nu există o explicație clară pentru tatuaj, dar zvonul este că Angelina a primit tatuajul în timp ce se întâlnea cu fostul său iubit, Timothy Hutton.

9. Forța Will – tatuajele Angelina Jolie

Angelina Jolie Tattoos – Photos and Explanation

Acest tatuaj a fost făcut pentru a acoperi tatuajul anterior pe care ea și fostul său soț, Billy Bob Thornton, au făcut-o. Designul este un script arabe care spune: Forța voinței.

10. Linia abstractă

Angelina Jolie Tattoos – Photos and Explanation

Acesta a fost tatuajul pe care Billy Bob și Angelina l-au făcut. Asta a fost pe brațul drept, dar acum ea a acoperit-o cu un scenariu islamic.

11. Tatuaj Bengal Tiger

Angelina Jolie Tattoos – Photos and Explanation

Un tatuaj de tigru larg de 8 inci, de 12 inch, plasat pe spate. A fost făcută în anul 2004, de către același artist de tatuaj care a făcut tatuajul ei Khmer script. În timp ce făcea tatuajul, artistul a scandat o vrajă pentru a binecuvânta Angelina. Acest tatuaj a fost, de asemenea, ales ca parte a unei sărbători pentru a deveni cetățean cambodgian.

12. XIII

Angelina Jolie Tattoos – Photos and Explanation

Numărul zecimal XIII reprezintă faptul că Angelina nu crede în superstiții. Ulterior, ea a adăugat V MCMXL: 13 mai 1940. Aceste numere îi reamintesc despre discursul lui Winston Churchill: “Nu am nimic de oferit decât sânge, trudă, lacrimi și sudoare”.

Deci, este vorba de tatuajele lui Angelina Jolie cu fotografii și explicații. Sperăm că compilația noastră v-a ajutat să răspundeți la întrebări de ardere. Fanii vor admira mereu Angelina Jolie pentru abilitățile ei de actorie și tatuaje atrăgătoare.

Dacă vă plac aceste tatuaje Angelina Jolie, verificați tatuajul Rihanna.