Tatuaje tradiționale – 100 de tatuaje tradiționale tot timpul cele mai vechi

Tatuaje tradiționale au fost în jur de mult timp, și pentru un motiv bun! Am adunat cele mai mari tatuaje clasice și modele de toate timpurile. se bucura!Îndrăzniți-vă pentru că sunteți pe punctul de a afla cine a inventat tatuajele tradiționale. Dacă sunteți un american sau o persoană care a studiat istoria la un moment dat în viața lui, atunci trebuie să știți despre Pearl Harbor. Ce sa intamplat atunci nu este punctul, dar locatia in sine este. Acesta este locul unde un fost comandant de marină numit Norman Collins a învățat diferite tehnici de tatuaj direct de la maeștrii japonezi de tatuaj.

Norman Collins, denumit și Sailor Jerry, a dezvoltat un nou tip de tatuaj care a fost rezultatul combinării tehnicilor japoneze cu propria sa viziune americană. Culorile pe care le folosea erau vii și alegerea sa în iconografie era îndrăzneață. El nu numai că inovează stilul, ci și tehnica prin construirea de mașini de tatuat și încercând să aducă mai multă culoare în lucrările sale.

Atunci, soldații obișnuiau să-și tatueze fără să se îngrijească de modul în care oamenii se gândeau la ele. Adevărul aspru era că nu știau dacă ar fi vrut să o facă în viață, așa că au făcut un marcaj permanent. Mai târziu, doar marinarii, oamenii fără adăpost și ciudățenii de circ au fost tatuați. Nu le păsa de constrângerile sociale, deci acțiunile lor au fost văzute ca revolte.

Din fericire, societatea nu se uită la oamenii tatuați așa cum obișnuia. Ceea ce nu sa schimbat sunt tatuajul tradițional. Ele sunt considerate clasice care ne vor supraviețui pe toate. Unele dintre cele mai des intalnite modele de tatuaje se pot face intr-un mod destul de prost ca tatuajele traditionale. Paleta de culori disponibila in aceste zile ajuta cu siguranta, insa complexitatea tehnicii lui Sailor Jerry nu poate fi depasita.

Potrivit unor surse multiple, cele mai populare modele de tatuaje tradiționale sunt reprezentări ale simbolurilor nativilor americani, ale fetelor și băieților, sirene, combinație de înghițit și vrabie, diverse tipuri de inimi, ancore, vultur, precum și marină și alte forțe armate simboluri; pumnalele si trandafirii. Orice poate fi adaptat stilului tradițional, astfel încât să puteți găsi un artist de tatuaj care este un sertar bun și un entuziast dacă doriți.

Contents

60. Flori vibrante și o scrisoare de dragoste

Tradiţional Tattoos - 100 All-Time Greatest Traditional Tattoos EVER

Scrisorile de dragoste sunt un lucru al trecutului în mod tradițional. Cu toate acestea, tatuajele tradiționale care prezintă literele de dragoste sunt nemuritoare. Flori cu stil precis și subtilă umbre fac acest bijuterii tatuaj. Mesajul pe care îl trimite este pozitiv și ar putea da unui om un sentiment cald. Acesta este modul în care un tatuaj ar trebui să vorbească cu altcineva: cu atractivitate vizuală și dezorientare emoțională. Dacă florile sunt ceea ce vă place în special, puteți găsi mai multe tatuaje de flori aici.

59. Tatuaj tradițional cu potcoavă tradițională

Tradiţional Tattoos - 100 All-Time Greatest Traditional Tattoos EVER

Noi credem ca potcoavele aduc noroc si au un rol de protectie de secole acum, dar stiti povestea din spatele ei? Pur și simplu, un fierar a scos potcoavele atașate de picioarele diavolului numai după ce diavolul i-a promis că nu va intra în nicio gospodărie cu o potcoavă înăuntru. În plus, potcoava păstrează vrăjitoarele. Indiferent de ceea ce alegeți să credeți, adevărul este că saturația culorii și căptușeala din acest tatuaj sunt uimitoare! Locul de amplasare este un plus mare!

58. Salutând Pina Colada oricând, oriunde

Tradiţional Tattoos - 100 All-Time Greatest Traditional Tattoos EVER

Sunt prea mult de cunoscător de cocktailuri sau te gândești și la Pina Colada? Acest tatuaj este atât de bine făcut, încât mă imagin eu pe o plajă, savurând o băutură aromată de ananas. Complimente pentru artistul tatuaj, Kim Nguyen, care a imprimat această frumusețe în Olanda! A făcut o treabă excelentă, exprimând brusc liniile și culorile din vechiul mod școlar. Știți ce spun ei, nu alegeți tatuajul, alegeți artistul tatuaj!

Obtine o Tatuaj tradițional personalizat gratuit Design Citat:
Ofertă cu timp limitat (faceți clic pe fotografie)
Clic here to get your free custom tattoo design quote.

57. Potcoava și trandafirul

Tradiţional Tattoos - 100 All-Time Greatest Traditional Tattoos EVER

Marinarii s-au gândit că potcoavul a asigurat sosirea lor în siguranță în destinație, de ce să nu purtați unul pe piele și să beneficiați de protecție în orice moment? Această potcoavă este decorată și colorată cu nuanțe vii. Combinația dintre potcoavă și trandafir este clasică. Delicate și feminine, acest design este împuternicit în același timp. Acesta include linii groase, dar și curbe foarte moi.

56. Speranță și viață în jumătate de lună

Tradiţional Tattoos - 100 All-Time Greatest Traditional Tattoos EVER

Acest lucru se numără printre tatuajele tradiționale care nu se referă numai la simboluri, ci la tehnică. În timp ce jumătatea lunii nu este un design popular impregnată în această tehnică, arată destul de atrăgătoare pentru a deveni una! Când mă uit la asta, mă face să mă gândesc la speranță și la viață datorită adăugirii de flori. Culorile sunt frumoase și vibrante!

55. Sipping de la un cocktail pe o plaja reala

Tradiţional Tattoos - 100 All-Time Greatest Traditional Tattoos EVER

Negru și roșu este o combinație de culori ucigaș reprezentativă pentru tatuajele tradiționale. Dacă ne gândim mai înainte la plaje și la Pina Colada, acum ne putem descurca în această viziune perfectă. Design-ul în sine este simplist. Cu toate acestea, apusul soarelui declanșează, cu siguranță, zonele de eliberare a endorfinului din creierul tău! Un tatuaj bine impodobit ca acesta poate avea același efect asupra purtătorului său!

54. Rândina care poartă flori

Tradiţional Tattoos - 100 All-Time Greatest Traditional Tattoos EVER

Rândunele au o mulțime de semnificații simbolice. Acest tatuaj ar putea fi o interpretare metaforică a unei vechi superstiții care spune că înghițiturile poartă sufletele marinarilor morți direct în ceruri. În acest caz, sufletele marinarilor ar putea fi reprezentate de flori. Această înghițire o poartă cu siguranță, deci această analogie ar putea fi corectă. În afară de asta, înghițirea înseamnă libertate, speranță, iubire, îngrijire și afecțiune. Executarea și plasarea acestui tatuaj sunt remarcabile!

53. Contrasteaza inima neagra si florile

Tradiţional Tattoos - 100 All-Time Greatest Traditional Tattoos EVER

Drăguț dulce, această inimă neagră nu trimite un mesaj foarte pozitiv. Mai mult, o inimă melodramatică este salvată de flori colorate fericite care sunt suprapuse pe ea. Din moment ce face parte din categoria tradițională de tatuaje, nu cred că are nimic de a face cu negru la inimă expresie. Artistul tatuaj a umplut perfect inima cu negru, fără a lăsa pete goale sau linii de umplere. Asta e doar un artist profesionist de tatuaj cu o mașină de tatuat profesionist.

52. Bandă de bandă fără timp îndelungată constă în frumusețe Tradiţional Tattoos - 100 All-Time Greatest Traditional Tattoos EVER

Tatuajelor tradiționale sunt montate pentru orice parte a corpului uman. Această fată a ales să obțină o bandă de cerneală învelită, plină de desene tradiționale. În primul rând, există portretul unei femei frumoase, lângă un trandafir uimitor și alte simboluri. După cum puteți vedea, tatuajul care arată ca un colier nu se face folosind aceeași tehnică, dar ambele se potrivesc și se îmbină într-un mod minunat.

51. Tânărul și tradiționalul Johnny Depp

Tradiţional Tattoos - 100 All-Time Greatest Traditional Tattoos EVER

Când te uiți la acest tatuaj, vă rugăm să rețineți că acesta nu este un portret realist. Chiar dacă tatuatul Johnny arata foarte mult ca Johnny real, trăsăturile sale ar putea părea prost realizate. Vă pot asigura că nu sunt. Aceasta este o interpretare a aspectului și personalității lui Depp în vechea tehnică a școlii. Nimic mai puțin și nimic mai mult! Ei bine, lacrimile și inimile sunt extra!

50. Moliul fluture și craniul

Tradiţional Tattoos - 100 All-Time Greatest Traditional Tattoos EVER

O combinație de fluture și molie, acest tatuaj este decorat cu un craniu. Culorile sunt atât de vibrante încât trimit un mesaj vizual foarte puternic. Vorbesc despre intensitate, personalitate și echilibru între viață și moarte. Craniul nu este colorat, deci este în mod clar menit să fie așa, deoarece moartea nu este cel mai vesel lucru. Liniile sunt precise și umbrirea este subtilă. Acest design este destinat femeilor mai mult decât bărbaților.

49. Cămilele și cactusul

Tradiţional Tattoos - 100 All-Time Greatest Traditional Tattoos EVER

Uneori un tatuaj foarte detaliat arata mult mai bine decat alte cele mai grafice. Acesta este un caz în care puține detalii sunt suficiente pentru a desena în mod corespunzător o cămilă decorată și un cactus în spatele ei. Cămilele nu arată fericit, poate pentru că poartă decorații de Crăciun în deșert și acesta este exact punctul. Un artist talentat poate trimite diverse mesaje doar prin utilizarea corectă a liniilor curbe. Îmi place cum florile acționează ca un cadru în acest tatuaj cu temă desert.

48. Femeia marinarului care se rosteste

Tradiţional Tattoos - 100 All-Time Greatest Traditional Tattoos EVER

O femeie marinar sau o fetiță în costum marin se potrivește perfect pe piciorul acestei femei. Se pare că se roșește și ar putea fi doar o încercare de a accentua inocența și feminitatea ei. Nu este descris ca un simbol al sexului, această frumusețe complimentează piciorul acestei femei prin atragerea atenției spre mijlocul gleznei, creând un efect mai subțire. Tatuajele pot face asta pentru oricine, dacă sunt plasate corespunzător.

47. Ancora și un mesaj pierdut

Tradiţional Tattoos - 100 All-Time Greatest Traditional Tattoos EVER

MCMX este o cifră romană care înseamnă 1910 în cifre arabe. În timp ce anul ăsta nu ți-ar putea spune nimic, este cu siguranță reprezentativ pentru această persoană. Nu sunt sigur dacă oamenii foloseau numerele romane foarte mult, dar par a fi școală veche, așa că se potrivesc în această imagine. După cum probabil știți, ancora simbolizează speranța și statornicia. Mutând mai departe, sticla pare să dețină o invitație la plajă. Oamenii obișnuiau de fapt să trimită mesaje în acest fel, de ce să nu întrebați pe cineva la o întâlnire asemănătoare cu asta? O atingere plăcută cu fiecare umbra întunecată!

46. ​​Faceți-vă să credeți povestea și jocul de rol pentru tatuajele tradiționale

Tradiţional Tattoos - 100 All-Time Greatest Traditional Tattoos EVER

Drăguță și vrăjitoare, această fată se petrece cu luna și o pisică. Fiecare personaj are trăsături puternice de personalitate care sunt frumos desenate în mod tradițional. Nu există fundal sau prea mult umbrire. Chiar și așa, nu pot să nu observ că luna aruncă o lacrimă. Fiecare poveste are ceva drama în ea. Ceea ce este important este cum se termină. Povestea de inking acest design a fost cu siguranta de succes!

45. Frumusețea se află în detalii

Tradiţional Tattoos - 100 All-Time Greatest Traditional Tattoos EVER

O oglindă, un ruj și câteva flori sunt o combinație excelentă pentru un tatuaj tradițional feminin. Ceea ce apreciez în special despre acest tatuaj este contrastul dintre culorile reci și calde. Roșu, auriu și galben sunt culori calde, în timp ce albastru și turcoaz sunt culori reci. Prin amestecarea celor două tipuri, artistul a creat o compoziție echilibrată care arată uimitor pe piele! Designul rujului și al oglinzii sunt veche.

44. Fascinația lui Ouija

Tradiţional Tattoos - 100 All-Time Greatest Traditional Tattoos EVER

Bordul Ouija a fost creat în 1894. Nu este un design popular de tatuaje tradiționale, dar nu este o adaptare a unui lucru nou într-un stil vechi de școală. Nu mulți oameni cred în eficacitatea și puterile sale, așa că nu ar putea deveni niciodată mai popular decât este astăzi. Cu toate acestea, nu este tras pe deplin în acest tatuaj, ci este reprezentat ca al treilea ochi. Mâna feminină care se referă la vrăjitoare aduce și alte câteva elemente utile, cum ar fi diamantele și un inel de smarald.

43. Iubirea se învârte literal și figurativ

Tradiţional Tattoos - 100 All-Time Greatest Traditional Tattoos EVER

Un păianjen 2D însoțit de un mesaj amuzant care este imprimat în tehnica tradițională face o idee grozavă de tatuaj. În mod literal și figurat, această persoană era în mod evident afectată de o înșelăciune în dragoste și probabil îi place păianjenii. Nu de multe ori cineva alege un animal pe care el sau ea are o fobie pentru ca un tatuaj. Acest lucru ne lasă cu prima opțiune. Pentru a completa imaginea, corpul păianjenului are o inimă mică, roșie pe ea. O alegere excelentă atât în ​​culori, cât și în font!

42. Decadență în stilul tradițional

Tradiţional Tattoos - 100 All-Time Greatest Traditional Tattoos EVER

Înapoi în zile, subiectul descris în acest tatuaj a fost tabu. Cea mai simplă cale de a se referi la orice subiect decadent sau intim a fost să o sugerăm mai mult decât să-i arătăm cu adevărat. Oricine avea ideea acestui tatuaj a fost cu siguranță inspirat. Mustața lui este elementul cheie din acest tatuaj frumos făcut. Numai o persoană îndrăzneață ar alege acest design. Cât de obraznic esti tu?

41. Rechinul este un delfin mexican

Tradiţional Tattoos - 100 All-Time Greatest Traditional Tattoos EVER

În acest tatuaj veți găsi una dintre cele mai variate palete de culori în tatuajul tradițional. Nu cu mult timp în urmă, culorile erau destul de simple. Cu toate acestea, soiul disponibil în zilele noastre face cernelul mai distractiv și nu încalcă nicio regulă. Acest rechin, care este de fapt parte dintr-un delfin mexican (din moment ce are sombrero pe) ar putea trece ca o creatură a mării, așa că acest tatuaj ar putea fi nautic-tematic. În timp ce ipoteza ar putea părea un pic mai mult decât atât, impactul vizual este cel care contează cu adevărat. Iată mai multe tatuaje Zilei Meteorilor din Mexic.

40. Magia unei iluzii optice

Tradiţional Tattoos - 100 All-Time Greatest Traditional Tattoos EVER

Fascinația pentru femei și magie sunt capturate frumos de acest design. O femeie superbă sfidează legile fizicii prin efectuarea unui truc magic. Se presupune că ține mijlocul corpului în cutia de deasupra capului ei. Cu toate acestea, în funcție de modul în care acest truc este într-adevăr făcut, există două femei în acest tatuaj. Nu există o culoare mai bună pentru a-ți exprima pasiunea și a pompa sânge rapid decât roșu! Linile simple, îndrăznețe fac acest tatuaj să moară!

39. Gramofon infrumusetat cu flori

Tradiţional Tattoos - 100 All-Time Greatest Traditional Tattoos EVER

Gramofoanele sunt playere vechi și depășite care arată spectaculos și ar putea însemna o afinitate pentru muzică. Acest gramofon este deosebit de special, deoarece este impregnat cu vechea cale școlară. Tatuajele ca aceasta nu sunt clișeuri, ele sunt pur și simplu clasice. Întreaga imagine este atrăgătoare și emană pozitivitate, precum și o mulțime de bucurie vizuală și acustică.

38. Parfum într-o sticlă scumpă

Tradiţional Tattoos - 100 All-Time Greatest Traditional Tattoos EVER

Lucrurile gustoase pot parea scumpe, dar nu sunt neaparat asa. Această sticlă frumos decorată de parfum captează eleganța vechilor zile. Aurul nu este o culoare usor de obtinut pentru un tatuaj, dar artistul care a facut acest lucru a tras-o cu siguranta. Dozatorul de parfumuri și pompa mică sunt detalii frumoase, precum și trandafirii din sticlă. Vă puteți imagina o persoană care miroase ca trandafiri brute? Așa miroase tradiționalul.

37. Trandafir galben asociat soarelui

Tradiţional Tattoos - 100 All-Time Greatest Traditional Tattoos EVER

Trandafiri arata misto, dar exista si semnificatii ascunse in spatele culorii trandafirilor. De exemplu, trandafirii galbeni sunt asociate cu prietenie și optimism. Culoarea însăși este un semn de putere, înțelepciune și, uneori, bucurie. Această fată a ales un trandafir galben supradimensionat pentru a-și decora brațul. A adăugat frunze verzi întunecate care se întindea pe antebrațul ei. Stilul tradițional arată mai bine în această situație decât cel realist.

36. Șarpele de pe cruce

Tradiţional Tattoos - 100 All-Time Greatest Traditional Tattoos EVER

Există două sensuri ale șarpelui pe cruce, și anume cel legat de Moise și cel din alchimie. Primul se referă la modul în care Moise protejează oamenii de ciumă prin ridicarea unui șarpe. Al doilea se referă la a face elixirul de mercur care ar trebui să fie curativ. Nici unul dintre simboluri nu arata exact ca acesta, dar probabil adevarul este undeva intre ele. Ceea ce este sigur este că tatuajele tradiționale ca aceasta sunt misterioase și frumoase.

35. Alice in Tara Minunilor este traditional

Tradiţional Tattoos - 100 All-Time Greatest Traditional Tattoos EVER

Iepurele de la Alice în Țara Minunilor arată foarte grav în acest design. Caracteristicile sale sunt puțin prea detaliate pentru stilul vechi al școlii, ceea ce mă face să cred că aceasta este de fapt o parte a categoriei neo-tradiționale de tatuaje. Cu toate acestea, celelalte elemente sunt în vigoare. Iconografia este una dintre fețele puternice ale acestui stil de tatuare și acest iepure nu este unul dintre clasici.

34. Decorarea cotului vechi

Tradiţional Tattoos - 100 All-Time Greatest Traditional Tattoos EVER

Cotul este unul dintre locurile cele mai dureroase pe care le puteți tatuat. Cu toate acestea, odată ce tatuajul este făcut, veți putea să vă bucurați de o viață de perfecțiune! Aș spune că asta este acest tatuaj; perfectiune pura! Dacă sunteți un fan al unui astfel de stil de desen, va trebui să suferiți o mică durere de la căptușeală și de umbrire, dar rezultatul va fi minunat! Această persoană a jucat-o în siguranță cu modele tradiționale de flori decorative.

33. Fiecare cale duce acasă

Tradiţional Tattoos - 100 All-Time Greatest Traditional Tattoos EVER

Zicala Fiecare cale duce acasăsună mult ca o zicală europeană care se potrivește Fiecare cale duce spre Paris. Cu alte cuvinte, indiferent de modul în care ați pus-o, acest design subliniază importanța călătoriei, precum și importanța revenirii acasă. Ce modalitate de a reprezenta cel mai bine călătoria decât prin adăugarea unui glob de pe Pământ și a unor valize? Curățați scrierea și modelarea perfectă!

32. Stabbing chiar în inimă

Tradiţional Tattoos - 100 All-Time Greatest Traditional Tattoos EVER

Literal sau nu, înjunghierea inimii este atrăgătoare din punct de vedere vizual în acest design de tatuaj! Un pumnal frumos, cu patru laturi, cu un mâner detaliat, merge printr-o inimă roșie sângeroasă. Poate un pic violent pentru unii, tatuaje tradiționale ca aceasta sunt menite să exprime partea urâtă a vieții, nu numai cea pozitivă. Mă întreb cum va alege această persoană să-și îmbine toate tatuajul brațului într-un manșon.

31. Portretele celor doi iubiți

Tradiţional Tattoos - 100 All-Time Greatest Traditional Tattoos EVER

Mai puțin îndrăzneți și mai simbolici, aceste portrete unesc doi iubiți într-o inimă de aur. Din moment ce dragostea este frumoasă și mereu înflorită, adaosurile de flori au un sens total. Purple a fost folosit pentru prima dată de Sailor Jerry și acum se confruntă cu o revenire totală. Situat la granița dintre fetițe și bărbați, violet se potrivește bine cu alte culori complementare, cum ar fi galben, alb, gri și roz.

30. Acasă este locul unde este inima. Mereu.

Tradiţional Tattoos - 100 All-Time Greatest Traditional Tattoos EVER

O casă frumoasă, un mesaj pozitiv și o frânghie în formă de semn de infinit fac parte din acest tatuaj tradițional. Prezența casei este explicată de sine, dar știi care este simbolul coardei? Roaba reprezintă de fapt cunoașterea. Ar putea fi vorba despre încheierea acestei persoane sau despre faptul că nu încetăm să învățăm ceva nou. Indiferent de motivul real, acesta este un tatuaj mare impregnat folosind căile vechi de școală.

29. Portretul unei frumusețe roșie

Tradiţional Tattoos - 100 All-Time Greatest Traditional Tattoos EVER

Ați observat că în toate tatuajul tradițional femeile se înroșesc? Cred că este vorba de a arăta nevinovăția și naivitatea lor. Invitat cu culori puternic pigmentate, acest design arată destul și se potrivește cu absulul acestei persoane. Există puțin sau deloc umbre, precum și contururi precise. Îmi doresc ca genele mele să fie atâta timp cât în ​​acest tatuaj! Shaun Bailey este numele artistului tatuator care a făcut acest lucru. El este din Amsterdam, Olanda.

28. Lupta interioară și o mașină de scris

Tradiţional Tattoos - 100 All-Time Greatest Traditional Tattoos EVER

Tony Talbert sa depărtat de acest tatuaj! El a deviat un pic de stilul vechi al școlii, când a inscripționat aceste flori, dar, în afară de asta, el a urmat destul de mult regulile. Această mașină de scris se poate referi la povestea vieții sau la o anumită persoană care este scriitoare. Printre cei care luptă, în special cu ei înșiși, sunt scriitorii. O lupta fara sfarsit si un tatuaj permanent sunt un meci bun!

27. Potcoave pereche cu un trandafir

Tradiţional Tattoos - 100 All-Time Greatest Traditional Tattoos EVER

Myke Chambers a reușit să incoace această potcoavă tradițională și designul trandafirilor pe piciorul unei femei. El nu a improvizat prea mult atunci când vine vorba de formă și linii curbate, dar a adăugat un stil personal cu alegerea sa în culori. Simbolul iubirii și frumuseții, acest trandafir este roșu, care este de fapt un pleonasm în multe limbi. Un trandafir rosu înseamnă dragoste și dragoste și nu este niciodată veche.

26. Spinii de trandafiri piercing luna

Tradiţional Tattoos - 100 All-Time Greatest Traditional Tattoos EVER

Acest tatuaj metaforic a fost imprimat în Leeds, Marea Britanie de către Joe Ellis. Are nuanțe de negru combinate frumos cu nuanțe de culoare brună, păstrând cu atenție un raport acceptabil între fantezie și realitate. Luna este literalmente străpunsă de spinii unui trandafir și pare tristă! Nu sunt sigur ce semnificație are acest design, dar arată în profunzime și profundă. Acesta este mai mult un tatuaj neo-tradițional, decât unul clasic tradițional.

25. Cranii, pisicile și florile

Tradiţional Tattoos - 100 All-Time Greatest Traditional Tattoos EVER

Un alt tatuaj neo-tradițional, acesta se întinde pe spatele și pe fesele unei femei. Nu este tipic din nici un punct de vedere, dar conține elemente clasice, cum ar fi flori, cranii, panglici și desene bine detaliate. Lipsa detaliilor nu este un defect, ci o caracteristică a tatuajelor tradiționale. Culorile sunt luminoase și foarte variate, pe care eu le apreciez personal. Esti mai mult un fan tatuaj colorat sau un fan de tatuaj alb-negru?

24. Privirea unei vulpi mândri

Tradiţional Tattoos - 100 All-Time Greatest Traditional Tattoos EVER

Lupii ar trebui să pară mândri, deoarece sunt considerați trickeri. Cu toate acestea, în funcție de cultura pe care o luăm în considerare, vulpile sunt și mesageri nobili și înțelepți; ele sunt adaptabile, inteligente și gândesc repede. Poporul japonez crede că vulpi simbolizează longevitatea și protecția împotriva răului. Celții, pe de altă parte, cred că vulpi sunt ghizii. Ca un tatuaj, această imagine reprezintă un succes al lui Ibi Rothe, un artist de tatuaj din Leipzig.

23. OZN care aduc o vacă

Tradiţional Tattoos - 100 All-Time Greatest Traditional Tattoos EVER

Nu este acest tatuaj amuzant? Crezi că viața extraterestră există? Nu putem ști sigur dacă persoana care a primit acest tatuaj este sau nu credincios, dar el a ales cu siguranță un design original! Jenny Boulger îi plăcea ideea și le-a imprimat pe piele. Boulger a scos-o cu vechea tehnică școală și o paletă excelentă de culoare. Acest design este simplu, dar foarte sugestiv.

22. Daggerul periculos și trandafirul

Tradiţional Tattoos - 100 All-Time Greatest Traditional Tattoos EVER

Sensul general acceptat al acestui tatuaj este viața sau nemurirea. Pistolul apare singur sau în apropierea altor reprezentări în tatuaje și înseamnă ceva diferit de fiecare dată. Trandafirul este cunoscut pentru a semnifica dragostea și viața. Detaliile și culorile sunt caracteristice stilului tradițional. Această piesă este feminină și îmbunătățește aspectul acestei fete. Nu există o potrivire mai bună decât un corp slab și un tatuaj rece ca acesta, care a fost imprimat de Hamish Clarke.

21. Oglindă de mână decorată

Tradiţional Tattoos - 100 All-Time Greatest Traditional Tattoos EVER

Dacă înțelesul unei oglinzi este reflecția fizică și spirituală, atunci care este semnificația unui cadru de oglindă fără oglindă reală din interior? Decorate frumos și amplasate lângă două trandafiri galbeni minunați, acest cadru de oglindă face parte dintr-o teorie filosofică. Totul este relativ, ca să nu mai vorbim de filosofie, așa că ar trebui să ne concentrăm doar pe simetrie și pe culori uniforme pentru aceasta.

20. Fluturi nautice colorate

Tradiţional Tattoos - 100 All-Time Greatest Traditional Tattoos EVER

Nava și turnul de lumină sunt elemente de tatuaje nautice. Dacă vă amintiți, marinarii au fost printre primii care au beneficiat de tatuaj tradițional. Deci, categoria nautică este foarte importantă atunci când vine vorba de vechiul stil de tatuare. Această persoană a combinat o fată și un design mai nou cu două dintre cele mai comune simboluri nautice. Fiecare detaliu se potrivește și în general, acest tatuaj este excelent!

19. Perla din adâncuri

Tradiţional Tattoos - 100 All-Time Greatest Traditional Tattoos EVER

Includerea acestui tatuaj în categoria nautică a tatuajelor ar putea fi puțin mai atractivă, dar marea este de fapt o componentă. Perlele sunt bijuteriile naturale ale mării care durează mult timp să se formeze și care nu sunt afectate de apele tulburi. Simple și destul de spectaculoase tatuaje tradiționale ca aceasta sunt rare. Oamenii se stabilesc de obicei pentru simboluri bine-cunoscute, cum ar fi nave, turnuri de lumină, vrăbii, steaguri și ancore.

18. Pisica cu guler roz

Tradiţional Tattoos - 100 All-Time Greatest Traditional Tattoos EVER

Adorat de mai multe culturi de-a lungul anilor, pisica nu este doar un animal de companie, ci și tutorele lumii de altădată. Această pisică particulară arată prietenos, dar are și o anumită mândrie în postura ei. Afilierea pisicilor la flori este cauzată doar de rețeta clasică a unui tatuaj tradițional. Două lucruri frumoase sunt întotdeauna grozave împreună, așa că pot numi acest lucru un succes! Ești o pisică sau o persoană de câine?

17. Baphomet în viziunea tradițională americană

Tradiţional Tattoos - 100 All-Time Greatest Traditional Tattoos EVER

La fel de impresionant, cu un design realist al lui Baphomet, acesta pare a fi încrețit. În cazul în care nu sunteți familiarizați cu cine este Baphomet, trebuie să știți că este numit și Capra Sabbatică. Este un idol păgân, care a fost rapid asociat cu satanismul. Este, de asemenea, folosit în vrăjitorie și este un simbol al dualității. Aceasta este prima dată când văd o reprezentare a lui Baphomet în stilul tradițional și cred că pare mai înfricoșător decât cel obișnuit!

16. Un porumbel pentru bunica

Tradiţional Tattoos - 100 All-Time Greatest Traditional Tattoos EVER

Tattoanele făcute în memoria celor pierduți sunt emoționale și nu deloc rare. Cinstea unei persoane moarte, dragi, se poate face cu ușurință cu un tatuaj. De exemplu, acest tatuaj constă dintr-un porumbel, unelte de tricotat și cărți. Probabil bunicul acestei persoane citea și tricota foarte mult. Porumbelul este un simbol al păcii, iubirii și speranței. Poate bunica nu a putut supraviețui stilului tradițional, dar cel puțin a obținut un tatuaj tribut.

15. Acasă este oriunde sunt cu tine

Tradiţional Tattoos - 100 All-Time Greatest Traditional Tattoos EVER

Tatuajelor tradiționale li se potrivește și expresia dragostei. Acesta este doar un exemplu de tatuaj care este dedicat iubitului acestei persoane. A ales să încorporeze o busolă și multe trandafiri pentru a-și arăta sentimentele. Deoarece se simte acasă oriunde și oriunde este cu iubita ei, ideea de busolă are sens total. După cum sa spus deja, trandafirii, în special trandafirii roșii, sunt destinate să trimită mesaje de dragoste și dragoste.

14. Flori vibrante într-un buchet

Tradiţional Tattoos - 100 All-Time Greatest Traditional Tattoos EVER

Florile sunt flori feminine și sălbatice reprezintă o persoană sălbatică și neconformistă. Asociați toate aceste caracteristici și veți avea tatuajul perfect tradițional cu flori! Petalele și frunzele sunt foarte grafice și culorile sunt vibrante. Aceasta este ceea ce îmi place mai mult despre tatuajele tradiționale; culorile nu se diluează sau căderea se estompează. Nu prea mi-am plăcut aspectul tulpinii, dar cred că accentul ar trebui să fie pus pe flori.

13. Înghiul și busola

Tradiţional Tattoos - 100 All-Time Greatest Traditional Tattoos EVER

Rândina și busola sunt două dintre cele mai comune modele de tatuaje tradiționale. Ei au fost ingenios combinate în acest tatuaj braț care este plin de pozitivitate și de culoare. Puțin mai mare decât un tatuaj obișnuit, acesta este mai detaliat din cauza spațiului. În cazul în care sunteți un novice, trebuie să știți că tatuajele mici nu sunt prea detaliate din cauza lipsei de spațiu. În general, elementele vechi ale școlii nu necesită prea multe detalii și sunt 2D.

12. Meatball este o minge blana

Tradiţional Tattoos - 100 All-Time Greatest Traditional Tattoos EVER

Această pisică adorabilă pe nume Meatball are o coroană făcută din flori și un zâmbet minunat când își arată colții. Imaginile Pet pot fi ușor adaptate acestui stil de tatuare. Cu toate acestea, nu mulți oameni optează pentru tatuaje non-realiste în aceste zile. Tatuajul realist este într-adevăr spectaculos, dar este ca și cum ați imprima o fotografie pe piele. Aș dori ambele tipuri de tatuaje. Ai opta pentru modern sau clasic?

11. Navigarea cu brațul înalt

Tradiţional Tattoos - 100 All-Time Greatest Traditional Tattoos EVER

Un tatuaj nautic plasat pe antebrațul unui tip este un exemplu excelent de artă a pielii tradiționale. Designul este combinat cu o busolă și flori, care subliniază stilul mai mult decât contextul nautic. Nu atât de viu, culorile arată puțin diluate. Cred că aceasta este o alegere personală, nu o caracteristică a stilului tradițional. Cerneala colorată este mai densă decât cerneala neagră, astfel încât suma greșită ar putea părea cloggy.

10. Sirenele reperate de far

Tradiţional Tattoos - 100 All-Time Greatest Traditional Tattoos EVER

Lina și Astrid sunt două sirene fascinante care arată expuse în această piesă de piept. Împreună cu ancora și trandafirii, nu există un exemplu mai bun de compoziție tradițională care nu este cliche, dar este plină de simboluri general acceptate. Culorile sunt luminoase, iar lucrările de umbrire sunt excelente. Pieptul pieptului este adesea foarte dureros din cauza sternului și a claviculelor. Destul de mult orice tatuaj situat pe sau aproape de oase este mai dureros decat altele.

9. Elefantul regal pe picior

Tradiţional Tattoos - 100 All-Time Greatest Traditional Tattoos EVER

Spre deosebire de tatuajul precedent, acesta nu are nici unul dintre cele mai des intalnite modele intalnite in tatuajele traditionale. Cu toate acestea, se potrivește foarte bine în categoria neo-tradițională de tatuaje. Intensitatea culorilor este caracteristică, iar detaliile nu sunt prea accentuate. Mă îndoiesc că arată cum arată un elefant fericit, dar sunt sigur că proprietarul său este foarte fericit de rezultat! În general, acesta este un tatuaj admirabil!

8. Mama, tata si restul

Tradiţional Tattoos - 100 All-Time Greatest Traditional Tattoos EVER

Un manșon plin este o mare realizare pentru orice iubitor de tatuaj. O parte din ea este dedicată mamei și tatălui acestui tip. Mi se pare foarte emoționant și foarte atent. El a pus împreună un diamant și mama lui, precum și o coroană și tatăl său. Cred că așa îi asociază. Printre celelalte elemente se numără trandafirii, ceva care arată ca valurile mării și un fel de pasăre.

7. Owl purpuriu stă cu mândrie

Tradiţional Tattoos - 100 All-Time Greatest Traditional Tattoos EVER

Tatuajul colorat nu este ușor de făcut. Există unii artiști de tatuaj care nu lucrează deloc cu culorile. Alegerea nuanțelor corecte și cantitatea potrivită de cerneală pot fi uneori dificile. Această bufniță purpurie este un exemplu de muncă de succes cu culori. Forma tradițională în formă și linie, acest design este strâns legat de noțiunile de noapte, lună, mister, magie, întuneric și cunoștințe antice.

6. Daria și cel mai bun prieten al ei

Tradiţional Tattoos - 100 All-Time Greatest Traditional Tattoos EVER

Sunt un mare fan al lui Daria. Ești familiarizat cu spectacolul? Deși nu mai este populară și doar câțiva oameni au înțeles sarcasmul lui Daria, ea arată foarte bine portretizată pe piciorul acestei fete. Pe cealaltă parte este Jane, cel mai bun prieten al lui Daria. Ambele au flori colorate diferite ca parte a portretelor lor. Cu toate acestea, aș fi ales diferite medii pentru ei. Arată bine, dar tema fericită nu le reprezintă în realitate.

5. Vulturul și steagul american

Tradiţional Tattoos - 100 All-Time Greatest Traditional Tattoos EVER

O astfel de piesă tradițională este greu de trecut cu vederea. Este un tatuaj foarte naționalist, inscripționat în vechea școală. Vulturul pare a fi aproape de a zbura de la sternul acestei persoane, deci este un plus. De obicei, tatuajele tradiționale sunt bidimensionale, dar într-un fel acest lucru nu arată așa. Nu este menit să arate 3D, dar este atât de măreț că o face.

4. Owl încruntat arăta înfricoșător

Tradiţional Tattoos - 100 All-Time Greatest Traditional Tattoos EVER

Simbolul nopții, această bufniță este încruntată și nu pare prea prietenoasă. Este ferm ținută pe o ramură, încercând să pară impunătoare. Cu toate acestea, bufnițele sunt de asemenea despre înțelepciune și feminitate, astfel încât imaginea lor este contrastantă. Ceea ce înmoaie acest tatuaj sunt trandafirii roșii frumoși găsiți pe fiecare parte. Studiile arată că piesele pieptului la femei rănesc mult mai mult decât la bărbați.

3. Tigru, craniu, lup și înghițit

Tradiţional Tattoos - 100 All-Time Greatest Traditional Tattoos EVER

Un animal și un iubitor de tatuaj, tipul ăsta a făcut tatuaje bolnave. Brațul lui este plin de desene cu diferite tipuri de animale, înconjurate de florile prezente mereu. Își împărțea brațul în culori calde și reci. Dacă vă uitați atent, veți vedea că antebrațul său este în cea mai mare parte imprimat cu culori calde. Aceasta este dovada dăruinței și bunului gust! Pentru mai multe tatuaje cu maneci.

2. Timpul este prețios pentru marinari

Tradiţional Tattoos - 100 All-Time Greatest Traditional Tattoos EVER

Aceasta este o operă de artă concepută cu ideea de simboluri tradiționale în minte. Singurul obiect care este mai puțin popular în lumea tradițională de tatuaje este clepsidra, dar în afară de asta, totul se potrivește perfect. Un tatuaj nautic, acest design este înălțătoare mulțumită aripilor vulturului și delicat în același timp datorită trandafirilor roșii.

1. Lupta vulturului si a sarpelui

Tradiţional Tattoos - 100 All-Time Greatest Traditional Tattoos EVER

Tattoo artistul Tim Hendricks a făcut această piesă incredibilă. El a inclus acest tatuaj în categoria navelor și velelor, dar este mult mai mult decât atât. Într-adevăr, ea se concentrează pe tema nautică și pe o luptă care are loc în fundal. Există un vultur care luptă împotriva unui șarpe și nimeni nu știe de ce, sau nu? Un tatuaj epic, totuși, dovedește că tradiția nu este un stil pe care îl vom supraviețui, dar ne va supraviețui.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

2 + 3 =