Tatuajele pe care le onorează victimelor atacului de la Paris

Tragedia care a avut loc la Paris la 13 noiembrie 2015 nu a avut nici un impact asupra Franței, ci asupra lumii. Oamenii reacționează diferit atunci când trebuie să se ocupe de evenimente terifiante ca acesta ... Unii dintre noi ar putea fi copleșiți de inutilitate, în timp ce alții se simt înfuriați. În această situație, nu putem face nimic ca indivizi.

Tatuajele pe care le-a cedat victimelor atacului de la Paris:

Marcate profund de actele de terorism și de sufletele pierdute, câțiva oameni au simțit nevoia de a obține tatuaje ca amintiri. Ei au dorit, de asemenea, să-și arate sprijinul și să onoreze victimele. Nu vă imaginați că doar francezi erau prezenți în saloane! Canadienii și chiar filipinezii au subliniat evenimentele devastatoare ale Franței și au primit tatuaje care onorează victimele atacate la Paris.
Potrivit unor persoane, obținerea unui tatuaj suplimentar pe un corp deja tatuat nu înseamnă prea mult. Ei bine, în cazul ăsta, ce se întâmplă dacă o fată a primit primul ei tatuaj cu această ocazie? O fată franceză care urăște absolut ace, a simțit dorința de a se improspata. Nu dorea să uite vreodată această dată și nu știa cum altfel își putea exprima sentimentele.
Potrivit unui psiho-sociolog publicat și renumit, nevoia noastră de a acționa, de a conteza și de a fi relevantă este înnăscută. Oamenii au nevoie de simboluri pentru a comunica și, uneori, comunicarea verbală nu este suficientă, astfel încât să obțină tatuaje, vopsea sau să creeze opere de artă din durere. Suferința și doliul sunt două dintre cele mai puternice sentimente pe care le poate avea o persoană.
Pentru a susține cauza, au existat câțiva artiști de tatuaj care au început desenarea desenelor legate de tragedie. Proprietarul unui salon din orașul Le Havre a oferit Pace pentru Paris tatuaje gratuite. A făcut asta pentru că a subliniat durerea tuturor și a vrut să facă ceva în onoarea victimelor.
O astfel de zi nu poate fi uitată sau trecută cu vederea. Toată lumea se ocupă în felul său. Cred că obtinerea de tatuaje care onorează victimele atacului de la Paris este un simplu gest care înseamnă mult mai mult decât să nu faci nimic. Într-adevăr, suntem neajutorați față de astfel de întâmplări, dar ne putem referi și devenim mai uniți decât oricând.

16. Încheiați încheietura mâinii pentru tatuajul de la Paris

tatuaje That Honor Paris Attack Victims

Acest tatuaj aparține lui Melanie Cisneros. Ea a postat o fotografie cu noul ei tatuaj o zi după incidente. Deși nu știm prea multe despre ea, suntem siguri că este o persoană solidară. Tatuajele care arată sprijinul pentru Paris sunt simple deoarece sunt văzute ca simboluri, nu ca opere de artă. Melanie a ales un design simplu al Turnului Eiffel și a inscripționat-o pe încheietura mâinii. Această locație particulară este foarte vizibilă, așa că probabil are nevoie să-i reamintească cât de fragilă este viața, în fiecare zi.

15. Turnul Eiffel este un simbol puternic

tatuaje That Honor Paris Attack Victims

Persoana care a obținut acest tatuaj din Turnul Eiffel este din Montreal. Această fotografie a fost încărcată pe Instagram la o zi după atacurile de la Paris. Nu știu despre tine, dar când mă gândesc la Paris, Turnul Eiffel și Muzeul Luvru vin automat în minte. Aș fi ales și simbolul turnului, mai degrabă decât altceva. Chiar și oamenii din Quebec au vrut să arate sprijin pentru Paris!

Obtine o Gratuit Custom Tattoo Design Citat:
Ofertă cu timp limitat (faceți clic pe fotografie)
Clic here to get your free custom tattoo design quote.

14. Ohio arată și sprijinul

tatuaje That Honor Paris Attack Victims

Acest tatuaj este pe un tip din Ohio. Sa dus într-un salon unde artistul tatuator Jay Spizzy ia dat ceea ce a venit. Cred că este sigur să spun că acest design al Turnului Eiffel este auster. Nu este o schiță simplă, așa cum au fost ceilalți, dar o versiune neagră. El este doliu chiar dacă trăiește pe un alt continent. Aceasta este dovada că umanitatea nu ia în considerare proximitatea. Aș fi vrut să fie mai mulți oameni ca el!

13. Tatuajul cu degetul onorează victimele Parisului

tatuaje That Honor Paris Attack Victims

Această fată nu este frumoasă doar în exterior, ci și în interior. Potrivit contului ei Instagram, ea a fost tatuată după 13 vineri; când au avut loc evenimentele oribile. Nu este un fan al Parisului obișnuit, ci o persoană îndurerată. Urmăriți-i exemplul și continuați să zâmbiți gândindu-vă că aveți șansa vieții pe care sute de oameni nu o mai au.

12. Tatuaj tribut pe o filipină

tatuaje That Honor Paris Attack Victims

Această femeie este din Filipine. A primit acest tatuaj minunat pentru a-și arăta dragostea și sprijinul. Artistul tatuator care a proiectat și inscripționat această piesă este Levin CarCrash. A folosit tehnica de acuarelă pentru a deveni veselă, în ciuda tristeții și disperării care se ascund în spatele ei. Faptul că o filipină sa gândit la acest gest este minunată. Suntem toți la fel, dar divizați din cauza tuturor motivelor greșite. Nu sunteți de acord?

11. Pace și Paris într-un tatuaj

tatuaje That Honor Paris Attack Victims

Tipul ăsta e francez. A urmat un tatuaj după evenimentul nefericit, pe 18 noiembrie. Charla Chak a inscripționat-o pe piele, într-un magazin de tatuaj situat în Paris. A postat această imagine pe profilul său de pe Facebook, precum și pe blogul său. Acesta este un simbol al păcii și o modalitate minunată de a se ridica și de a se alătura durerii generale. Este bine să știți că compasiunea nu este un sentiment străin pentru om.

10. Canadienii compasionali au primit tatuaje de pace pentru Paris

tatuaje That Honor Paris Attack Victims

Eilo Martin este numele artistului tatuator care a făcut aceste tatuaje care onorează victimele atacului de la Paris. S-ar putea să nu pară perfecți, dar nu pentru că Eilo nu este un artist talentat. Dimpotrivă, este foarte apreciată pentru munca ei. Semnul de pace și combinația Turnului Eiffel nu îi aparțin, dar trimite cel mai bun mesaj posibil. Eilo este la fel de afectată ca și clienții săi.

9. Modelul tatuaj german se alătură grupului de suport

tatuaje That Honor Paris Attack Victims

Această fată frumoasă, sociabilă și plină de compasiune este din Stuttgart, Germania. Ea nu a ezitat să obțină un tatuaj care să arate sprijin. Fiecare tatuaj contează chiar și pentru o persoană care are deja destule. Pe lângă faptul că își arăta tatuajul cu degetul, ea arăta prezentând semnul de pace. Toată lumea ar putea învăța un lucru sau două de la ea. Alegerea ei este mică și delicată, dar mesajul pe care îl trimite este puternic!

8. Un omagiu pașnic pentru atacurile de la Paris

tatuaje That Honor Paris Attack Victims

Atât bărbații, cât și femeile au luat o decizie foarte inspirată după tragedia din Paris. Lumea are nevoie de pace și toată lumea știe că câteva tatuaje nu pot schimba asta, dar pot aduce oamenii împreună. Dacă oamenii sunt uniți, ei pot atinge măreția. El este încă o persoană care trebuia să-și exprime durerea și speranța pentru o mai bună. Zvonurile spun că designerul francez Jean Jullien a reproiectat simbolul păcii pentru a se potrivi evenimentelor recente.

7. Paris United să onoreze și să sprijine

tatuaje That Honor Paris Attack Victims

Sânge, Turnul Eiffel și mesajul Paris Unis, care este francez pentru Paris United, sunt unele dintre elementele unui design tatuaj facut dupa atacuri. Persoana care a venit cu această idee se numește Fox. Judecând după poziția parțial obscenă a mâinii de la desen, este supărat. Nu toți suntem în stare să acceptăm și să ne întristim în tăcere. Unii indivizi trec prin faze de furie extrema.

6. Vineri, 13, rugați-i pe ei

tatuaje That Honor Paris Attack Victims

Un alt design care urma să fie tatuat; aceasta este făcută de Franck Foursingers. Pe lângă trasarea Turnului Eiffel și a florilor, el a inclus un mesaj care spune Vineri, 13, rugați-vă pentru ei. Indiferent de ceea ce credem noi, ne putem ruga pentru victime, familiile lor și, în cele din urmă, pentru o lume mai bună. Desenul este modul lui Franck de a se exprima. Ce e al tău?

5. Design-uri tradiționale de tatuaje de Florence Levanti

tatuaje That Honor Paris Attack Victims

Florence Levanti este un artist care locuiește în Paris. El a prevăzut valul de oameni care ar dori să obțină tatuaje ca răspuns la tragedia care sa întâmplat recent. El a proiectat cinci tatuaje diferite care au ca scop depășirea și înfrângerea negativității. Levanti a inclus împuternicirea cuvintelor în desenele sale, cum ar fi vaincra, ceea ce înseamnă depășire și resister, ceea ce înseamnă a rezista. Și-a imprimat deja două desene.

4. Atingerea franceză a lui Florence Levanti

tatuaje That Honor Paris Attack Victims

Planurile de tatuaj ale lui Florence Levanti, care onorează victimele atacului de la Paris, sunt deja apreciate. De exemplu, acesta este unul dintre cele cinci modele pe care le-a făcut, impregnate pe corpul unei persoane. Este unul dintre puținele tatuaje care nu conțin Turnul Eiffel, dar alte simboluri reprezentative pentru Franța, respectiv pentru Paris.

3. Florence Levanti resister

tatuaje That Honor Paris Attack Victims

Acest design este plin de semnificație. Hainele omului se transformă în steagul Franței, lampa stradală arată ca Soarele, simbolizând speranța și cuvântul resister completează mesajul. Persoana care a ales să aibă această cerneală are cu siguranță punctul și dorește să ia măsuri într-un fel sau altul. Oamenii tatuați se simt mai aproape unul de celălalt în general, iar acum, oamenii cu tatuaje care onorează victimele din Paris se vor simți mai aproape.

2. Reprezentarea motto-latină pentru Paris

tatuaje That Honor Paris Attack Victims

Acest design împreună cu motto-ul de sub el este foarte popular din 13 noiembrie. Fluctuat nec mergitur vine din latină și este considerat motto-ul Parisului. În limba engleză, înseamnă Ea este aruncată de valuri, dar nu se scufunda. Ugly Kid Gumo este numele artistului tatuator care a inscripționat acest lucru. Este un tip francez care trăiește și lucrează la Paris. Nu ia în considerare craniul de deasupra. Aceste două tatuaje nu sunt conectate.

1. Un motto care ajută la întristare

tatuaje That Honor Paris Attack Victims

Acesta este un alt tatuaj inscripționat de același artist, și anume Ugly Kid Gumo. Este identic cu cel precedent. Cu toate acestea, punctul este că în momente dificile ca acestea, obținerea unui tatuaj unic nu mai este o prioritate. Aceste tatuaje sunt simboluri ale emoțiilor profunde și ale evenimentelor devastatoare. Cred că putem relaționa cu toții chiar dacă nu suntem la fel de curajoși ca acești oameni.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 60 = 63