TOP 65 Pin Up Girl Tattoo Designuri sexy

65 cele mai tari Pin Up Girl Tattoo Designs. Ești gata să vezi cele mai sexy tatuaje pe care lumea le-a văzut vreodată? Bineînțeles că tu ești, nenorocitul ticălos �� Să începem cu această aventură vizuală ...

Contents

Pin Up Girl Tattoo Designs: Tot ce trebuie să știți

Unul dintre cele mai vechi, cele mai recunoscute modele de tatuaje este cel al fetei. Pălăria este o femeie pe care o găsești atât de atrăgătoare că vrei să-ți pui imaginea pe perete ca să o poți vedea tot timpul. Fetița tatuajă tradițională de tip pin up prezintă o femeie frumoasă, de obicei așezată sau culcată, cu o privire seducătoare pe fața ei. Aceste tatuaje au fost în jur de aproape atât timp cât tatuajul a fost o artă. Stilul s-a schimbat odată cu vremurile, dar tatuajul cu fete în sus este încă în aproape fiecare magazin. Ea poate purta mai puțin acum, și vine în multe stiluri diferite, dar ea este o frumusete clasică, fără între timp.

65. Tradițional

TOP 65 Pin Up Girl Tattoo Sexy Designs

Tatuajul tradițional cu pini până de obicei include o temă militară, deoarece aceste tatuaje erau purtate de soldați și marinari departe de casă. Vroiau să aibă o doamnă frumoasă care să-i însoțească, așa că au mers cu cea mai frumoasă femeie pe care au găsit-o. Această frumusețe este arătată într-o poziție clasică, mâinile în spatele capului, pieptul afară. Ea poartă o pălărie de corp marin și un costum de corp cu tematică marină. Acesta este un exemplu perfect de tatuaj clasic cu pini până la fată.

64. Lovina Latina

TOP 65 Pin Up Girl Tattoo Sexy Designs

Această doamnă încântătoare este o versiune mai modernă a fetiței în sus. Ea se uită în jos, ceea ce nu este tipic în cele mai multe situații. În mod obișnuit, fetele cu pene se uită direct în ochii celor care o privesc. Își mărește recursul. Aceasta, cu toate acestea, este atât de minunat bine făcut, încât nu contează. Ea este accentuată cu o floare frumoasă, o albină plină de buzunare și niște minunate roșu care se evidențiază atât pe corpul ei cât și în spatele ei. Roșul oferă într-adevăr o bucată de flacără.

63. Fata de moarte vie

TOP 65 Pin Up Girl Tattoo Sexy Designs

Rob Zombie ar fi putut fi pe ceva, nu? Acest atipic tatuaje pentru fete este încă incredibil de atrăgător, în ciuda faptului că ea pare a fi nemuritoare. Are încă farmecul stilului de cincizeci și privește la ea, chiar până la câinele drăguț în brațe. Nu toate fetele cu pini sunt hotties-urile tale regulate, asa ca e bine sa le faci super-creativitate.

Obtine o Tatuaj gratuit pentru personalizat Pin-Up-Girl Design Citat:
Ofertă cu timp limitat (faceți clic pe fotografie)
Clic here to get your free custom tattoo design quote.

62. Regina Bettie

TOP 65 Pin Up Girl Tattoo Sexy Designs

Poate cea mai recunoscuta dintre fetele din Betty Page. A luat arta la un alt nivel și a fost incredibil de risque pentru timpul ei. Sunt sigur că a fost prinsă pe pereții multor tineri. Ca atare, ea este subiectul perfect pentru un tatuaj pentru fete, prezentat aici, în această piele de piele roșie.

61. Mare, blondă și frumoasă

Pin-up fetele vin în toate formele și dimensiunile, la fel ca femeile reale. Această fată mare este una dintre puținele persoane care prezintă realitatea "nudității" sub formă de sânii complet expuși. Chiar și cu dimensiunile ei mai mari, ea se potrivește tuturor elementelor de bază ale fetei, cu aspectul ei seducător și tinuta sexy.

60. Snip și Clip

TOP 65 Pin Up Girl Tattoo Sexy Designs

Această minunată doamnă este o altă piesă tradițională. Chiar îmi place fundalul albastru să-l dezactivez, iar culorile sunt fenomenale. Aceasta este cu siguranță o piesă uimitoare. Un astfel de detaliu uimitor! Pentru mai multe tatuaje cu nervuri minunate, faceți clic aici.

59. Profil

TOP 65 Pin Up Girl Tattoo Sexy Designs

Acest lucru angajat lass este făcut în profil complet și culoare sans. Ea este încă incredibil de interesantă și masca îi dă un aer de mister. Acesta este un tatuaj frumos detaliat, incredibil de bine facut si are titlul de fata cu mândrie.

58. Printesa indiană

TOP 65 Pin Up Girl Tattoo Sexy Designs

Această frumusețe nativă americană vine complet cu mocasine din piele, pene și tomahawk. Chiar și cu toată îmbrăcămintea și cu arma mortală, încă îți atrage atenția, ca să nu poți privi departe!

57. Maiden Musical

TOP 65 Pin Up Girl Tattoo Sexy Designs

Acest tatuaje cu talpa in sus prezinta o pozitie neconventionala, culcata pe spate cu ea, se lasa in aer. Opera de fundal in aceasta este uimitoare, cu notele mari de flori si muzica. Nu este foarte puțină culoare pentru acest lucru, suficient pentru a face pop. Dacă vă place cel mai bine muzica, verificați aceste minunate tatuaj de muzică.

56. Regina de zăpadă

TOP 65 Pin Up Girl Tattoo Sexy Designs

Ce este mai bine decât o frumoasă doamnă să te trezească prin iernile reci din Dakota de Nord? O frumoasă doamnă cu o bere rece, bineînțeles. Această piesă cu stil tradițional are totul, chiar și până la tatuajul albastru al figurii. Asta e pentru voi toți Yuppers.

55. Capul mort

TOP 65 Pin Up Girl Tattoo Sexy Designs

Ziua morților, sau Dia de los Muertos, este o sărbătoare mexicană care onorează pe cei care au trecut. Acesta include, de obicei, cranii de zahăr și pictura decorativă a feței sau se completează. Această minunată doamnă sărbătorește în mod clar această sărbătoare. Tatuajul craniului pe umărul ei este o atingere plăcută, precum și decorarea craniului de zahăr pe fața ei. Există o întreagă pagină dedicată zilei uimitoare a tatuajelor moarte aici.

54. Bewitching

TOP 65 Pin Up Girl Tattoo Sexy Designs

Există un tatuaj pentru fete în fiecare sezon și o temă pe care o puteți imagina. Această frumusețe este în mod clar o vrăjitoare, dar nu cea verde răutăcioasă. Ea este făcută în purpurii și negrii purpuriu și întunecată, călărindu-și măturea în întunericul cerului de noapte. Acesta este un tatuaj realizat minunat, cu multe detalii de umbrire și fundal!

53. Prin sticlă

TOP 65 Pin Up Girl Tattoo Sexy Designs

Pagina de pe Betty este descrisă aici, bine bine, pe jumătate descrisă aici. Păstrează un pahar, care, când este privit, pare să arate scheletul dedesubt. Există o mulțime de elemente scheletice în acest tatuaj și are un aspect foarte cool. Este un lucru destul de interesant de a lua pinul în sus.

52. Fierbinte din cuptor

TOP 65 Pin Up Girl Tattoo Sexy Designs

E un lucru bun că e drăguță. Ea nu este cu siguranță nicio casă. A ars cookie-urile, dar noi o iubim oricum. Cum am putut? Cea mai bună parte a acestui tatuaj este rochia și tocurile roșii. Ce treabă uimitoare de culoare.

51. Aici vine Treble

TOP 65 Pin Up Girl Tattoo Sexy Designs

Cincizeci de stil și glamour sunt adesea găsite în art.hot. Acest lucru se datorează faptului că este o epocă așa de iconică, când femeile începuseră să ajungă dincolo de zonele lor de confort. Unele cincizeci de memorii se îndreaptă spre aceasta în forma unui leagăn de microfon clasic. Îmi place cum este lucrat totul în designul cu clești înalți.

50. Rockabilly Chic

TOP 65 Pin Up Girl Tattoo Sexy Designs

Stilul Rockabilly este mai mult un look neo-mod fifties aruncând înapoi, când femeile aveau bretonuri de bebeluși și bărbații au lubrifiat pompadours. Este o subcultură interesantă astăzi. Cei mai mulți dintre acești oameni sunt, de asemenea, entuziaști pentru tatuaje, ceea ce face ca această minunată doamnă să se distreze de două ori.

49. Ultra tradițional

TOP 65 Pin Up Girl Tattoo Sexy Designs

Nu este mult mai tradițional decât un tatuaj cu pantofi în stil clasic, cu tatuaje clasice în stilul ei.

48. Probleme duble

Nu pot să decid între o blondă și o brunetă? Nu-i! Această piesă prezintă un vârf de două în sus, cu o singură privire. Ea este minunat făcută și, așa cum am spus mai devreme, există un pic de ceva pentru toată lumea în care sunt implicate fete cu pini.

47. Doar în păuni

De-a lungul anilor, uriașele au devenit mai puțin modeste. Aici este un alt piept expus, de fapt, această doamnă este în întregime nudă. Ea este lăsată cu doar câteva păsări viu colorate pentru ao proteja de ochii curioși. Dacă paunele nu sunt cu adevărat stilul tău, poți să vezi și alți prieteni cu pene fine aici.

46. ​​Pentru capul uneltelor

TOP 65 Pin Up Girl Tattoo Sexy Designs

Maeștrii de mașini se vor bucura de această doamnă clasică care stă pe un piston. Femeile și mașinile sunt două lucruri pe care majoritatea bărbaților le place foarte mult, deci de ce să nu încorporați ambele într-un tatuaj memorabil?

45. Charmer de șarpe

Bine, poate am gresit despre cantitatea de sani expusi in arta tatuajului cu fata in sus. Cu toate acestea, este irelevant pentru o piesă nebună ca aceasta. De ce este înghițită de un șarpe? Mă simt ca și cum ar fi un indiciu pe care-mi lipsește aici. În orice caz, această piesă este realizată în culori uimitoare, care într-adevăr pop. Îmi place stilul și acea minunată roșie a șarpelui. Ce tatuaj minunat.

44. Frumusetea somnului

TOP 65 Pin Up Girl Tattoo Sexy Designs

Această fată în pijamale dungate este un alt exemplu minunat de pini în sus. Este plină de suflete și uimitoare, fără a fi prea sexuală. Există ceva cu totul deosebit și distractiv în legătură cu acest lucru, inclusiv cu perna drăguță pe care o îngenunchează.

43. Puternică și frumoasă

Rosie Riveterul este o icoană clasică din epoca celui de-al doilea război mondial, iar femeile i-au izbit de poza de la anunțurile sale. Această doamnă lovește aceeași poezie Rosie cu toată gustul și convingerea făcută de Rosie în ziua ei. Îmi place adăugarea eșarfei de cap polka punctată și ochii mari albaștri!

42. Clasicul Hollywood

TOP 65 Pin Up Girl Tattoo Sexy Designs

Acest lucru amintește atât de epoca clasică de la Hollywood! Îmi place alb-negru și poza seducătoare. Sunt sigur că de fapt aceasta este una dintre actrițele clasice de la Hollywood care au făcut filme grozave la acea vreme, pur și simplu nu-i cunosc numele. Ea este incredibil de frumoasă, până la negligee de drăguț și jartiere. Aceasta este o abordare foarte realistă asupra tatuajului cu pini și îmi place.

41. Bună ziua

TOP 65 Pin Up Girl Tattoo Sexy Designs

Imaginea asistentei sexy este alta pe care par a fi obsedata. Această asistentă are totul; de la tocuri roșii și furtun, se descurcă până la vârful vârfului pălăriei ei. Nu stiu ce face ca ideea de asistenta sexy atat de atragatoare, dar indiferent de ce este, ea are in picioare.

40. Sock Hop

TOP 65 Pin Up Girl Tattoo Sexy Designs

Pentru mine, partea cea mai buna despre aceasta nu este chiar fata, deși ea este minunat portretizată într-o acțiune de dans plin de acțiune. Ceea ce iese în evidență pentru mine este culoarea și detaliile pe tonic. De la neon la boabe de lemn, acesta doar apare. Aproape arata ca o pictura Norman Rockwell. Este distractiv și de mare de energie, nu dvs. tipic sus, dar încă suficient de sexy pentru a face tăiat.

39. Vânturat

TOP 65 Pin Up Girl Tattoo Sexy Designs

Așteptând ca bărbatul ei să se întoarcă, această frumusețe stă în picioare, salvând pălăria de vânt de la spate. Culorile mutati pe pielea si rochia ei sunt minunat facute. Efectul de vedere al fustei sale este o atingere drăguță, la fel ca micile accente ale stelelor mici din jurul ei.

38. Cum ar fi Pardner

TOP 65 Pin Up Girl Tattoo Sexy Designs

Fetele țării au avut întotdeauna un apel puternic. Există doar ceva despre pantaloni scurți și cizme Jean, nu? Aceasta nu are absolut nici o culoare și este făcută complet la scară gri, dar ea se întâlnește încă strălucit. Aspectul pe față este mai slăbit decât seducător, iar detaliile și umbrirea în hainele ei sunt minunate. Nu aveți întotdeauna nevoie de culori luminoase și vibrante pentru a face un tatuaj să iasă în evidență.

37. Ring Queen

TOP 65 Pin Up Girl Tattoo Sexy Designs

Ideea unei femei dure este întotdeauna una bună. Această doamnă își ia lingurile și continuă să bată, dacă putem judeca prin frumosul shiner, ea este sportivă. Bannerul din spatele ei, proclamând că "viața lovește din greu, am lovit mai tare", este un fundal frumos pentru acest gagici prost.

36. Hot pentru profesor

TOP 65 Pin Up Girl Tattoo Sexy Designs

Toată lumea are o fantezie pentru acel super nerd, bine pusă împreună doamnă. Trebuie să existe un fel de nebunie sub toate acele șicuri lustruite. Aceasta, mai mult decât orice, face ceea ce este atât de interesant. Ea este îmbrăcată ca bibliotecarul tău mediu, dar acel aspect din ochii ei spune o poveste diferită. Acest lucru este minunat făcut de artist, este realist și foarte detaliat. Aproape arata ca o pictura reala!

35. Bio Hazard Babe

TOP 65 Pin Up Girl Tattoo Sexy Designs

Razboiul este iad. Cu toate acestea, ea poate fi întotdeauna spruced cu ceva de genul asta. Primul cap roșu prezentat pe această listă apare așezat pe un "nucleu mare" care a fost aruncat de pe cer. Cămașa ei este suficient de scurtă pentru a dezvălui un pic sub pieptene, iar fusta ei a slăbit suficient pentru a vă oferi imaginația să preia.

34. Moartea devine ea

TOP 65 Pin Up Girl Tattoo Sexy Designs

Teoria dualității pare să fie prezentată aici. E frumoasă în exterior, dar cealaltă jumătate este grotescă. Nu sunt sigur ce este relevanța, dar îmi place foarte mult acest stil și cum se face totul în nuanțe mai întunecate. Bluzele adânci ale florilor îi fac buzele într-adevăr pop peste restul umbrelor.

33. Devilish

TOP 65 Pin Up Girl Tattoo Sexy Designs

Doamna Page este prezentă aici, pentru că, permiteți-i să se confrunte cu ea, acesta este domeniul ei. Nu va exista niciodată un subiect mai bun pentru un tatuaj cu fete în sus, decât pagina diabolică a Betty.

32. Tanked

TOP 65 Pin Up Girl Tattoo Sexy Designs

Acest tatuaj este o versiune extrem de stilizată a personajului australian Tank Girl și nu am rezistat să o pun aici. Ea este, la urma urmei, favorita mea. Această piesă o portretizează ca fiind mai drăguță decât arata de obicei, dar are toate elementele clasice de Tank Girl, ceea ce face cu adevărat să iasă în evidență. Aceasta este o piesă distractivă deoarece, cum ar putea fi Tank Girl și nu fi distractiv?

31. Stai pe pălăriile tale

TOP 65 Pin Up Girl Tattoo Sexy Designs

Nu toate lucrările de tatuaj pe fete trebuie să fie mari. Există ceva atrăgător în legătură cu această mică bucată de ascunzătoare de pe coapsă. Este drăguț, iar albastrul iese în evidență. Îmi place faptul că nu va fi văzută decât dacă purtătorul vrea cu adevărat să fie. În sine, este un pic seducător. Dacă aveți în vedere o coaptă, verificați câteva dintre aceste idei făcând clic pe acest link.

30. Îmi plac loviturile mari

TOP 65 Pin Up Girl Tattoo Sexy Designs

Acest aspect seducător de pe umăr este o atingere drăguță cu tatuajul fetei în sus. Îmi place ideea arcului mare și a ochilor ei flăcăi mari cerându-ne să urmăm.

29. Picioarele

Termenul "picioare care merg până sus" este prezentat în cele mai bune aici. E aproape ca și cum două treimi din ea este piciorul. Ar putea să se prăbușească fără poli. Știm ce-i place acest tip, am dreptate?

28. Maid la comandă

TOP 65 Pin Up Girl Tattoo Sexy Designs

Acesta este genul de postere pentru fete cu tatuaje pentru fete. Aceasta este o piesă uimitoare de lucru. Fundalul roții cu rotile o face cu adevărat, iar curățarea sub piele este o atingere foarte plăcută. Nu vedeți multe astfel, cu contururile groase și umbrele detaliate. Aceasta este o capodoperă în cerneală.

27. Brosuri Hot Cross

TOP 65 Pin Up Girl Tattoo Sexy Designs

"Ar trebui să fiu în bucătărie" proclamă acest nugget mic colorat. Cu ochiul ei seducător și cu dulapul minimal, cred că poate aparține într-o altă cameră. Dacă este vorba de o îmbrăcăminte tipică pentru gătit, trebuie să fie destul de fierbinte în acea bucătărie. Imi plac cel mai mult aceste culori, rozul luminos este un contrast uluitor cu tealul din spatele ei. Și scrierea făcută mai degrabă în roșu decât în ​​negru este o idee foarte bună. Cine poate rezista acelui uimitor mincinos.

26. Verde cu invidia

TOP 65 Pin Up Girl Tattoo Sexy Designs

Dansatoarele seductive și artiștii interpreți sau executanți sunt perfecți pentru piesele de înaltă calitate. Corsetul și mănușile ei purpuriu se potrivesc minunat cu pene verde ale fanului său gigant. Cel puțin cred că e un fan gigant. Oricare ar fi, culoarea este uimitor de bine făcută.

25. Frumusețea deteriorată

TOP 65 Pin Up Girl Tattoo Sexy Designs

Fata asta arată că a văzut totul. Aceasta este o femeie cu multe lucruri, dar indiferent de ce a trecut, ea este un luptător. O puteți vedea în ochii ei. Acesta este un alt tatuaj neobișnuit, cu pini, dar există ceva incredibil de minunat despre el.

24. Aye Matey

Într-o răsucire pe tema nautică, aici avem un pirat cu piciorul complet, cu un cârlig pentru o mână. Folosirea culorilor in aceasta este ceea ce face cu adevarat sa fie pop, este doar o piesa incredibila cu o multime care merge una. Totul despre el este atat de perfect redat incat totul pare sa apartina, si asta face ca este un tatuaj cu adevarat interesant.

23. Sună-mă Poate

TOP 65 Pin Up Girl Tattoo Sexy Designs

Aceasta este o distracție extraordinară pentru tatuajul fetei în sus. Ea se culcă, vorbind la telefon cu un zâmbet uriaș pe fața ei. Majoritatea fetelor sunt prea grave sau incearca sa fie incredibil de seducatoare si de obicei nu au un astfel de zambet. Poate că asta a fost o luare pe o atmosferă mai inocentă. Ea este minunat făcut și este doar distractiv să se uite la. Nu pot să zâmbesc când o văd.

22. Bubble

TOP 65 Pin Up Girl Tattoo Sexy Designs

Fundalul galben și balonul albastru uimitor sunt sincer primele lucruri care mi-au prins ochii aici. Femeia este, de asemenea, minunat făcută, cu detalii minunate ca liniile de lumină pe pielea strălucitoare. Aceasta este o mare plus. De asemenea, văzând-o în rutina ei de tip boudoir, curlers în părul ei, punerea pe make-up este o schimbare drăguță de la aspectul plin de pisoi de sex al multor pini.

21. Scena fată

TOP 65 Pin Up Girl Tattoo Sexy Designs

Nu poți niciodată să te înșeli cu o prințesă de scena / punk. Culorile vibrante de la părul ei la ciorapi fac într-adevăr o piesă care-l scutură. Chiar si vedetele au un aspect unic pentru ei. Orice lucru despre acest tatuaj este vibrant și distractiv, chiar până la inima în mâinile ei.

20. Naughty

TOP 65 Pin Up Girl Tattoo Sexy Designs

Nu chiar prea mult să vorbești cu această fată școlară obraznică. Aceasta este o fantezie sexuală clasică și se traduce atât de bine în arta tatuajelor. Aceasta este o piesă cu adevărat frumoasă.

19. Apelul țiganilor

TOP 65 Pin Up Girl Tattoo Sexy Designs

Această frumoasă doamnă țigănească este incredibil de seducătoare, cu o eșarfă și o privire lăudabilă!

18. Checkered

TOP 65 Pin Up Girl Tattoo Sexy Designs

Țară lasă pe un gard. Fiecare fata de vise de cowboy.

17. Magic Lady

TOP 65 Pin Up Girl Tattoo Sexy Designs

Acestul pare să fie un ucenic de magicieni așezat în fața unei flăcări puternice. Îmi place foarte mult culoarea și răutatea implicită a trestiei pe care o folosește. Cu pălăria ei înclinată într-un astfel de unghi galben, ea dă impresia de a fi o fată cu care nu vrei să te pui.

16. Outgunned

TOP 65 Pin Up Girl Tattoo Sexy Designs

Este greu să rezistăm unei fete anime într-un bikini abia acolo. Este deosebit de greu dacă împachetează o căldură serioasă.

15. Ajutor dorit

TOP 65 Pin Up Girl Tattoo Sexy Designs

Un alt aspect recurent al tatuajului pentru fete este ideea fetiței în primejdie. Aici incearca sa-si schimbe anvelopele, cu o privire neimaginata pe fata ei, fusta ei calatorind imbold. Acesta este un fel de tatuaj care nu are nevoie de culoare, este perfect din toate punctele de vedere, așa cum este.

14. Dominația totală

TOP 65 Pin Up Girl Tattoo Sexy Designs

Dominatrix este o poftă de mâncare frumoasă pe tatuajul fetei în sus. Încadrată aici de fundalul violent al fuchsiei, ea este incredibil de intimidantă cu toată pielea neagră și cultura de echitație.

13. Eliminat

TOP 65 Pin Up Girl Tattoo Sexy Designs

Aceasta are o pozitie interesanta pentru ea, cu toate astea scrunted. Pentru mine se pare incredibil de neplăcut, dar ce știu despre a fi o fată în sus?

12. Ancorele sunt departe

TOP 65 Pin Up Girl Tattoo Sexy Designs

În omagiul originilor nautice ale tatuajelor, această fetiță este pusă cu o ancoră mare. Ancora are multe intelesuri cand vine vorba de tatuaje, si daca vrei sa afli mai multe, sau doar sa vezi mai multe tatuaje de anchor minunat, vezi aceasta pagina.

11. Beach Bunny

TOP 65 Pin Up Girl Tattoo Sexy Designs

Costumele de baie sunt cea mai bună modalitate de a descrie o fetiță în sus. Acest lucru se datorează în parte faptului că costumul de baie este o modalitate de a arăta o mulțime de piele fără a fi prea risque.

10. Printesa greșită

TOP 65 Pin Up Girl Tattoo Sexy Designs

Această prințesă în purpură pare să fi avut o mușcătură scoasă din ea.

9. Păstrați pe Trucking Pin Up Girl Tattoo

TOP 65 Pin Up Girl Tattoo Sexy Designs

Trebuie să fie o doamnă de camioane. Se pare că poartă cămașa lui Leroy și, probabil, este așezată în camioneta lui. Cel mai bun lucru absolut despre această piesă sunt culorile, mâinile jos. Îmi place fiecare centimetru de culoare în acest. Aici este un loc pentru a cumpara pin up fata de tatuaje de îmbrăcăminte.

8. Fata cu ochi verzi

TOP 65 Pin Up Girl Tattoo Sexy Designs

Există doar ceva incredibil de sexy despre o fată cu ochi verzi, în nimic altceva decât un șorț. Acest tatuaj special este realizat uimitor în culori luminoase, palide, ceea ce nu vă vedeți adesea. Îmi place că nu este prea luminos, dar este încă colorat.

7. Tipul meu nebun

TOP 65 Pin Up Girl Tattoo Sexy Designs

Știm cu toții că Harley Quinn este un pic nu, dar oricum o iubim cu toții, nu? Bineînțeles că o facem. Această interpretare drăguță a lui Harley este atât de bine făcută, chiar până la fumul care vine de la bomba ei fericită.

6. Mă chemi Fett?

TOP 65 Pin Up Girl Tattoo Sexy Designs

Nici o colecție de pini nu ar fi completă fără cel puțin o răsturnare de războaie cu stele, pentru cei care ne-au înnebunit. V-ați aștepta la o versiune aproape goală a lui Leia sau a reginei Amidalla, dar acest tip a mers cu cel mai prost fund de toți vânătorii de recompense din galaxie. Să sperăm că această interpretare de sex feminin a lui Boba Fett poate trăi până la numele omologului său de sex masculin. Pentru mai multe din această galaxie Star Wars tematice tematice, a verifica această galerie.

5. Echipajul de pescari

TOP 65 Pin Up Girl Tattoo Sexy Designs

Ideea unei femei care cunoaște modul în care se află mașina este incredibil de atrăgătoare. Această femeie are totul. Sigla Nascar pe coapsa ei completează această întreagă piesă tematică frumos.

4. Bomber nebun

TOP 65 Pin Up Girl Tattoo Sexy Designs

Femeile în roluri eroice pare a fi o temă cu tatuaje cu fete în sus. Acest frumos baron roșu conduce un avion de război în bătălie, înconjurat de fumul războiului care înfruntă în jurul ei. Vechiul look al avionului este incredibil de distractiv și face ca o piesă interesantă.

3. Marea Moartă

TOP 65 Pin Up Girl Tattoo Sexy Designs

Această zeiță verde pare să fi fost pierdută în mare. Ea a fost în mod clar parte dintr-o navă pirat, dar acum este verde cu moartea, are o bucată de mărime bună scoasă din partea ei și este înconjurată de sânge. E clar că a văzut zile mai bune.

2. LaRue

TOP 65 Pin Up Girl Tattoo Sexy Designs

Cele mai multe tatuaje pentru fete sunt făcute pe brațe sau picioare, dar acest număr minunat se găsește chiar peste inimă. Este un lucru bun că este așa de iubită, pentru că evident că nu o va face prea departe ca o servitoare. Se pare că face mult mai mult decât o curăță. Judecand dupa privirea pe fata ei, cu toate acestea, cred ca curatarea poate fi ultimul lucru in mintea ei.

1. Poker Oricine

TOP 65 Pin Up Girl Tattoo Sexy Designs

Nu aș pune toate mizele împotriva acestei doamne, ea deține în mod clar toate cărțile. Cu mireasma ei neplăcută și cu poftă de mâncare topless, această fată ia tortul pentru fată senzuală. Ea este minunat bine făcută fără culoare și este pur și simplu prea drăguță pentru cuvinte.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

34 − 26 =