A Lotion P50 a legjobb szépségápolási termék?

Hallottál már a P50 kultuszáról??

Olyan korban, ahol szinte minden elképzelhető szépségelem elérhető a sarokban található gyógyszertárban vagy egy egérkattintással, Biologique Recherche Lotion P50 egyike azon kevés TRUE kultusz-szépségápolási termékeknek, amelyek izgalmasak lehetnek.

Azt'még mindig nehéz megtalálni'és nagy valószínűséggel megváltoztathatja életét.

Hogy'igaza van. A Style.com úgynevezett “életet megváltoztató”. Facialisták azt mondták Divat azt's “csoda egy üvegben.” És néhány évvel ezelőtt, csábít nevezett Lotion P50 az első helyen a legjobb szépségápolási termékek listáján. Híres rajongók közé tartozik Madonna, Nicole Richie, Sharon Stone és Brad Pitt. (természetesen Brad Pittnek van egy finom bőrápolási rendje.)

te'most érdekel, igen? És még jobb híreim vannak: Lotion P50 végül értékesítik Kanadában! (Ez nagy ügy, mert amikor először kipróbáltam a cuccot, 2007-ben vagy 2008-ban, amikor éppen ott voltam ELLE Kanada, Annyira megszállott voltam, hogy küldött egy barátom egy vad-liba vadászni Párizson, hogy feltöltsék a kínálatomat. Sajnos, nincs szerencséje, személyes konzultációt kell kérnie még vásárolni azt. De még egy percen belül.)

Először hadd'beszélni arról, hogy ez a termék miért teszi a szerkesztőket, a híreket és a bőrápoló drogokat banánra.

Mi a Lotion P50?

Azt'nem egy ápoló. És az'Nem igazán festék, bár azt hiszem'A legközelebbi kategória, ahová elhelyezheted's több mint egy hibrid, egy tiszta folyadék, amely hámlik és egyensúlyba hozza az összes bőrtípust. te'a napi kétszeri használatra, a tisztítás után és a hidratáló és smink előtt.

Mindössze egy pár csepp'szükség van egy pamutpárnára (mint a megbízható Shiseido Facial Cotton). Azt mondják, hogy egy nedves pamutpárnával kezdődik, és leöblítik az alkalmazást követően, de ahogy a bőre megszokja, használhatja száraz padra, és hagyja a bőrén. Kezdetben előfordulhat, hogy egy “harapás” és valamilyen vörösség keletkezik, de ez néhány perc múlva csökken, és megadta'újra használják a megfelelő erőt, néhány nap múlva teljesen leállnak.

Amikor először megnyit egy palackot, észre fogod venni a szagot. Azt'nem kellemetlen … de ez'határozottan “egyedülálló”. Az összetevők közé tartozik a boszorkány mogyoró, a mirigy kivonat, a zsálya kivonat és a hagyma kivonat. De nem büdös, csak egy kicsit gyógyszert találok. Az idő múlásával megszokja.

A P50 három változata létezik:

Ez az oka annak, hogy egy bőrrel konzultálnak, mielőtt még egyet is megvásárolhattok.

  • Lotion P50 a legerősebb, jó a kőolajhoz és amit hiper-keratinizált bőrfelületi feltételeknek neveznek.
  • Lotion P50V (vitaminnal dúsított) inkább az érett bőrtípusokhoz, és olyan összetevőket tartalmaz, amelyek segítenek megkönnyíteni az elszíneződést.
  • Lotion P50W (fogalmam sincs, mit jelent a W) az érzékeny. Itt vannak'valószínűleg elkezdi Önt, majd ha a bőre képes kezelni a terméket, lehet, hogy az erősebb szabályos P50-et fel tud lépni az idő múlásával.

* Valójában hazudtam. Van egy negyedik, Lotion P50 1970. Ez az eredeti formula, de tudomásom szerint'amelyeket egyes országokban, például Kanadában nem értékesítenek, mert fenol-tartalmú (zavaró fertőtlenítőszer, amely bizonyos biztonsági problémákkal jár). Valahogy kaptam egy üveget az 1970-es P50-en ELLE nap, és igazolhatom, hogy igen, igen'nagyon erős, és az arca átmenetileg zsibbad!

Mit's a Lotion P50-ben?

Itt'az összetevők listája:

Lotion P50: Víz (Aqua), glükonolakton, tejsav, glicerin, propilénglikol, niacinamid, citromsav, etoxigiglikol, magnézium-klorid, almasav, ecet (acetát), fitinsav, szalicilsav, cochlearia armoracia gyökérkivonat, arctium lappa gyökér (Burdock Root) kivonat, Rumex Acetosa levélkivonat, Myrtus Communis kivonat, Commiphora Myrrha gyanta kivonat, Allium Cepa (hagyma) Izzó kivonat, Thymus vulgaris (Thymme) Virág / levélolaj, Kén, Szorbit, fenoxietanol, nátrium-benzoát, kálium-szorbát.

A különbség a P50W-vel az, hogy hozzáadott arnica kivonatot; A P50V természetes szivacsot, élesztőt és diót kivont.

És itt'hogyan viszonyul az eredetihez:

Lotion P50 1970: Víz (Aqua), glicerin, fenol, niacinamid, ecet (acetát), etoxidiglikol, magnézium-klorid, tejsav, arctium lappa gyökér (barna gyökér) kivonat, szalicilsav, nátrium-benzoát, kén.

Ne feledje, hogy az eredeti nem't “jobb” kifejezést jelent. Úgy vélem, hogy az újabb képletek javulást eredményeznek, ugyanolyan csodálatos eredményeket adva, kevesebb irritációval. Az eredményekről szólva…

Hogyan változik a P50 Lotion a bőre?

Hadd osszam veletek néhány Instagram megjegyzést P5oW tól től DIVAT's szépségigazgató, Lesa Hannah:

Vedd, amit ő'nagyon komolyan mondom, mert én'Soha semmit sem hallottam, hogy Lesa ilyen szépségeket mondott egy szépségápolási termékről. A bárja magas.

És egyetértek vele! A legtöbb bőrápolási termék (a Retin-A kivételével, amely nem't számít ez óta'egyszerűen nem'Nagyon sokat. Lotion P50 Hát'mert szerettem'nehéz eljutni, bár ez mindenképpen hozzáadja a misztikáját. Az emberek szeretik, mert eredményeket produkál. Időszak.

Milyen eredményeket? Nos, hadd foglaljam össze:

  • Akne és zsíros bőr: Ahogy Lesa is említette, senkit sem öl meg'üzleti tevékenységét. Határozottan ajánlom mindazoknak, akik bosszantó pattanásoktól szenvednek. Azt'nagyon valószínű, hogy a P50 lehet az a dolog, ami megőrzi őket. Egyesek azt mondják, hogy minimalizálja az olajtermelést és a pórusméretet.
  • Elmosódott és tompa bőr: én'Ön személyesen észrevette, hogy ezek a vöröses / lilás pattanás utáni pigmentációs jelek sokkal előnyösebbek lesznek. Van értelme, mivel a termék felgyorsítja a bőrt's forgalma. Ennek eredményeként'csak annyit tesz, hogy extra lendületet ad ahhoz, hogy a bőre fényesebb és egyenletesebb legyen.
  • Száraz vagy öregedő bőr: P50 isn'Csak akne termék. Azt'A száraz vagy érett bőrtípusok számára is fantasztikus, mert az elhalt hámsejteket eldobja, és egyre finomabb, simább textúrát kap. Így a bőred jobban felszívja a következőket, így javítja a hidratálást. (Vagy az öregedésgátló témák behatolását, ha használod őket.)

A hűvös savas koktél mellett azt hiszem, az a tény, hogy tartalmaz niacinamidot, nagyon félelmetes is'Ez egy csodálatos összetevője a bőr tónusának, rugalmasságának és korlátjának javításához.

A lényeg: Ez a ritka, egy millió dolláros bőrápoló termék, ahol nélkülözhetetlen lehet élni. Ha megy a P50-hez, én nem'Nem hiszem, hogy visszamegy!

Hol kapható

Keressen Biologique Recherche termékeket Kanadában:

  • One2One Stúdió Torontóban
  • La Chambre des Dames Montrealban
  • Bren's Bőrápolás Manitobában

Az Egyesült Államokban próbálkozzon a Rescue Spa-val.

Mondd

Megpróbálta a Lotion P50-et?

Milyen változások észleltek a bőrében??

Mit gondolsz, az a legjobb minőségű szépségszalon?