10 najlepših arabskih moških na svetu 2017

Moški, ki izvirajo iz Bližnjega vzhoda, so dobro znani po … dobro, lepi. Ni veliko smisla pretiravati z grmom, kajne? Pravzaprav so znani po tem, da so tako lepi, da je bilo celo leto 2013 še trije moški, ki so bili dejansko deportirani iz države Saudove Arabije, preprosto zato, ker so bili preveč lepi. Ta človek je bil Omar Borkan al Gala (in zgodba je bila okrašena le malo … ali veliko), vendar on ni edini mož, ki je znan po vsem svetu, z Bližnjega vzhoda, ker je zelo lep človek.

Ogledajte si lepe gospodje – deset najlepših arabskih moških na svetu 2017

1 – Omar Borkan al Gala

10 Most Handsome Arab Men in the World 2017 2

Smiselno je začeti s tem človekom, preprosto zato, ker se je zgodba o deportaciji osredotočila okoli njega. Zgodba je bila rojena v Dubaju in s tem postala neverjetno popularna po vsem svetu. Špekulacije mu še vedno obkrožajo, toda zgodba je bila zabavna, tudi če to ni povsem res.

10 Most Handsome Arab Men in the World 2017 1

2 – Sheikh Hamdan bin Mohammed Al Maktoum

10 Most Handsome Arab Men in the World 2017 3

Pesnik je, vendar to ni vse, za kar je znan. Šejh Hamdan bin Mohammed Al Maktoum je tudi dedič na prestolnici Dubaja in prestolonasledniški prestolonadnik Dubaj. To je poleg tega, da je eden od desetih najlepših arabskih moških na svetu 2017, zato menimo, da je življenje za njega zelo dobro, ali ne?

10 Most Handsome Arab Men in the World 2017 4

3 – Udi Karni

10 Most Handsome Arab Men in the World 2017 5

34-letni Udi Karni je igralec, ki je eden izmed redkih, ki je ustvaril val bliskozvočnega fuzije v modelarskem svetu, ne le model, temveč tudi športnik. Izhajajoč iz Palestine, je znan po svojem modelarskem delu s podobami Emporio Armani, kot tudi vrsto drugih velikih, oblikovalskih imen.

10 Most Handsome Arab Men in the World 2017 6

4 – Rami Malek

10 Most Handsome Arab Men in the World 2017 7

36-letni Rami Malek je egipčansko-ameriški igralec, znan po delih, kot so Twilight Saga: Breaking Dawn – 2. del. Tudi v televizijskem svetu je znan tudi z Gilmore Girls, 24, Pacifik, in njegovo trenutno oddajo, Gospod Robot, v katerem igra Elliot Alderson. Svoje glasove je celo poslušal na nekaj video iger, toda to se ne vznemiri v prihodnjem letu. Rekel je, da igra v filmu Freddie Mercury, Bohemian Rhapsody, in ne moremo čakati, da ga gledamo!

10 Most Handsome Arab Men in the World 2017 8

5 – Peter Macdissi

10 Most Handsome Arabic Men in the World 2017 9

43-letni Peter Macdissi je bil rojen v Libanonu in je znan kot proizvajalec in igralec, ki dela na hitih Šest Feet Under in Brisača. Kot producent,Orksi na Bansheeju, seriji Cinemax in ga lahko prepoznate tudi za svoje delo na nekaj drugih televizijskih oddajah – 24, The X-Files in Bad Company.

10 Most Handsome Arab Men in the World 2017 10

6 – Khaled Nabawy

10 Most Handsome Arab Men in the World 2017 11

Morda vas bo presenetilo, če boste izvedeli, da je Khaled Nabawy, pravo ime Khaled Muhammad El Nabaw, 51 let. Je igralec iz Egipta, ki je znan po svojih igralskih vlogah, v filmih, televiziji in celo gledališču. Zdaj je bil na vrsti televizijskih oddaj in filmov, vendar ga trenutno lahko vidite, da igra vlogo Mahmuda Abdelzahirja v Oaza za sončenje.

10 Most Handsome Arab Men in the World 2017 12

7 – Eugen Bauder

10 Most Handsome Arab Men in the World 2017 13

Nemški igralec Eugen Bauder je bil dejansko rojen v Kazahstanu, ko se je preselil v Nemčijo s svojo mamo, ko je bil star pet let. Veliko se je gibal po Nemčiji kot mladenič, vendar pa ni šel dolgo, preden je našel svoje noge v modelarskem svetu, pri tem pa se je lotil pogodb in delovnih mest, kot sta Jean Paul Gaultier, Hugo Boss in Armani. preden je postal obraz Amor Pour Homme, dišave za Cacharel.

10 Most Handsome Arab Men in the World 2017 14

8 – Brahim Zaibat

10 Most Handsome Arab Men in the World 2017 15

Ta moški je morda bolj znan po tem, da je fant enega izmed najbolj znanih na svetu. Če še niste uganili, je bil pomembna druga od Queen of Pop, Madonna. Rojen v Alžiriji, je plesalka po trgovini, pravzaprav je kot plesalka spoznal kraljico sama. Bili so samo približno eno leto ali prej, preden so se ločili, vendar smo prepričani, da je čas v njegovem življenju, ki ga ne bo nikoli pozabil. Sprašujemo se, kaj bi lahko rekel o sami “Material Girl” …?

10 Most Handsome Arab Men in the World 2017 16

9 – Bachar Houli

10 Most Handsome Arab Men in the World 2017 17

29-letni libanonsko-ameriški igralec, Bachar Houli, je bolj znan po svoji igri na avstralskem nogometnem polju, kjer igrajo igralca vezista. Ubog muslimana, ni poskušal skriti svojih bitk, ki so odraščali v zahodnem svetu, poskušali igrati zahodni šport, medtem ko še vedno vadijo svojo religijo. Med mlajšimi leti je celo poročal, da se mu je izhajal iz hiše svojih staršev, da bi igral šport, ki ga je toliko ljubil.

10 Most Handsome Arab Men in the World 2017 18

10 – Kıvanç Tatlıtuğ

10 Most Handsome Arab Men in the World 2017 19

34-letni Kıvanç Tatlıtuğ ima lahko ime, ki se zdi nemogoče izgovoriti, vendar je vsekakor postal nekoliko hiter po vsem svetu. On ni samo model, temveč tudi igralec, nekoč je igral tudi košarko. Športnega sveta ni zapustil po svoji izbiri, trpel zaradi poškodbe noge, vendar se mu zdi, da je njegova delovna kariera delovala zelo dobro. Ni samo nagrajen igralec, temveč tudi eden izmed najbolj plačanih igralcev iz Turčije.

10 Most Handsome Arab Men in the World 2017 20