30 vročih moških igralcev do 30. leta 2015

Obstajajo dobre novice o obzorju dame – filmi, ki prihajajo leta 2015, so zvezdniki najbolj vročih in najmočnejših moških! Z zakonom Zak Efron, Skyler Astin in Shia LeBeouf, ki so si ogledali naše zaslone, še nikoli ni bilo boljšega časa, da začnete gledati v kino. Ne verjemi nam …?

Na prihajajočem seznamu boste našli 30 najbolj vročih moških igralcev, mlajših od 30 let. Vsi imajo filme, ki bodo zapustili leta 2015, in vsi so vredni mesta, ki ga imajo tukaj. V nobenem posebnem vrstnem redu in brez kakršnega koli dodatnega preizkusa si morate ogledati nekaj teh hotties:

1 – Zac Efron

Pridi Srednješolski muzikal zvezda je prišla daleč, kajne? S filmi, kot je Lucky One pod njegovim pasom, se odloča za svetlo in sijočo kariero ter s filmi, kot so Mi smo tvoji prijatelji, Sodelavec in Umazani dedek ki se je začel v naslednjih dvanajstih mesecih, obstaja veliko priložnosti, da ga ujamejo v najbolj vročih. Umazani dedek tudi zvezda prijeten Robert Di Niro preveč! Verjetno bo zmagovalec!

30 Hot Male Actors Under 30 In 2015_01

2 – Robert Pattinson

Seveda smo se vsi zaljubili v njega med Sumrak serija filmov, toda zdaj, ko je končano, moramo imeti nov film za žganje, kajne? Londonski igralec (z neverjetnim britanskim naglasom) ima nekaj filmov, ki prihajajo leta 2015, in tisto, za katerega se najbolj veselimo gledanja Življenje. Začetek Roberta Pattinsona skupaj z Joelom Edgertonom, Ben Kingsleyjem in Daneom DeHaanom, bomo videli, kako ga spreminja, ko se bojeval, da bi fotografiral neverjetnega igralca Jamesa Deana.

30 Hot Male Actors Under 30 In 2015_02

To je tisto, s katero lahko vidimo ženske, s katerimi se brezupno zaljubijo, ali ne?

3 – Penn Badgley

Penn Badgley, rojen v Baltimoru, je v neverjetnem filmu najprej postavil srca Preprosto A kjer je igral z lepo in smešno smešno Emmo Stone. Vsi smo imeli dekle zdrobiti njo že več let! Seveda ga ne moremo pozabiti na hit TV oddaji Opravljivka bodisi. Trenutno je za ta čudovit mladi igralec dejal, da ima samo en film, ki prihaja v letu 2015 – Papirnica.

30 Hot Male Actors Under 30 In 2015_03

Še ena zabava za vas – Penn tudi igra z Uma Thurman, ki igra njena ljubimca nič manj, v novih mini serijah The Slap. V načrtu za leto 2015 bo serija osem epizod zagotovo določila jezike, zlasti Penn, ki igrajo veliko ljubezen do starejše ženske.

4 – Ansel Elgort

Ali si videl Napaka v naših zvezdah? Če niste, ga morate res opazovati in zagotovo morate imeti Kleenex priročen. Večina nas je od toplega do konca odtrgala srca v tem filmu, ki je izzvenel v črevesju in si prizadeval razmišljati. Ko nam po Augustusu Waltersju, njegovem filmskem liku, ni bilo všeč!

Še en film, ki ga lahko pozabiš, je ta hottie Carrie nazaj v letu 2013, pa tudi Divergent leta 2014. Zdi se, da je to eden mladih igralcev, ki je na poti, da se Tinseltownu po nevihti.

2ab40fb98f32b8d903e68efc25d85dcd

Leta 2015 bo Ansel Elgort igrala Caleb v novem filmu Insurgent ki so tudi Miles Teller, Theo James in Kate Winslet. Avantura – akcija – romantika naj bi bila objavljena marca in zagotovo izgleda, da bi lahko bila odlična ura! Plus še nismo videli Kate Winslet za nekaj časa!

5 – Michael B. Jordan

Ta cutie je bila videti v vrsti stvari v zadnjih letih in ni čudno, če menite, kako vroče je ta igralec pod 30! Bil je v televizijski seriji Laži mi za nekaj epizod (ki jih imamo radi) in je bil v filmu 2012 Kronika. Morda ste ga videli v TV oddaji Hiša tudi.

30 Hot Male Actors Under 30 In 2015_05

Z veseljem boste vedeli, da je več kot le nekaj filmov, ki nas usmerjajo, kar nam daje veliko priložnosti, da preverite to vročo luknjo očesnih sladkarij. Fantastični štirje je samo eden od filmov, s katerimi bi lahko pobegnili, če bi videli svoje fantje … hkrati pa preverite nadarjenost ob istem času! �� Še nekaj je še, da je govorica, da se igra v … vključno s filmom Fantastic Four in Creed ki je trenutno v predprodukciji. Oglejte si ta prostor!

6 – Josh Hutcherson

Če ne veste, kdo je ta vroč igralec pod tridesetimi, ste morali živeti pod skalo! On je krasen Peeta Mellark v Igre lakote filmov, in bil je tudi v letu 2012 rdeča zarja, film leta 2009 Cirque du Freak: Pomočnik vampirja. Tudi v letu 2007 Most za terabitijo, in veliko več. Varno je reči, da se zelo zavzema!

30 Hot Male Actors Under 30 In 2015_06

2015 bo za Hutcherson odlično leto s številnimi prijavljenimi filmi, ki se bodo pojavili. Tukaj je naslednji obrok igre Hunger Games za začetek – Igre lakote: Mockingjay – 2. del. Obstaja tudi govorica, da je tretja pot do središča zemeljskega filma: Potovanje 3 – od Zemlje do Lune.

Na žalost dekleta, ne izgleda, kot da je ta cutie eno, potem ko je po poročanju začel dating z zvezdico Claudia Traisac med snemanjem filma 2013 Escobar: Lost Paradise. Boo!

7 – Dave Franco

Ta ljubek igralec se morate spomniti iz filma Channing Tatum – 21 Jump Street. To pa ni vse, kar je poznan ameriški igralec Palo Alto, in se zdi, da bo leto 2015 tudi za njega odlično leto!

30 Hot Male Actors Under 30 In 2015_07

Bil je bil Lego film kot glas Wally letos, plus tam 22 Jump Street tudi. Pred tem je igral Perry v Topla telesa, v televizijski oddaji Pilingi, in je bil v filmu leta 2007 celo nogometaš Superbad.

Torej, kaj kmalu prihaja za visoko, temno, lepo hottie? No, Nedokončana dejavnost zvezde Davea Franca, ki bo nastopil leta 2015. Zdi se, da se bistvo tega novega filma ohranja dobro skrito skrivnost, ki je seveda samodejno vzbudila zanimanje.

Oh, in prav imaš … Je mlajši brat drugega velikega ameriškega igralca – Jamesa Franca. Dober izgled je očitno v družini, kajne? ��

8 – Jamie Bell

Ali veš, kdo je ta cutie? No, naj ti povem. Si kdaj slišal Billy Elliot? No … Jamie Bell je Billy Elliot!

Angleški igralec in plesalka sta dobesedno spustila svojo pot na srebrni zaslon in v srce svojih oboževalnih dama in celo zmagal z BAFTA za svojo vlogo v filmu. Ko menite, da je zdaj le 28, Billy Elliot pa je prišel leta 2000, je jasno, da je bil zvezda ZELO zgodnja starost!

30 Hot Male Actors Under 30 In 2015_08

Od takrat smo ga videli v nekaterih precej zanimivih vlogah, od katerih nobeden ni tako sladek kot baletni ples. Bil je v filmu leta 2008 Skakalec, plus film iz leta 2011 Tintin. To je tisto, kar prihaja v letu 2015, da smo zelo navdušeni nad čeprav – Fantastični štirje poleg Michael B. Jordan! Dva hottija v enem filmu … Kako bomo kdaj zadržali sebe?

9 – Richard Madden

On je ljubek, manj kot 30 let, ima oboževalec bazo in ima nekaj filmov, ki prihajajo v letu 2015! Tako je, spada na ta seznam!

30 Hot Male Actors Under 30 In 2015_09

Škotski igralec, je leta 2011 postal gospodinjsko ime Igra prestolov ki se je zdelo, da je začelo kariero za mnoge vroče, vendar neznanega moškega igralca. Razlog, za katerega menimo, da mora biti na tem seznamu, je, da igra vlogo enega najbolj pričakovanih filmov leta 2015 …. CINDERELLA!

Tako je. Preurejajo še en film Disney z najbolj vročimi lovci za odrasle med nami. Ni prav, da bi še vedno gledali iste stare filme Disneyja … (Čeprav še vedno delamo!)

V hitovem filmu igra Prince Charming, zato ga bolje pohitite in se navadite na to, poleg tega pa tudi prihaja iz televizijskega filma Lady Chatterley’s Lover… že vemo, da bo ta dobil jezike!!

10 – Alexander Ludwig

Sliši se, kot bi moral biti slavni skladatelj, a Alexander Ludwig se v filmu zelo dobro spodobi.

Kanadski rojen igralec ima niz precej neverjetnih filmov pod njegovim pasom, vključno z užitki, kot so Igre lakote, Odrasli 2 in Edini preživeli, in s prihodom leta 2015, se zdi, da obstaja še nekaj večjih imen, ki jih bo lahko dodal na seznam.

30 Hot Male Actors Under 30 In 2015_10

Igra se Chris v filmu za leto 2015 Končna dekleta; tudi komedija / groza Vampirski dnevniki Nina Doprev, in tam je tudi njegova vloga Nate v Pojdi z mano, še en strašljiv triler, ki prav tako igra zvezdo Julia Stiles. Mi jo tudi ljubim!

Z nagrado MTV Movie in nagrado Teen Choice pod njegovim pasom že sprašujemo, kako dolgo bo, preden lahko dodate Oskarja ali zlati globus v zbirko? Gotovo je vroče! ��

11 – Dylan Minnette

On je igralec, glasbenik in pevec, in poleg vsega tega je tudi super srčkan! Morda poznate Dylan Minnette kot sina Jack Shepherda IzgubljenDavid. Nekateri od vas ga lahko celo poznate Zbudi se, dramska TV-oddaja NBC. Nekateri se boste morda celo spominjali Shranjevanje Grace.

30 Hot Male Actors Under 30 In 2015_11

Ena stvar, zagotovo, od karkoli se ga spomniš, od glave do moči v igralskem svetu in s tem srčanim obrazom, ni nobenega načina, da ne bo vrekel samo največje in najboljše vloge, ko zori.

Če ste ljubitelj tega očarljivega otroškega obraza, ga lahko vidite v enem najbolj nenavadno pričakovanih filmov leta 2015 za vsakega 90-ih otrok ….. KURJA POLT!

Da, tako je. Knjige, TV-oddaja in zdaj film. In Dylan Minnette bo v njem igrala kot Zach Cooper v avanturistični komediji. Tako smo navdušeni zaradi tega … Kaj pa tebi?

12 – Ryan Guzman

Ne samo igralec, ta Texan rojena hottie je tudi model in celo mešani borilne borilne veščine preveč! Ali ne postane vroče in vroče? Ali si videl Step Up Revolution? Bil je Sean v tem. Bil je tudi Jake v televizijski seriji Lepi mali lažnjivci, in igral Sean ponovno v filmu za leto 2014 Stopite vse v.

30 Hot Male Actors Under 30 In 2015_12

2015 bo to dobro leto. Zdi se, da je 27-letni igralec iz moči na moč, z najmanj trimi filmi, ki jih je treba izplačati leta 2015. Tam je Fant Naslednja vrata v katerem igra skupaj z Jennifer Lopez, plus Beyond Paradise, romantična drama z mednarodnim duhom. Obstaja še ena – Jem in hologrami, to čudno in čudovito glasbeno, avanturistično, fantazijsko mešanico ga bo videlo skupaj z vodjo druge vodilne Hollywoodske zveze, toda v tem času v obliki Juliette Lewis. V tem je tudi Molly Ringwald!

13 – Shia LaBeouf

Bodimo pošteni glede tega – Shia LaBeouf je vroča. Nisem mogel verjeti, ko sem ugotovil, da je bil le 28. Za tako dolgo je bil, sem samodejno domneval, da je bil starejši od tega!

Seveda ni samo igralec, danes igra režiserja, vendar je njegova igralska vloga, v kateri bo bolj znan. Z Transformatorji filme pod njegovim pasom skupaj z Lažno v letu 2012, New York, jaz te ljubim v letu 2008 in Konstantin leta 2005 je bil zelo zaseden fant.

30 Hot Male Actors Under 30 In 2015_13

S Man Down Shia LaBeouf se še ni upočasnil, v tem filmu pa igra vlogo Gabriel Drummer. Triler sledi afganistanskemu vojnemu veteranu in njegovem lovu, da bi našli svojo družino v zelo drugačnem svetu …

Za to smo navdušeni, kaj pa tebi?

14 – Aaron Taylor-Johnson

Všeč smo ga Kick-Ass vendar je bil tudi v še nekaj filmih. Britanski igralec je bil Angus, Thongs in Perfect Snogging (smešno) v letu 2008, Godzilla v letu 2014, Kapitan Amerika: Zimski vojak v letu 2014 in Kick-Ass 2 leto prej.

Zdaj obstaja en razlog, da absolutno ne moremo zapustiti Aaron Taylor-Johnson s tega seznama, in to je …. Petdeset odtenkov sive!

30 Hot Male Actors Under 30 In 2015_14

Da, tako je. Aaron je poročal, da je v najbolj nestrpno pričakovanem filmu VSE čas za večino žensk, seveda? O tem smo govorili dovolj dolgo. Najprej knjige, zdaj filme. Potem je bilo vse nered s prvotnim krščanskim sivim igralcem, Charliejem Hunnamom ….

Ne vemo, v kakšnem delu bo igral v filmu, a glasbe, ki ga obkrožajo, še naprej letijo. Mislim, da bomo morali gledati ta prostor. Zaradi Valentinovega dneva 2015, še ni dolgo čakati, da čakajo.

15 – Jeremy Irvine

Živi le 24 let, Jeremy Irvine je otrok v Hollywoodu, a kljub temu je bil v enem izmed najbolj vplivnih filmov našega časa – Vojna hiša. Veliki hit na številnih nagradnih prireditvah je film zagotovo pomagal streljati Jeremyja v super stardom in Velika pričakovanja, Noč v Stari Mehiki, in Reach so bili filmi, ki so kmalu sledili.

30 Hot Male Actors Under 30 In 2015_15

Ne le srčkan, ta človek lahko resnično deluje in na srečo za nas, obstaja nekaj zanimivih filmov, zaradi katerih lahko vidimo njega. 2015 bo videl sprostitev Ženska v črni barvi 2: Angel smrti ki je zagotovo zastrašujoča vožnja. Tam je tudi Svet Made Straight, Kamnita stena z Jonathan Rhys Myers, pa tudi Padla v istem letu.

Veliko čarovnic za nas! ��

16 – Douglas Booth

Ta angleški igralec je lahko samo 22 let, vendar je prepričan, da je njegova znamka v svetu televizije in filma, to je zagotovo. Film za leto 2014 je bil Noah ki je postavljala kritike na jezikovni jezik, v zadnjih letih pa je bilo več kot nekaj televizijskih nastopov. 2015 je za mladega igralca zelo dobro leto in ima manj kot dva filma, ki sta na voljo za sprostitev.

30 Hot Male Actors Under 30 In 2015_16

Jupiter narašča, na primer, bo videl, kako igra Titus v fantastičnem akcijskem pustolovščinskem užitku, in bo igrala skupaj z nekaterimi najbolj vročimi imeni v Hollywoodu, kot so Channing Tatum, Mila Kunis in celo Sean Bean!

17 – Jack Reynor

Jack Reynor, rojen v Colorado, je star 22 let, prav tako kot Douglas Booth in je pred kratkim posnel film v filmih, kot so Dostavljalec skupaj z Vince Vaughan, in Transformers: Age of Extinction. V filmih, ki prihajajo v letu 2015, so narejeni zvezdniki, Sing Street, Macbeth, Babji žur in Skrivnostni spis, kar pomeni, da nam je dovolj časa, da ostanemo na tem čudovitem hottieju.

30 Hot Male Actors Under 30 In 2015_17

18 – Brenton Thwaites

Ali si videl Maleficent? Imamo in smo jo absolutno ljubili in samo en razlog, zakaj je bil ta fant! On je pravi malček, kajne? Je avstralski igralec in je najbolj znan po televizijskih stvareh v zvezi s filmskim delom, vendar tega ni ustavil z nizom filmov, za katere veste, da bodo razstrelili v veliki čas, ki se bo zgodilo v naslednjem letu.

30 Hot Male Actors Under 30 In 2015_18

Bog iz Egipta, na primer, je predvidena za javnost v letih 2015-2016 in bo videla Brentona kot Bek v fantazijski pustolovščini. Z Gerardom Butlerjem, Rufusom Sewellom, Geoffreyjem Rusom in veliko večjimi imeni, ki jih ima skupaj z njim, ni mogoče, da to ne bo velik hit v kinu!

19 – Freddie Stroma

Model in pevec ob igralcu, boste verjetno bolje prepoznali Freddieja Stroma z njegove strani v ogromnem filmu Harry Potter filmov. Cormac McLaggen je bilo njegovo ime v filmih, vendar to ni edina stvar, za katero je znan.

Ali si videl Pitch Perfect? V tem je tudi, v katerem igra Luke v filmu 2012. Obstaja pa še drugi, ki so govorili, da bodo objavljeni leta 2015, ki so več kot navdušeni!

30 Hot Male Actors Under 30 In 2015_19

Plus, kdo bi lahko pozabil na nedavno sproščeno Inbetweeners 2 film, o katerem so vsi pobegnili! Če še niste videli, bi morali zagotovo. Zelo smešno in precej vse pomeni, da odraščamo v Veliki Britaniji!

20 – Michael Cera

Tukaj je ena, ki jo bodo ljubili dekleta – naša neobičajna srčkan in neverjeten geek-navidezni Michael Cera. Je kanadski, ki je imel veselje pri igranju v nekaterih najbolj bleščečih filmih našega časa. Scott Pilgrim proti Svetu, na primer, je bil smešno. Kakor je bilo Juno, Superbad, in Mladost v uporu. Dejansko so se vsi njegovi filmi izkazali za zabavne majhne številke!

30 Hot Male Actors Under 30 In 2015_20

Kljub streljanju v slavo je star 26 let in doslej je bilo poročil o enem filmu, ki se je leta 2015 pojavil s svojim imenom – Zabava.

To je komedija / drama o starejšem komedijancu, ki išče hčerko. Z Johnom C. Reillyjem in Deanom Stockwellom, s katerim se igra tudi v njej, bo zagotovo še en zmagovalec. In globoko, vsi imamo radi dober geek-boy, kajne? ��

21 – Janus Prinsloo

Ta južnoafriški film ni naredil veliko filmov, ampak tisti, za katere se je izkazal kot velik števec. 24-letni Janus je bil leta 2014 Salvation in tudi precej velik film, ki prihaja v letu 2015 – Chappie. Sharlto Copley plača glavni del Chappie v filmu, ampak hkrati igra tudi Hugh Jackman (tako hottie!) in Sigourney Weaver, tako da boste vedeli, da bo to dober!

30 Hot Male Actors Under 30 In 2015_21

22 – Skylar Astin

Verjetno boste opazili to razliko iz zadnjega filma Pitch Perfect ki se je soočila s tem, so vsi ljubili. Oblečena čeljustnica ni njegova edina pritožba – lahko tudi deluje, z nizom precej impresivnih filmov pod njegovim pasom.

30 Hot Male Actors Under 30 In 2015_22

Uniči-to Ralph, na primer, videl Skylar igranje Jesse. Imel je majhno vlogo Glee tudi to leto. 21 in več, Ljubezen napisana v krvi, in Cavemen so tudi filmi, v katerih lahko vidite ta čudovit obraz. Če jih niste preverili, bi morali.

Veliko je pričakovati Pitch Perfect 2 ki prihajajo v letu 2015, kar bo videlo, da ta cutie znova pokaže svoj obraz. Igranje Jesse spet smo prepričani, da bo njegova fanova še naprej gradila. Lahko se zaljubi, prav?

23 – Jonny Weston

Je iz Južne Karoline in ima lepe lase. Kaj še morate vedeti o Jonnyju Westonu? Tudi igralec je, če vas zanima, in dobil je niz filmov, ki so bili zabeleženi ob upoštevanju, da je star 26 let …

30 Hot Male Actors Under 30 In 2015_23

Njegovi prihajajoči filmi, ki nas zanimajo, na primer, 3 obljublja, da je v vsakem trenutku vznemirljiva vožnja, ki sta jo imela prejšnja dva filma, in videli bomo, da se Jonny igra ob neverjetno čudovitem Liam Neesonu, lepem Famke Janssen in čudoviti Maggie Grace. To bo precej vznemirljiva vožnja!

To tudi ni vse – tudi on Insurgent, ki ste jo slišali, smo omenili enkrat ali dvakrat. Naši fantje bodo radi odšli in videli to! Tehnično dobite tudi očesne bonbone! Mogoče je čas za to, da bi ga napisal? ��

24 – Dev Patel

Revni milijonarJamal Malik ali Dev Patel, kot je bolj znan, je iz Združenega kraljestva in se je izkazal za velikega igralca kljub temu, da ima le 24 let. Film je zagotovo zaznamoval svet, in obstajajo znaki, da lahko pride do boljših stvari. Očitno ga je film ne samo pomagal, da bi bil njegov znamka na srebrnem platnu, temveč mu je pomagal najti ljubezen svojega življenja v obliki co-star Freida Pinto!

30 Hot Male Actors Under 30 In 2015_24

Chappie (v katerem igra tudi Janus Prinsloo), Child 44 (z Tom Hardy-swoon, Gary Oldman in Charles Dance, to je vsekakor eno za paziti!), in Lion vse, kar naj bi bilo objavljeno leta 2015, obstaja veliko priložnosti za vas, da si zaskočite svoje oči na tej slini.

25 – Theo James

Rojen v Oxfordshire, Anglija, verjetno boste prepoznali Theo James iz Divergent – film za leto 2014. Bil je tudi v Podzemni svet: Prebujenje, hit TV oddaja Downtonska opatija, in celo Inbetweeners film tudi … Samo za slučaj, da se sprašujete.

30 Hot Male Actors Under 30 In 2015_25

Moral bi paziti na tega človeka, ko bo pokazal resno obljubo. V letu 2015 se pojavljajo štirje filmi s svojim imenom na njem, od Londonska polja, Franny, Insurgent, in celo Skrivnostni spis. Ali smo omenili, da izgleda drugače Podzemni svet film je bil tudi na kartah?

26 – Douglas Smith

Rodil se je v Torontu v Kanadi, vendar je Douglas Smith zagotovo naredil svoj svet po vsem svetu s filmi, kot so Ouija, Trdi disk, in Percy Jackson: Sea of ​​Monsters pod njegovim pasom.

Preveč ljubek je tudi s kodranimi lasmi, zaradi katerih si želite prenašati prste. Ni videti, kot da bi se z nikomer zmenil. Samo v primeru, da se sprašujete.

30 Hot Male Actors Under 30 In 2015_26

Pred kratkim je bil zaseden fant z najmanj treh filmov, ki so bili objavljeni za leto 2015, in njegovemu lepem obrazu lahko najdete tako Evanov kriminal z Davidom Arquetom, Dno sveta s Tedom Levine, in Terminator: Genisys z dobrim starim Arniejem samim. Ne moremo čakati, da bi videli nekaj mišic! �� (Še posebej, če pripadajo Douglas Smithu!)

27 – Nick Robinson

Ima samo 19 let, toda ameriški mladenič Nick Robinson ni preprečil, da bi delal svojo čarobnost na televiziji in svetu filma. Trenutno je na hit TV oddaji Melissa & Joey, in naj bi bil tudi v prihodnjem filmu leta 2015 Jurassic World ki smo jih vsi bolj vznemirjeni! Kdo ne želi še en dino-film?

30 Hot Male Actors Under 30 In 2015_27

Lahko samo upamo, da bo za tega otroka prišlo do dobrih stvari … Oglejmo ta prostor!

28 – Miles Teller

27-letni, Pennsylvanian rojen Miles Teller ni samo igralec, ampak tudi glasbenik, in je bil viden v seriji hit filmov iz leta 2012 Projekt X do leta 2011 Footloose, in celo v filmu za leto 2014 Divergent. Na žalost, ni samski in je bilo videti, da se srečuje z modelom, imenovanim Keleigh Sperry …. V primeru, da se sprašujete … ; (

30 Hot Male Actors Under 30 In 2015_28

V letu 2015 je pet filmov, ki so jih imeli z Miles Tellerjevo ime Najdi si službo, Insurgent, Bleed For This (ki ga trenutno snema), Fantastični štirje.

29 – Daniel Radcliff

Seveda nismo mogli pozabiti na Daniel Ratcliffa. Moral bi biti eden od najbolj primernih bachelorjev našega časa, kajne? Vsi ga najbolje poznamo za igranje Harry Potter – vloga, za katero smo prepričani, da se ne bo mogel dolgo pretresati, toda za vse, za katere je znano.

30 Hot Male Actors Under 30 In 2015_29

V letu 2015 je nekaj filmov, ki bodo prinesli veliko obetov in eden tistih, s katerimi se veselimo Trainwreck – in kljub temu je dejansko komedija.

Z Tildo Swinton (od plaže), Ezra Miller in Brie Larson, izgleda, da bi morala biti dobra ura. Če to ne plava vaš čoln pa, Frankenstein bo Daniel gledal vlogo Igorja v grozotah / drami skupaj z Jamesom McAvoyjem, Andrewom Scottom in Jessico Brown Findlay.

Na žalost, za tiste, ki so upali, da bo Daniel Racliff postal en sam pringle, se je srečal s soigralko Erin Darke (med snemanjem ga je srečal Ubijte svoje drage) od leta 2012.

30 – Nicholas Hoult

Prišel je daleč, odkar smo prvič videli, da se na našem zaslonu poleg Hugha Granta pojavijo tudi drugi O fantu. Ali si videl Topla telesa?To je bilo res čudovito Jack Giant Slayer (2013) in X-Men: Dnevi prihodnjega preteklosti v letu 2014, tudi z zvezdo tega mladega igralca.

30 Hot Male Actors Under 30 In 2015_30

Za vsakogar, ki išče dobre novice, se je Nicholas Hoult pred kratkim ločila od dolgoletne punce (in absolutnega čudovitega) Jennifer Lawrence. On je samski … ampak koliko časa? Poročali so, da so njihovi delovni načrti, ki so povzročili klin med njimi, in to ni presenetljivo, ko vidite, koliko filmov ta igralec dobi v naslednjih dvanajstih mesecih.

Autobahn, na primer, je akcijski triler z Anthony Hopkins, Ben Kingsley, Michael Epp in še veliko več. Tam je tudi Temna mesta ki bo videl, da igra vlogo Lyle v filmu. To je precej temna drama / triler in s Charlize Theron v njej, pa tudi Christina Hendricks, izgleda, da je lahko zelo dostojna ura.

Mad Max: Fury Road in Enako sta še dva filma, ki naj bi bili objavljeni leta 2015 z Nichlasom Houltom, ki je skupaj s štirimi filmi! Poleg tega je že na poti že leta 2016. Ni čudno, da ni imel časa za odnos!

Torej, tam jih imate – 30 vročih moških igralcev pod 30 let v letu 2015. Ti fantje eksplodirajo na prizor s telesom, tako da ne morete niti verjeti. Samo zapomni si dekleta – najprej si ga videl tukaj!

Kaj mislite o akterjih, ki smo jih navedli? Ali ni bilo, da bi seznam, za katerega menite, da bi moral storiti? Zakaj ne pustite komentarja z vašimi mislimi in nam odpirajte oči na lepše talente do 30 let!