44 Articole cadou de aniversare inimaginabile pentru parinti sa surprinda Stiluri de viață

Părinții tăi te-au ridicat și ai avut grijă de tine prin toate suferințele și coborâșurile din viață. Este potrivit doar să vă arătați dragostea pentru ei într-un mod grandios. Aniversarea și aniversările sunt ocaziile speciale în viața părinților tăi. Faceți zilele acestea speciale oferindu-le cadou de dragoste.

Puteti opta pentru cadouri single pentru ambele sau faceti un cadou pentru cuplu iubitor de a primi, alegerea este a ta. Darul ar trebui să fie unul care să aducă amintiri și sentimente plăcute, făcând dragostea dintre cei doi să crească. Amintiți-vă, este exact în această perioadă a vieții, atunci când aduceți înapoi nuanțele fericirii trecutului, asigurați-vă că viitorul este fericit asigurat și binecuvântat.

nunta-aniversare-cadouri-pentru-părinți

Comemorările oferă o șansă minunată de a vă ajuta să vă amintiți toată afecțiunea și apropierea, doi indivizi au fost implicați în tipul de fericire conjugală. Acestea dau cuplului și celor din jur posibilitatea de a privi înapoi la fiecare dintre acei ani pe care ei i-au petrecut împreună și îi face să-și primească legătura mult mai mult. Fie ca atare, ce ar putea fi cele mai bune cadouri pentru aniversarea nuntii pentru ca parintii sa-ti prezinte oamenii la comemorarea lor? Ceva care poate fi de o minunată utilizare pentru ei în timp ce deține un loc unic în sufletele lor. Apoi, din nou, ceva care îi poate ajuta să-și amintească fiecare dintre aceste amintiri, grozave sau teribile, că au trăit respectiv și vor căuta o viață întreagă.

aniversare-cadouri-pentru-părinți

44 cele mai bune cadouri de nunta pentru parinti in India:

Iată câteva dintre cadourile exclusive pentru aniversarea părinților pe care le puteți obține pentru oamenii voștri la comemorarea lor, ceea ce îi va face să meargă și să se simtă onorați că au reușit și au avut copii ca tine.

1. Certificat inițial:

Acesta este un cadou frumos sentimental pe care îl puteți oferi părinților dvs. ca un cadou aniversar pentru părinți. Aici trebuie să faceți o copie a certificatului de căsătorie și apoi să o inserați pe numele inițial al cuplului. Decorează-o cu arcuri sau panglici și apoi le oferi. Ei vor fi uimiți cu acest dar cu siguranță.

2. Albumul aniversar:

Puteți obține un album aniversar gravat pentru părinții dvs. Aceste albume foto sunt minunate pentru aniversările milestone, deoarece poți pune fotografia cuplului pe partea din față. Albumul este un cadou minunat de nunta pentru parinti, deoarece prezinta dragostea lor in imagine.

3. Rame de tablouri de puzzle:

Asigurați-vă că părinții dvs. au o amintire plăcută, oferindu-i un puzzle uimitor făcut din imagini și note. Piesele din lemn sunt imprimate cu note despre membrul familiei. Puteți adăuga o imagine drăguță a persoanei. Aici aveți un cadou minunat pentru aniversarea părinților, deoarece va avea și fotografiile familiei extinse, inclusiv copiii lor mari.

4. Consiliul de semnătură personalizat:

Aici este un tablou rece pe care îl puteți face pentru părinți. Panoul de insigne are numele pe el, împreună cu detaliile iubitoare ale copiilor și bunicilor lor. Acest cadou de căsnicie aniversară pentru părinți este o atingere drăguță de dragoste și îngrijire. Faceți culorile îndrăznețe și strălucitoare.

5. Perna de dragoste:

Această pernă de drăguț trandafir imprimat este o modalitate frumoasă de a vă oferi părinților ceva confortabil și drăguț. Perna este realizată din material moale, care este luxos și este tipărită cu culori pastelate minunate. Puteți adăuga o notă drăguță darului și atunci când îl dați. Această idee de cadou pentru părinți este, de asemenea, foarte utilă.

6. Love Poem Frame:

Faceți o copie frumoasă a poeziei de dragoste pe care părinții dvs. o adoră. Această poezie poate fi făcută să aibă un aspect vechi, prin colorarea ei. Centrul poate fi o hartă a locului în care trăiesc. Adăugați numele lor pe hartă. Tot acest lucru poate fi încadrat ca un dar. Ei vor iubi acest cadou cel mai bun aniversar pentru părinți.

7. Familia de cuvinte încrucișate:

Iată ideea cadoului aniversar al unui părinte sentimental pe care o puteți face cu ușurință acasă. Trebuie să aveți fragmente de cuvinte încrucișate care formează numele membrilor extinsi ai familiei. Fiecare dintre nume va trebui să fie pusă ca un puzzle încrucișat și apoi încadrată. Faceți acest cadou DIY pentru părinții dvs. și ei îl vor prețui.

8. Arborele vieții:

Acest arbore de aur al vieții este darul tradițional pentru aniversarea de aur a părinților voștri. Pomul vieții este o structură delicată de copaci care are mai multe ramuri. Acesta arată creșterea părinților dvs. de la un singur popor la un cuplu și la părinți și bunicii. Este o idee de cadouri minunată pentru aniversarea părinților.

9. Carte aniversară manuală:

Puteți încerca întotdeauna mâna la realizarea unei cărți aniversare romantice și totuși elegante pentru părinții dvs. Cardul poate avea inimi și trandafiri pe el. Numărul de ani de sărbătoare a căsătoriei este, de asemenea, ceva pe care îl puteți încorpora în carte. Cardurile sunt întotdeauna idei mari de cadouri aniversare pentru părinți.

10. Tort pentru aniversare:

Ce mai bine să-i oferiți părinților tortul tău decadent. Acest tort minunat este decorat cu toppers de tort de fluture. Decorul simplu al panglicii face ca tortul să arate uimitor și rafinat. Puteți alege diferitele arome ale tortului, precum și ideile de glazurare. Acesta este cu siguranță un dar bun pentru aniversarea părinților.

11. Coș de cadouri:

Faceți un coș de cadou uimitor pentru părinții dvs. pentru aniversare. Acest coș de cadouri poate avea multe elemente care sunt iubite de părinții dvs. Puteți adăuga o sticlă de șampanie pentru a sărbători ocazia minunată. Coșul poate avea bomboane, biscuiți sau nuci și bomboane. Faceți acest cadou cel mai bun pentru aniversarea părinților.

12. Ceas personalizat:

Obțineți o șansă să cumpărați acest ceas personalizat minunat pentru părinții dvs., pe care ei îl pot plasa în camera de zi sau în dormitor. Acest ceas personalizat poate avea numele cuplului imprimat pe acesta. Puteți adăuga anul aniversar sau anul căsătoriei. Acest cadou personalizat aniversar pentru părinți este întotdeauna un element util.

13. Bara de note:

Faceți un borcan de note pentru părinții voștri plini de gânduri de ce le iubești. Borcanul poate fi decorat și apoi puteți adăuga și în unele panglici. Notele pot fi cuvinte de ce părinții tăi înseamnă atât de mult pentru tine. Acest cadou pentru aniversarea părinților de nuntă este personal și sentimental.

14. Ciocolată decadentă:

Cadou ceva dulce părinților voștri sub forma de ciocolată neagră frumoasă. Aceste bomboane pot fi prezentate într-o cutie. Bomboanele pot fi decorate pentru a avea dorințele de aniversare imprimate pe ele. Cadourile aniversare pentru ideile părinților sunt întotdeauna ceva pe care îl vor iubi.

15. Datele Semnul lemnului:

Acest cadou sentimental pentru datele importante din viața părinților dvs. este cu siguranță darul perfect pentru aniversarea nunții pentru părinți. Cadoul implică un set de panouri împăiate toate strânse împreună. Puteți include data și numele evenimentului important în viața lor. Aceasta poate fi ziua în care s-au întâlnit, s-au căsătorit, nașteri ale copiilor lor etc..

16. Imagini Grand copii:

Fă-ți copiii să participe la cadou pentru părinții tăi. Imaginile includ copiii care dețin placările pentru dorințele de aniversare. Acest lucru va topi cu siguranță inimile părinților voștri. Ei vor găsi că este cel mai bun cadou pentru aniversarea părinților.

17. Figurina ursului:

Această figurină adorabilă pentru familie este perfectă pentru cadourile aniversare ale părinților dvs. Figurina include urșii părinți și copiii care sunt așezați în jurul canapelei familiale. Ele sunt decorate cu trandafiri și alte flori.

18. Ornament aniversar:

Iată un ornament minunat pentru părinții dvs. pentru a-și marca aniversarea. Ornamentul în formă de inimă este perfect cu cuvintele mama și tata. Puteți decora ornamentul și cu mici inimi. Ornamentul poate fi atârnat cu ajutorul șnurului sau panglicii.

19. Placă foto gravată:

Iată un cadou aniversar răcoritor pe care îl puteți da părinților dvs. Această placă gravată din lemn are imaginea părinților dvs. într-o nuanță maro închisă. Numele cuplului pot fi adăugate și în partea de jos.

20. Lucrare perlată:

Acest cadou personalizat perla aniversare pentru părinți este foarte frumos. Se compune din margele de perle care sunt plasate sub forma unei inimi. Puteți încadra apoi acest element minunat și cadou părinții voștri. Perlele arată foarte drăguț cu culoarea albă frumoasă.

21. Locul de nastere aniversar:

Iată un cadou bun pentru părinți. Cartea locului are un centru oval care arată dorințele pentru aniversare. O figurinã de cuplu iubitoare este plasatã în partea lateralã a cartelei. Acest lucru arată foarte frumos pe o masă ca o amintire a aniversării.

22. Colaj de Aniversare:

Faceți acest colaj minunat al imaginilor din viața părinților voștri. Imaginile pot include fotografii de nunta, poze de mariaj, copii si nepoti. Pot fi capturate și puse în colaj ocazii speciale ca nașterea copiilor, botezul, căsătoria copiilor, nașterea nepoților etc. Acest colaj complet este un cadou perfect pentru aniversarea părinților dvs. Le oferă acestora șansa de a reflecta asupra vieții pe care au trăit-o și asupra momentelor fericite pe care le aveau.

23. Refaceți copilăria Foto:

Iată o modalitate minunată de a arăta părinților tăi o dragoste. Aceasta este o recreație a fotografiei copilariei, care a fost făcută cu ani în urmă. Părinții tăi vor iubi ideea și vor râde bine cât de mult te-ai schimbat de-a lungul anilor. Acesta poate fi cel mai bun cadou aniversar pe care il puteti oferi parintilor dumneavoastra.

24. set de ceasuri:

Acesta este un cadou tradițional pe care îl puteți da părinților dvs. la aniversarea lor. Setul de ceasuri include un ceas pentru părinți. Stilul este similar și îl puteți pune într-o cutie cadou, care este căptușită cu hârtie de pâslă. Această cutie de cadouri minunată este o modalitate frumoasă de a prezenta ceva. Ceasurile sau cutia pot fi gravate, de asemenea.

25. Lanțul cheie al aniversării:

Acest lanț cheie de aniversare este un set de două straturi care are o monedă în partea de sus. Moneda este gravată cu o inimă și numărul de ani este sărbătorit. Puteți adăuga o notă frumoasă și în stratul inferior. Lanțul cheie este fabricat din metal. Puteți chiar să o faceți din piele sau orice alt material.

26. Poster Bar Candy:

Faceți acest poster dulce și decadent de bomboane pentru părinți. Puteți adăuga o scrisoare drăguță părinților dvs. Unele dintre cuvintele literelor pot fi înlocuite cu bare de bomboane cu același cuvânt. Acest lucru devine un poster frumos pe care părinții dvs. îi place să le citească și să mănânce în același timp.

27. Plăcuțe aniversare:

Oferiți plăcilor aniversare pentru părinți pentru fiecare aniversare pe care o sărbătoresc. Acest lucru poate deveni o tradiție și apoi puteți atârna fiecare placă pe perete în fiecare an. Plăcile sunt decorate cu modele florale și aniversare. Plăcile aniversare sunt ceramice, astfel încât și ele arată delicate.

28. Spooning cadou:

Cadoul de spooning este un cadru care are cele două linguri reprezentând cuplul. Lingurile pot fi lipite pe cadru și anul aniversării poate fi imprimat pe cadru. Acest cadru minunat este acela de a arăta câți ani au petrecut împreună cuplul în dragoste.

29. Puntea cardurilor:

Iată un mare cadou pe care îl puteți oferi părinților dvs. pentru aniversarea lor. Puntea de carduri poate fi personalizată cu note de ce vă iubești părinții. Fiecare dintre cele 52 de carduri poate avea o notă diferită înregistrată la ea. Puteți face acest lucru într-un pachet de dragoste și cadou părinții voștri.

30. Picture Frame cu litera:

Scrieți o scrisoare sinceră părinților dvs. și obțineți-o imprimată cu o fotografie a zilei nunții lor. Acest cadru cu litera este cadoul perfect pentru ei, deoarece vă arată dragostea față de ei. Cadrul poate fi realizat în stil de vintage din lemn și aspect uimitor.

31. Călătoria în luna de miere:

luna de miere-trip-nunta-aniversare-cadouri-pentru-părinți

Trimiteți-le într-o a doua luna de miere dacă vă puteți permite unul. Nimic nu-și însuflețește entuziasmul de a le relua pasiunea pentru luna de miere. Timpul poate să fi trecut, dar tatăl și mama au încă puterea iubirii care arde adânc în ele. Lăsați-i să se descopere mai bine; să le permită să petreacă timp unul cu altul, fără sentimentul vieții cotidiene pe care o conduc. Aceasta este o idee minunată de a prezenta cel mai bun cadou aniversar pentru părinți.

32. Cele mai bune ieșiri:

Cele mai bune-ieșiri-nunta-aniversare-cadouri-pentru-părinți

Luați familia în weekend și surprindeți-vă pe mama și tata cu o experiență spa unică, unicat. Aruncați în terapii aromatice, masaje, tăieturi de păr, manichiură și pedichiură, un joc de aur, înot, ședințe cu cadă fierbinte și multe altele. Există multe vouchere cadou și planuri personalizate sau pachete de a alege de la, care nu trebuie să fie costisitoare. Aruncați o privire online și alegeți cele mai bune.

33. Oglinda cu perla încorporată:

încadrată-perla-oglindă-nunta-aniversare-cadouri-pentru-părinți

Să presupunem că aceasta este cea de-a 30-a aniversare de nuntă, de aceea păstrând tradiția, le-ați putea oferi o oglindă cu perle încadrate. Personalizați cadrul cu data nunții și puneți imaginea de nuntă originală în ea.

Vezi mai mult:  Cadou aniversar pentru soție

34. Numele de etch pe sticla de vin:

sampanie Ochelari-nunta-aniversare-cadouri-pentru-părinți

Puteti avea si perle minuscule care sa impodobeasca ochelari de sampanie pentru doi, sa etch numele perechilor in sticla si sa-l fac un cadou individual pentru doi, cu o sticla de vin rosu pentru ambele. Aceasta este una dintre ideile interesante pentru aniversarea nunții pentru părinți.

35. Cadourile le-au plăcut:

lor de-a plăcut-cadouri-nunta-aniversare-cadouri-pentru-părinți

Faceți o cutie de bunate pentru mama, obțineți-i un colier de perle care definește modurile ei de viață clasice, iar pentru tată puteți avea butoni. Diamantul și perlele sunt materialele gifting pentru a se angaja pentru aniversarea a 30-a de nuntă, așa că se simt bine, este o investiție pe care o vor prețui până la ultima lor respirație și după aceea.

36. Album cu cele mai bune momente:

album nunta-aniversare-cadouri-pentru-părinți

Faceți un colegiu, încadrat cu poze chiar din momentul în care au fost copii până când au fost copii, timpi de creștere și de fotografii care au fost luate chiar noaptea trecuta. Un colaj actualizat, încadrat în perle și pietre semiprețioase, arată o legătură puternică. Acesta este unul dintre cele mai bune și perfecte cadouri aniversare de nunta pentru părinții din India cu dragoste afecțiune.

Vezi mai mult:  Cadouri aniversare pentru bărbați

37. Cadouri individuale:

individuale-cadouri-nunta-aniversare-cadouri-pentru-părinți

Din moment ce mama place să facă casa și să o țină în ordine, cumpăra ei strălucitoare covoare alb perle și pânză de masă bucăți pe care le poate folosi pentru ocazii speciale. Decorează casa cu crini și garoafe albe și alege o cămașă de culoare albă sau cravată pentru tata.

38. Cosul Pearl cu cadouri:

gainuse coș-nunta-aniversare-cadouri-pentru-părinți

Fă-ți un coș de cadouri DIY cu bomboane perle, pahare în formă de perle, bomboane în formă de diamant și umple coșul de răchită cu ele. Nu uitați să aruncați o dragoste în timp ce înfășurați întregul coș în celofan alb și panglici albe și lipiți perle mici de plastic în jurul celofanului.

39. Cadouri pentru sănătate:

sanatate-cadouri-nunta-aniversare-cadouri-pentru-părinți

De asemenea, ați putea cumpăra vouchere de sănătate pentru mamă și tata pentru un control complet al corpului. Sau poate un plan de asigurare la prețuri accesibile pentru nevoile lor de sănătate, păstrând vârsta în minte. Acesta este unul dintre cele mai valoroase și folositoare aniversări de nuntă ale părinților din India, precum și din alte țări.

Vezi mai mult:  Cadouri aniversare pentru iubit

40. Partidul surprinzător:

surpriza-petrecere-nunta-aniversare-cadouri-pentru-părinți

Ei au dat sine complet pentru a face ca fiecare dintre zilele tale de nastere merita respectate. Acum, rândul tău de a face ceva pentru ei, o petrecere surpriză își va topi fără îndoială inima. Întoarceți-vă în contact cu fiecare dintre rudele și tovarășii și cereți-i să fie acolo la timp. Puteți aranja acasă.

Găzduiți un subiect pentru reuniuni și împodobiți fața cu nuanțe și lucruri sentimentale. Asigurați-vă că tutorii sunt plecați de-a lungul timpului, cu scopul de a avea suficient timp pentru a lumina camera. Biletele gonflabile de heliu apar pe orice eveniment, astfel încât să vă asigurați că împodobiți camera cu ei. Solicitarea ca prietenii și rudele să împărtășească câteva imagini de-a lungul lor și să includă mesajele compuse pare să le fixeze pentru un șoc de flashback. Acesta este într-adevăr un dar minunat pentru aniversarea părinților.

41. Cina romantică:

Acesta este un gând dornic și sentimental, care nu ar fi rău niciodată cu orice preț și în schimb a fost întotdeauna dovedit a fi unul dintre cele mai bune cadouri pentru aniversarea părinților. Alegeți un restaurant elegant pentru comemorarea lor. Rezervați un loc înaintea timpului și cereți-i să consolideze masa. Acordați o atenție deosebită organizării meniului, o cină detaliată cu cinci feluri ar fi bine. Amintiți-vă lucrurile celor mai iubiți alimente ale oamenilor, mai mult, puteți merge la mâncărurile unice din restaurant.

Cina romantica

Rezervați un tort de nunta extraordinar pentru ei. Includeți fotografiile lor, inclusiv pozele de nunți, în ornamentele care le vor face să se distreze, luându-le într-un joc de flashback. Puteți solicita, de asemenea, un chitarist și un muzician care interpretează melodii pasionate pentru ei. Dându-le acel spațiu și siguranță cu adevărat necesare, îi vor face să experimenteze sentimente pasionale pentru că la sfârșitul zilei unul cu celălalt.

42. Slide Show:

slide-show-nunta-aniversare-cadouri-pentru-părinți

Faceți o prezentare de diapozitive utilizând fotografiile vechi ale părinților dvs., fotografiile de nuntă și fotografiile familiale unice. Prezentați-le cu o umbrire plăcută și faceți o carte de fotografie de o natură și încântătoare. Luați fotografiile vechi și le dați un alt aspect care este o inimă care atinge cadouri pentru aniversarea căsătoriei părinților.

43. Lampă foto:

fotografie lamp

Du-te pentru ceva de-a-moment-stil de gifting! Luminile foto sunt semnificative în binecuvântarea vogă în zilele noastre și pe șansa pe care o puteți schimba cu o parte din fotografiile vitale ale oamenilor tăi, poate face în mod pozitiv unul dintre cele mai bune dotări pentru comemorarea nunții pentru oamenii tăi. Îi va plăcea să o pună aproape de pat sau de coridor. Acesta este, de asemenea, un alt cadou simplu aniversare pentru părinți.

44. Ceasuri cuplu:

cuplu ceasuri-nunta-aniversare-cadouri-pentru-părinți

Ceasurile de cadou special create pentru cupluri sunt simbolismul amintirilor petrecute împreună. Este sigur că oamenii tăi dețin în mod efectiv câteva seturi de ceasuri de mână, cu toate acestea, un ceas de încheietura mâinii mare nu poate fi niciodată suprasolicitat în depozitul nimănui. În acest fel, pe șansa de a nu fi agonizați asupra planului financiar, pur și simplu lăsați-o afară și puneți-vă un zâmbet pe părinții tăi față, prezentându-le cele mai bune cadouri pentru părinți aniversari pentru părinți.

Amintiți-vă că aceasta este o ușă magnifică pentru a vă exprima adorația față de oamenii voștri. Pur și simplu fă-o incredibilă și esențială pentru ei cu semnalul tău dulce. Aceste gânduri incredibile îi vor face să-și amintească de ieri, planul de mâine și să laude fiecare minut împreună.

Imagini Sursa: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24 , 25, 26, 27, 28, 29, 30,