15 cele mai bune coafuri cu panglici de cascadă cu imagini Stiluri de viață

Waterfall Braids câștigat în popularitate după vârstele medievale. Sunt rafinate și arată ca niște lucruri din basme. Coafurile de cascadă sunt mai frumoase decât celelalte coafuri împletite. Aceste coafuri sunt, de asemenea, perfect potrivite pentru nunti. Coafurile de panglica de cascadă nu au ieșit niciodată din tendință din cauza prospețimii și a stilurilor multiple.

Uimitoare coafuri de cascada cu cascade cu imagini:

Acest articol este dat mai jos o listă de top 15 coafuri Waterfall împletitură, împreună cu fotografiile sale pentru tine. Aceste panglici de apă sunt potrivite pentru toate formele feței.

1. Încălzirea dublă a cascadei de cascadă cu un aspect bun:

15 cele mai bune coafuri cu panglici de cascadă cu imagini Stiluri de viață

Acest aspect este ideal pentru birou. Această panglică ține părul departe de față. Pentru a obține acest aspect, parul părului în 3 secțiuni îngrijit, astfel încât să puteți împletit orizontal. Împletiți părul cu cele trei secțiuni până când ajungeți la capăt, apoi fixați-l. Apoi mișcați un pic mai jos. Încă o dată, parul parul în 3 secțiuni îngrijit, astfel încât să puteți împleti pe orizontală. Împletiți părul cu cele trei secțiuni până când ajungeți la capăt, apoi fixați-l. Luați restul părului și agățați-l într-un bun. Aspectul dvs. este complet!

2. Cascada de cascadă cu păr curat:

15 cele mai bune coafuri cu panglici de cascadă cu imagini Stiluri de viață

Acesta este un aspect clasic pentru cei cu păr curat. Pentru a obține acest aspect, parul părului în 3 secțiuni îngrijit, astfel încât să puteți împletit orizontal. Împletiți părul cu cele trei secțiuni până când ajungeți la capăt, apoi fixați-l. Îndepărtați buclele și le aruncați, astfel încât acestea să arate ca niște valuri. Aspectul dvs. este complet!

Vezi mai mult: French Hairstyles pentru fete

3. Uită-te la panglica cu panglică:

15 cele mai bune coafuri cu panglici de cascadă cu imagini Stiluri de viață

Acest aspect este destinat în principal domnisoarelor de onoare, la nunți. Pentru a obține acest aspect, parul părului în 3 secțiuni îngrijit, astfel încât să puteți împletit orizontal. Împletiți părul cu cele trei secțiuni până când ajungeți la capăt, apoi fixați-l. Acest aspect este destinat părului încrețit, care crește volumul. Îndepărtați buclele și le aruncați, astfel încât acestea să arate ca niște valuri. Aspectul dvs. este complet!

4. Ursul lateral al cascadei:

15 cele mai bune coafuri cu panglici de cascadă cu imagini Stiluri de viață

Acest aspect împletit de cascadă este ușor de făcut. Împărțiți părul în două secțiuni, păstrați separat o secțiune mijlocie. Apoi luați această secțiune mijlocie. Împărțiți părul în 3 secțiuni, astfel încât să puteți împleti orizontal. Împletiți părul cu cele trei secțiuni până când ajungeți la capăt, apoi fixați-l. Aspectul dvs. este complet. Acesta este unul dintre cele mai frumoase coafuri de panglici de apă de pară pentru păr mediu.

5. Cascada Waterfall Uită-te la părul drept:

15 cele mai bune coafuri cu panglici de cascadă cu imagini Stiluri de viață

Acest aspect este destinat celor cu par drept. Pieptene de păr corect pentru a scăpa de noduri. Împărțiți părul în două secțiuni, păstrați separat o secțiune mijlocie. Apoi luați această secțiune mijlocie. Împărțiți părul în 3 secțiuni, astfel încât să puteți împleti orizontal. Împletiți părul cu cele trei secțiuni până când ajungeți la capăt, apoi fixați-l. Aspectul dvs. este complet!

Vezi mai mult: Coafuri de fete

6. Îmbrăcămintea de îmbrăcăminte:

15 cele mai bune coafuri cu panglici de cascadă cu imagini Stiluri de viață

Acest aspect este ușor de realizat. Împletiți părul în diagonală și faceți multe din aceste panglici mici. Apoi faceți din fiecare trei din aceste panglici o panglică mare.

7. Cascada de la cascada din centru:

15 cele mai bune coafuri cu panglici de cascadă cu imagini Stiluri de viață

Aceasta este una dintre cele mai simple și interesante coafuri de împletitură de panglică pentru parul lung cu bucle. Această priveliște împletită în cascadă este similară celor precedente. Luați o parte a părului de la mijloc. Împărțiți părul în 3 secțiuni, astfel încât să puteți împleti orizontal. Împletiți părul cu cele trei secțiuni până când ajungeți la capăt, apoi fixați-l. Aspectul dvs. este complet!

8. Cascadă dublă Cascadă Zigzag Uită-te:

15 cele mai bune coafuri cu panglici de cascadă cu imagini Stiluri de viață

Acest aspect este similar cu panglica de diagonală de mai sus, cu excepția faptului că acesta merge zig-zag. Este foarte greu să faceți acest aspect pentru un păr lung. Cascada de zigzag împletită cu coafură, cu siguranță îi alungă pe ceilalți. Puteti sport acest stil de par pentru orice tip de ocazie.

Vezi mai mult: Frizerie de păr din Africa

9. Cascada de cascadă cu panglică Uită-te:

15 cele mai bune coafuri cu panglici de cascadă cu imagini Stiluri de viață

Acest aspect este destul de ușor. Faceți o panglică simplă de cascadă și legați o panglică la sfârșit. Aspectul dvs. este complet! aici acest panglică de cascadă este pur și simplu ademenitor cu nod de panglică. Împletiturile de apă sunt întotdeauna costume cu păr lung.

10. Cascada Waterfall Braid Cu Messy Bun:

Cascadă Braid Hairstyles10

Împletiturile de apă nu sunt atât de complicate cum arată în timp ce fac sport această coafură. Cascada cascadă este un astfel de tip în care te uiți elegant și personalitatea ta este evidențiată. Sportând acest aspect o dată, cu siguranță te-ai îndrăgosti de acest stil. Este un aspect și frumos. Doar adăugând un bun dezordonat la acest tip de panglică de cascadă, îl duce la un nou nivel prin adăugarea de caracteristici. Arăți mai frumos în acest bun murdar și este și versatil. Aceasta se întâmplă cu orice ocazie, indiferent dacă este la birou sau la domiciliu. Zi și noapte oricând poți să sport această coafură. Cu siguranță veți atrage atenția și veți primi complimente de la familia, prietenii și colegii dumneavoastră.

11. Updo Waterfall Bun:

Cascadă Braid Hairstyles11

Ca să vă păstrați părul din față, cascada de cascadă este una potrivită. Îți potrivește forma feței și adaugă o înălțime ușoară în față, în special cei care au o față rotundă. Acest lucru arată uimitor și face ca fața să pară mai frumoasă. Panglica de cascadă cu miezul updo evidențiază profilul și curbele feței. Puteți merge pentru aceste în zilele de vară, deoarece oferă scutire de la păstrarea părului deschis. Astfel, puteți bate căldura de vară prin păstrarea părului de pe umăr. Panglica de panglică și un bun murdar sunt iubiți de cele mai multe, dar acest combo este un stil magic pe care puteți să-l preferați stilului.

Vezi mai mult: Coafuri de pește

12. Combo Twist:

Cascadă Braid Hairstyles12

Această coafură este o combinație combinată și combinată cu o panglică de cascadă twist și o panglică tradițională olandeză. Aceste două tehnici simple de împletitură fac să pară complicate. Combo-ul unei panglici întregi se mișcă în diagonală din față în spatele capului, așa cum este reprezentat în imagine. Fetele sau femeile de toate vârstele pot sport acest stil fără nici o ezitare.

13. Waterfall Braid Twisturi Half Updo:

Cascadă Braid Hairstyles13

Efectul de răsucire este absolut captivant. Panglica de panglică este bine cunoscută pentru eleganța sa, împreună cu efectul de răsucire și o jumătate până la cireșul de pe tort. Capăturile de răsucire sunt executate ușor. Este drăguț și informal și, de asemenea, pur și simplu ușor. Dacă aveți de gând să faceți o excursie cu prietenul dvs., încercați această coafură informală. Este destul de simplu și updo răsucire adaugă un cadru lateral în fața ta.

14. Dubla cascadă cu căpșună:

Cascadă Braid Hairstyles14

Dublul panglică de cascadă adaugă o altă dimensiune panglicii de panglică cu panglică unică. Îl face să pară mai gros și mai proeminent. Această coafură superbă se realizează cu cele două panglici de apă și însoțite de o coadă de coadă. Această cascadă dublă arată ca o țesătură de coș și cu siguranță vă place să sport acest stil foarte des. După formarea panglicii de cascadă din partea din spate a capului, părul rămas este măturat pentru a se lega într-o coadă de coadă laterală, ceea ce vă face să arătați prea drăguț și minunat. Aceasta este una perfectă pentru părul drept sau lung lung.

15. Cascada Cascada:

Cascadă Braid Hairstyles15

Această coafură fascinantă a panglicii de cascadă seamănă cu modele de buclă. Este un stil unic printre celelalte panglici de cascadă. Aceste bucle dau un efect de lanț și fiecare buclă este atașată la bucla sa adiacentă de legătura lanțului. Această panglică de cascadă se potrivește perfect cu părul drept. Ea are un efect neted cum se vede din spatele capului. Cei care au păr subțire de lungime medie pot cu siguranță să mărească acest stil. Evidențierea firelor de păr care formează efectul lanțului duce această coafură la un nou nivel.

Coafurile de panglică de apă de la cascadă oferă absolut o notă revigorantă în profilul tău. Orice tip de păr, fie că este drept sau curulat, poate încerca acest lucru pentru a adăuga o nouă dimensiune părului tău subțire. Coafurile de mai sus nu necesită niciun fel de instrumente fierbinți, mai degrabă se poate face ușor pentru a reflecta frumusețea lor. Aceste panglici de apă potabilă sunt ușor de întreținut și ușor de făcut. Obțineți o privire nouă pentru dvs. încercând astăzi aceste aspecte acasă!

Imagini Sursa: 1, 2, 3, 4, 5, 6 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15.