15 cele mai bune destinații de lună de miere în Asia cu imagini

Luna de miere este vacanța cea mai așteptată a vieții căsătoriei. Este momentul în care vă cunoașteți mai profund. Ar trebui să rătăciți în locuri exotice pentru prima dvs. călătorie împreună. Faceți-o cea mai specială călătorind în locuri necunoscute în Asia cu cei dragi. Asia este unul dintre cele mai mari și mai populare continente din lume și pline de peisaje frumoase. Există multe locuri în Asia care merită vizitate în luna de miere. Mai jos este o listă cu cele mai bune 15 locuri de miere în Asia cu imagini.

Cele mai bune locuri de lună de miere din Asia cu imagini:

1. Bali, Indonezia:

Cel mai bun Honeymoon Places in Asia-Bali, Indonesia

Când vă gândiți la luna de miere, vă puteți gândi doar la Bali ca destinație de vârf. Locul este plin de romantism în aer. Însăși esența ei atrage noii bătrâni în acest loc special. În mijlocul apei limpede albastre și a cerului larg deschis, sunteți liberi să aduceți dragoste în aer. Vă puteți bucura de un timp de calitate cu cei dragi pe plajele lor private.

2. Maldive din Asia:

lună de miere Destinations In Asia

Este cunoscut pentru apa turcoaz colorată albastră și, de asemenea, activitatea sa de scufundări. Vă puteți bucura de compania partenerului dvs. în cel mai bun loc pentru că luna de miere este Asia pe celebrele bungalouri plutitoare. Bucurați-vă de bucătăria lor maldiviană și faceți snorkeling împreună cu partenerul dvs. Răsfățați-vă cu un mesaj romantic, împreună cu soțul / soția, lângă malul mării.

3. Japonia:

Cel mai bun Honeymoon Places in Asia-japan

Pentru dragostea insulelor și pentru cumpărături, ar trebui să vizitați acest loc împreună cu partenerul. Este, de fapt, o insulă deșartă, care este o destinație pentru tot felul de activități. De asemenea, oferă o fuziune completă a tradițiilor, culturii și facilităților moderne de clasă mondială. Timpul ideal pentru a vizita Japonia este în timpul verii pentru luna de miere înmuiată în izvoarele fierbinți pentru a fi una cu natura.

4. Koh Samui, Thailanda:

lună de miere places in Asia KohSamui Thailand

Thailanda este cunoscută pentru insulele sale și Koh Samui este una dintre numeroasele insule frumoase. Aceasta este una dintre cele mai bune destinații de luna de miere din Asia, unde puteți avea cel mai bun moment din viața voastră. Puteți merge la snorkeling și, de asemenea, experiență scuba diving cu soțul / soția în apa limpede albastră.

5. Sri Lanka:

lună de miere places in Asia Sri Lanka

Sri Lanka este un alt loc care va calma iubitorii de plajă. Este cunoscut pentru plajele sale exterioare exotice, unde puteți merge pe jos cu soțul / soția. Locul oferă de asemenea multe stațiuni romantice exotice, care merită să cheltuiți fiecare bănuț în timpul lunii de miere. De asemenea, este cunoscut pentru pădurile sale tropicale și pentru populația sălbatică. Cel mai bun moment pentru a vizita Sri Lanka este din decembrie-martie.

Vezi mai mult: Locuri de miere în Singapore

6. Chiang Mai, Thailanda:

lună de miere places in Asia Chiang Mai Thailand

Acest loc este situat la poalele munților și această unicitate o face o destinație perfectă pentru luna de miere. Există o serie de festivaluri incitante colorate care se celebrează aici, pentru că vă puteți răsfăța. Pentru dragostea de aventură puteți merge cu bicicleta în munți. Acest loc oferă și parcuri naționale pe care le puteți vizita pentru o experiență plăcută în luna de miere.

7. Langkawi, Malaezia:

lună de miere places in Asia Langkawi Malaysia

Aceste retrageri sunt foarte romantice în natură și există multe locuri de vizitare a obiectivelor turistice cu partenerul tău. Întinde-ți simțurile în plajele senine ale acestui loc și bucură-te de liniște cu soțul tău. Cu farmecul său neîncetat, acest loc vă oferă experiență exotică fără a vă arde o gaură în buzunar. Atracția sa specială este pădurile de mangrove din zona tropicală.

8. El Nido, Filipine:

lună de miere placesin Asia El Nido Philippines

Sejurul dvs. în El Nido este plin de distracție și emoție, unde vă puteți bucura de mai multe activități pline de distracție. Există o mulțime de tablouri de insule unde puteți petrece timpul romantic cu soțul / soția. Cascadele sunt, de asemenea, o atracție majoră a acestui loc, care poate fi foarte aventuros pentru a vizita.

9. Borneo, Malaezia:

lună de miere places in Asia Borneo Malaysia

Cea mai mare insulă din Asia este un tratament pentru ochi. Acest spot de iubitor de natură este unul dintre cele mai bune locuri de miere din Asia care merită vizitate. Una dintre atracțiile unice ale acestui loc este orangutanii care pot fi văzuți aici. Explorați fauna sălbatică și pădurile tropicale ale acestui loc cu soțul dvs. nou-născut.

10. Turcia:

lună de miere places in Asia Turkey

Acest spot de luna de miere culturală este perfect pentru a scoate partea cea mai romantică din tine. Este cea mai bună destinație plină de nenumărate locuri culturale. Puteți să vă bucurați de o vacanță romantică extremă, rămânând în stațiunile de peșteri extrem de romantice. Răsfățați-vă cu cea mai romantică experiență plecând pentru o plimbare cu balon fierbinte pentru a obține o vedere panoramică a locului.

Vezi mai mult: Destinatii de luna de miere in Malaezia

11. Cambodgia:

lună de miere places in Asia Cambodia

Este una dintre destinațiile cele mai atractive pentru luna de miere, care au și un trecut istoric lung. Acesta este unul dintre destinațiile de luna de miere de top din Asia, unde puteți evada pentru cea mai romantică experiență. Răsfățați-vă cu bucătăria lor locală în această locație exotică. Pentru cei care vă plac vizitarea unor locuri istorice, Cambodgia vă poate servi interesele.

12.Vietnam:

Cel mai bun Honeymoon Places in Asia-Vietnam

Îmbogățiți-vă ideea de dragoste vizitând acest loc popular de luna de miere pentru prima dvs. călătorie împreună. Este cunoscut pentru plajele exotice în care tu și soțul / soția pot petrece ceva timp singur. Trezește-ți simțurile în țara asta, care te va cufunda din picioare cu ideea de romantism. Puteți merge, de asemenea, de croazieră pentru a explora căile navigabile din Vietnam.

13. Laos:

lună de miere places in Asia Laos

Acest loc colorat este o destinație populară pentru cuplurile nou-căsătorite. Îmbogățiți-vă partea culturală vizitând locurile de patrimoniu populare. Petreceți cel mai prețios moment al vieții cu partenerul dvs. în cele mai bune locuri pentru luna de miere din Asia. Căutați binecuvântări de la atotputernicul templu budist budist. Adu-ți romantism în aer, făcând plimbări lungi pe malul marii insulelor.

14. Singapore În Asia:

lună de miere places in Asia Singapore

Acest loc de lună de miere are un amestec perfect de frumusețe naturală pitorească, împreună cu arhitectura modernă. Viața de noapte a acestui loc este extrem de populară unde puteți avea ocazii de distracție cu partenerul dvs. Răsfățați bucătăria locală și faceți saltul pe plajă. Acest loc hi-tech promite plaje frumoase și stațiuni de miere de miere încântătoare.

15. Dubai, Emiratele Arabe Unite:

Cel mai bun Honeymoon Destinations In Asia - dubai,united arab emirates

Acesta este un loc perfect pentru a vă răsfăța pe cel iubit. Această destinație tropicală are o fuziune perfectă între deșert, corpurile de apă și viața orașului. Nu numai că vă puteți răsfăța cu cumpărăturile, dar, de asemenea, puteți merge la safari deșert. De asemenea, vă puteți angaja în activități distractive în dunele de nisip cum ar fi snowboardingul.

Vezi mai mult: Cele mai frumoase locuri din lume pentru luna de miere

Bucurați-vă de cele mai prețioase zile ale vieții dvs. de căsătorie într-unul dintre aceste locuri cele mai bune pentru luna de miere din Asia. Aveți cel mai bun moment din viața voastră din Asia, care merită vizitate. Acum, că știți punctele de top luna de miere din Asia, nu mai așteptați și vizitați locul potrivit nevoilor dumneavoastră.

Imagini Sursa: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15.