15 cele mai bune modele si semnificatii de tatuaje Eminem Stiluri de viață

Marshall Bruce Mather’s III, cunoscut și ca Eminem, este unul dintre rapperii cei mai recunoscuți și talentați din lume. El nu este doar un rapper, ci un scriitor, producător și actor. A fost câștigat mai multe premii și a fost considerat unul dintre cei mai mari artiști ai tuturor timpurilor. El are milioane și milioane de fani în întreaga lume și oamenii au plăcut și au apreciat cu adevărat munca sa de-a lungul anilor. Nu numai talentul său, dar și tatuajele sale au fost, de asemenea, în mare cerere. Fiecare dintre ele are o semnificație deosebită în viața sa. Unele dintre cele mai bune modele de tatuaj Eminem până acum sunt scrise în următoarele paragrafe.

Eminem Tattoo

Imagini ale tatuajelor lui Eminem:

Căutați bune modele de tatuaj Eminem, clasate de fanii vedetei sexy și a artei corporale? Ei bine, aici este bulevardul unde puteți găsi designul de tatuaj Eminem, ceea ce înseamnă că visezi! Continuați să citiți și să aflați cel mai recent tatuaj Eminem care se potrivește cu dorința dumneavoastră!

1. Tatuaj Eminem Zombie:

eminem-tatuaj-design-eminem-zombie-tatuaj

O mulțime de fani sunt interesați să poarte tatuaj Eminem nou, iar unul dintre tatuajele populare este tatuajul Zombie, care a fost purtat de diferite persoane de diferite vârste. Poate că vă veți bucura de înțelegerea acestui tatuaj, deoarece incarcarea pe corpul dvs. va fi diferită de fotografiile obișnuite, deoarece acest lucru va face ca visul să devină realitate. Aceste tatuaje sunt impregnate cu culori întunecate care dau senzația de înfricoșător spectatorilor, dar în timp ce obțineți acest tatuat pe corpul dvs., asigurați-vă că vă va da încrederea și curajul pentru tine.

2. Tattoo încheietura mâinii cu Eminem’s Slim Shady 3rd Album:  

eminem-tatuaj-design-încheietura mâinii-tatuaj-cu-Eminemi-slim-umbroase-3a-album

Slim Shady a fost primul cântec al lui Eminem, care a ajuns pe primul loc în Regatul Unit și a câștigat mai multe premii, precum și un premiu Grammy pentru cea mai bună performanță solo. Aceasta idee de tatuaj Eminem reprezinta bucuria de a castiga premiul pentru un album subtire subtire de Eminem. Acest tatuaj a fost făcut de un fan al lui Eminem. A fost impregnată cu culoarea neagră întunecată și, de asemenea, cernelurile multi-color pot fi folosite și pentru tatuaje. Această cerneală neagră întunecată va oferi un aspect unic.

Vezi mai mult: Armband Tatuaj Meanings

3. Tattoo Eminem în corpul fanului său:

eminem-tatuaj-in-lui-fani-corp

Tatuajul de mai sus este purtat de unul dintre fanii săi ca un tribut adus cântecelor hip-hop ale lui Eminem, care vorbesc despre dragoste, revoltă, suferință și furie a tinerilor. Fanii lui Eminem se bucurau de oricare dintre tatuajele sale, inclusiv unele dintre citatele sale de tatuaje, și versurile luate din cântece. Dacă sunteți un tip care dorește să obțină un tatuaj Eminem, mergeți cu orice stil ciudat de tatuaj pe care îl avea pe corpul său.

4. Tatuajul lui Eminem pentru celebrare:

eminem-tatuaj-design-Eminemi-fata-remixate-image-tatuaj-pentru-celebrare

Tatuajul remixat al lui Eminem este realizat ca reprezentare a albumului său subțire, care a fost remixat și numit “The Hills”, iar acest videoclip exemplifică acea bradă și mai mult. Acesta poate fi un mare album de succes printre toate piesele lui Eminem. Acest tatuaj oferă aspectul remixat al feței originale a lui Eminem, care este legată de remixarea albumului Slim Shady. Acest tatuaj este inscripționat cu o culoare roșie maronie și acest lucru poate fi tatuat în mâna ventilatorului Eminem, care oferă aspectul unic.

5. Culoarea apei Eminem Tattoo cu fotografia lui descrisă:

eminem-tatuaj-design-acuarelă-eminem-tatuaj-cu-foto-sa descris

Acest tatuaj de acuarelă cu aspect estetic este asemănător cu inspirația abstractă. Acest tatuaj cu acuarelă de acuarelă a tatuajului este puțin mai întunecat decât liniile normale de tatuaj, deoarece acest lucru dă un aspect vibrant. În acest design de tatuaj, fața lui Eminem este imprimată pe spatele fanului său; acest lucru poate fi arta cu cerneală acuarelă multiplă. Pentru proiectarea acestui tatuaj se folosesc combinații de culori contrastante, iar fundalul acestui tatuaj sunt imprimate cu cerul Eminem cu copac și oferă un aspect unic în comparație cu alte modele de tatuaje.

Vezi mai mult: Capricorn Tatuaje pentru femei

6. Eminem Tattoo al fiicei sale:

Hailie Jade Eminem Tattoo

Eminem, fiica lui Hailie Jade, este foarte prețioasă pentru el. A primit numele ei inscripționat pe brațul său imediat după ce sa născut la Crăciun în anul 1995. A fost tatuat vertical, are un font foarte subțire și a fost inscripționat de la cot până la încheietura mâinii. Acest tatuaj este foarte important pentru el, deoarece a fost un semn de dragoste și afecțiune față de fiica sa. Este unul dintre cele mai bune tatuaje Eminem.

Vezi mai mult: Tattoo Designs and Meanings

7. Eminem Font Tatuaj Proof pe braț:

dovadă Eminem Tattoo

Această dovadă de tatuaj a fost făcută în anul 2006 în luna aprilie. A fost făcută în memoria celui mai bun prieten al lui Eminem, Proof, care a fost împușcat. Numele “Proof” a fost scris pe antebrațul său într-o poziție verticală, cu flăcări care o înconjoară. A fost un tribut pe care la făcut celui mai bun prieten al său, cineva care deținea un loc special în inima sa. Acesta este unul dintre cele mai bune tatuaje Eminem.

8. Tatuaj brățară Tribal Eminem:

Tribal Bracelet Eminem Tattoo

Tatuajul tribal cu bratara este unul dintre cele mai bune realizate de Eminem. Este un design foarte simplu și curat, este situat pe încheietura stângă a lui și nu deține nici un sens sau simbol. Tatuajul arata gustul lui Eminem si il complimenteaza pe alegeri.

Vezi mai mult: Celtic imagini tatuaje

9. Slit Me Tattoo Eminem pe încheietura mâinii drepte:

Fantă Me Eminem Tattoo

Slit Me Eminem Tattoo a fost imprimat pe încheietura mâinii drepte. Tatuajul pur și simplu spune “Slit Me”, care are o subliniată care arată direcția la încheietura mâinii. Fontul folosit este engleza latină și reprezintă o semnificație a trecutului lui Eminem, a vieții sale tulburate și a tendințelor suicidare.

10. Eminem D Font Tattoo pe brațul drept:

D Eminem Tattoo

Tatuajele “D” Eminem reprezintă Dirty Dozen, care este numele echipajului Eminem. Tatuajul a fost inscris pe ambele brate. Brațul drept are D pe el.

11. Eminem Unchiul Ronnie R.I.P Tatuaj cu maneci:

Ronnie R.I.P Eminem Tattoo

Acest tatuaj a fost realizat de Eminem după ce unchiul său Ronnie a murit în 1991. Este destul de mare în mărime, pe măsură ce începe de la umăr și se termină la încheietura mâinii. Tatuajul arată foarte artistic, deoarece imaginea unei ciuperci imense cu un craniu în el, înconjurată de clădiri, a fost folosită.

12. Rot în bucăți Eminem Tattoo pe stomac:

Putrezi in Pieces Eminem Tattoo

Tatuajul Eminem a fost imprimat pe butonul buricului. Aceasta a fost făcută când Marshall trecea printr-o fază dificilă cu soția lui Kim. Tatuajul arată un mormânt deschis cu numele lui Kim scris pe piatra de mormânt. Aceasta este o reflectare a gândurilor lui Marshall; de cât de tare a fost atunci când Kim la părăsit.

13. 12 Eminem Tattoo pe mâna stângă:

12 Eminem Tattoo

Numărul 12 a fost înscris pe brațul stâng al lui Eminem. Deci, când se alătură mâinii, D, scrisă pe o încheietură și 12 scrisă pe cealaltă, este D-12. Aceasta este într-adevăr o idee grozavă pentru tatuajul.

14. Tatuaj Eminem Eyes:

eminem-ochi-tatuaj

Eminem’s tattoo body art include un portret al prietenului său, alături de ochii lui tatuați pe brațe. Această stea de rap a plătit, de asemenea, un omagiu prietenului său de-a lungul vieții, prin atragerea ochilor pe brațele sale superioare, precum și prin alte imagini de tatuaj care simbolizează efectiv luptele pe tot parcursul vieții sale.

15. Hailie Jade și Bonnie & Clyde Tatuaj pe braț:

Hailie Jade and Bonnie & Clyde Tattoo

Acest tatuaj este un portret al fiicei lui Hainie a lui Eminem, cu trandafiri frumoase impregnate sub ea, precum și cuvintele Bonnie și Clyde pe care le-a dedicat ei.

Eminem, prin furtună, a luat lumea muzicii cu lansarea albumului său de debut familiar; Slip Shady LP și single-ul său hit, care este “My Name Is”. Eminem a fost considerat pe scară largă de către fani ca fiind unul dintre cei mai mari rapperi din toate timpurile și astăzi, tatuajele Eminem onorează oamenii din viața lui care sunt foarte importanți pentru el și îi reamintesc cât de departe a ajuns în industria de divertisment. În prezent, Eminem are cel puțin 15 tatuaje, fiecare având înțelesul propriu sau memoria.

Mai sus sunt informațiile detaliate și eșantionul imaginilor tatuajelor lui Eminem, inclusiv cele mai recente adăugiri și nu toate tatuajele au fost făcute de același artist, dar din câte știu, cele mai mari, cum ar fi portretele Hailie Jade și unchiul Ronnie, tatuaj artiști Mr. Cartoon. Eminem a făcut titluri de mai multe ori prin adăugarea de noi tatuaje la colecția sa.