15 cele mai bune sandale de design pentru femei 2023 | Stiluri de viață

Când vine vorba de femei, încălțămintea a fost, de asemenea, o parte importantă a dulapului lor. Având sandale cu acea formă, un curcubeu colorat în colecția ta a fost visul aproape a oricărei femei. Cu toate acestea, sandale designer au fost destul de populare pentru a da aspectul lor elegant un farmec unic. Indiferent dacă sunteți în căutarea unui aspect festiv sau pentru un scop oficial, acestea au o varietate de modele noi pentru a purta.

Sandale noi pentru dame 2023:

Să ne mișcăm prin niște designeri de sandale fantastice, care ar face cu siguranță zona ta geloasă.

1. sandale designer și benzi:

Ascuţit and Strips Designer Sandals

Sandale de design pentru doamnelor din piele cu aspect de benzi dau un aspect strălucitor. Sandalei i se dă un călcâi ascuțit care este atașat de fâșiile care înconjoară piciorul până la glezna cu pietre de argint pe ea.

2. Sandale sandale designer elegant ghete:

neted Ankle Boot Designer Sandals

Noua colecție de sandale designer a inclus un design elegant al ghetelor, care acoperă piciorul de la vârful piciorului până la gleznă. Fabricat cu o catifea, sandala oferă o experiență de căldură.

  Cele mai bune spălări cu peroxid de benzoil pentru acnee Stiluri de viață

3. sandale Designer Loafer:

haimana Designer Sandals

Sandale designer Loafer pentru femei au fost un avantaj pentru femeile care iubesc să poarte ceva la modă, dar simplu. Sandalul este fabricat din piele cu un strat de căptușeală și un călcâi ușor, cu un design din oțel acoperit la capăt.

4. sandale de design vintage:

Epocă Designer Sandals:

Femeile sandale de designer primesc o nouă crafting din piele cunoscută sub numele de colecția de epocă. Sandalele sunt dotate cu călcâi echilibrate, cu design de deschidere a pantofului și cu cataramă de blocare a gleznei.

5. Sandale pentru designeri de animale:

Animal Print Designer Sandals

Femeile sandale designer care le dau că aspectul dorit pisica sălbatice este popular ca și sandale de imprimare de animale. Sandalele primesc o textura de design de piele leoparda in catifea cu tocuri inalte. Arată puțin amuzant, dar bine pentru orice moment de sărbătoare.

6. sandale metalice de designer:

Metalic Designer Sandals

Designerii de metal designer sandale feminin se potrivesc complet aspectului de seară. Fabricate din piele strălucitoare, sandalele au un aspect metalic cu modele de benzi de la picioare la gleznă în poziție legată. Acest stil este preferat în cea mai mare parte de fete corporative, pe rochie de fustă sau pe orice blugi.

7. Sandale designer de aur curvy:

Curbat Gold Designer Sandals

Fabricate din aur și negru, sandalele de designer curbate dau un aspect uluitor purtătorului. Sandalul este realizat cu o combinație de piele, pânză și catifea care oferă suport pentru picioarele complete până la gleznă. Acest stil vine cu un strat de culoare aurie si cu siguranta prinde comentariile bune pe tinuta dumneavoastra.

8. Sandale cu design dublu:

Ondulat Dual Designer Sandals

Stilul modelului de sandale dublă, acesta este designul realizat în nuanțe întunecate și luminoase, cu strat interior din piele și exterior în catifea. Sandalei i se dă un aspect ondulat, cu tăieturi triunghiulare în lateral, cu un deal subțire. Se potrivește pentru întâlnirile dvs. de birou sau pentru orice fel de prieteni întâlniți.

  Spuneți - vă la coapsele intunecate interioare cu remedii la domiciliu Stiluri de viață

9. sandale tradiționale designeri cu margele:

Tradiţional Beaded Designer Sandals

O atingere tradițională este dată de designul sandalelor moderne, în care sandalele de culoare albastră sunt acoperite cu catifea. Pentru a le face mai adorabili, sandalele sunt proiectate cu margele colorate pe benzi de sus și de jos. Majoritatea fetelor din sezonul indian preferă să folosească această sandală de designer albastru în costume tradiționale.

10. Sandale Designer Flip Flop:

Flip Flop Designer Sandals

Sandalele de designer de femei în flip flop au o selecție de vară durabilă, cu modele florale. Pe partea frontală a ghearelor se dă un design floral realizat în plasă, cu o graniță de argint care înconjoară porțiunea gleznei ca o deschidere. Pentru orice petrecere la plajă sau pentru orice festivitate, acest tip de sandale și design va atrage atenția cu siguranță.

Vezi mai mult: Womens Sandal Pentru 2023

11. Sandale designer de brodate:

Broderie Designer Sandals

Sandalele de broderie au fost o parte esențială a designerului sandalelor. Simple sandale semi-heel din piele sunt oferite fundal de aur cu broderie roz și alb de piatră pe acoperirea o parte a sandalei. Acest tip de sandale folosite de gospodine, le place sa incerce acest tip de sandale pentru orice fel de nunta sau petrecere.

12. Sandale designer de tip fluture:

Fluture Designer Sandals

Da, dacă sunteți fascinați de fluturi, aceste sandale noi vă vor câștiga cu siguranță inima. Sandalele sunt fabricate din piele cu o față obișnuită. În spatele sandalelor li se acordă tocuri înalte cu design de aripi fluture și un model similar scade. În mare parte, acest tip de design preferat de fete colegiu sau fete tinere prea.

Vezi mai mult: Genți și sandale de cauciuc pentru femei

  Cele mai populare modele Mehndi pentru mâini cu imagini Stiluri de viață

13. Sandale de design Prada:

Prada Tail Designer Sandals

Acest tip de sandale pentru doamne vine în piele cu culori roșii și negre. Sandalul este realizat cu o față de acoperire proiectată cu o floare de catifea, iar partea din spate este dată unei aripi de prada. Dacă doriți un aspect unic, atunci obțineți această sandală de designer pentru a atrage atenția dragi dumneavoastră.

14. Sandale de design pentru frunze:

Frunze Designer Sandals

Fabricate din pânză, aceste sandale pentru femei au un design de șir de frunze pe laturi. Pe panza se dau, de asemenea, butași asemănători cu un călcâi lung de creion pentru a face aspectul mai senzual. Puteți încerca această sandală la tinuta de birou sau la uzura formală.

Vezi mai mult: Sandale albe pentru bărbați și femei

15. Sandale cu toc din bule:

balon Heel Sandals

Dacă sunteți în căutarea de designer de sandale pentru nunta ta, sandale cu toc înalt bule sunt perfecte pentru ocazie. Sandal în negru este dat diamante diferite și perle albe mărginit pe ea. Puteți să le folosiți ca pe rochia de designer pentru nunta ta; încercați acest design pe orice tinuță pe care o veți alege.

Designer sandale, în general, oferă un aspect diferit la picioarele tale decât uzura obișnuită. În cea mai mare parte purtate pentru petreceri, nunți, întâlniri de seară și alte funcții similare, simplele sunt acum, de asemenea, în curs de apariție a fi o uzură oficială pentru femei. Dacă intenționați să faceți o bună pansament pentru orice funcție, atunci numai îmbrăcarea nu este esențială aveți nevoie de o bună alegere de sandale. Ia niște sandale frumoase artizanale ca la alegerea ta. Cumpărați dintr-o colecție largă în modele și culori.

Imagini Sursa: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15.