Monday, April 20, 2020

15 Designuri și semnificații tradiționale indiene de tatuaje

Designul tatuajului indian include în general modele complicate florale cu mai multe linii și curbe. Tatuajele henna indiene sunt o forma comuna de tatuaj temporar. Ele folosesc elemente naturale și nu sunt dureroase pentru a obține, deoarece producătorii de tatuaje aplică aceste tatuaje indiene tatuaj desene cu ajutorul de pungi de stoarcere, mai degrabă decât mașini de tatuat.

indian tattoo designs

Tatuaj indian desene sau modele sunt elaborate și rafinate. Ele par uimitoare și sunt foarte greu de făcut. În general, dacă doriți un design tatuaj indian, trebuie să alegeți un producător de tatuaje foarte priceput.

Indian modele Tattoo pentru bărbați și femei cu semnificații:

Aici am publicat cele mai bune 15 modele de tatuaje indiene cu semnificatii si poze pentru barbati si femei.

1. Tatuajul religios indian:

indian religious tattoo

Acest tatuaj indian tribal particularizeaza un design frumos si afiseaza patrimoniul culturii indiene. Tatuajul poate fi purtat atat de barbati cat si de femei. Am vazut deja un numar de tatuaje "Om" deja in aceasta lista. Aceasta a fost făcută pe gât, dar poate fi făcută și pe alte părți ale corpului. Bărbații pot afișa astfel de tatuaje pe brațele lor, iar femeile o pot face așa cum se arată în imaginea de mai sus. Cine nu ar vrea să sport acest design tatuaj indian inovator? Tatuajul vă permite să sportul culturii tatuajului și, în același timp, vă ajută să respectați valorile religioase indiene.

2. Tatuajele artei indiene:

15 Designuri și semnificații tradiționale indiene de tatuaje

Indienii au un număr mare de zei în religia lor. Ei au un fundal cultural extrem de bogat, care este atât de rafinat și foarte divers. Diferite părți din India se închină diferitelor tipuri de zei. În timp ce fiecare indian respectă fiecare dintre acești dumnezei, toți au anumite preferințe. Imaginile zeilor indieni sunt frumoase și, astfel, fac pentru tatuaje excelente. Fiecare zeu are o anumită putere sau înțeles. Astfel, tatuajul dvs. nu numai că arată bine, ci și are o valoare simbolică.

3. Colorat Native American Tattoo Design Femei:

Ești în căutarea unor modele de tatuaje indiene pentru bărbați? Ar putea fi cea perfectă pentru tine. Atât bărbații, cât și femeile vor fi impresionați de frumusețea acestui design uimitor de tatuaj nativ american. Arată minunat pe antebrațe. Femeile pot, totuși, să-și schimbe acest design pe spatele lor.

colorat Native American Indian tattoo

Tatuajul prezintă atât de multă frumusețe încât oricine se va îndrăgosti ușor de acest design. Combinația de culori a acestui motiv imprimat face ca acesta să arate chiar mai atractiv decât este de fapt. Dacă sunteți în căutarea pentru tatuaje indian pentru bărbați obținerea acestui tatuaj special nu va fi o decizie proastă.

4. Designul Tribal Art:

tribal tattoos for men and women

Acesta este un tatuaj tribal uimitor, care va fi potrivit atât pentru bărbați, cât și pentru femei. Tatuajul arată frumusețea capului americanilor nativi. Se pot mândri astfel de tatuaje pe spate. În imaginea de mai sus, vedem că tatuajul a fost făcut pe burtă. Puteți face acest tatuaj pe brațe, picioare, etc. Femeile pot, totuși, să obțină astfel de tatuaje pe spatele lor. Cine nu ar vrea să sport atât de frumos tatuaje pe corpul lor? Designul va fi potrivit pentru cei care sunt obsedați de lucrările de cerneală și care admir senzația de cerneală pe corpul lor.

5. Designul tatuajei elefantului indian:

15 Designuri și semnificații tradiționale indiene de tatuaje

Designul tatuajului indian include în mod obișnuit o schiță a obiectului, care este umplută cu modele și desene complicate, pentru ao face mai complicată și, astfel, să arate uluitoare. Designul tatuajelor elefantului indian este de asemenea natură. dacă sunteți un mare iubitor de elefanți sau doriți să reprezentați puterea și loialitatea pe care ei simbolizează atunci aceasta este o alegere excelentă pentru dumneavoastră.

Vezi mai mult: Laser Tattoo Removal

6. Inna Henna Tattoo Design:

15 Designuri și semnificații tradiționale indiene de tatuaje

Modelele folosite în tatuaje tipice indiene cool henna nu sunt întotdeauna florale. Acestea includ și curbe abstracte și linii. acestea arata prea rafinat si frumos.

7. Visul Indian Catcher Tattoo Art:

15 Designuri și semnificații tradiționale indiene de tatuaje

Conceptul de captatori de vis a provenit din cultura cherokee. Descoperitorii de vise au în general o plasă circulară, împodobită cu pene sau cu pietre. Aici acest tatuaj este frumos desenat pe partea din spate a unei fete.

8. American Red Indian Tattoo Design:

15 Designuri și semnificații tradiționale indiene de tatuaje

Cherokeii sau indienii roșii americani au fost, de asemenea, mari fani ai tatuajelor. O față Cherokee cu uneltele sale cu cap penei face pentru un tatuaj excelent. Simbolizează că sunteți un urmaș și susținător al culturii cherokee, care este la fel de vastă și de adâncă ca cea indiană.

9. O artă de tatuaje cu pene de păun:

15 Designuri și semnificații tradiționale indiene de tatuaje

Păunele sunt una dintre cele mai frumoase păsări din lume. O pene de păun face astfel un tatuaj foarte frumos. Dumnezeul indian Krishna este arătat cu un pene de păun întotdeauna pe cap. Astfel, multe desene indiene de tatuaj au un singur pene de păun cu un flaut, simbolizând puterea divină a Domnului Krishna.

10. Designul indienilor războinici tatuaje:

american Indian warrior tattoo design

Aici avem un tatuaj indian frumos care se poate face pe brațe. Bărbații ar dori să sport astfel de tatuaje artistice desene care afișa o astfel de muncă de mare, cu ajutorul de cerneală tatuaj. Tatuajul va fi, de asemenea, potrivit pentru femei. Ei pot face acest tatuaj facut pe spate unde va arata cel mai bine. Odata ce ai facut acest tatuaj pe corpul tau, vei fi impresionat de sentimentul acestui motiv special impuscat si vrei sa il faci cu mândrie.

Vezi mai mult: Tatuaje pentru copii

11. Tatuaj floral indian Henna inspirat:

15 Designuri și semnificații tradiționale indiene de tatuaje

Henna indiene tatuaje sport modele rafinate florale. Puteți folosi aceste modele în timp ce vă proiectați tatuajul. Ele arata frumos si foarte diferit de tatuajul floral tipic american. Nu este prea feminin, nu că bărbații ar opta pentru un astfel de design, dar are un aspect mai regal decât o fetiță.

12. Pene cu păsări Tattoo:

indian feather tattoo design for men and women

Cauți desenele indiene de tatuaj? Aici, avem unele dintre cele mai bune modele de tatuaje indiene care te vor arunca în minte. Acest design de tatuaj va funcționa excelent pentru femei. Arta penei poate fi, de asemenea, revendicată ca un design frumos tatuaj indian pentru bărbați. Există o mulțime de iubitori de tatuaje de sex masculin care iubesc conceptul de pene și păsări sub formă de tatuaje.

13. Tatuaj tradițional indian om:

15 Designuri și semnificații tradiționale indiene de tatuaje

Cele mai sfinte și celebre ale cuvintelor indiene este cuvântul "Om". Omul este folosit în mod obișnuit de meditatori din întreaga lume pentru a-și calma nervii și pentru a-și relaxa corpurile. În India este folosit ca un apel de rugăciune către marele Lord Shiva. Astfel, un design de tatuaj cu Om scris în scriptul Devanagari și un "trishul" sau un "dumru" împreună cu acesta este un design comun tatuaj indian. "Trishul", o suliță cu trei capete este arma lordului Shiva și dumru reprezintă dragostea sa mare pentru dans și muzică.

14. Tatuaj indian de pene pentru bărbați și femei:

indian feather tattoo for men and women

Acest design indian de tatuaj sport o pene și un design ca bijuterie. Fetele îl admiră atunci când tatuajele se desfășoară pe brațele bărbaților. Se arată că există un băiat înăuntrul bărbatului adult, care vrea adesea să-și arate admirația pentru arta tatuajelor. Acest design indian tatuaj va face ziua când te uiți la ea. Ea dă un design frumos și modul în care a fost tatuat pene, pare complet real.

Vezi mai mult: Japoneză modele de tatuaje pentru bărbați

15. Tatuaj in stilul indian:

15 Designuri și semnificații tradiționale indiene de tatuaje

Pe lângă modelele florale, tatuajele indiene includ, de asemenea, forme complicate de animale frumoase, cum ar fi păuni, păsări, elefanți etc. Un păun în stil indian arată uimitor. Acesta are un cap tipic curbe și pene sale sunt elaborate prin adăugarea mai multor straturi diferite de desene și modele. Puteți face acest tatuaj mai atractiv prin adăugarea de culori sau chiar puteți alege să păstrați un contur negru simplu.

Oamenii admira design-ul indian de tatuaje din cauza culturii bogate a țării și a patrimoniului. În tatuajele indiene, se pot găsi multe despre importanța istorică și religioasă a țării. Dacă sunteți interesat de designul tatuajului indian, atunci lista de mai sus se va dovedi cu siguranta extrem de benefica pentru dumneavoastra.

Leave a comment

73 − = 68