15 + Diferite tipuri de dragoste Stiluri de viață

Dragostea se referă la emoția unei atracții puternice, cu atașamentul personal. Poate fi și virtuți de a reprezenta compasiunea, afecțiunea și bunătatea persoanei. Este descris ca acțiuni pline de compasiune și afecțiune față de alte persoane umane, de sine sau de animale.

Tradițiile non-occidentale au distins variante de simbioză ale acestor state. Folosirea diversității și înțelesurile combinate cu complexitatea sentimentelor implicate pentru a face dragostea să fie dificil de definit consecvent în comparație cu stările emoționale.

dragoste

Dragostea poate fi în diferite forme de acte care au un facilitator major al relațiilor interpersonale și de a menține importanța psihologică centrală. Dragostea este înțeleasă de om atunci când acestea facilitează continuarea speciei.

Cuvântul dragoste are o varietate de semnificații în diferite contexte. În multe alte limbi, mai multe cuvinte sunt folosite pentru a exprima dragostea față de ceilalți. Există multe tipuri de dragoste: sunt afecțiune, legătura, inima frântă, iubirea plină de compasiune, dragostea conjugală, dragostea curții, iubirea, iubirea liberă, dragostea prieteniei, relația interpersonală, intimitatea, dependența de dragoste, iubirea la prima vedere, iubirea triunghiului , iubire plăcută, iubire plăcută, dragoste lovită, iubire de obsesie, pasiune, iubire de catelus, iubire de relație, dragoste de sine, iubire necondiționată, dragoste nerecuperată, pasiune sexuală, prietenie profundă, iubire pentru oricine. Acestea sunt tipuri de dragoste cu care se confruntă un individ.

Dragostea este veșnică. Acesta adună două persoane pentru a deveni una. Ea strică individul atunci când există vreo problemă. Prin iubire, o persoană va fi foarte fericită pentru că legătura dintre două persoane va crește, dar nu vor exista ciocniri sau probleme. Iubirea este fără sfârșit. Se construiește o relație între două persoane fără diferențe de vârstă. Încă ne unim unul cu altul cu familia noastră; prietenii, etc., împreună cu dragostea unul cu celălalt. Dragostea poate fi simțită. Iată câte tipuri de dragoste înțelege omul.

Există diferite tipuri de formă de dragoste Ancient Times:

Deci, care sunt diferitele tipuri de dragoste despre care vorbim? Dragostea este aceeași peste tot, dar nivelul și intensitatea diferă în fiecare. Aruncă o privire.

1. Erotic Bond:

Pasiunea sexuală este considerată o legătură erotică. Este derivat din Eros grecesc. A fost numit după fertilitatea greacă. Este reprezentată ca pasiune și dorință. Înseamnă a fi de dragoste, iubirea cuiva cu o opoziție trage sexualitate. Ei folosesc distincția între a-și dori o femeie și o doresc o anumită femeie care să se potrivească cu ceva clasic pentru un bărbat rațional. Este o compoziție de înger și instinctual alley pisică. Această dragoste este văzută ca fiind focală și periculoasă. Ei sunt apreciativi pentru toate plăcerile.

2. Agape:

Agape este considerat dragoste pentru toată lumea. Este dragostea cea mai radicală și mai dezinteresată. A fost extins la toți oamenii, înseamnă oameni de familie, prieteni și chiar și străini. Se numește caritas în latină, ceea ce înseamnă caritate.

Această dragoste servește tuturor, indiferent de circumstanțele în schimbare. Este recunoscută ca cea mai mare dintre cele trei tipuri diferite de iubire. Ele sunt dragoste naturală, iubire caritabilă și iubire față de Dumnezeu. Dragostea naturală nu va fi niciodată autosuficientă. Este iubire universală pentru că această dragoste este dată și prezentată tuturor oamenilor din lume.

3. Prietenia profundă:

Este numită a doua varietate de iubire pentru greci. Ea este apreciată mult mai mult decât baza de sexualitate a lui Eros. Acesta a fost dezvoltat între frați în braț care au luptat alături pe câmpul de luptă. Arată loialitatea pe care o aveau între ei. Se sacrifică, împărtășește emoțiile unul cu celălalt. Este văzut cel mai mult în prietenie în lumea actuală.

Vezi mai mult: Câte tipuri de bere

4. Iubirea jucăușă:

Se referă la afecțiunea iubirii dintre copii sau generații mai tinere. Poate fi gustat ca flirtul și tachinarea în stadiile incipiente ale relației. Relația cu străinii este o activitate ludică care duce la înlocuirea sexului în sine. În această porțiune majoră va fi doar minciuna. Este o iubire neangajată.

5. Stocare:

Este lentă dezvoltarea iubirii prieteniei. Se vede mai ales în rândul tinerilor. Acestea pot începe în școală sau în colegii. Acest lucru nu este pur și simplu unul angajat, el a parțial necondiționat și parțial angajat unul altuia. În ele pot sau nu pot ajunge la relația de lungă durată.

6. Dragostea de sine:

Este inteligent realizat de grec. Au fost două tipuri. Unul va fi soiul nesanatos asociat cu narcisismul. În care devin auto-obsedați și se concentrează pe faima și averea personale. Este sporit mai larg cu capacitatea de a iubi.

7. Afectiune:

Afecțiunea poate fi numită și atracție, infatuare și dragoste. Este o dispoziție a minții sau a corpului rar de stat. Este adesea asociat cu sentimentul sau tipul de dragoste. A dat naștere la numeroase ramuri ale psihologiei și filosofiei. Afecțiunea poate fi comunicată prin cuvinte, gesturi sau atingeri.

8. Lipirea umană:

Este un proces de dezvoltare a unei relații interpersonale strânse. Acesta va fi văzut mai ales în familii și prieteni. Este, de asemenea, dezvoltat în grupuri, cum ar fi echipe sportive. Legarea în procesul interactiv, reciprocă, este diferită de preferința. Este procesul de atașament care sa dezvoltat între parteneri romantici, prieteni apropiați, părinți și copii. Legătura va fi caracterizată de emoții și încredere. Aceste tipuri de relații de dragoste conduc familia. Orice doi oameni care își petrec timpul cu ceilalți se vor lega între ei. În această relație de sex masculin se caracterizează ca stabilirea relației dintre bărbați prin împărtășirea activităților. Îmbinarea femeilor va duce la formarea unei relații apropiate între ele.

9. Dragostea conjugală:

Dragostea conjugală este, de asemenea, numită dragoste însoțitoare. Este intimitate și angajament fără pasiune. Este experimentat de toți oamenii într-o singură etapă. Un cuplu care experimentează dragoste de mulți ani și nu se căsătorește poate să experimenteze iubirea conjugală. Dragostea conjugală se poate spune că cuplul se căsătorește după cincizeci de ani. În acest mod dragostea conjugată este ilustrată.

10. Dragostea plină de compasiune:

Se mai numește dragoste altruistă. Această cercetare a avut loc începând cu anii 1990. Este strâns legată de construirea iubirii nelimitate. Este distinct de compasiune, dragoste romantică și altruism.

11. Dragostea curată:

Dragostea curată a fost văzută în concepția medievală de literație europeană. Se spune ca doamnele efectueaza diverse servicii si aventuri datorita dragostei lor in curte. Acest tip de dragoste este văzută inițial în ficțiune de alfabetizare pentru distracția nobilimii. Dragostea nobilă este considerată îmbogățire și îmbunătățire a practicii.
Dragostea curată a început în ducalul și principele Provence, șampanie, Aquitaine, împărăția Normanului din Sicilia și burgundia ducală.

11. Căderea în dragoste:

Dragostea care se încadrează este conceptul de a trece de la un sentiment de neutralitate față de o persoană la una de iubire. Factorii care includ sunt mentale, chimice și calendarul.

12. Dragoste liberă:

Dragostea liberă este o mișcare socială care respinge căsătoria și este văzută ca o formă de robie socială și financiară. Scopul inițial al mișcărilor libere de iubire este de a separa statul de problemele sexuale, cum ar fi controlul nașterilor, adulterul și căsătoria. Se susține că astfel de probleme au fost îngrijorătoare pentru persoanele implicate și pentru nimeni altcineva.

Vezi mai mult: Câte tipuri de grup sanguin

13. Triunghiul iubirii:

Un triunghi de dragoste este numit și triunghiul romantic și triunghiul iubirii romantice. Este de obicei o relație romantică în care se vor implica trei persoane. Ea se referă la două persoane care au o legătură independentă în mod romantic cu o treime, ceea ce înseamnă că trei persoane au relații cu celelalte două în mod individual. Relațiile pot fi romantice, familiale și prietenii. Triunghiul romantic este identic oficial cu triada de prietenie.

Două forme principale de triunghi dragoste pot fi distinse. Este un triunghi rival, în care dragostea este în concurență cu un rival pentru dragostea iubitului. Triunghiul obiect triunghi în care dragostea a împărțit atenția în două obiecte de dragoste.

14. Dragostea la prima vedere:

Dragostea la prima vedere este o experienta personala a unui individ. Este un trope obișnuit în literatură, unde un personaj individual, simte o clipă, extremă, care are o atracție romantică extrem de durabilă pe termen lung pentru un străin la prima vedere. A fost bine descris de poeți și critici în poezie, romane și povestiri de dragoste. Este văzută mai ales în fricțiunea occidentală. Nu este ceva ce am experimentat cu toții?

15. Love Struck:

Dragostea lovită este experimentată de un individ atunci când dragostea a rămas blocată în relația lor. Motivul poate fi orice pentru a înceta. Dragostea lovit înseamnă a avea simptome fizice și mentale asociate dragoste care se încadrează. Dragostea lovită va avea loc atunci când orice motiv va afecta emoția unui individ. Se lovește emoția unei persoane și se poate întâmpla orice. Depinde de persoana în care primește. Unii vor merge ușor, iar alții îi vor lua inima. Dragostea lovită este experimentată de un individ când îl iubesc cu adevărat pe celălalt și îi acceptă.

16. Lovesciness:

Dragostea este văzută la un individ atunci când dragostea lui va fi lovită. Se descrie sindromul informal al respingerii sau absenței iubirii care acoperă și fizicul și simptomele mentale. Lovesickness conduce o persoană să se deplaseze sub depresie și acest lucru duce la probleme de sănătate. Oamenii vor fi ca și când au pierdut totul în viața lor.

17. Iubirea de dragoste:

Dragostea este modelul propus de comportament pasional pasional care implică sentimentul de a fi îndrăgostit. Aceasta înseamnă că oamenii vor fi dependenți de anumite motive. Ea acționează ca persoană dependentă de un drog.

18. Dragoste neconditionata:

Dragostea necondiționată este, de asemenea, cunoscută sub numele de dragoste unilaterală, simțită numai de o singură persoană. Iubitul nu va fi conștient de persoana care admira. Va fi o afecțiune romantică puternică sau va fi respinsă conștient. O iubire de o parte va fi experimentată de aproape toate persoanele din viața lor. Pentru că admiră cealaltă persoană și conduce la prima vedere a iubirii la străin.

În dragoste, fiecare tip de iubire este interconectat unul cu altul într-un fel sau altul. De la nașterea unei persoane până la moarte sau după moarte, fiecare persoană va fi iubită de cei dragi. Dragostea este o reflectare a unei oglinzi. Înseamnă modul în care o persoană se comportă cu alții, același lucru va fi experimentat de persoana de la ceilalți.

 • Persoana își exprimă dragostea față de ceilalți în mai multe moduri. Ei au propriul lor stil de a-și exprima dragostea. Unele dintre modalitățile de a construi modalități realiste pentru construirea unei relații.
 • Ei trebuie să creeze un mediu sigur în care să se poată încrede reciproc și să-și împărtășească sentimentele și opiniile unii altora fără teamă.
 • Ei trebuie să-și împartă sentimentele de fapte. Aceasta înseamnă că trebuie să ne vedem clar partenerul, fără nici o diferență de sentimente și fapte.
 • Trebuie să ne conectăm cu diferite părți prezente în lume. De exemplu, nu suntem un instrument solo în cazul în care au apărut probleme, este necesar să cereți mintea de două sau trei ori înainte de a lua o decizie.
 • Trebuie să se dezvolte compasiunea. Înseamnă să ne observăm cu partenerul nostru.
 • Necesitatea de a construi capacitatea de gândire pe măsură ce “eu” includ atât persoana pe care o înțelegeți cât și partenerul. Mai bine să eradici gândirea doar pentru tine. Dacă este înțeleasă de partener, atunci relația nu se va confrunta cu niciun fel de ciocniri sau nu poate duce la nicio problemă.
 • Încercați să vindecați problemele emoționale proprii. Nu este bine să vindeci emoțiile individului asupra altora și să le cereți să se confrunte cu aceleași lucruri.
 • Încercați să petreceți mai mult timp cu relațiile voastre chiar și în viața aglomerată. Împărtășiți-vă sentimentele, gândurile și opiniile pentru a îmbunătăți mai mult relația.
 • Încercați să spuneți pașii pentru ciocniri care s-au întâmplat deja, nu vă simțiți timid de a compromite dacă se întâmplă ceva, deoarece partenerul este oglindă doar pentru noi. Deci, nu există șansa de a vă simți timizi în fața partenerului nostru.

Este nevoie de multe pentru a înțelege care sunt diferitele tipuri de dragoste.

Vezi mai mult: Diferite tipuri de păsări

Unele dintre sfaturile de a exprima dragostea pentru cei dragi sunt urmate:

 • Fiecare persoană are un mod unic de a-și exprima dragostea față de ceilalți.
 • Unii se vor exprima prin scrisori.
 • Unii vor îndrăzni să vorbească direct cu partenerul și să-și exprime dragostea.
 • Unii spun indirect prin intermediul rețelelor sociale, cum ar fi e-mailurile, chat-urile etc..
 • Unii exprima prin partenerii apropiați ai partenerului.

Iubire care este veșnică și un mare dar al lui Dumnezeu. Cel care va aduce pacea și armonia este dragostea, pacea fiind a doua. Toți avem o legătură specială cu oamenii pe care suntem apropiați și asta face dragostea specială și unică. Vei deveni de zece ori o persoană mai bună când primești și dai dragoste. Nu sunteți de acord?