15 modele de pandantive de bijuterii din argint pentru femei Stiluri de viață

Colierele formează o parte importantă a bijuteriilor pe care o poartă orice femeie, iar pandantivele fiind o parte mai importantă a colierelor ca ornament. Nu întotdeauna aur sau diamant, fetele sunt de multe ori nebun despre cele metalice și de argint.

argint pendants

Diferite tipuri de modele de pandantive de argint:

Iată lista primelor 15 pandantive de argint și puteți alege cele mai bune pentru tine.

1. Pandantiv de sânge roșu din sânge:

roșu-sânge celulă-pandantiv

Pandantivul creat cu pandantiv sub formă de globule roșii. Un colier unic, cu un design frumos, este un ornament perfect pentru oricare dintre ocaziile dvs. Lanțul de argint cu pandantivul roșu cu un design mai puțin, dar sobru de uzură.

2. pandantiv argint albastru piatra:

albastru-pandantiv

Lanțul de argint cu piatra albastră închisă din medalionul de argint conceput în spirală este un ornament de elită care poate fi purtat la orice ocazie. O treabă încă o bucată plăcută de bucată de gât pentru a cumpăra.

3. Pandantiv placat cu argint:

placate cu argint-pandantiv

Diamantul american atârnat pe medalion cu lanțul de argint este unul pe care fiecare doamnă ar dori-o petrecere sau ocazie. Un mod simplu de a arata, dar unul clasic de purtat, pandantivul de argint este un pic de bucata pe care o poti purta pentru a te exprima in orice petrecere sau functie.

4. Pandantiv ciocanit cu argint:

sterline-argint-pandantiv

Pandantivul de argint este o piesă de pandantiv ciocanită pentru a vă arăta un aspect funny atunci când ieșiți purtând-o. Pandantivul în formă de cerc și ciocanit ar da o privire roșie personalității tale. Deci, atunci când plănuiți să ieșiți în catifea și să vă rotiți personalitatea cu un pic de spikiness, puteți întotdeauna să preferați să purtați acest pandantiv într-un lanț de argint.

5. Pandantivul de argint Fire Hawk:

foc-Hawk-pandantiv

O piesă inovativă de pandantiv cu pietrele multiple atașate una de cealaltă în culorile perle și maronii este una unică de cumpărat. Pietrele în diferite dimensiuni, astfel plasate imperfect, oferă totuși aspectul perfect atunci când sunt atașate la lanț și ar da un aspect minunat atunci când atârnă în gât.

Vezi mai mult: Pandantive de aur pentru femei

6. Pendant simplu vrabie inscriptionat in argint:

înscris-vrabie-pandantiv

Un pandantiv inovator încă o dată. Vrabia înscrisă în pandantiv într-o formă goală în loc să fie proiectată și plasată pe partea superioară a pandantivului plat este o piesă sigură de design creativ. Pandantivul ar atrage pe cineva să cumpere, interesat de categoria pasărilor sau a speciilor sălbatice. Vrabia, într-un fel, simbolizează, de asemenea, libertatea și un astfel de mesaj în spatele pandantivului ar lăsa pe cineva să-l cumpere.

7. Pandantiv de argint astrologic:

astrologic-pandantiv

Un astrolog sau un cititor de carduri de tarot ar dori cu siguranță acest pandantiv ca bijuterii. Pandantivele plate din argint metalice cu corpurile celești cum ar fi soarele, luna etc. și peisajul sălbatic desenat pe pandantiv cu piatra neagră din colțul pandantivului prezintă o gamă largă de scenarii pe care orice cititor de carduri sau astrolog ar prefera cu siguranță să aibă . Nu numai profesionist, ci și femei care au interese personale în astfel de concepte pot continua să cumpere acest pandantiv împreună cu lanțul de argint pentru a-și da aspectul curios.

8. Oval și formă rotundă Pandantiv argint dublu:

dublu-pandantiv

Acest pandantiv este proiectat în două rânduri, primul fiind în formă ovală, iar celălalt o pereche împreună, realizată sub formă de pandantiv. O casuală care să poarte cu un lanț, acest tip de pandantive de argint ar completa orice tip de costum.

9. bijuterii argint pandantiv Lotus:

lotus-pandantiv

Pandantivul argintiu, artizanat sub forma unui lotus, simbolizează pacea și o este plăcută să se uite și să poarte. Nu numai că veți avea senzația plăcută de a avea acest lucru, dar și audiența va avea același sentiment. Petalele distanțate într-un mod perfect, de asemenea, oferă un aspect frumos.

10. Designul de pandantiv Opal din argint:

opal pandantiv

Pandantivul este proiectat într-un mod frumos, cu cercurile așezate alternativ unul la celălalt. Cele două desene cu unul din cercuri fiind netede, iar celălalt cu cercuri concentrice și o perlă albastră în mijlocul tuturor cercurilor îi conferă un aspect splendid. Un pandantiv care poate fi folosit pentru scopuri multiple, acesta este unul care poate fi uzat la orice fel de funcție sau petrecere sau chiar într-o întâlnire cu prietenii.

Vezi mai mult: Pandantive de design pentru femei

11. Pandantiv de design contemporan:

contemporan-pandantiv

Acest pandantiv cu cercuri atașate la lungimea simplă a lungimii în dimensiuni mici până la mari simbolizează o pornire și un sfârșit al ceva. Designul arată, de asemenea, ca unul care nu se încheie niciodată când începutul sau sfârșitul nu este clar și vă permite să vă uitați mai adânc în el. Dorind de astfel de pandantive cu modele extraordinare, puteți oricând să preferați să cumpărați acest pandantiv.

12. Pandantiv Pure Silver Navy Cross pentru bărbați:

marina-cross-pandantiv

Oricine apelează dintr-un mediu militar, poate să-l cumpere fără un al doilea gând. Nu numai profesionist, ci și oameni care au personal un colț moale pentru armată sau marină pot prefera să poarte acest lucru și să-și îndeplinească dorințele.

13. Pandantivul de argint:

pisică-pandantiv

Fetele sunt de obicei foarte atrase de pisici și doresc să le dețină. Acest pandantiv cu pisica inscriptionata goala pe suprafata este destinata fetelor care au un colt moale pentru pisici. Arborele cu desenele de frunze și găurile mici împrăștiate pe suprafață adaugă frumusețea pandantivului.

14. Pandantivul geometric pentru fete:

geometric-pandantiv

Acesta este un pandantiv proiectat simetric, cu cele trei forme plasate unul pe altul. Triunghiul, cercul și jumătatea semicercului, cu o minge rotundă pe colț, este un pandantiv proiectat geometric, oferind un aspect matematic și totuși frumos pandantivului și nu doar fetelor interesate de matematică, dar și alții pot prefera în mod egal să o poarte datorită frumuseții sale.

Vezi mai mult: Pandantiv unic de diamant

15. Colier pandantiv manual:

lucrate manual-colier

Acest pandantiv este unul cu pandantiv rotund de argint, dar cu buchet de fire și un segment de linie orizontală de mai sus atașat la lanțul de argint. Acesta este un lucru obișnuit de preferat și îl puteți purta la orice eveniment cu un costum casual.

Astfel, lista de mai sus vă oferă cele mai bune 15 modele de pandantive de argint, care se găsesc acolo pe piață. Este întotdeauna o sarcină plictisitoare pentru fete să aleagă cele mai bune și puteți merge cu ușurință pentru oricare dintre cei de mai sus și purtați cele mai bune pentru tine.

Imagini Sursa: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15.