50 modele de bluze diferite cu cataloage din India 2018

O bluză care este accesoriul de îmbrăcăminte cel mai important și important, asociat cu un material sintetic lung sau de bumbac numit Saree. Doamnelor care au o colecție uimitoare de saree în dulapul lor, care nu au o bluză frumos proiectată, își pierde întregul farmec și grație unui saree splendid, dar, în contrast, un simplu saree poate fi evidențiat într-o mulțime cu o bluză foarte decorată.

bluză designs

Acum, pentru doamne frumoase frumoase care doresc să cunoască desenele care sunt cele mai predominante în industria modei, a fost previzualizată ca design Top 50 Blouse, care va avea cu siguranță un impact bun în alegerea design-ului potrivit al bluzei pentru evenimentul viitoare sau ca un ziar outwear care îți complimentează ziua cu un costum de pornire și adăugând bogăție frumuseții tale!!

50 Modele tradiționale și moderne de bluză pentru gât:

Aici împărtășim 50 de modele de bluze de designer, cele mai recente și mai frumoase, pentru sareuri care fac o nouă modă pentru doamnele moderne și tradiționale din India.

1. Bluza pătrat negru Design:

Pătrat Neck Blouse design

Gâtul pătrat este un design simplu, dar atrăgător de ochi, care conduce în lista celor mai utilizate modele de bluză. Gâtul păstrat va fi pentru orice tip de doamne construite. Gâtul pătrat este evidențiat prin utilizarea de dantele, margele sau dantelă în jurul zonei gâtului și a mâinii care sporește viziunea.

2. Dori atașat înapoi deschisă bluză:

Dori attached back open Blouse

Acest tip de design este cel mai frecvent purtat de către doamnele tinere care au o piele revelatoare și dezvăluitoare și doresc să o portreteze. The dori este atașat pe partea inferioară a regiunii taliei și, de asemenea, pe partea superioară a bluzei. Culoarea dor poate fi comparată cu culoarea bluzei sau cu aceeași culoare. Se întâmplă bine cu un costum de petrecere.

3. Plain de argint colorate Sequined U-Neck Design bluza:

Simplu Silver colored Sequined U-Neck Blouse design -3

Bluzele simple se potrivesc întotdeauna bine cu orice fel de saree pentru a face să pară bluză mai atractivă, cu o lucrare secvențiată, care este mai atractivă și strălucitoare. Modelul de gât U este un design universal pentru gât, care este plăcut pentru toate femeile din grupa de vârstă. Această bluză poate fi asociată cu o saree de mătase simplă sau o saree netă.

4. Deep V-Neck stil Bluză Design:

adâncime V-NEck blouse design -4

Acest tip de bluză aproape seamănă ca o bluză din spate. Designul gâtului V care curge în regiunea taliei. Fetele își pot răsfoi pielea lucioasă înapoi cu o saree de șifon sau georgette.

5. Prințesa tăiat gât rotund cu bluză dantela Design:

Prinţesă Cut Round neck with lace blouse design -5

Printesa este cea mai frecventa taietura date de bluze in zilele noastre, de cand designul de taiere a punctelor a fost estompat din cauza faptului ca pare ciudat atunci cand este purtat cu un saree sintetic. Prințesa tăiată urmează curbura pieptului și dă un finisaj elegant. Pentru a face să arate mai atractiv de aur sau orice dantelă colorate este atașat în jurul regiunii de mână și gât.

6. Flori brodate Blouse Design:

Floral embroidery blouse design -6

Modelul floral este un design comun ca și în cazul tuturor grupurilor de vârstă ale femeilor. Acest model floral este folosit pentru cusut bluze, ca design mehndi și, de asemenea, folosit pentru orice fel de artizanat. Broderia florală are un fir de culoare de contrast care lucrează la culoarea bluzei, ceea ce vă ajută să arătați lucrarea uimitoare. Partea din spate a gâtului a fost ata atașată, ceea ce ajută la menținerea rigidă a bluzei și menține designul de broderie în poziție

7. Broderie de frunze inalta bluza Design:

Frunze embroidery high neck Blouse design -7

Gâtul frunzei este modelul cel mai des întâlnit după designul floral. Este mult mai ușor de proiectat designul floral. Frunza proiectată este realizată din fir verde și se deosebește de culoarea bluzei de contrast. Această bluză elegantă și modestă cu gât poate fi purtată de orice grup de vârstă combinat cu saree de mătase de crep.

8. Proiectat brat de mână complet Design bluza de mână:

Proiectat back neck fullhand blouse design -8

Această bluză artizanală arată uimitor cu un saree sintetic. Regiunea mâinilor și a gâtului este proiectată cu o lucrare florală, cu o mică lucrare de sticlă atașată corpului bluzei. Bluza cu mânecă completă și-a câștigat din nou popularitatea prin designul unic, cu un model de gât conceput pentru guler.

9. Bluza de guler pentru gât:

Guler neck blouse design -9

Designul gâtului de guler oferă un aspect închis și modest. De asemenea, este proiectat gâtul cu garnitură, care face să pară remarcabil cu un simplu sare. Acest tip de bluză are o mână semi-mâneci. Mâinile și regiunea taliei bluzei au, de asemenea, design similar cu gâtul gulerului. Acest tip de bluză merge bine cu o saree de mătase brută

10. Bluză transparentă învelită în spate:

Transparent sheer back designed blouse -010

Bomboanele transparente din bumbac au câștigat importanță în industria modei, datorită designului și modelului minții sale. Materialul pur sau materialul net este combinat cu bluza saree și atașat pe spatele bluzei și dantele care rulează în jurul materialului net cu un sistem de deschidere în spate.

11. Oglindă de lucru îndoită Oval înapoi bluză Design:

Oglindă work cropped oval back neck blouse design -11

Unul dintre modelele de gât care îi place să-și croiască pielea este designul gâtului oval, care este, de obicei, un design al bluzei pentru gâtul din spate. Ovalul este tăiat între materialul bluzei care se vede pe partea din spate a spatelui și înconjurat de oglindă, iar mânecile sunt evidențiate prin lucrul cu oglinzi la marginile manșonului.

12. Bluza Neganata Nechita Alter Neck:

Negru Sequinned Alter neck blouse -12

Culoarea neagră este o culoare comună care se potrivește cu orice saree colorată sau cu o saree albă netedă. Cu acest avantaj, designerii au venit cu un material strălucitor în negru, care este numit materialul securizat și pentru a da o imagine remarcabilă acestui material lucios , modelul de bluză modificat la gât a fost vândut pe piață în care curelele pentru umeri rulează în jurul gâtului, oferind un design alter gâtului. Acest tip de bluză se potrivește cu o saree netă sau o saree cu greutate redusă

13. Rucsac de bumbac cu bumbac:

Brut silk Boat neck blouse design

Mătasea brută oferă o perspectivă strălucitoare și atractivă, care arată ca un material de mătase Kanchipuram. Datorită acestui aspect grozav, bluzele saree de mătase brută sunt folosite în orice ocazie festivă sau tradițională. Gât de bărbat care acoperă spatele complet, care are curele de umăr puțin sub zona gâtului, oferind o formă curbată semi-circulară care seamănă cu o barcă. Un design simplu de gât cu barcă adaugă frumusețea unei saree simple de mătase brută.

14. Kutch Work Multicolored High Neck bluza Design:

Kutch Work Multicolored high neck blouse design -14

Este un design tradițional început de oameni tribali. Firele de pantofi sunt folosite pentru a urina țesătura care are oglinda la mijloc lipită de țesătura de bumbac și înconjurată de fir de bumbac sau mătase care formează diverse modele geometrice și motive.

15. Țevi cu Patchwork Back Neck Design:

tubulatură with Patchwork back neck design -16

Pentru a oferi o culoare de contrast colțurilor designerilor de mână și gât a venit cu un design unic numit pipping, în care culori cum ar fi negru, roșu, albastru sau violet, care oferă un contrast luminos din culoarea bluzei, este cusută ca o margine subțire în jurul margini și camuflaje de material cu bluza și nu expun cusăturile.

16. Bratara de aur cu bluza de design Patchwork:

De aur Bead with Patchwork blouse design -16

Margelele de aur sunt un material decorativ obișnuit folosit pentru a evidenția marginile bluzei, dar pentru a face o diferență de modelul obișnuit, designerii au adaptat bluza cu material colorat de contrast, atașat la partea din spate a bluzei, cu margele de aur care rulează în jurul unui mozaic personalizat material.

17. Blondă pentru broderie față și spate Design:

Față and back neck embroidery blouse design -17

Bluza de culoare aurie a devenit bluza cea mai comună și vândută, care merge bine cu orice saree colorat. Acest material din brocart poate deveni mai atrăgător prin designul de broderie cu fir de contrast și, de asemenea, cu material transparent atașat la corp și partea din spate a materialului bluzei.

18. Design față bluză:

Față Zip attached blouse design

În loc de butonul obișnuit și sistemul de cârlige care a devenit monoton, doamnele au început să folosească bluză cu zip instalată fie în față, fie în spate. Zipul poate avea o culoare de contrast față de bluza de aceeași culoare sau chiar cu fermoar din oțel, care este de bună calitate și durabilitate.

19. Polka Dot Circulară Peter Pan Guler Bluză Design:

polcă dot circular Peter pan collar blouse design -019

Bluza Polka punctată este frecvent utilizată ca o casuală sau o bluză de petrecere. Pentru a face mai jazzy si cool, designerii au venit cu bluza peter pan collared cu bluza de design agățat în vrac, care de obicei cade până la nivelul cotului. Partea din față a caroseriei urmează curbarea pieptului datorită tăieri prințesă.

20. Design bluza fara fund:

backless blouse design -20

Designul fără spate este cel mai fierbinte și iubit design de către doamnelor, datorită faptului că fetele tinere și femeile de vârstă mijlocie se simt sexy și atrăgătoare într-o mulțime de mulțimi. Spatele este conectat cu linia de material textil care rulează în jurul taliei din spate și regiunea gâtului care se leagă de partea din față a bluzei. Acest tip de bluza este un design deschis in fata.

21. Blana Gota Patti Design:

A primit o Patti Blouse design -21

Designul Gota Patti, care este de obicei originar din Rajasthan și acum a devenit faimos în toată India. Patti, care este de obicei diamant sau în formă circulară, este lipită pe țesătură, iar marginile lui Patti sunt evidențiate prin firul zari care rulează în jurul lor și țesătura creând diferite motive. Cele mai frecvente sunt aranjamentul floral, ramurile frunzelor.

22. Bluza rotundă din bumbac:

readymade Roundneck Satin blouse -22

Gâtul pregătit este salvatorul pentru orice fel de stare de urgență în care timpul joacă rolul principal. O situație ca planul brusc de nuntă sau de petrecere, luând o bluză pregătită, care nu are nici un atașament de buton, mai degrabă pur și simplu o poartă peste cap este cea mai bună parte din ea. Bluzele simple din satin pot fi decorate cu margele, pietre la domiciliu

23. Bluza designata Pitai:

Pitai designed Blouse -23

Aceasta este o lucrare de artă clasică, care este în primul rând o lucrare bazată pe zardozi. Firele sunt bate sau pitai într-un aspect plat și, de asemenea, oferă un aspect strălucitor datorită firului zari. Firul zari poate fi combinat cu firul normal și sculptat în bluza designata de pitai. Forma circulară este cel mai comun design pitai.

24. Muggu Bluza Design:

Muggu Designed blouse -24

Munca Muggu este, de asemenea, ca design rangoli sau design kolam în conformitate cu partea de sud a Indiei. Gâtul din spate și mâinile sunt proiectate în design rangoli cu puncte în centru. Această bluză cu design geometric se potrivește bine cu bumbacul sau bumbacul semi-bumbac saree.

25. Manșon transparent cu oglindă de lucru Bluză:

Transparent Sleeve with Mirror work blouse -25

Mâinile transparente sunt populare în rândul tuturor femeilor din grupa de vârstă, datorită designerilor simpli ai designului care au evidențiat un șablon simplu transparent, cu oglindă, proiectat cu margele care înconjoară sticla sau sclipici.

26. Blonda Pattu cu Kundan Domeniu de lucru:

Pattu blouse with Kundan work -26

Kundan origini piatra de design de la Rajasthan. Aceste pietre au un finisaj plicticos, dar oferă un aspect bogat. Ele vin într-o culoare diferită, care poate fi potrivită împreună cu alte margele sau pietre. Aceste pietre au nevoie de o lucrare precisă pentru a se fixa pe materialul care necesită mult timp. Dar totuși, bluza kundan și-a marcat locul ca un design de nuntă. Bluza pătată lucioasă, cu piatră Kundan colorată, merită să dețină una.

27. Bluză de mătase Saree cu Resham Locul de muncă:

Mătase Saree Blouse with Resham work -27

Munca Resham este similară cu desenele de broderie, dar diferența în lucrarea reshman este motivul folosit pentru a crea aceste desene ilustrează arta dinastiei Mughal. Desenele pot fi create pe toată bluza de-a lungul mânecilor. Firul negru iese în evidență într-un material de bluză colorat.

28. Bluza lucratoare Zardosi:

Zardosi Worked Blouse -28

Lucrările Zardozi au provenit din Iran și apoi au devenit populare în alte țări asiatice, cum ar fi India, Asia Centrală. Acest tip de design este creat de metal, care este proiectat în diferite motive și design. Designul floral este cel mai popular design care este combinat cu firul și zari.

29. Uppada Pattu cu bluză de mânecă Patchwork:

Uppada Pattu with Patchwork sleeve Blous -29

Uppada pattu mătase saree este cel mai popular material sintetic care a câștigat interes în timpul nunții sau orice eveniment festiv. Pentru a oferi bluzei uppada saree un design atractiv, designerii au complimentat bluza cu modele de mătase.

30. Butonul Potli Buton înapoi Deschiderea bluzei înalt de gât:

Potli Button Row Back opening High neck blouse -30

Butonul Potli este cel mai vechi design, dar acest tip de design este popular în această epocă modernă. Acest buton are o culoare de contrast față de culoarea bluzei, ceea ce îl face deosebit de atractiv. Butonul polti este aranjat într-un rând cu atașare cu cârlig ca bluză deschisă.

31. Mâna și gâtul transparent cu Zari de lucru:

Transparent Hand and neck with Zari work -31

See-through bluza si-a castigat locul in industria modei. Dupa popularitatea sa in randul actritei Bollywood, ea a devenit cel mai pur design al bluzei in randul tinerilor. Manșoanele și designul gâtului sunt materiale transparent transparente atașate la partea corpului bluzei căptușite. Pentru a evidenția materialul transparent, se adaugă designul zari. Designul poate fi de motive florale sau design aleatoriu de linie care rulează de-a lungul designului manșonului și gâtului.

32. Bluza de catifea din spate si maneca Designed:

Catifea Blouse back and sleeve designed -32

Velvet bluza în sine oferă o perspectivă mare atunci când sunt combinate împreună cu mătase saree sintetice sau patu saree. Dar bluza obișnuită devine mereu monotonă, astfel că designerii au venit cu margele sau materiale lucioase lipite pe mâneci și regiunea gâtului și de-a lungul regiunii taliei inferioare a spatelui. Pentru a da o perspectivă rigidă, ata atamentul este văzut pe partea din spate a bluzei.

33. Bluza triunghiulară din spate:

Triunghiular back neck designed Blouse -33

Pătratul și gâtul rotund sunt cele mai vechi, dar cel mai preferat neckline pentru bluză. În această lume la modă, designerii au venit cu un alt design nou pentru tricou pentru bluza un astfel de design este triunghiulară neckline ca neckline pentru bluză. Acest tip de bluză este o bluză deschisă. Bluza poate fi creată fără nici un design, dar femeile îi plac să o facă mai atrăgătoare, care este făcută din margele și piatră de lucru care rulează în jurul gâtului.

34. Bluza atasata de bijuterii Design:

Bijuterie attatched blouse design -34

Pietre, margele și perle materiale decorative a fost materialul de rutină decorativ folosit pentru a proiecta bluza. La această listă se află atașamentul de bijuterie, care este, de obicei, atașat ca o decorare a gâtului spatelui. Cea mai folosită piesă de bijuterii este lanțul. Lanțul este realizat din piatră sau mărgele Kundan care se atargă pe gât și acoperă regiunea gâtului din spate atunci când este purtată cu sistemul de deschidere din față.

35. Negru cu spate profund cu design de ciucur:

Simplu deep back neck with tassel design -35

Bluza cu ata atașament este cel mai frecvent văzut design bluză în zilele noastre. Acest lucru nu numai ca vitrine ca un design de moda, dar, de asemenea, acționează ca material care face bluza stand pe umăr, fără riscul de alunecare departe. Pentru a face firul mai atractiv ciucure este atașat la capătul firului. Aceste ciucuri sunt o grămadă de fire îmbinate într-o grămadă de fir văzută frecvent pe marginea sareului în jurul căptușelii tivului.

36. Gâtul din spate Contemporan conceput cu curele:

Contemporan back neck designed with straps -36

După cum sugerează și numele Designul contemporan ne aduce la lucru cu designerii creativi, da, este într-adevăr un design creativ văzut pe gâtul spatelui. În loc de cureaua de talie simplă, o bandă de curele este văzută care rulează în jurul regiunii gâtului din spate cu un design de deschidere din față. Cureaua a dat prioritate, astfel culoarea acestor curele este diferită și are o perspectivă strălucitoare. Această bluză poate fi lungă ca o cămașă sau ca o bluză obișnuită.

37. Buton Netted Button Row Înapoi Neck Blouse fără mâneci:

reticular button row back neck sleevless Blouse -37

Acest tip de bluză se află sub forma de mătase, văzută pe partea din spate a bluzei. Materialul de mătase realizat din material de dantelă care este atașat la partea corpului căptușit al bluzei. La materialul de mătase, butonul “potli” este atașat pe partea laterală a bluzei, cu un fir mic atașat pe o altă parte, care ajută la apăsarea butonului

38. Gâtul Hostess Air cu bluză de design greu:

Însoțitoare de bord neck with heavy design Blouse -38

Gospodăria aeriană a fost creată de către gospodăria aeriană, care a devenit mai târziu populară ca design non-hostess, în acest design centrul neckline-ului este tăiat cu butonul de rulare atașat pe regiunea inferioară a taliei din partea din spate a bluzei sau cârligul de deschidere cu cârlig din față. Decolteul este atrăgător prin lucrul cu broderii sau prin proiectarea firului. Acest tip de design aduce o declarație elegantă de pansament.

39. Design de bluza de cristal:

Cristal studded Blouse design -39

Bluza de cristal este o bluză obișnuită. Cristalul strălucitor oferă o aură plină de culoare în timpul petrecerii. Colierul poate fi gât mare sau gât profund, cu cristal intercalat atașat materialului. Acest tip de design merge bine cu chiffon sau georgette saree care sunt de obicei saree partid uzură și, de asemenea, saree net care conduce diagrama.

40. Batică cu model colorat cu mai multe culori:

Multicolor wave pattern blouse -40

Bluzele multicolore sunt potrivite cu saree simple colorate. Pentru a oferi bluzei un aspect mai atractiv, gâtul și manșoanele dau designul de pipă cu material de mătase atașat pe regiunea din față a corpului. Mozaicul ondulat are culoarea contrastului cu bluza de aur din brocart.

41. Bluza Bluza Design:

Cămaşă blouse Design -41

Shirt bluza de design portrete un aspect etnic. Materialul de cămașă utilizat în mod obișnuit este materialul prelucrat zardozi sau materialul din brocart cu lucrul Kundan. Designul tricoului este copiat aici pentru a crea acest design cu manșon plin. Tricoul are sistem de cârlig de deschidere față care este atașat pe partea interioară a cămășii, ceea ce conferă un finisaj elegant. Acest design de tricou este combinat cu un saree simplu sau cu saree de iută.

42. Bluza simpla cu cupa proiectata:

Simplu blouse with designed Cup -42

Această bluză a fost populară în industria cinematografică Bollywood, care, evident, a atras frumoasele noastre doamne să facă o schimbare de la bluza obișnuită. În acest design, paharul bluzei este proiectat cu material colorat de contrast care are o lucrare de piatră sau o broderie care lucrează pe ea cu un tampon fixat între material și cusătură care este apoi îmbinată cu spatele și partea din față a bluzei

43. Spaghete curea bluza Design:

Spaghete Strap Blouse design -43

Aceasta este o bluză ușoară cu curea de umăr atrăgătoare. Cureaua de umăr este realizată din curea subțire de șnur de cristal sau din cordonul Kundan lucrat în partea din față și din spate a bluzei. Această curea subțire este numită curea de spaghete.

44. Corset Bluza:

Corset blouse -44

Corsetul este un corp mai ascuțit folosit cel mai frecvent de femei pentru a-și arăta forma curbă a corpului. Corsetul este un accesoriu de îmbrăcăminte potrivită. Corset care, de obicei, nu este expus, deoarece rochii sunt purtate pe partea de sus a it.Later designul corset este acum folosit pentru a proiecta bluza, care are imbratisare a corpului se potrivesc. Această bluză are un model deschis din spate, cu sau fără cureaua de umăr.

45. Bluza de broderie cu bretele de brodate:

Brodate patchwork neck Blouse -45

Patchwork bluza este designul obișnuit, care este relativ mai mic în cost decât alte bluze lucrate ca Kundan, bluza zardozi. Materialul de mătase are un material colorat în contrast cu bluza. Materialul poate fi evidențiat cu un design de broderie cu o piatră centrală care se vede în partea din spate a bluzei. Manșonul poate fi evidențiat cu dantelă sau model de tubulatură.

46. ​​Bluza cu bretele din spate:

slitted back neck Blouse -46

Designul gâtului tăiat este unul dintre bluzele simplu proiectate și totuși foarte atrăgătoare atunci când sunt purtate. Fanta se face în centrul părții posterioare a bluzei cu butonul atașat pe partea superioară a bluzei.

47. Bluza deschisă frontală deschisă de iută:

Simplu Front Open Jute Blouse -47

Jute bluză oferă un aspect bogat cele mai populare în partea de nord a Indiei. Materialul de iută oferă o finisare rigidă cu sistemul cu butoane deschise față. Bluza este realizată cu un decolteu simplu, fără nici o muncă de piatră sau de piatră. Această bluză simplă este potrivită cu o saree de crep.

48. Off Bluza Designer Bluza:

de pe Shoulder designer Blouse -48

Cureaua de umăr cade în regiunea umărului cu modelul deschis. Această bluză de pe umăr poate fi făcută dintr-un material subțire sau numai umărul de toamnă poate fi realizat din material transparent, transparent, atașat la bluza căptușită. Acest tip de bluză este folosit ca o petrecere.

49. Bluza asimetrică:

Asimetric Blouse -49

Bluza asimetrică sau bluza cu un singur umăr reprezintă un răspuns bun la epoca de trend. Acest tip de bluză nu are o curea laterală de umăr cu manșonul. Cealaltă parte poate fi făcută fără mâneci sau cu un manșon complet de mână. Partea din spate a bluzei este decorată cu pietre strălucitoare sau zardozi.

50. Bluza cu design Teardrop:

Teardrop designed Blouse -50

Modelul gâtului din spate al acestor bluze replică forma picăturii lacrimogene. Această formă oferă o formă de gât larg deschisă. Sistemul de buzunare este văzut pe zona gâtului din spate, împreună cu gulerul. Acest tip de bluză este făcută fără mâneci și are un gât închis.

Factorii implicati in a aduce o bluza superba si minunata sunt designul gatului care implica atat fata cat si cea din spate a bluzei, materialul folosit pentru a proiecta bluza si modelul de taiere al bluzei. Dar, ca regulă generală, un saree puternic proiectat este întotdeauna potrivită cu o bluză pur concepută și un simplu saree cu o bluză puternic proiectată.

!!