8 Sanctuare și parcuri celebre din Andhra Pradesh Stiluri de viață

Statul Andhra Pradesh se mândrește cu mai multe parcuri și grădini frumos amenajate. Parcurile și grădinile susțin o gamă largă de bogate biodiversități pe care statul le poate lăuda datorită distribuției sale geografice. În grădini se găsesc diverse specii de plante, dintre care unele se găsesc rar în India.

Sanctuare și parcuri frumoase din Andhra Pradesh.

Iată o listă de parcuri și sanctuare din Andhra Pradesh.

1. Parcul Lumbini:

parcuri in andhra pradesh

Parcul Lumbini din Hyderabad este un parc frumos împodobit pe malurile lacului frumos Hussein Sagar. Structura maiestuoasă a lui Buddha pe acest lac este cel mai bine văzută din Parcul Lumbini. Parcul oferă o vedere liniștită la Secretariatul și la B.M. Templul Birla care formează fundalul perfect. La intrarea principală, un ceas mare floral vă întâmpină în parc. Făcut din flori strălucitoare și o varietate de iarbă plantată pe teren în modelul unui ceas, arată timpul real și modelele se mențin în funcție de sezon.

2. NTR Gardens:

parcuri-in-Andhra-pradesh-NTR-grădini

Grădinile construite în jurul memorialului enigmaticului ex-șef al ministrului Nandamuri Taraka, Rama Rao, popular cunoscut sub numele de N.T.Rama Rao. Grădinile luxuriante și amenajate perfect cu maniuri, un hit cu oameni de toate vârstele. Mai devreme a fost un teren de dumping al centralei termice locale, dar nu este locul celei mai proaspete sarcini de oxigen din orașul Hyderabad.

Vezi mai mult: Wildlife Sanctuaries În Chhattisgarh

Atracțiile primare sunt:

  • Grădina japoneză,
  • Cafenea auto,
  • Musuroi de furnici,
  • Arborele Machan,
  • Spațiul de joacă pentru copii și
  • Călătoria pe șine mono.

Un loc minunat pentru ca familia să se relaxeze

3. Indira Park:

Parcuri-in-Andhra-pradesh-Indira-parc

Un tribut adus primului ministru al Indiei, doamna Indira Gandhi, acest parc are peluze verzi verzi și diferitele varietăți de copaci. Sandalele, palmele și Kevudas împodobesc parcul. Există numeroase livezi de fructe în parc și o cascadă artificială cu fântâni muzicale. De asemenea, are o grădină de trandafiri și o grădiniță comercială. În plus, o instalație de plimbare cu barca doar sigilează afacerea pentru o excursie de familie plină de distracție.

4. Parcul Sanjeevaiah:

Parcuri-in-Andhra-pradesh-sanjeevaiah-parc

Parcul Sanjeevaiah, amplasat la ruta Colierului, Hyderabad, este cel mai vizitat parc din stat. O vastă proprietate de 99 de acri, numită după fostul președinte al Indiei, domnul Neelam Sanjeev Reddy. Punctul culminant este grădina de trandafiri frumoasă și aromatică din trandafiri de cea mai înaltă ordine. O alta atractie este Gradina Rock. Astfel, încă atrage un flux continuu de vizitatori la regale în frumusețea sa.

Vezi mai mult: Parcuri în Assam

5. Parcul copiilor Yogibear:

Parcuri-in-Andhra-pradesh-yoghin-urs-mini-golf-parc

Parcul de copii Yogibear din Hyderabad, situat lângă Parcul Sanjeevaiah, este un parc de distracții pentru copii. Acesta este un favorit printre copiii de toate vârstele.

6. Parcul Național Kasu Brahmananda Reddy:

Parcuri-in-Andhra-pradesh-Kasu-Brahmananda-Reddy-național-parc

Un parc național numit în mod legal o junglă în mijlocul unei jungle concrete, găzduiește, de asemenea, faimosul Palat Chiran și se află în localitatea luxuriantă a dealurilor Jubilee. Este vorba de o verdeata a nivelului de poluare si de a asigura un spatiu excelent pentru plamani. Este cunoscut faptul că este acasă într-un uimitor

• 600 de specii de plante
• 140 de specii de păsări
• 30 de specii de fluturi

Vezi mai mult: Parcul tematic din Gurgaon

7. Parcul Național Mahavir Harina Vanasthali (Deer):

Parcuri-in-Andhra-pradesh-Mahavir-Harina-vanasthali-național-parc

Acesta este un parc de cerb situat în Hyderabad și este răspândit pe 3.758 de acri de teren. Este cel mai mare patch verde din Hyderabad. Acesta a fost un teren de vânătoare al orașului Nizams, dar mai târziu a fost transformat într-un parc național numit după un sfânt Jain. Acesta găzduiește mai multe animale, împreună cu animalul de sânge, pe cei negri. Este un loc turistic popular care oferă excursii ecologice de turism de dolari negru.

8. Parcul Național Sri Venkateshwara:

Parcuri-in-Andhra-pradesh-sri-Venkateswara-național-parc

Este o rezervație a biosferei cunoscută pentru numeroasele sale cascade, cum ar fi Talakona, Gundalakona și Gunjana. Situat pe estul Ghats, aceasta se întinde pe dealurile Seshachalam și pe dealurile Tirumala. Aria are

• 1500 specii de plante vasculare
• 178 de specii de păsări
Unele dintre speciile amenințate și pe cale de dispariție din întreaga lume se găsesc aici, cum ar fi
• Bulbul galben gâtat
• Porumbelul Pompadour Verde
• Vultur oriental cu fundal alb
• Elephantul asiatic

Fii entuziasmat de parcurile din Andhra Pradesh, este un loc unde oamenii prețuiesc natura.

Imagini Sursa: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 și 8.