9 cele mai bune modele de brățări de bijuterii de aur de 1 gram

Brățările reprezintă o parte majoră a fiecărei femei în viața ei. Povestirile mitologice arată importanța brățărilor. De la o femeie comună la Zeița noastră, toți purtau brățări. Brăzdările nu se limitează la femeia căsătorită. Multe fete tinere le place să împodobească acest stil. Poți să-l purtați cu haine tradiționale sau cu curta sau purta-te și dă un aspect indo-vestic. Buzunarele pot fi realizate din metal, aur, argint, sticlă sau lemn. Puritatea aurului și a argintului nu poate fi aceeași în cazul tipurilor de brățări.

1 gram gold Bangles

Bijuterii din bumbac:

Majoritatea femeilor poartă brățări de aur de 1g pentru uz zilnic, deoarece sunt ușoare și durabile. În plus, nu este foarte costisitor să cumperi. Există mai multe stiluri în acest caz, aici suntem împărtășesc unele brățări de bijuterii tradiționale de aur de aur pentru femei.

1. Handcrafted brățări de aur de un singur gram:

handcrafted 1gm Gold Bangles

Obiectul de artizanat a fost întotdeauna cel mai bine vândut produs din India. Bijuterii din aur realizate manual sunt fabricate manual de meșteri. Lucrările detaliate merită o laudă. Această lucrare detaliată delicată este la prețuri foarte ridicate. Ele pot fi purtate pentru petreceri.

2. 1 Gram Rose Gold Bangles:

1gm Rose Gold Bangles

Aurul de aur este noul aur roz. Această culoare este obținută prin amestecarea aurului cu argint și cupru. Această culoare uimitoare iese întotdeauna în evidență. 1gm brățări de aur a crescut sunt alegerea frumoasă de a purta la locul de muncă. Ele sunt ușoare în greutate din cauza amestecului de metale. Nu trebuie să vă puneți mâinile în apă caldă sau să spălați ceva când le purtați.

3. Un burete de aur de un gram în diamant:

1gm Gold Bangles in Diamond

Diamond întotdeauna arată frumos pe femeie. Cand se fac bratari cu diamant, ei privesc din lume. Bujia din jurul încheieturii arată cu adevărat frumoasă. Bijuterii de aur de 1g din diamant au de obicei diamante americane, deoarece acestea sunt menite să reducă prețul.

4. Un singur gh aur brățară brățară:

Singur 1gm Gold Bangle

Multe fete tinere poartă doar un singur brățară. Această tendință de brățară unică este foarte renumită pentru femeia care lucrează. Ei au design în centru. Ar putea fi design de diamante sau de aur. Acest lucru poate fi purtat la locul de muncă cu uzura formală și chiar la petreceri.

Vezi mai multe: 8 Gram Gold Bangles Designs

5. brățări de mireasă în aur de 1 gram:

Pentru Bridal 1gm Gold Bangle

Multe mirese nu poartă pură aur la nuntă. Ei aleg imitații sau bijuterii de 1g. Este pentru că există întotdeauna o teamă de furt. Bratari de aur de 1g din aur arata la fel ca bratari de aur de 24kt. Acestea sunt greutate redusă și nu sunt dure pe piele ca imitații de bijuterii.

6. 1 g Gold Big Bangle cu piatră prețioasă:

1gm Gold Bangles With Gemstone

Mulți dintre noi cred în horoscop. Fiecare horoscop are pietre pretioase pentru fiecare semn-stea. Ele sunt menite să aducă noroc. Puteți să-l purtați în pandantiv, cercei și brățări. 1g brățări de aur cu piatră prețioasă arată foarte frumos. Ei merg cu toate echipamentele și au o greutate mică.

Vezi mai multe: 22Kt Gold Bangles

7. Designer 1 g Bangle de aur în Piața:

1gm Gold Bangles in Square

În mod normal brățările vin în formă circulară. Dar acest lucru nu este întotdeauna. Pătrat 1gm brățări de aur au formă pătrată. Arată foarte diferit. Această nouă formă rece merge bine cu aspectul indo-vestic. Poți să-l porți la lucru.

8. South Indian 1 Gram de aur Bangles:

Sud Indian 1gm Gold Bangles

Sudul Indiei este cunoscut pentru designul său rafinat în bijuterii de aur. Ele fac lucruri mari din greutăți mici. Inelul de aur din India de 1gm de aur are dimensiuni mari. Ele sunt ușoare și strălucitoare. Este perfect pentru nunti si ocazii.

Vezi mai multe: 20 de modele de bijuterii din aur de gram

9. 1 brățară de aur de aur pentru uz zilnic:

1gm Gold Bangles for Daily Use

1g brățări de aur sunt menite a fi utilizate zilnic. Ele sunt inteligente și strălucitoare. Ele nu sunt diferite de brățările de aur obișnuite. Îți poți face toată munca cu ei. Nu este nevoie să vă schimbați atunci când ieșiți.

În lumea costisitoare de astăzi, cumpărarea de bijuterii de aur nu este mai puțin decât un vis. Prin urmare, bratari de aur de 1g sunt la îndemână. Sunt durabile și bune. Ele pot fi purtate zilnic. Ele vin, de asemenea, în stiluri care pot fi purtate în petreceri și nunți.