9 locuri de lună de miere în apropierea orașului Bangalore Stiluri de viață

Bangalore are un climat foarte plăcut și, din acest motiv, este una dintre cele mai bune destinații de luna de miere din India. Un număr mare de locuri romantice sunt renumite unde cuplurile se pot bucura de împrejurimi liniștite și se pot bucura de timpul lor.

Locuri frumoase de lună de miere în Bangalore:

1. Taj Westend:

Când vine vorba de romantism, acesta este unul dintre cele mai bune locuri pentru luna de miere în Bangalore și acesta este un loc unde vă puteți bucura de momente romantice cu partenerul dvs. Una dintre cele mai bune idei este să savurați cina la lumina lumânărilor la Taj Westend și ambianța romantică. Prindeți-vă amintirile și puteți împărtăși o experiență nouă pe măsură ce vă bucurați de masa delicioasă și de spațiul privat frumos decorat, închis de perdele și aprins de lumina lumânărilor vesele.

2. Jade 735:

luna de miere-locuri-aproape-bangalore_jade-735

Locurile de miere din Bangalore includ, de asemenea, vizite la Jade 735 și bucurați-vă de mese pe acoperiș. Explorați momentele de a fi cu partenerul dvs. într-o mese specială pe acoperiș, care va fi întotdeauna memorabilă pentru amândoi. Te-ar duce într-o altă lume a viselor și a fericirii. Bucurați-vă de mâncarea delicioasă împreună cu partenerul dvs. pe un acoperiș umbrit pe un palanquin special destinat acestei experiențe minunate. Te-ar lasa sa te bucuri de calitatea timpului cu cel iubit si sa adaugi amintirile tale pretioase.

3. Crawl-ul publicului:

luna de miere-locuri-aproape-bangalore_pub-crawl

Puneți-vă rochia de petrecere și pantofii și pregătiți-vă să vă bucurați de aceste locuri de lună de miere lângă Bangalore și de asemenea în Bangalore, luând-o pe partenerul dvs. în jurul orașului pentru a petrece ceva timp de calitate. Mergeți în jurul orașului și bucurați-vă de discotecile și puburile pentru care Bangalore este renumit. În timp ce explorați, veți fi distrați de viața de noapte a orașului și bucurați-vă de momente bune cu partenerul dvs. Unele pub-uri care pot fi vizitate sunt Ibar (Parcul), Blimey (MG1 Mall) sau Skyy (UB City) care sunt unul dintre cele mai bune locuri din oraș. Bucurați-vă de dans și muzică minunată cu iubitul dvs. pentru a face amintiri pe care le puteți prețui în viitor.

  15 nighties de bumbac cu cea mai bună lungime, cu diferite gâturi

Vezi mai mult: Luna de miere în Kullu Manali

4. Sankey Tank:

luna de miere-locuri-aproape-bangalore_sankey-tanc

Se poate spune că este un moment bun de petrecere a timpului sau de petrecere pentru cupluri. Acesta este situat în partea de vest a Bangalore, la suburbiile Malleshwaram, Vyalikaval și Sadashiva Nagan. Acesta este un lac construit de om și plin de frumusețe naturală și verdeață. Acesta include parc, precum și o piscină. Este un loc bun pentru a vă bucura de un timp de calitate cu partenerul dvs. în timpul lunii de miere. Oferă o frumusețe scenică care atrage și o mulțime de oameni.

5. Bheemeshwari:

luna de miere-locuri-aproape-bangalore_bheemeshwari

Aceasta este una dintre cele mai bune destinații de luna de miere din apropiere de Bangalore, situată la sud de Bangalore și situată pe malurile râului Caurvey. Acest loc este o adevărată binecuvântare a naturii. Este un habitat natural pentru diverse creaturi cum ar fi pește Mahseer, elefanți, cerbi, crocodili și alte specii de păsări. Dacă tu și partenerul tău ai dragoste pentru aventură, atunci acesta este cel mai bun loc pentru tine, deoarece oferă setări ideale pentru diverse activități aventuroase. Suprafața verde luxuriantă îl face un loc potrivit pentru a vă bucura de frumusețea naturală și de pace împreună cu partenerul dvs..

6. Wayanad:

luna de miere-locuri-aproape-bangalore_wayanad

De asemenea, cunoscut sub numele de “Land of Paddy Fields”, acest loc frumos este unul dintre cele mai bune locuri de miere în apropierea orașului Bangalore. Zonele împădurite grele și dense, acest loc este, de asemenea, ideal pentru diverse activități aventuroase. În timpul drumețiilor puteți întâlni peisaje frumoase, păduri tropicale, care se adaugă la amintirile frumoase. Vă puteți bucura de experiența unui sejur bun la o casă de bambus, casă de copaci, camping etc. cu partenerul dvs. pentru a prețui momentele frumoase.

  25 cele mai bune remedii home pentru tiroidian și hipotiroidism | Stiluri de viață

Vezi mai mult: Locuri de lună în apropiere de Hyderabad

7. Nandi Hills:

luna de miere-locuri-in-bangalore_nandi-dealuri

Situat la aproximativ 60 de kilometri distanță, acest lucru se numără printre punctele frumoase de vacanță pe litoral lângă Bangalore. Dealurile sunt, de asemenea, un loc turistic popular, precum și un loc frumos romantic unde vă puteți bucura de timp de calitate împreună cu partenerul dvs. Unele dintre atracțiile frumoase sunt Tipu’s Drop, Palatul și Fortul de vară Tipu, Cărarea Horse, Escape Route etc. Acest loc oferă un mediu liniștit plin de un loc pitoresc frumos pentru a vă bucura de momentele de întâlnire.

8. Film inovatoare Oraș:

luna de miere-locuri-aproape-bangalore_innovative-film-city

Bazat pe o temă indiană, acest loc este o comoară de distracție și divertisment, deoarece distracția nu se limitează la o anumită vârstă. Diverse lucruri atractive pe care le puteți savura împreună cu partenerul dvs. sunt Aqua Kingdom, Cartoon City, Dino Park, Mini Golf, Mirror Maze, opțiuni de mâncare. Bucurați-vă de mâncarea delicioasă și de experiența bogăției uimitoare și apreciați frumusețea locului.

9. Golden Palms Resort:

luna de miere-locuri-aproape-bangalore_golden-palmele-resort

Cele mai bune destinații de luna de miere din apropiere de Bangalore includ această stațiune frumoasă prea. Aceasta este una dintre stațiunile de primă clasă și se află la marginea orașului Bangalore. Este un loc de 14 hectare de verde luxuriant, care este frumos construit cu un peisaj fantastic. Nu există lipsă de locuri frumoase pitorești pentru a vă bucura împreună cu partenerul dvs., fie că sunt cascade, fântâni sau grădini. În plus, vă puteți bucura de suite exclusive prezidențiale, care sunt mai luxoase și există și alte baruri și restaurante. Piscina este prezentă împreună cu spa, facilități de jocuri de interior, terenuri de tenis etc..

  15 simple și cele mai recente modele de fluture tatuaj cu semnificații

Vezi mai mult: Darjeeling Puncte de lună de miere

Bangalore oferă momente bune pentru cupluri de petrecut și există și alte opțiuni, precum rezervarea apartamentelor pentru luna de miere în hoteluri bune, care oferă facilități suplimentare, precum și puteți căuta pachete de lună de miere online, care vă pot oferi vizite combinate de locuri care vor fi rentabile și te scapi de rezervari la hoteluri, restaurante si de atunci te poti bucura cu partenerul tau.