9 modele de tatuaje de râs și înfiorător Stiluri de viață

Acest tip de râs nas nas este ceea ce imaginea despre care ne gândim atunci când vorbim despre clovn. Această imagine standard a clovnului poate fi de asemenea prezentată într-un cadru de imagine diferit și atunci când aceasta este schițată ca un tatuaj este o lucrare reală creativă care este pur și simplu necesară pentru a fi apreciată.

Stilul elegant și cel mai bun design al tatuajelor de clovn:

Pentru a obține o idee bună despre aceste imagini diferite de clovn aici sunt top 9 modele clovni tatuaj cu imagini!!

1. Laughing Clown Tattoo Design:

Razand Clown Tattoo Design

Clovnul de râs este cu siguranta prima alegere când ne gândim la tatuajul clovn. Acest design de tatuaje se potriveste bine cu un tatuaj de brat pentru fete si baieti. Tatuajul față de clovn este portretizat cu o față deschisă a feței.

2. Crying Face Clown Design Tattoo:

Crying face Clown tattoo design

Aceasta este una dintre celelalte fețe prezentate de designerii în care fața clovnuii scutură lacrimi și este popular cunoscut sub numele de tatuajul fetei plângând, care poate fi imprimat ca un design tatuaj pentru braț sau picior.

3. Designul de clovn 3D Face Tattoo:

3D clown Face tattoo design

Tatuajul 3D clovn a câștigat cu siguranță importanța pentru viziunea și designul său magnific. Imaginea desenată în imaginea 3D este extrem de creativă, cu o lucrare detaliată minuțioasă, care are nevoie de multă răbdare și timp.

4. Tatuaj rău de design:

Rău clown tattoo design

Răul este cealaltă parte a designului tatuajului de râs. Acest tatuaj infricosator cu fața înfricoșătoare de clovn este imprimat cu o singură cerneală deoarece tatuajul colorat poate dura mult timp în pictarea fiecărei părți a feței. Acest design tatuat de rău mulți copii de fapt, dori să aibă.

5. Design tatuaje clown Angry:

Furios Clown tattoo design

Tatuajul furios fata clovn nu este, de obicei, purtat de design tatuaj din cauza simt negativ scos de design, dar multi tineri au acest tatuaj au ca un temporar, care poate fi șters după câteva săptămâni.

6. Designul tatuajelor:

Fată Clown tattoo design

Designul tatuajelor de clovn este un design nou care a câștigat multă atenție din partea mulțimii de femei. Din moment ce clovn inainte de unde impregnate numai cu fata omului in minte, dar acest tatuaj fata cu parul lung si o fata de talie fetita look este un super cool dat de designeri.

7. Craniu tatuaj Clown Design:

Craniu Clown tattoo design

Tatuajul craniului clovn este un design obișnuit al tatuajului, dar modul în care este prezentat acest aspect al craniului este punctul culminant și provocarea pentru designeri de a le cernea. O astfel de provocare este reprezentată de modelele de tatuaj clovn craniu. Pentru a fi mai amuzant, un design tatuaj cu aspect de craniu este incrustat in jurul bratului.

8. Cutie de primavara Clown Tattoo Design:

Cutie Spring Clown tattoo design

Acest tatuaj inedit și amuzant arătând nebun clovn, care se ridică din cutia de primăvară, poate fi unul dintre creațiile și râsul care aduc design. Fața clovnului este vopsită cu culori colorate. Ochii sunt destul de mari cu detalii minunate nervoase cu urechi de ponei.

9. Tatuaj fericit și trist:

Fericit and Sad Clown face tattoo design

Tatuajul fericit și trist cu clovn cu fața în față poate scoate fața obișnuită a unei ființe umane într-o manieră artistică. Fața fericită este pictată în mod diferit, cu o față zâmbitoare puternică, iar fața plânsului este imprimată cu o față plină de gură deschisă. Zâmbiți acum și strigați mai târziu este tema din spatele tatuajului.

Designul fericit al tatuajului fata este cu siguranta cel mai iubit desen sau model de catre toate grupele de varsta, dar celelalte emotii cum ar fi furios, trist, rau, fata plangand poate fi unul din tatuajul incrustat ca fiind una dintre fazele in care suntem sub o fata trista si emotionala din viața noastră. Aceste tatuaje vă vor învăța lecția vieții voastre; obțineți un model pozitiv pentru ambițiile dvs. pozitive.

Imagini Sursa: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.