9 modele de tatuaje stilate si traditionale pentru femei si barbati

Tatuajele sunt ceva personal, oamenii doresc să proiecteze un tatuaj care este atașat de sentimentele lor personale. Sensul tatuajului poate vorbi cu altceva decât ceea ce se așteaptă decât ați crezut inițial; acest tatuaj de cioară poate însemna o gamă largă de lucruri. În ceea ce privește societățile occidentale, simbolul de cioară a fost de ceva timp asociat cu un semn îngrozitor.

Puține societăți spun că cioara are o parte excepțional de plictisitoare. Înainte de a vă decide să imprimați cerneală, ar trebui să încercați întotdeauna să analizați toate opțiunile posibile. Una dintre cele mai bune opțiuni în tatuaje este tatuajul cioară. Semnificația tatuajelor cioară se schimbă de la tradiție la tradiție.

Cel mai bun și Cute Crow Tattoo Designs:

Iată câteva tendințe în tatuajul cu cuburi cu imagini.

1. Designuri tatuaje gotice gotice:

gotic Crow Tattoo designs

Cutele gotice gotice sunt tatuaje de cioară cu atingere gotică. Goticul este stilul de rock. Acest tip de tatuaje are modele semi-traditionale. Ele sunt cele mai preferate pe spate.

2. Designuri tradiționale de tatuaje Crow:

Tradiţional Crow Tattoo designs

În mod tradițional, ciorile sunt considerate un semn de rău. Dar mulți îi place să spargă această gândire. Tatuajul tradițional de cioară este un design simplu al cioară. Au cioară mică, care este însoțită în cea mai mare parte de trandafiri și cranii.

3. Designuri tatuaje geometrice sacrate geometrice:

Sacru geometric Crow Tattoo designs

Sacred Geometric Crow Tattoos are margini geometrice complexe în design. Poți să-i faci ca un tatuaj cu mânecă. Acest tatuaj este placut de cea mai mare parte din generatia tanara.

4. Designuri tatuaj victorian Crow:

Victorian Crow Tattoo Designs

În cultura occidentală, ciorile au fost considerate a fi un purtător de vești proaste. În istoria ciorilor victoriene nu au fost considerate ca un semn bun. Dar cultura rebelă a adus la viață tatuajul cioară. Au cranii cu cori.

5. Designuri Abstract Tattoo Crow:

Abstract Crow Tattoo Designs

Tatuajele cu cuburi abstracte sunt tatuajele cu cioara pe fundal sau peisaj. Acest stil de tatuaj are, de obicei, copac, sau cer sau ramură împreună cu cioara. În acest tip de tatuaje au înțelesuri profunde ascunse în ele.

6. Creepy Crow Tattoo Designs:

Înfiorător Crow Tattoo Designs

Câte un tatuaj de cioară sunt cu noi de-a lungul secolelor. Ea are design-ul este în mare parte foarte înfiorător, care va sperie dracului din tine. În mod normal, este făcut de oameni care ar dori să iasă în evidență într-o mulțime.

7. Neo Traditional Crow Tattoo Designs:

Neo traditional Crow Tattoo Designs

Tatuajul cu cioane neo-tradiționale reprezintă noi tendințe în tatuajul cioară. Are rădăcini în tatuajele tradiționale americane. Este puțin modern, cu adaos de linii îndrăznețe și simboluri. Folosește imagini realiste ale cioară. Pentru a proiecta un astfel de tip de tatuaj, designerul de tatuaje foloseste acuarela pentru aceasta arta.

8. Modele moderne de tatuaje Crow:

Modern Crow Tattoo Designs

Cute Tatuaje moderne sunt modelele de tatuaje noi cu varsta in varsta. Ele sunt îndrăznețe și simbolice, cu semnificație în spatele fiecărui simbol. Aceste tatuaje simple de cioară sunt favorizate de generația tânără. Aveți nevoie de dragoste de simboluri și linii pentru a vă place acest stil de tatuaje cioara.

9. Viking Crow Tattoo Designs:

Viking Crow Tattoo Designs

Vikingul era pirații din Europa. Vikingul negru tatuaje cuib sunt simboluri ale acestora. Acest design de tatuaj este un simbol al puterii, curajului și valorului. Este un tatuaj de cioară unisex. Se face pe braț și pe spate.

Fiecare monedă are două laturi, așa că atunci când o persoană spune că simbolul tatuajului cioară menționează sau indică trăsături negative, atunci alte societăți au acceptat pozitivitatea simbolurilor cioară. Cow tattoo sau simbol este aproape legat de realitate, aceasta este o creatură extraordinar de inteligentă, precum și o creatură plină de viață. Cow tattoos are propriul sens și răcoare, are un design care pare simplu, dar este foarte complex. Poate doriți să vă faceți pe spate pentru a adăuga simbolurile tatuajului tău ultra-cool.

Imagini Sursa: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.