9 modele frumoase de coliere piatră prețioasă în tendință

Nu se poate ști de fapt despre o femeie dacă nu i-a văzut colecția bijuteriilor “În această categorie se încadrează colecția Gemstones colier. Piatra prețioasă a numit și piatră prețioasă, care a renunțat la frumusețea diferitelor culori, în funcție de indicele de refracție, fractura particulelor de cristal și compoziția chimică.
Pietrele prețioase sunt clasificate în grupe și specii. Specia Beryl are Emerald, Aquamarine, beryl roșu, Heliotrope, Morganite și Goshenite, iar specia Corundum include grupul de pietre numite Ruby și safir.

Cele mai noi și stilate pietre pretioase Gemstone Designs pentru femei în moda:

Să ne uităm la primele 9 modele de coliere de piatră prețioasă pentru doamne.

1. Colier de aur alb cu aur în formă de faianță:

Multi forma literei Faceted Gemstone White gold necklace

Acest tip de desene sau modele prezintă forma diferită a piatră prețioasă care se încadrează în designul colierului multicolor Gemstone. Pietrele prezente în colier mai sunt cele mai frecvent utilizate Topaz albastru, Garnet care are culoarea verde, Ametist violet de culoare, Star Ruby (roșu), Citrine (galben). Combinația de pietre semiprețioase prețioase și semiprețioase dă culoarea magică a culorilor.

2. Colier Sapphire-Pearl Long:

Sapphire-Pearl Long Necklace

Este o piatră prețioasă prețioasă, care este piatra de naștere pentru luna septembrie. Această piatră se încadrează în specia Corundum, care emite culoarea albastru regal până la culoarea oranșor-roșcată. Atunci când albastrul albastru și perla de culoare albă sunt combinate pentru a forma un cuvânt lung colier de piatră prețioasă nu poate exprima piesa minunată bijuterie.

3. Ruby Colier cu diamante:

Pară shaped Ruby -Diamond Necklace

Este cea mai importantă piatră prețioasă folosită pentru a face bijuterii. Ea emite o culoare roșie și culoarea depinde de conținutul de crom. Ruby merge bine cu Diamonds, ceea ce îl face mai atractivă și oferă un efect liniștitor pentru ochi. Este piatra de nastere pentru oameni nascuti in iulie.

  9 modele drăguțe cu unghii verzi cu imagini Stiluri de viață

4. Viking Knit Ametist piatră prețioasă colier:

Viking Knit Amethyst Gemstone Necklace

Ametist o piatră prețioasă semi-prețioasă. Este piatra de naștere pentru persoanele născute în februarie. O sârmă de cupru tricotată într-o formă de păianjeni cu piatră de ametist împodobită în centrul frumuseții de la sine.

Vezi mai mult: Ruby Colier Designs

5. Aquamarine Gemstone legat de aur-colier:

Acvamarin Gemstone linked Gold-Necklace

Aquamarine Piatră prețioasă semiprețioasă, care strălucește în culoarea verde-albastru, piatra de naștere pentru persoanele născute în martie. Un colier de aur cu un fir albastru care rulează în legătură cu panglica de piatră Aquamarine în formă de pătrat, care formează un colier dublu, merită să aveți într-o cutie de bijuterii pentru femei!

6. Colier cu ochi de cuart Colier platină:

Cat's Eye Quartz Platinum Necklace

Pisicile ochi sau ochii dragonilor sunt cele mai frecvent folosite bijuterii de către tineri în această zi. Acest cuarț transparent are un ochi în mișcare numit “Chatoyancy”, care înseamnă Cat’s Eye. Această piatră ajută la reglarea nivelului de zahăr din sânge, menține viziunea ochilor

Vezi mai mult: Set de coliere din emerald

7. Colier Onyx piatră prețioasă negru:

Onix Gemstone Black thread Necklace

Acest colier simplu și elegant negru cu piatră prețioasă de culoare neagră este o combinație de suflare a minții care poate fi purtată împreună cu orice tip de personalizat. Persoanele care au piatra de nastere (pentru Leos) ca oynx pot purta acest colier de piatră prețioasă nu numai pentru orice ocazie, dar și ca o piesă de bijuterie de uzură de zi. Această piatră prețioasă are proprietăți de vindecare care ajută la vindecarea anxietății.

8. Colier turmalina Multi Colour Gemstone:

Tourmaline MultiColor Gemstone Necklace

Acesta este un colier unic de piatră prețioasă, Tourmaline vine în culori diferite, cea mai populară fiind Piatra de turmalină colorată pepene verde. Culorile multiple emise de aceste pietre sunt naturale, ceea ce îl face mai special printre alte pietre.

  Top 9 machiaj pentru ochi pentru ochi din Asia Stiluri de viață

Vezi mai mult: Cum sa faci colier cu margele

9. Colier din lemn Rose cuarț pandantiv cuarț:

De lemn Frame Rose Quartz Pendant Necklace

Rose Quartz, care emite o culoare subtilă de trandafir ceea ce face să pară bogat și regal atunci când este folosit ca pandantiv colier. Această piatră prețioasă, atunci când este combinată cu un cadru circular din lemn, este o fericire. Acest pandantiv simplu poate fi combinat cu un lanț de aur sau cu un lanț negru de gândire.

Cererea gemologistă a crescut în toată lumea, dovedind un factor principal pe care Gemstones l-au creat un impact imens în viața fiecăruia datorită numeroaselor sale efecte pozitive. Alegerea pietrei potrivite și oferirea unui design merită timpul petrecut.

Imagini Sursa: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.