Top 9 coafuri victoriane Stiluri de viață

Vremurile victoriene au un recurs excentric, iar atunci când este vorba despre modă și design, modelele moderne se trag liber din trecut. Tunsorile se iau în mod asemănător, iar un număr mare de ele au un vârf de estetică renumit printre vremurile vechi. Tunsorile victoriene sunt un stil care este încă respectat de doamne pentru aspectul lor complicat și încântător. În ciuda faptului că astăzi este aproape de neconceput ca ei să poarte stilul în fiecare zi, ei își iau timp pentru a-și lumina măreția delegată în maniera victoriană în timp ce se pregăteau pentru o petrecere sau pentru o noapte de bal.

Victorian Hairstyles Main

Majoritatea doamnelor purtau părul în sus și în chifle. Buclele au fost, de asemenea, extrem de bine cunoscute, în special în rândul tinerilor, care își modelau coapsele în broșe și în suluri. Deci, aici este o listă de top 9 coafuri victoriene pe care femeile din întreaga epocă încă mai iubesc și le place să se răsfrângă. Care este preferatul tau?

1. Bun bun împletit:

Gros Braided Bun

A fost un clasic printre acele momente în care aproape toată personalitatea faimosului a fost văzută în mai multe portrete și fotografii. Și, deși pare destul de complicat, este de fapt destul de ușor de făcut. Pur și simplu împletiți întregul dvs. păr din spate și puneți o giuă de păr peste cravată. Apoi începeți să vă apropiați până la capăt până când se formează o bobină groasă în jurul spatelui!

2. Clasicul Victorian Up-Do:

 Classic Victorian Up Do

Nimic în afară de asta, cu excepția faptului că se revarsă din epoca trecută. Acoperiți părul în bucle ușoare și pur și simplu trageți-l tot înapoi într-o formație bun. Lăsați câteva bucle agățate pe o parte pentru un efect suplimentar. De asemenea, ar fi înțelept să aveți o coadă laterală pentru coafura dvs..

3. Bucle grele cu puffy Top:

Greu Curls with Puffy Top

În cazul în care aveți o dispoziție să arătați ca regina flamboaică a trecutului, încercați acest stil de păr. Va fi nevoie să utilizați fierul fierbinte pentru a obține buclele grele în jurul părului. Apoi pur și simplu trageți-le într-o cravată de păr de sus cu o coroană umflată și lăsați buclele sări în jurul valorii.

Vezi mai mult: Kim Coafuri Kardashian

4. Buclele cu jumătate de legat cu bucle laterale:

bucle Half Tied With Side Bangs

Dacă vă aflați în bucle grele, dar în același timp preferați să vă lăsați părul jos, atunci acesta este pentru dvs. Pur și simplu puneți segmentele de păr în bucle grele și apoi împărțiți-le într-o porțiune de sus și de jos. Trageți partea superioară în sus, astfel încât să creeze atât volumul, cât și lungimea.

5. Bunul Victorian Classic:

 Classic Victorian Bun

Uneori nu este vorba despre cât de complicat îți cureți sau răsuciți părul. Chiar și cele mai simple dintre părul părului pot adăuga o poveste personajului tău. Bunul clasic victorian este cel mai bun exemplu.

6. Viking victorian moderne tail:

Modern Victorian Pony Tail

Aceasta se datorează erei victoriene târzii, unde butașii și sus-dos-ul au dat drumul la coada de ponei. Pur și simplu trageți buclele înapoi într-o coadă de cal de sus, care are o despărțire de mijloc. Apoi lăsați două fire lungi de păr agățate de fiecare parte a feței.

Vezi mai mult: Katy Perry Haircuts

7. Regina ponei regale:

 Royal Pony Tail

Acest stil de păr are o coadă de ponei cu puțină răsucire. În primul rând trageți-vă părul într-un buffant ridicat și apoi legați spatele cu o clipă ornamentală. În cele din urmă, încurcă toate firele libere și le lasă să se răzgândească.

Vezi mai mult: Coafuri Taylor Swift

8. Fata victoriană:

 Victorian Girl

Doar obțineți un impact ascuțit lateral și apoi înapoi perie partea din urmă a părului. Apoi adăugați bucle în jurul valorii. Puneți o bandă de păr drăguță cu o floare pentru a încheia tranzacția.

Vezi mai mult: Tunsori pentru fete

9. Fata de flori:

 Flower Girl

Dacă sunteți intrigat de simplitatea aspectului victorian rural, atunci acesta este pentru tine. Fără big hassle, pur și simplu părul în mijlocul părului și adăugați valuri moi la el. Completați aspectul prin tăierea florilor pe o parte a părului.

Imagini Sursa: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.