Top 9 modele de podele Rangoli Stiluri de viață

Rangoli este o formă populară de artă din India. Modelele frumoase sunt create pe podea în saloane sau curți folosind materiale cum ar fi orez colorat, făină uscată, nisip colorat sau petale de flori, în special în timpul festivalurilor precum Holi, Diwali și alte festivaluri indiene. Acestea sunt menite a fi zone sacre de întâmpinare pentru zeitățile hinduse. Desenele sunt, de obicei, transmise de la o generație la alta, păstrând forma și tradiția de artă în viață. Iată câteva dintre modelele de rangoli ale podelei. Rangoli dă și simt artistic locului și îl face uimitor. Este una dintre cele mai bune idei de a decora locuințele, la o cheltuială minimă. Rangoli este cu siguranță o tradiție în multe gospodării, unde este tras în fiecare zi. În rest, ar putea fi doar o aventură festivă, care vine împreună cu Diwali și alte festivaluri. Rangoli este un bun venit pentru prosperitate și pace în casă.

Simplu și ușor Podele indiene Rangoli Designs:

Podea Rangoli Designs

1. Acest design de podea Ganesha rangoli este cel mai bun pentru festivalurile indiene, cum ar fi Diwali, când Ganesha este venerat cu deplină deplină. Este tradițional ținând cont de sentimentele religioase ale majorității festivalurilor noastre. Culorile luminoase dau viață energiei pe care o aduce un festival. Ce mai bine că domnul la intrarea ta. Dar aveți grijă ca acesta să fie făcut în locul sigur.

Podea Rangoli Designs 2

2. Acesta este un model artistic bazat mai mult pe partea florală. Acesta este frumos proiectat cu nuanțe luminoase aducând-o în viață. Acest model este, de asemenea, potrivit pentru funcțiile de familie ca un puja de familie. Florile combustibil în viață în atingerea estetică a planurilor podele rangoli.

Podea Rangoli Designs 3

3. Acest design frumos de rangoli este reprezentat de un păun. Diya de la vârf semnifică importanța festivalului de lumini Diwali. Este colorat și luminos. Păunele și florile ambele au un aer fericit despre ele și arată foarte răcoritor și primitoare. Diya este un indicator al luminii care împiedică întunericul și orice rău.

Vezi mai mult: Rangoli cu boabe de orez

Podea Rangoli Designs 4

4. Acest floral Diwali rangoli are galben ca bază și lumini ca temă. Este simplu, dar elegant. Galbenul este culoarea prosperității și a fost folosit elegant în acest design rangoli pentru podea. Arată caldă și primitoare.

Podea Rangoli Designs 5

5. Acest rangoli imortalizează Rangoli păgâi tot atât de frumos, cu o atingere artistică. Are o schemă de culoare vibrantă. Acest design de podea rangoli este cel mai bun pentru a câștiga competiții și apreciere.

Podea Rangoli Designs 6

6. Aceasta este rangoli geometric bazat pe flori pe podea. Modelul său elegant și culorile vibrante sunt o trăire vizuală. Acest design modern rangoli atrage atenția asupra modernizării care se strecoară în tradiția indiană, deoarece chiar și rădăcinile culturale de bază (cum ar fi fabricarea rangoliilor) au fost colorate în culori vibrante.

Vezi mai mult: Idei de material Rangoli

Podea Rangoli Designs 7

7. Această reprezentare uimitoare a păunii este un câștigător sigur pentru toate competițiile pe rangoli. Acesta poate lumina un festival și să dea o privire fermecătoare la casa ta.

Podea Rangoli Designs 8

8. Aceasta este pentru iubitul de simetrie. Acest model geometric oferă un aspect frumos și elegant la orice etaj. Simetria oferă echilibru care indică, de asemenea, menținerea echilibrului în viața reală.

Podea Rangoli Designs 9

9. Această amenajare a podelei rangoli pe bază de roșu și galben este o frumusețe absolută. Simplitatea se răspândește calm. Diyas-urile dau viață modelului frumos.

Vezi mai mult: Simple Geometric Designs Rangoli

Acestea au fost unele dintre modelele de podele rangoli populare pentru diwali. Rangolis este o parte integrantă a festivalurilor din casele indiene. Culorile și luminile semnifică ce festivaluri sunt pentru. Forma de artă tradițională este unică pentru cultura noastră. Aceste modele frumoase nu pot decât să răspândească fericirea și să aducă prosperitate în timpul starea de spirit festivă. În plus, pot fi aleși și în alte ocazii speciale.

Imagini Surse: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.