Ultimele tunsori Pixie pentru femei cu par scurt Stiluri de viață

Pixies sunt una dintre cele mai bune modalități de a modela părul scurt. Aceste coafuri sunt ușor de stil și de întreținut și sunt potrivite pentru aproape toate fețele și tipurile de păr. Ele sunt atât de ușor de stil încât puteți doar să vă spălați părul înainte de a merge și rock-le cu mândrie.

mic de statura pixie cuts

Ultimele tunsori Pixie pentru fete:

Iată câteva dintre cele mai bune tunsori Pixie scurte care sunt potrivite pentru fiecare femeie din India.

1. Omul Pixie:

Mic de statura Pixie Hairstyles 1

Aceste coafuri scurte Pixie sunt potrivite pentru femeile cu fețe subțiri. Femeile bluve vor fi cele mai benefice din aceste coafuri. Aici părul este foarte simplu și are o atingere băiețios atașat la el. Puteți purta aceste coafuri aproape oriunde.

2. Cut Edge Pixie:

Mic de statura Pixie Hairstyles 2

Femeile cu pixii extrem de scurți pot aduce partea frontală a părului pe frunte. Acest lucru pare foarte atractiv pe fețele subțiri și poate fi menținut foarte ușor. Privirea a fost efectuată de mai multe vedete și este rândul tău acum. Pur și simplu tăiați părul scurt și de a folosi degetele pentru a aduce părul în față.

3. Shaggy Short Pixie Cut:

Mic de statura Pixie Hairstyles

Pixie-ul scurt este un aspect ideal pentru o adolescentă. Arată foarte adorabil pe fețe alungite. Femeile cu păr natural blond pot sport acest aspect fără prea multe probleme. Această coafură este potrivită pentru aproape toate evenimentele și poate fi purtată de femei de aproape toate tonurile de piele. Aici părul arată bine texturat și vă dezvăluie natura copilăresc și jucăușă.

4. Pixie Cute Short:

mic de statura pixie haircuts

Acesta este cel mai cutest aspect pentru femeile care sunt dispuse să poarte un pixie scurt. Aici părul rămâne considerabil scurt și este adesea însoțit de o rochie frumoasă. Coafura va face purtătorul să arate perfect și curat. Această coafură a fost odată sportivă de o celebritate celebră numită Mia Farrow.

Vezi mai mult: Coafuri scurte pentru părul gros

5. Pixie foarte scurtă pentru piele echitabilă:

Mic de statura Pixie Hairstyles 5

Femeile cu un ton de piele echitabil pot face sport această coafură uimitoare de pixie scurtă. La fel ca cele obișnuite, aici părul este foarte scurt și drăguț. Coafura este potrivită pentru evenimente, cum ar fi petreceri, organizații de caritate, etc. În afară de faptul că este drăguț, această coafură arată de asemenea elegantă și diferită de celelalte. Vă va încadra fața și vă va permite să realizați o impresie facială.

6. Cut Chic Pixie Cut:

Mic de statura Pixie Hairstyles 6

Vrei să participi la o nuntă? Coafura Chic Pixie va fi cel mai bun partener al tău. Aici, părul scurt vine cu mici bretonuri mici, care acoperă parțial fruntea. Coafura este potrivită pentru aproape toate femeile și poate fi ușor întreținută. O culoare adecvată va crește cu siguranță frumusețea acestui aspect.

7. Blonda Short Pixie Tuns:

Mic de statura Pixie Hairstyles 7

Acest Pixie particulară vă cere să vă culoarea păr blondă. Dacă aveți păr natural blond, atunci nu veți avea nevoie de colorarea părului. Pixie blondă arată foarte clasic și este un aspect simplu. Dar poate fi încă purtat în evenimente și funcții glorioase.

Vezi mai mult:  Coafuri pentru parul scurt cu Bangs

8. Haircut Short Pixie pentru femei:

Mic de statura Pixie Hairstyles 8

Coafura scurtă scurtă Pixie este destinată exclusiv femeilor negre. Femeile negre cu tunsori Pixie arata foarte flatand. Aici parul pare un pic cam greu și dens în partea superioară, comparativ cu laturile. O rochie potrivită și bijuterii potrivite vor îmbunătăți, fără îndoială, toată frumusețea.

9. Pixie cel mai stilat:

Mic de statura Pixie Hairstyles 9

Din momentul în care această coafură a fost stânjenită de un model într-un spectacol de modă, a fost în practică. Femeile în mod obișnuit din întreaga lume au acest aspect sportiv.

Vezi mai mult: Coafuri scurte pentru păr fin 2015

Imagini Sursa: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.