Susan Lucci – esență tânără sau chirurgie plastică?

Nu doar o actriță pentru televiziune și film, Susan Lucci este o icoană. Ea a fost gazda / prezentatorul TV, autorul, antreprenorul și pictograma. De 67 de ani, cu siguranță nu arată nici rău! Deci, care e secretul ei? Ea a fost în mod clar o fată foarte ocupată și a muncit din greu – de ce nu are aproape 70 de ani, Susan Lucci, a primit o singură riducă pe față?

62125dc39e49d8084ca7a30413b6a20e

Susan este probabil cea mai cunoscută pentru rolul ei Erica Kane în lovitura ABC numită Toti copii mei. Dacă credeți că mass-media este una dintre cele mai înalte, dacă nu cea mai plătită actriță la televizor. Într-un an sa estimat că a făcut peste un milion de dolari. Acum e impresionant. Poate că banii o păstrează bine? Are ea *șoaptă* Ați făcut o operație plastică de celebritate? Există o listă de chirurgie plastică Susan Lucci?

Am investigat numeroase rapoarte de chirurgie plastică de celebritate în ultimele câteva săptămâni, după cum veți vedea dacă verificați secțiunea Chirurgie plastică a site-ului. Unele dintre femeile de pe listă te vor șoc! Este uimitor câte dintre “frumoasa“Stelele nu există de fapt NATURAL frumoasa…

Are o stea pe Walk of Fame de la Hollywood, așa că trebuie să ne păstrăm minunat, presupunem. Atat de mult ne-ar placea sa spunem ca genele ei bune au pastrat-o atat de tanara la doar trei ani de la varsta de 70 de ani, dar noi credem ca ea a avut putin ajutor de la chirurgul cutit si cand vezi fotografii ea de când a fost mult mai tânără și apoi să arunce o privire la fotografiile ei acum, vedeți că s-au petrecut unele schimbări.

b6b9b4b04a1a10ab9cb6243ec7cfe95e

Se pare că lista de chirurgie plastică Susan Lucci pare să fi fost un subiect în mass-media de mai mulți ani. Există o listă destul de impresionantă de chirurgie plastică pentru celebrități care să se uite și la ele. Să aruncăm o privire mai atentă la ceea ce se zvonește că are, să o facem noi?

Blefaroplastia este unul dintre tipurile de chirurgie plastica celebritati pe care Susan Lucci le-a avut. Nasul ei pare mai subțire și mai bine definit în formă și mărime. Este suficient acest lucru pentru a sugera că acest lucru poate fi adăugat la lista chirurgiei plastice? Vă vom lăsa să aruncați o privire și să ne spuneți ce credeți:

e66dfe568c962e8e74531673db95a0a2

Un alt lucru despre care se spune că este adăugat la lista chirurgiei plastice Susan Lucci este augmentarea sanilor. Acesta este unul dintre cele mai populare tipuri de chirurgie plastică celebritate, cu tot mai multe femei care aleg să-și mărească dimensiunea sanilor în fiecare zi. Există o serie de celeb care au mers sub cuțit pentru a obține sâni mai mari și mai buni – Pamela Anderson, Lauren Holly și chiar Lindsay Lohan a fost raportat că a făcut-o. Unele dintre ele sunt în mod evident mai evidente decât altele … Asta spunem tot.

Liposucția … Ei bine, nu putem spune cu adevărat dacă Susan Lucci a făcut liposucție sau nu, fără să se apropie cu adevărat de picioarele și fundul ei. Suntem destul de siguri ca nu va place asta …

Un lifting facial este un alt tip de chirurgie plastică de celebritate care ar trebui adăugată și pe listă, dacă credeți că chirurgii care au ieșit și au vorbit despre lucrurile pe care le-au crezut Susan Lucci. Fața ei face lumină învățată și cu siguranță nu există o încrețire care să vadă pentru o femeie de 67 de ani … Ar sugera acest lucru un lifting facial? Coaja chimică poate avea, de asemenea, același efect, care tocmai se întâmplă să fie un alt zvon susținut de chirurgia plastică Susan Lucci care a făcut rundele.

eaad99887a26eb6d4dd97ad48a80072d

Este ciudat deoarece Susan Lucci este un alt dintre celebritățile care refuză să accepte zvonurile că chirurgia plastică a fost efectuată. În astfel de cazuri, puteți observa în mod clar că s-au făcut niște lucrări. Ea are 67 de ani – tot machiajul din lume nu poate umple ridurile pe care ar trebui să le aveți la această vârstă, deși ea nu are o singură linie pe fața ei? Chiar și ea poate înțelege cât de nebun sună …?

Ea se bazează pe o alimentație sănătoasă și are o dietă echilibrată. De asemenea, ea pune în jos la câteva produse de frumusețe pe care le utilizează (și se aprobă în mod clar). “Esența tinerilor” este doar unul dintre lucrurile pe care ea presupune că le folosește pentru a se păstra atât de tânără. Ea nu poate să vândă produse care sfidează vârstă dacă vârsta ei sfidează aspectul este până la chirurgia plastică, poate ea?

f74abdaaa07c488925110f7ad8adaf0f

Există o întreagă serie de opțiuni de chirurgie plastică celebritate pe care ar fi putut-o avea, sau chirurgii spun că pot vedea când o privesc. Dacă nu are o lifting facial, aspectul ei bun ar putea fi cauzat de tratamente cu laser, implanturi de obraz sau un lift de frunte. De asemenea, liposucția ar fi putut fi înlocuită cu ceva asemănător cu abdomenoplastia. Potrivit chirurgilor, o cicatrice recenta a fost observata in abdomenul ei inferior, care ar sugera in mod normal chirurgie plastica celebrita de acest gen.

Nu suntem siguri ce ne gandim la zvonurile chirurgiei plastice Susan Lucci. Poate că produsele ei de piele pentru tinerețe sunt într-adevăr la fel de bune cum se spune că sunt. Un lucru este sigur si asta este fata aceasta femeie in varsta de 67 de ani este inca fumat fierbinte. Serios fumatul fierbinte! Și nu poți să te contrazici cu asta!