10 legjobb Rani Mukherjee smink nélküli képek nélkül Stílusok az életben

Jól ismert tény, hogy szinte minden híresség mindig figyelemmel kíséri az általuk viselt ruhákat, az ábrázolt képeket és azokat az embereket, akikkel észrevesznek. Rani Mukherjee, az egyszer hirdett királynő Bollywoodnak mindent megtett neki. Ő volt a vitathatatlan box office hit maker, és éppen minden évben kitalálta a slágereket. Ő is nyilvánosságra került néhány megjelenéséért a hím férfiakkal együtt.

Azonban az ő képessége, hogy megérintette érzelmeit, és lenyűgöző teljesítményt nyújtson a generációjának egyik legjobb színészével együtt. Annak ellenére, hogy a szerepek és a ritka képernyőn megjelenő szerepek hiánya ellenére mindig emlékezni fog azokról a nagyszerű gyönyörű szemekről, valamint a hosszú hajáról és kifogástalan stílusáról, amelyet a lehető legteljesebb kegyelemmel és mérlegeléssel hordozott.

Annak ellenére, hogy néhány alkalommal meglepődött a smink nélkül, még mindig sikerült megőriznie a tiszteletet és a kegyelmet, amelyet jól ismert.

Rani Mukherjee smink nélkül:

A Winter Look:

hercegné mukherjee without makeup

Rani itt van egy túlméretezett, de nagyon elegáns parka, amely tökéletesen illeszti világos szemét. A szemöldökét és a haját tökéletesen megőrzi, és annak ellenére, hogy nincs sminkje, még mindig sikerül sugárzni egyfajta ragyogást, ami megkönnyíti őt. Jellemzői a kijelzőn vannak, különösen azok ültetett dagályai.

Színes Rani:

Rani-t itt látják egy fényes sárga pólót, amely elősegíti a harmóniát. Ironikus módon a vonások tökéletes harmóniában vannak egymással, és különleges fényt engednek ki. Annak ellenére, hogy nincs sminkje és alkalmi viseletben, még mindig méltóságteljesnek és klasszikusnak tűnik. A fehér karórája is hozzá egy csomó osztály a ruháját.

Olvassa el még: Preity Zinta Smink nélkül

Cascading Hair:

A gyönyörű mosoly mellett Rani jól ismert a hosszú zárjairól, melyet nagyon jól tart. Miután felszállt a repülőtéren, Rani, annak ellenére, hogy egyáltalán nincs smink, sikerül felgyújtania a lövést sugárzó mosolyával. A sima fehér tető és a tervezőtáska tökéletesen kiegészítik a sötétségét. A narancssárga koszorú hozzá egy kis pop a ruhásszekrényéhez.

Az intelligens megjelenés:

Ezen a képen Rani szellemi oldalait bejárja, miközben egy várakozó autóba kerül. Anélkül, hogy rajta volt smink, még mindig meleget sugároz a gyönyörű mosolyával. A kurtira jellemző részletesség nagyon jó, és jól néz ki. A jól ápolt körmét jól bevezették és jól karbantartották.

Rózsavörös:

Rani teljesen elakad a vörös pulóverben, amelyet ez a fénykép az ő korai napjain női színészként visel. A pulóver tökéletesen alakja kecses alakját, és hangsúlyozza a jó fizikumát. A mosolya, mint mindig, kiemelkedő tulajdonsága, amelyet mindig sportol.

Olvassa el még: Madhuri Dixit képek smink nélkül

Casual Chic Rani:

Semmi sem sugallja a kényelmet, mint egy szép sportruhát. Rani dicsőíti gyönyörű szarikáját a fekete bársony és szürke dzsekik számára, melyet mosolyog. A fülbevaló, amit visel, nagyon klasszikus, és egy kis szikrázást ad hozzá a viseletéhez.

Sportos Rani:

Rani reggelizni egy aranyos együttesben, ami nagyon klassz, de funkcionális egyidejűleg. A rózsaszín, kék és barna kombinációja jól illeszkedik a bőréhez. A kihúzott hátsó haj is kiemeli lenyűgöző vonásait, amit végül furcsa mosollyal tölt el.

Rani & The Paparazzi:

A paparazzi nem más, mint egy csillag kinézete. Rani, nagyon aranyos csillagmotívumot visel, úgy néz ki, mintha egy éjszakára szólította volna. A szemüveg nagyszerű tartozék.

Olvassa el még: Rekha képek smink nélkül

Stílusos munkaruha:

Rani-t sportszerűen aranyos fekete színben látják. A nagy szemüveg tökéletesen illeszkedik ovális alakú arcához. Ez a lenyűgöző mosoly sohasem tűnik ki.

A Fitness Freak:

Rani is ismert, hogy fitness freak. A jóga iránti elkötelezettsége az egyik fő oka annak, hogy ő tónusos. A testmozgás szintén megőrzi a bőrét, amit egyszer mondott.