15 Egyszerű és hagyományos Hableány Tattoo Designs

A hableány tetoválás a női szépség, a szexualitás és a szerelem szimbóluma. A 18. században a tengerészek viselték őket, akik azt állították, hogy tanúi lehetnek ezeknek a gyönyörű és mitikus lényeknek, hogy úszni kezdjenek a tengeri szikláin az utak során. A vonzó és lenyűgöző látványt gyakran a görög istennő Aphroditéhoz, a szerelem, a termékenység és a nőiség istennőjéhez társították. A hableányok titokzatosak és félelmetes félig női lények lenyűgöznek, amelyek több éve lenyűgözik a nőket. Ez az érdeklődés elég sokáig fejlődött, és tükröződik tetoválás formájában. A hableány tetoválás ma már nagyon népszerű, és a következő néhány bekezdésben néhány ötlet született.

sellő tattoo

A hableány tetoválás a legtapasztaltabb tetoválás. Az 1900-as évek közepén, amelyet gyakorlatilag a tengerészek használtak. A hableány tetoválásai túlnyomó többségükre tekintettel annak a ténynek a fényében, hogy a festék alapjainak alapja az idő múlásával jár. Rendkívül érthető, hogy beleillenek a legtöbb hajós tetoválási körvonalba, különösen azért, mert hihetetlenül kedves lényekről van szó. A hableány tetoválás a legkülönlegesebb és bájos tetoválási tervek közé tartozik, amelyek ezt a csodálatos legendás állatot használják lényeges összetevőként.

Gyönyörű hableány tetoválás képek mellett:

A következőkben a kiemelkedő hableány tetoválás minták jelentések és képek mind a férfiak és a nők.

1. Super Detail Tattoo of Mermaid: 

Szuper Detail Tattoo

Ez rendkívül pontosan pontosan a kivitelezés. Ez a hableány maga méltóságteljesen felajánlott, de ha egyszer csak a farkához érkezik, az egész dolog csak mennyei megfigyelés. Olyan nagy mennyiség van, hogy láthatja a halakat, a kincses középső részeket, a csavargó farkát, az óceán erszényeit és a légzsákokat. Ez összekapcsolja a darabot. Abban az esélyben, hogy alaposan megnézed, hasonlóképpen látni fogja a csónakot a látószögből, ezenkívül rendkívül határozott is. Ez csak egy elképesztő darab a hableány tetoválásának, amely kiválóan a combon helyezkedik el.

2. Anyaság Mermaid Tattoo:

Egyszerű Mermaid Tattoo

Nem minden hableány tetoválásnak kell meghatároznia a szex istennő stílusú hableányokat. Ez a bájos darab egyszerű hableány tetoválás mutatja az anya és a lány hableány egymásnak adni egy imádnivaló kis peck az ajkakon. Nem látja rendszeresen a csecsemő sellőket ábrázolva, de ez csak aranyos. A fül mögött ápolom a penge vagy a kopoltyúkat, és ennek a könnyedségnek csak az édesanyja szeretetét mutatja meg a lányának.

3. Kis hableány tetoválás:

Kicsi Mermaid Tattoo

Egy kis sellő tetoválási stílus, amely mindig örökzöld marad, a pin-up. Összehangolja a pin-up egy sellő terv és a tartózkodás, és van egy igazán hűvös szokásos stílusú tetoválás. A tetoválás így nézett vissza, mielőtt normál lett volna, és nagyon tetszett nekem. A markolatot feketék és vörösek teszik meg, ami a hableány árnyékolásának nagy részét megvédi. Lehet nyögni ez a fajta sellő tetoválás a csukló, valamint a kezek.

4. Japán hableány tetoválás horgonyzóval:

japán Mermaid Tattoo

A hableányok a japán kultúra nagyon fontos részét képezik. Ezek visszavezethetők az ősi kultúrákba, ahol a különböző óceánok partjainál és szikláján laktak. Ők egy gyönyörű alkotás, és használható, hogy ragyogó terveket. A tetoválás tetszőlegesen a szükséges méretre támaszkodik, és a sellő tetoválások hajlamosak arra, hogy kicsit és könnyűvé váljanak hatalmas és nagymértékben csonka kavicsosokká. Egy kis hableányért viselhető a hüvelyen, a karon vagy akár a lábán is. Ezek többnyire magányos hableány és talán csak egy kép.

5. Mermaid Scale Tattoo a csípőre:

Skála Mermaid Tattoo

A méretarányos tetoválással kapcsolatban még vannak jelentős választási lehetőségek. Láttunk egy pár gyönyörű darabot, és egy egész lábdarabot is. Ezek a skála hableány tetoválás minták itt kezdődik a magasabb a testen, mint a többi, kényelmes övvonalat. A hullámok megformálják az ember és a hal közötti szünetet. A hullámok alatt láthatjuk a mérleg kezdetét, ezúttal sötétben és homályos árnyalatokban. Ennek a fellebbezésnek az az az oka, hogy véget érnek, vagy folytatják a távolságot a comb alatt? Itt és ott a kis bennfentes tények a legjobbak.

Többet látni: Szamuráj tetoválás férfiaknak

6. Kis hableány Ariel tetoválás lányoknak:

Számos ember van ebben a világban, akik szeretik az Ariel-t bevonni, miközben készítik a hableány tetoválásukat. Ő a Disney világ egyik legjobb alkotása, és nagyon szép megjelenésű. Ő valóban értékes választás tetoválás minták. Hableányok, igen, ezek a kicsi, kedves állatok, hosszú szőrrel és szerető szemekkel, az emberiséggel már elavult idők óta jártak.

Ariel Mermaid Tattoo

Az asszír legenda megmagyarázza Atargatis istennő számát, aki hableánysá alakult, mivel őt megbocsátónak és zavarba ejtette a gyilkosság, amikor az emberi kedvességét csúsztatta. Egy tóba ugrott, és a testének fele egy derékbõl kiindulva halból alakult át.

7. Vörös hajú hableány Tattoo a combon:

Hosszú, bouncy és élénk haj egy a hableány sok jellemzője. A piros hajú hableány tetoválás színes buborékokkal körülveszi természetesen gyönyörű és fényes. Ezek a hableány tetoválások azokban a hölgyekben élnek, akik a sorsra és a szerencséjére vallanak. Számos terv áll rendelkezésre a hableány tetoválásért a férfiak és a hölgyek számára egyaránt.

Piros Haired Mermaid Tattoo

Az ilyen tetoválások helyszínének kritikusnak kell lennie. Meg kell határoznia a testhelyet és a vázlatot, mielőtt egy hableány tetováló tervet kap a testén. Sportolhat ilyen jellegű sellő tetoválásokat a lábakra és a hátra, valamint a test más részeire.

8. Tribal Mermaid Tattoo Design oldalán:

Törzsi Mermaid Tattoo

Ez a férfi és női hableány tetoválás kivételesen éles keveréke a sellőmodellnek és a nagy öreg törzsi stílusnak. A kacsintás itt származik abból a módszernek, ahogyan a hableány körvonalai a törzsi tetoválásokból eredő motiváció során készültek, a hagyományos sötét árnyalatot vonzotta. A kép sokoldalúsága felébreszti érdeklődését, és újra meg kell néznie, és felfedeznie kell a mitikus kígyó arcát, amely az állat hosszú hajába van fedve. Rendkívül alkalmas olyan szakemberek és magánszemélyek számára, akik hajlamosak kemény filozófiai kérdésekre gondolni.

9. Dupla Mermaid Tattoo for Women:

Egy tetoválás, amely két tengerjáró jelenetet mutat az óceánban, mivel különböző típusú halak vesznek körül, hatalmasnak kell lennie. Ők hordozzák a kreativitás egy elemét, és vonzónak és gazdagnak látszanak. A hableányok bájos és extra ordinariness-t beszélnek. Mégis, a hableányok tetoválása kicsit zavarodott, és több helyet igényel, mint a különböző tetoválások.

Bájos Mermaid Tattoo

Tehát néhány ember elkerülni, hogy egy jelentős sellő tetoválás tervet. Lehet, hogy ez így van, Valahogy a világon sok olyan ember létezik, akik még jobban szeretik a testük teljes méretű vagy hatalmas méretű hableány tetováló vázlatát. A hableányok tetoválása szép és tökéletesen illeszkedik a hölgyek testébe. Ez az egyik kiváló hableány tetoválás a női hátnak.

10. Monokróm Dual Mermaids tetoválás hátul:

Egyszínű Tattoo

Ez a nyomorult, kereső nő nagyrészt zöld és zöld sötétségben készül. Szeretem, hogy a farokméreteket inkább foltokban végezzük, mintsem a legelterjedtebb skálákat. A színárnyalatok kellemesek, de úgy tűnik, mintha egy súlyos paintball támadás áldozata lett volna. Nagyon nagyra becsülöm ezt az álláspontot, gyakorlatilag tragikusnak tűnik, a világ ellenkező irányába mozdul. Kétségtelen, hogy ez a lányok egyik legjobb sellő tetoválása.

Többet látni: Maori Tattoo Designs

11. Színes hableány tetoválás:

Színes Mermaid Tattoo

A hableányok a meggyőzés, a függetlenség, a rejtély és a kreativitás teremtményei. Van saját varázsa, és hatalmas erejük van. A színes és lenyűgöző hableány tetoválás csillagokkal körbevágott a nyakán, és egy érzéki helyzetben ült, és biztos lesz abban, hogy a tetoválásod lenyűgöző és művészi.

12. Old School Mermaid Tattoo Design:

Régi School Mermaid Tattoo

A régi iskola-hableány tetováló design jött létre az 1990-es években, amikor a fiatal tengerészek megpróbálják sportolni ezeket a látványos látszó lények. Ezekben a napokban a hableány tetoválásokat a férfiak viselték, de a túlórák elkezdtek vonzani a női figyelmet. Ezek a hableány tetoválás minták jönnek szimbólumok, mint a horgonyok, kötelek, hajók és csillagfüvek.

13. Vintage Mermaid Tattoo vállán:

hipnotizáló Mermaid Tattoo

Több ezer éve a mermaidokat mitikus teremtményeknek ismerik el. Számos ókori kultúra kapcsolódott a mesés és vonzó hableányokhoz, akik a tengerészeket zeneszámokkal, megjelenéssel és más érzéki formákkal csábítják el. Egy tetoválás, amely kihangsúlyozza a sellő csábító jellegét, különböző színekkel és testtartással, garantáltan mesésnek tűnik. Ez egy egyszerű hableány tetoválás, amely csodálatos megjelenést kölcsönöz a testednek.

Többet látni: Kanji tetoválás jelentése szerint

14. Fekete hableány tattoo a láb:

Fekete Mermaid Tattoo

A hableány tetoválás a női szépség erős ábrázolása. Olyan alakot írtak le, amely mély bátorságot és erőt képvisel. Merész természete miatt olyan szavakkal is kapcsolatban volt, mint a teremtés és az intuíció. A jól megtervezett fekete sellő tetoválás mindezeket a tulajdonságokat nagyon szép és izgalmas módon rögzítheti.

15. Hawaii Mermaid Tattoo on Arm:

Hawaiian Mermaid Tattoo

Amikor évjáratos tengerjáróról beszélünk, az első dolog, ami eszünkbe jut, sellők. A folklórról a rövid történetekre a hableányok tudják, hogy a tengerészeket a dalukkal és a szépség megjelenésével csábítják. A hawaii hableány tetováló design, amely tartalmazza a képét egy sellő hosszú gyönyörű zárat esik a mellére vonzó, hogy nézze meg. A szép piros rózsák jelenléte a tetoválást még élénkebbé és színesebbé teszi.

Ezek a hableány tetoválás minták hosszú évek óta mainstreamek, és mind a nemek döntése.

.