15 hagyományos maori tattoo dizájn és jelentés

A tetoválás a testművészet olyan formája, amelyet kora óta különböző kultúrák gyakorolnak. Ez úgy történik, hogy a bőrt tollal vagy festékkel teli éles tárgyakkal átszúrja. Maori-tetoválás művészete Új-Zélandon jött létre.

maori tattoo designs

Ezt a maori törzs vásárolta meg, akik Kelet-Polinézia lakói voltak. 1769-ben James Cook kapitány, valamint a természetrajzos először a maori tetoválásokat látta, miközben a Déli Csendes-óceánon utaztak. Nagyon elbűvölt a bonyolult tervekkel, és nagyon érdekelte. A varázslat továbbra is folytatódik, ahogy a modern időkben még mindig viselik őket.

A legjobb Maori tetoválás szimbólumok mellett jelentések és képek:

A képeken szereplő legjobb Maori tetováló minták közül néhányat a következő bekezdések sorolják fel, valamint azok jelentését.

1. A mellkas karja Maori Tattoo Design:

Mellkas Maori tattoos

A maori tetoválás nagyon okos, hogy megnézze, és még okosabbnak tűnik, amikor a mellkas egy részét fedezi. Ez egyike a maori tetoválásnak a férfiak számára, és számos maori szimbólum és jelző kombinációja, például a kelta jelek és csomók, az emberi szimbólum, a nyilak részei és még sok más olyan nagyszerű módja van. A tetoválásnak piros színű érintése van a normál fénnyel, ami nagyon fényesnek tűnik, és egy másik dolog az, hogy ez a tetoválás nem terjed ki az egész mellkasra, hanem csak a felső sorra.

2. Marquesas Cross Maori Tattoo Design Lába:

Marquesan Cross Maori Tattoo

A Marquesas Cross népszerű Maori szimbólum. Nagy jelentőséggel bír és megpróbálja felismerni az egyensúlyt az elemek és a harmónia között. Néhány régészeti tanulmány is azt állítja, hogy a kereszt a teknős héjhoz kapcsolódik. Azonban nem szabad figyelmen kívül hagyni a tetoválás szépségét. Ez igazán lenyűgöző a bőrén, és etnikai és hagyományos megjelenést kölcsönöz.

3. Leg Maori Tattoo Designs Fiúknak:

Láb Maori tattoos

Maori tetoválás a legjobb formája a törzsi tervek és a legjobb Maori tetoválás minták nem kell külön teret kell festeni. A lábak is nagyszerű lehetőségeket kínálnak az ilyen tetoválások megcsillanására, de csak győződjön meg róla, hogy nem túlzásba veszi a designot, mert ily módon nagyon rosszul fog kinézni.

Ha igazán meg szeretné mutatni az embereknek egyfajta törzsi művészetet, akkor százszor jobb, ha egy csinosat csinál, függetlenül attól, hogy mekkora a tetoválás. Ez a Maori tetoválás a láb alsó részén történik, és a lábfejig terjed, és nagyon trendi és stílusosnak tűnik.

4. Mid-Length Maori Tattoo Design:

Középső- length Maori tattoos

Amikor a törzsi tetoválásokról és különösen a maori tetoválásról beszélünk, nagyon biztos, hogy a maori tetováló jelentések nem ismertek mindenkinek. Amint ezt a tetoválást megtalálja, sok apró szimbólum van, amelyek vastagon vannak, és ezek közül vannak olyanok, amelyeknek különféle jelentéseik vannak, és nagyon fontosak is.

Csak a városi területeken tartózkodik, legtöbben csak a tetoválás megjelenésével járnak, és nem sokat foglalkoznak a belső jelentéssel. A tipikus törzsi emberek számára azonban a testformák és az állandó tetoválások hagyományaik része, és nincs olyan, amely nem rendelkezik különös jelentéssel és értékekkel.

5. Human Szimbólum Half Sleeve Maori Tattoo:

Emberi Symbol Maori Tattoo

Az “Enata” egy polinéz szó, amely embereket vagy Istent jelent. Ez az életet, születést és tapasztalatokat képviseli. Néha olyan kapcsolatok kifejezésére is használják, mint a házasság, a barátok és a rokonok. Azonban egy fordított enata egy ellenség jelenlétét jelképezheti. Különböző tervek és lehetőségek állnak rendelkezésre azok számára, akik szeretnének egy adott tetoválás design.

Többet látni: Szamoai tattoo dizájn férfiaknak

6. Lányok Maori Tattoo Designok a combon:

Comb tattoos

Egyáltalán nem igaz, hogy a törzsi és a maori formatervezés csak a férfiak számára készült, mert a nők nagyszerű stílusban és tökéletesen szeretik a magot. Tegyük fel, hogy beszélünk ilyen típusú maori tetoválási mintákról, majd meglátjuk, hogyan stílusos stílusban nő a combja tetoválása.

Ez a vörös és a fekete kombinációja, a kelta minták és az enyhe virágos érintések pedig olyan szépnek és vonzónak tűnnek. Tehát a lányok és a hölgyek kijönnek a dobozból, és próbálnak valami újat. Próbálja ki az egyik nagyon stílusos Maori tervez a következő alkalommal!

7. Lizard Maori tetoválás a háton és mellkason:

Gyík Maori Tattoo

A polinéziai kultúrában a gyíkok vagy a gekkók egy Istenhez hasonló alakot képviselnek. Ez nagyon fontos része a polinéziai hiedelmeknek és eszméknek. Tudják, hogy őrzik mindenféle betegséget és szerencsétlenséget, és ellenségeket szállítanak ellenségeikből. A gyík tetoválás valóban nagyon egyedi és kreatív megjelenésű.

8. Teljes testű hagyományos maori tetoválás:

20 Jul 2005, Moorea, French Polynesia --- Roonui, famous Polynesian tattoo artist, stands near his studio in Hauru Point showing off his tattoos. --- Image by © Bob Krist/Corbis

Ha rendkívül hagyományos Maori tetoválásról beszélünk, akkor a teljes testformák nagyon gyakoriak. Ez azért van, mert a törzsi emberek számára a testmûvészet nagyon jó módja a kultúrájuknak, és nagyon meglepõ, ha meglátja a mûvészet érzését, annak ellenére, hogy olyan vidéken él, ahol semmi és szinte egyetlen jel sem a civilizáció még elérte. Ez a tetoválás jó példa a fantasztikus testtájékoztatásra, ahol olyan, mint egy egész történet, amelyet az emberek láthatnak a testeden, és ez egy kihívás a tetováló művészek számára,.

9. Virág Maori tetoválás a csípőre:

Virág Maori Tattoo

A virág maori tetoválás nagyon szép nézni. Tartalmaz egy csodálatos virágot, amelyet törzsi minták vesznek körül. Ez csodálatos megjelenésű és a legalkalmasabb a nők számára. Leginkább a csípőn viselhető. Ez az egyik legjobb Maori tetoválás a lányoknak, ami annyira szép és vonzza a többieket is.

10. Turtle Shell Maori tetoválás a vállon:

Héj Maori Tattoo

A maori tetoválási mintákban a leggyakoribb szimbólumok közé tartoznak a héjak, különösen a teknős héja. A teknős nagyon fontos tengeri lény, és nagy jelentőséggel bír a Maorisok között. Sokkal több jelentése van a többi szimbólumhoz képest, és remek ötlet a tetoválás tervezésére.

Többet látni: Hableány Tattoo Jelentése

11. Sun Maori Tattoo Design lányoknak:

Nap Maori Tattoo

A Sun Maori tetoválás gazdagságot, vezetést és ragyogást jelent. A fényesség, a természeti gazdagság és a táplálék forrása. A nap tetoválás nagyon dinamikus nézni. Ez nagyon merész és erős megjelenést kölcsönöz. A test bármely részén viselhető.

12. Cápa fogak Maori tetoválás:

Cápa Teeth Maori Tattoo

A cápa fogak fontos halszimbólum a polinéz tetoválás között. Az útmutatás, a bátorság, az erő és a teljesítmény képviseletében állnak, és elegánsan és trendszerűen néz ki a bőrön.

13. Spear Head Maori tetoválások:

Lándzsa Head Maori Tattoo1

A Spear Head Maori tetoválás a bátorság, a bölcsesség és az erő szimbóluma. Megpróbálja kifejezni egy harcos képét és nagyszerő képességeit. A tetoválásnak nagyon bonyolult tervei vannak, és minden vonal valami szimbólumként állhat. Nagyon innovatív és egyedi megjelenésű. Ez egyike a legjobb Maori tetováló dizájnoknak mind a férfiak, mind a nők számára.

14. Kis Maori Tattoo Design:

Kicsi Maori tattoos

Általában rájövünk, hogy a maori tetoválás legtöbbje valóban gazdag, szikrázó és hosszúkás, ami kiterjed a test legfontosabb részeire. Azonban nem kell így minden alkalommal. Nagyon világos, hogy nem igazán szükséges követni a többieket.

Ha szeretne a maori tetoválások egyike a férfiak számára, amelyek neaterek, akkor megy egy ilyen kis minták, és kap őket tintával a mellkasán, mint itt, vagy a nyak mögött vagy bárhol máshol, mert a kisebb tetoválás könnyebben flaunt, mint a többiek.

15. Ocean Maori Tattoo Design férfiak számára:

óceán Maori Tattoo

Az Ocean Maori tetoválás nagyon gyakori. Vannak, akik az óceánokat a halál szimbólumaként vagy a túlmutató világról ismerik. Vannak különböző minták és minták közül választhatnak, és az emberek nagyon tetszett az ötlet, mert teszi a tetoválást feltűnő csodálatos.

Így bizonyított és lezárt tény, hogy a törzsi tetoválások állandó találatot mutatnak a legjobb tetoválási rajzok listáján és a maori tetoválások egyszerűen soha nem hagyják figyelmen kívül az embereket az újabb verziókkal és a kreatívabb és gyönyörű mintákkal.

Többet látni: Kanji Tattoo Designs