15 hagyományos maori tattoo dizájn és jelentés

A tetoválás a testművészet olyan formája, amelyet kora óta különböző kultúrák gyakorolnak. Ez úgy történik, hogy a bőrt tollal vagy festékkel teli éles tárgyakkal átszúrja. Maori-tetoválás művészete Új-Zélandon jött létre.

maori tattoo designs

Ezt a maori törzs vásárolta meg, akik Kelet-Polinézia lakói voltak. 1769-ben James Cook kapitány, valamint a természetrajzos először a maori tetoválásokat látta, miközben a Déli Csendes-óceánon utaztak. Nagyon elbűvölt a bonyolult tervekkel, és nagyon érdekelte. A varázslat továbbra is folytatódik, ahogy a modern időkben még mindig viselik őket.

A legjobb Maori tetoválás szimbólumok mellett jelentések és képek:

A képeken szereplő legjobb Maori tetováló minták közül néhányat a következő bekezdések sorolják fel, valamint azok jelentését.

1. A mellkas karja Maori Tattoo Design:

Mellkas Maori tattoos

A maori tetoválás nagyon okos, hogy megnézze, és még okosabbnak tűnik, amikor a mellkas egy részét fedezi. Ez egyike a maori tetoválásnak a férfiak számára, és számos maori szimbólum és jelző kombinációja, például a kelta jelek és csomók, az emberi szimbólum, a nyilak részei és még sok más olyan nagyszerű módja van. A tetoválásnak piros színű érintése van a normál fénnyel, ami nagyon fényesnek tűnik, és egy másik dolog az, hogy ez a tetoválás nem terjed ki az egész mellkasra, hanem csak a felső sorra.

2. Marquesas Cross Maori Tattoo Design Lába:

Marquesan Cross Maori Tattoo

A Marquesas Cross népszerű Maori szimbólum. Nagy jelentőséggel bír és megpróbálja felismerni az egyensúlyt az elemek és a harmónia között. Néhány régészeti tanulmány is azt állítja, hogy a kereszt a teknős héjhoz kapcsolódik. Azonban nem szabad figyelmen kívül hagyni a tetoválás szépségét. Ez igazán lenyűgöző a bőrén, és etnikai és hagyományos megjelenést kölcsönöz.

3. Leg Maori Tattoo Designs Fiúknak:

Láb Maori tattoos

Maori tetoválás a legjobb formája a törzsi tervek és a legjobb Maori tetoválás minták nem kell külön teret kell festeni. A lábak is nagyszerű lehetőségeket kínálnak az ilyen tetoválások megcsillanására, de csak győződjön meg róla, hogy nem túlzásba veszi a designot, mert ily módon nagyon rosszul fog kinézni.

  9 Csodálatos törött bőr tattoo ötletek, dizájn és képek Stílusok az életben

Ha igazán meg szeretné mutatni az embereknek egyfajta törzsi művészetet, akkor százszor jobb, ha egy csinosat csinál, függetlenül attól, hogy mekkora a tetoválás. Ez a Maori tetoválás a láb alsó részén történik, és a lábfejig terjed, és nagyon trendi és stílusosnak tűnik.

4. Mid-Length Maori Tattoo Design:

Középső- length Maori tattoos

Amikor a törzsi tetoválásokról és különösen a maori tetoválásról beszélünk, nagyon biztos, hogy a maori tetováló jelentések nem ismertek mindenkinek. Amint ezt a tetoválást megtalálja, sok apró szimbólum van, amelyek vastagon vannak, és ezek közül vannak olyanok, amelyeknek különféle jelentéseik vannak, és nagyon fontosak is.

Csak a városi területeken tartózkodik, legtöbben csak a tetoválás megjelenésével járnak, és nem sokat foglalkoznak a belső jelentéssel. A tipikus törzsi emberek számára azonban a testformák és az állandó tetoválások hagyományaik része, és nincs olyan, amely nem rendelkezik különös jelentéssel és értékekkel.

5. Human Szimbólum Half Sleeve Maori Tattoo:

Emberi Symbol Maori Tattoo

Az “Enata” egy polinéz szó, amely embereket vagy Istent jelent. Ez az életet, születést és tapasztalatokat képviseli. Néha olyan kapcsolatok kifejezésére is használják, mint a házasság, a barátok és a rokonok. Azonban egy fordított enata egy ellenség jelenlétét jelképezheti. Különböző tervek és lehetőségek állnak rendelkezésre azok számára, akik szeretnének egy adott tetoválás design.

Többet látni: Szamoai tattoo dizájn férfiaknak

6. Lányok Maori Tattoo Designok a combon:

Comb tattoos

Egyáltalán nem igaz, hogy a törzsi és a maori formatervezés csak a férfiak számára készült, mert a nők nagyszerű stílusban és tökéletesen szeretik a magot. Tegyük fel, hogy beszélünk ilyen típusú maori tetoválási mintákról, majd meglátjuk, hogyan stílusos stílusban nő a combja tetoválása.

Ez a vörös és a fekete kombinációja, a kelta minták és az enyhe virágos érintések pedig olyan szépnek és vonzónak tűnnek. Tehát a lányok és a hölgyek kijönnek a dobozból, és próbálnak valami újat. Próbálja ki az egyik nagyon stílusos Maori tervez a következő alkalommal!

  9 Ritka és szokatlan lóhere tetováló dizájn Stílusok az életben

7. Lizard Maori tetoválás a háton és mellkason:

Gyík Maori Tattoo

A polinéziai kultúrában a gyíkok vagy a gekkók egy Istenhez hasonló alakot képviselnek. Ez nagyon fontos része a polinéziai hiedelmeknek és eszméknek. Tudják, hogy őrzik mindenféle betegséget és szerencsétlenséget, és ellenségeket szállítanak ellenségeikből. A gyík tetoválás valóban nagyon egyedi és kreatív megjelenésű.

8. Teljes testű hagyományos maori tetoválás:

20 Jul 2005, Moorea, French Polynesia --- Roonui, famous Polynesian tattoo artist, stands near his studio in Hauru Point showing off his tattoos. --- Image by © Bob Krist/Corbis

Ha rendkívül hagyományos Maori tetoválásról beszélünk, akkor a teljes testformák nagyon gyakoriak. Ez azért van, mert a törzsi emberek számára a testmûvészet nagyon jó módja a kultúrájuknak, és nagyon meglepõ, ha meglátja a mûvészet érzését, annak ellenére, hogy olyan vidéken él, ahol semmi és szinte egyetlen jel sem a civilizáció még elérte. Ez a tetoválás jó példa a fantasztikus testtájékoztatásra, ahol olyan, mint egy egész történet, amelyet az emberek láthatnak a testeden, és ez egy kihívás a tetováló művészek számára,.

9. Virág Maori tetoválás a csípőre:

Virág Maori Tattoo

A virág maori tetoválás nagyon szép nézni. Tartalmaz egy csodálatos virágot, amelyet törzsi minták vesznek körül. Ez csodálatos megjelenésű és a legalkalmasabb a nők számára. Leginkább a csípőn viselhető. Ez az egyik legjobb Maori tetoválás a lányoknak, ami annyira szép és vonzza a többieket is.

10. Turtle Shell Maori tetoválás a vállon:

Héj Maori Tattoo

A maori tetoválási mintákban a leggyakoribb szimbólumok közé tartoznak a héjak, különösen a teknős héja. A teknős nagyon fontos tengeri lény, és nagy jelentőséggel bír a Maorisok között. Sokkal több jelentése van a többi szimbólumhoz képest, és remek ötlet a tetoválás tervezésére.

Többet látni: Hableány Tattoo Jelentése

11. Sun Maori Tattoo Design lányoknak:

Nap Maori Tattoo

A Sun Maori tetoválás gazdagságot, vezetést és ragyogást jelent. A fényesség, a természeti gazdagság és a táplálék forrása. A nap tetoválás nagyon dinamikus nézni. Ez nagyon merész és erős megjelenést kölcsönöz. A test bármely részén viselhető.

12. Cápa fogak Maori tetoválás:

  Az otthoni használatra szánt legjobb arcgőzölős modellek Stílusok az életben

Cápa Teeth Maori Tattoo

A cápa fogak fontos halszimbólum a polinéz tetoválás között. Az útmutatás, a bátorság, az erő és a teljesítmény képviseletében állnak, és elegánsan és trendszerűen néz ki a bőrön.

13. Spear Head Maori tetoválások:

Lándzsa Head Maori Tattoo1

A Spear Head Maori tetoválás a bátorság, a bölcsesség és az erő szimbóluma. Megpróbálja kifejezni egy harcos képét és nagyszerő képességeit. A tetoválásnak nagyon bonyolult tervei vannak, és minden vonal valami szimbólumként állhat. Nagyon innovatív és egyedi megjelenésű. Ez egyike a legjobb Maori tetováló dizájnoknak mind a férfiak, mind a nők számára.

14. Kis Maori Tattoo Design:

Kicsi Maori tattoos

Általában rájövünk, hogy a maori tetoválás legtöbbje valóban gazdag, szikrázó és hosszúkás, ami kiterjed a test legfontosabb részeire. Azonban nem kell így minden alkalommal. Nagyon világos, hogy nem igazán szükséges követni a többieket.

Ha szeretne a maori tetoválások egyike a férfiak számára, amelyek neaterek, akkor megy egy ilyen kis minták, és kap őket tintával a mellkasán, mint itt, vagy a nyak mögött vagy bárhol máshol, mert a kisebb tetoválás könnyebben flaunt, mint a többiek.

15. Ocean Maori Tattoo Design férfiak számára:

óceán Maori Tattoo

Az Ocean Maori tetoválás nagyon gyakori. Vannak, akik az óceánokat a halál szimbólumaként vagy a túlmutató világról ismerik. Vannak különböző minták és minták közül választhatnak, és az emberek nagyon tetszett az ötlet, mert teszi a tetoválást feltűnő csodálatos.

Így bizonyított és lezárt tény, hogy a törzsi tetoválások állandó találatot mutatnak a legjobb tetoválási rajzok listáján és a maori tetoválások egyszerűen soha nem hagyják figyelmen kívül az embereket az újabb verziókkal és a kreatívabb és gyönyörű mintákkal.

Többet látni: Kanji Tattoo Designs