8 legjobb Carmex ajakbalzsam Stílusok az életben

Az ajakbalzsamok szükségszerűek a szelíd nyaraktól a mocsaras monsunokig, a szaggatott esőig a remegő télig. Az ajakbalzsamok lényegében nemcsak az ajkak lágyításában vesz részt, hanem a meleg nyarakra is, mint az ajakvédők, amikor a nap ragyog és pirosan ragyog az arcunkon. Az ajakbalzsamok is szükségszerűek a monszunok során, amikor a puha ajkak hidratálódnak, és az esésekre, akik kihagyják a szezonális ízeket, hogy Halloween-ot csiszolt száraz ajkakkal élvezzenek, és a télért ez a legjobb barátja az első zsebében pénztárca. A mai cikkben egy ilyen céget keresünk, a Carmex-et, aki az ajakápolási termékekben kiemelkedik. Az alábbiakban felsoroljuk a Carmex ajakbalzsamok listáját és azok előnyeit.

A legjobb Carmex ajakbalzsamok:

1. Carmex Ultra hidratáló gránátalmikrém balzsam:

Carmex lip balms

Az SPF15-gyel, amely hidratálja és hidratálja az ajkát, miközben védelmet nyújt a káros UV sugárzás ellen, a Carmex ultra-hidratáló ajakbalzsamja Gránátalma kivonatokat használ fel a rózsaszín ajkak könnyebbé és ragyogóbbá tétele érdekében, a szárítás vagy csöpögés okozta károk javítása mellett. Ezzel az ajkád megnyugodik és simább lesz.

2. Carmex Ultra hidratáló lime Twist ajakbalzsam:

Carmex ultra moisturizing lime twist lip balm

A Lime egy nagy antioxidáns csomagolás önmagában a C-vitamin jósága, amely segít az ön ajkában lévő sötét foltok könnyebbé tételében a túlzott dohányzás vagy a napsugárzás hatásainak illeszkedésében. Ezért az esszenciális f tiszta limesszel együtt az ajakbalzsam SPF15 védelmet nyújt, amely 15-szer jobb védelmet nyújt a dagger UV-sugarakkal szemben.

3. Carmex ajakkondicionáló narancssárga íz:

Carmex lip conditioner orange flavor

Az ajakápoló 13 olyan hidratáló elemet táplál be, amelyek a táplálási technikák fogadásait használják, hogy az ajkakat nedvesen és rugalmasan tartsa egész nap, anélkül, hogy a szájat súlyosan lecsökkentette volna. Ez az ajakbalzsam a narancs ízét bázisos illatká alakítja.

4. Carmex Moisture Plus Rózsaszín átlátszó,

Carmex moisture plus Pink sheer tinted lip balm

A Carmex nedvesség és ajakbalzsam szerves Aloe Vera és Shea vaj kivonatokat tartalmaz, hogy az ajkait puha, hidratált és hidratált, míg az E-vitamin komplex táplálja és javíttassa meg a felesleges ráncok és gyűrődések elleni védő ajkakat. Ez az ajakbalzsam puha csillogó rózsaszín árnyalat kíséretében.

5. Carmex Moisture Plus Peach Sheer színezett ajakbalzsam:

Carmex moisture plus peach sheer tinted lip balm

Ismét a nedvesség és az ajakbalzsam, ezúttal a természetes barack árnyékában az E-vitamin komplexét használja, hogy megóvja és gondoskodjon a sérült ajkakról, amelyek gyakran kitett környezetben vannak. Az aloe és a Shea Butter kivonatokat az SPF15-vel keverik, hogy ragyogó napvédelmet biztosítson, miközben ápolja a bőrt.

6. Carmex Cherry Healing ajakbalzsam cső:

Carmex cherry healing lip balm tube

Mindannyian ott voltunk azokban a napokban, amikor a repedt hámozásos szárazság ajkán annyi fájdalmat és fájdalmat okozott. Ezért vált a Carmex a cseresznyére ízesített gyógyító ajakbalzsamhoz, amely lehetővé teszi a testének nedvességét, hogy az ajkához jusson, és átfedje őket áthatolhatatlan bevonattal, miközben a könnyű ajakbalzsam az ajkadat rugalmas és párnázott.

Többet látni:  A legjobb Chapped Lip Balm

7. Carmex Jasmine Zöld Tea hidratáló ajakbalzsam:

Carmex Jasmine green tea moisturizing lip balm

Az édes illatú jázmin és a finom zöld tea szokatlan keverékét helyreállítja és javítja az ajak bőrének károsodásakor, miközben alaposan hidratálja és hidratálja az ajkát egy élénk rózsaszínű ragyogásra.

Többet látni: Lakme ajakbalzsamok

8. Carmex Moisture Plus Berry Sheer színezett ajakbalzsam:

Carmex moisture plus berry sheer tinted lip balm

Mint sok más Carmex termékhez, a bogyós szemhéjárnyaló balzsam az E-vitamint és az aloe vera kivonatokat használja, hogy teljesen hidratálja az ajkakat, miközben a nedvességet lezárja, hogy megakadályozza a szárazságot vagy az elhalt bőr.

Többet látni:  Labello ajakbalzsam