Hogyan lehet megszabadulni a korpásodás gyors? | Stílusok az életben

Túlzottan irritált a korpásodástól? Szeretne gyorsan megszabadulni a korpásodástól? Jelenleg olyan sokan vannak, akik nem érzik magukat kényelmetlenül a vállukon látható fehér pelyhek miatt. A legtöbb ember elkerüli a sötét színű ruhákat a korpásodás miatt, és inkább a világos színű ruhát viseli. Sokszor a fejbőr is kegyetlen vagy csípős. A korpásodás egy szokásos fejbőr állapot. Azok a populák, akiknek ez az állapota folyamatosan a vállukra néznek, biztosítják a korpásodást, ami irritáló. Általában ez az oka a zsíros bőr, a száraz bőr, nem mosás vagy fésülje a hajat gyakran. A korpásodás még mindig a stressz okozója.

tippek for How To Get Rid Of Dandruff Fast

A korpásodás a férfiak és a nők többségének közös hajproblémái közül egyedülálló. A fehér pelyhek lehetnek frusztrálóak és kellemetlenek, és csak a leginkább helytelen időkben mutatják magukat. A korpásodás, amely orvosi szempontból szarvasféléként ismeretes, a fejbőr elég gyakori és szerencsére nem fertőző állapotú. Normálisan észrevehető a fehér pelyhek a fejbőrön, és mostantól csak a fejbőr viszketése. Néha a korpásodás káros, száraz, vörös foltokat okozhat a fejbőrön, ami mind a problémás, mind a kényelmetlen lehet.

Többet látni: Hogyan tisztítható a korpásodás

Tippek, hogyan lehet megszabadulni a korpás Gyors:

Itt van a 8 legjobb hazai jogorvoslat, amely segít korpáskodni gyors otthon. Ezek a következők;

1. Amla por:

Hozzon létre egy paszta egy teáskanál száraz amla por; egy tojás, 1 teáskanál szárított neem hagyja por és egy teáskanál citromlé. Kenje meg ezt a pasztát, mielőtt 1 órára fürödni kezd. Öblítsük le hideg vízzel. Végezze el hetente kétszer.

2. Lemon mosás:

Vegyünk 4 héj citromot és forraljuk fel azokat a 4 csésze vizet, amelyek 20 percig tartanak. Hagyja lehűlni a citromkeveréket, és használja fel hetente kétszer a haját. Használja lime juice-t vízzel a haj tisztításához. A citromlé gyakori használata eltávolítja a korpát; valamint megteremti a hajad fényes és nem pocsék.

Többet látni: Hogyan csökkenthető a korpásodás

3. Zeller Tonic:

Ehhez csak egy liter vizet kell forralni, és zellerbe kell helyezni. Hagyja 5 percig lángolni, és hagyja abba, hogy lehűljön. Utána kenet a fejbőrre. Kiemelkedő korpásodásgátló hatású.

4. Apple Cider Ecet:

Segít csökkenteni és megszabadulni a korpásodástól. Ehhez csatlakoznia kell az almaborra, a zöld teare, a citromlére és a rozmaringra, hogy mossa le a hajat. Az almás ecetet ezenkívül egyedül is használhatják a korpásodás elleni harcban. Ahhoz, hogy elkészítse, keverje össze az almaecetet hasonló mennyiségű vízzel. Helyezzünk egy keveréket egy spray palackba, hajlakkra kenjük, és hagyjuk kb. 40 percig. Öblítse le vízzel. Biztosan észre fogod venni, hogy a hajad selyemmasodik.

Többet látni: Otthoni jogorvoslat korpásodásért

5. Fenugreek magvak:

Vegyünk 1 csésze kókuszolajat, valamint 1 teáskanál görögszéna magokat zúzott vagy porított. A magokat nedves kókuszolajhoz kell ragasztani. A keveréket 5 percen át forraljuk. Chill és törzs. Dörzsölje a fejbőrön és mosson le 2 óra múlva.

6. Csicseriborsó vagy Gram-liszt:

Szerezd meg egy marék gramm lisztet, és egy csésze sült tészta egy vastag paszta segítségével. A hajra, valamint a fejbőrre kenjük, és hagyjuk száradni. Alaposan vigyázz az erős szagra, eltűnik.

7. Hagyma:

Préseljünk meg egy hagymát, és finom pasztát készítsünk. A fejbőrre megkenni. Vízzel lemossuk 2 óra múlva. A fejbőrön néhány citromot masszírozza, hogy hagymás illatot szedjen.

8. Aloe Vera:

Az Aloe Vera gél rendkívül hatásos a korpásodás és a seborrhea mellett. Azonnal vegye be az aloe vera egy részét, karcolja meg és vegye ki a pépet, hogy a kocsonyás folyadékot kapja. Dörzsölje a fejbőrt gélen és folytassa néhány percig, hogy lehetővé tegye a diffúziót. Ezután tisztítsa meg és mossa le a hajat, miközben általában elvégzi.