Anyák lánya tetoválások

Előző1/2Következő

Van egy különleges kötődés anyák és lányok között, akiket senki más nem ért. Az anya szeretete egy lány számára örök, és fordítva. A kapcsolat különleges és erőteljes, és főleg azért, mert mindketten nők. A lány nem csak a genetikát és a DNS-t osztja meg anyjával; ő is osztozik nézetek, érzelmek és álmok. Sok nő látja az anyjukat, mint legjobb barátjuk. Ezt mondják, nagyszerű módja annak, hogy megmutassa, hogy a mágikus szerelem egy megfelelő tetováláson keresztül történik. Itt van 60 csodálatos választás, amit inspirációként használhat.

1. Grafikus Half-Butterfly Tattoo 

1. mother daughter tattoo

az Instagram / elifont1108-on keresztül

A félig pillangó tetoválás számos konnotációval bírhat. Ez azt jelentheti, hogy amikor össze, a felét egy teljes pillangó lesz a szárnyakkal repülni és célokat elérni. Ez egy rendkívül finom típusú tetoválás, amely tiszta szeretet és imádás az anyától a lány felé, és fordítva.

2. Lenyelni a tetoválást

2. mother daughter tattoo

keresztül Instagram / janielalangton

A fecskék olyan finomak és elegánsak. Szimbolizálja a szabadságot, ugyanakkor szeretettel és csodálattal. Ezek az érzelmek gyakran alakítják ki azt a kapcsolatot, amelyet egy nőnek az anyjával kell ellátnia.

3. Színes szitakötő 

anya daughter tattoo_03

az Instagram / angelolambo segítségével

A szitakötő egy vonzó rovar, amely szimbolizálja a karakter mélységét, érettségét és változását, mind érzelmi, mind szellemi szinten. Egy megfelelő tetoválás az anya és a lány között lehet egy lehetőség arra, hogy bemutassa a szerelmet, annak ellenére, hogy az idők megváltoztak és a körülmények egymástól elkülönítettek.

4. Te és én

anya daughter tattoo_04

az Instagram / kah-knee-sha segítségével

Ez a “te és én” egy szív tetoválás egyszerű, mégis rendkívül szuggesztív. Alapvetõen azt mutatja, hogy a lány és az anya kötõdése megfizethetetlen.

5. Napraforgó anya-lányú tetoválás 

anya daughter tattoo_05

az Instagram / sammileester segítségével

“Te vagy a napfényem” olyan erős kifejezés. A háttérben lévő napraforgó tetoválás formájában csak annyit jelenthet, hogy az anyák jobban szeretik a lányaikat, mint bármi más a világon.

6. Szeretlek / szeretlek többet

anya daughter tattoo_06

az Instagram / electricempiretattooinc segítségével

Van anyádnak humorérzék? Nézd meg ezt a gyerekes, mégis szuper vidám tetoválást. Úgy néz ki, mintha egy 6 éves volt, ami igazán jól megy az anya által tapasztalt érzékeléssel -, hogy egy lány lány, és nem nő, még ha 30 éves is.

7. Zene inspirált tetoválás 

anya daughter tattoo_07

az Instagram / laylad73 segítségével

Azok a nők, akik a grafika és a geometrikusabb tetoválásokat találják, kipróbálhatják ezt a csodálatos zeneszámot. Ez elegáns és vonzó, tökéletes egy megfelelő anya-lánya tetoválásához.

8. Érdekes üzenet tetoválás 

anya daughter tattoo_08

az Instagram / makaykay_xo segítségével

Néhány anya és lánya jobb az írott szóval, mint a szóval. Egy tetoválás, amelyet az eah másiknak szentelnek, éppen olyan, amire különösebben érzik magukat.

9. Átfedő színek

anya daughter tattoo_09

az Instagram / terry.christine segítségével

Ez az átfedő szív tetoválás olyan finom és ötletesnek tűnik. Az egyik vörös, a másik zöld, ami mindenképpen különös jelentőséggel bír az anya és lánya számára a fenti képen.

10. Infinity Mother-Daughter Tattoo

anya daughter tattoo_10

az Instagram / olgapinks segítségével

“Szeretlek többet” és “Leginkább szeretlek” – két mondat, amely a világot édesanyának és lányának jelenti. Legyen ezek a kifejezések egy végtelen tetoválásba, és úgy érzi, mintha a legkülönlegesebb nő lenne anyád szemében.

11. Illusztráció Pillangók 

anya daughter tattoo_11

az Instagram / dwagonfwy segítségével

Egy megfelelő pillangó tetoválás nagyszerű módja annak, hogy megmutasd, mennyire szereted anyádat. Válasszon egy érdekes dizájnt, és személyre szabhatja azt a saját preferenciái szerint. A világos kék, rózsaszín és sárga árnyalatok csodálatosak!

12. Tiszta szerelem

anya daughter tattoo_12

az Instagram / gabriellebeth útján

Kevésbé, még akkor is, ha tetováláshoz jut. A “Love” tetoválás különösen, lehet a legszembetűnőbb hatása. Vegyünk egy vonzó betűtípust, és az anyád is megkapja.

13. Anchor Tattoo

anya daughter tattoo_13

az Instagram / missyjess88 segítségével

A horgony tetoválásnak sok konnotációja lehet. Mivel földhöz és a tengerhez kötődik, stabilitást és erőt jelenthet. Az ilyen impozáns anya-lány tetoválás azt jelenti, hogy bármi is történhet az életben, mindig támogatjuk egymást.

14. Kádok

anya daughter tattoo_14

az Instagram / xx_sophiebabe1_xx segítségével

A galamb kiváló madár, amely csemegét és eleganciát sugároz. A megfelelő tetoválás sok értelme lehet egy anyának és lánynak. Annak ellenére, hogy mindannyian felnõttetek és készen álltok repülni, mindig lesz valaki, aki megnyugtat, amikor az idõ nehézkes lesz.

15. Anya-lányom inspirált tetoválás

anya daughter tattoo_15

az Instagram / bcodes segítségével

Ez az inspiráló tetoválás megőrizze anyád emléke számára az örökkévalóságot. Érzelmi, és segít emlékezni arra, hogy anyád mindig ott lesz az Ön számára.

16. Owls 

anya daughter tattoo_16

az Instagram / rainbowbear17 segítségével

Ha mind az anyád, mind az anyád fejlett humorérzékkel rendelkezik, akkor érdemes megpróbálnia ezt az aranyos tetováló designt. Ezek a megfelelő baglyok vidámak, és ugyanakkor annyira érdekesek is.

17. Anyák lánya tetoválás erőteljes üzenettel

anya daughter tattoo_17

az Instagram / americangypsytattooco segítségével

A leghatásosabb hatás a motivált idézet az anyád tetoválására a testén. Ez mindannyiunk számára örökké osztozik, nem is beszélve arról, hogy a kifejezés mindig emlékeztet a különleges kötelékre, amelyet kettőjük van.

18. Megfelelő tetoválás a gyermekláncfű akcentussal

anya daughter tattoo_18

az Instagram / ceryl járóbetegeken keresztül

A pitypang hihetetlenül finom virág. Válasszon egy érdekes rajzot, és illessze be egy kellemes üzenetet az anyádnak / lányának. A végső tetoválás hihetetlen lesz.

19. Aranyos anya-lányom rajzolása

anya daughter tattoo_19

az Instagram / dani.duds segítségével

Hagyja, hogy a belső gyermeke ragyogjon, és fontolja meg ezt az egyszerű, mégis csodálatos tetoválást. Világosan megmutatja, milyen különleges lehet az anya és a gyermek közötti kapcsolat.

20. Clover Matching Tattoo

anya daughter tattoo_20

az Instagram / makayla.dawn13-on keresztül

A szerencsés lóhere csodálatos jelentőséggel bír egy anyának és egy lánynak. Menj erre a csodálatos dizájnra, és jelölje meg azt a szeretetet, amellyel egymásnak állandó tetoválás van.

21. Aranyos méh tetoválás

anya daughter tattoo_21

az Instagram / I_gearhart segítségével

Az anya lánya tetoválásának ez az elgondolása teljesen elképesztő. A fenti képen a méh olyan szelíd és finom. Ez azt jelentheti, hogy a dolgok szeretete – odaadás, szerelem, csodálat, és így tovább.

22. Grafikus anya-lányú tetoválás

anya daughter tattoo_22

az Instagram / jojo_raidernation segítségével

Ha szeretne egy megfelelő tetoválást anyáddal, de azt szeretné, hogy egyedi legyen, akkor testreszabhatja. Gyere be egy eredeti rajzot, és jelentősebbé tegye mindkettőtöket.

23. Infinity Heart Tattoo 

anya daughter tattoo_23

az Instagram / witchhayzle segítségével

Az anya szeretete a lányának örökre, ami pontosan azt jelenti, amit a fenti tetoválás mond. A csuklóján rajzolódjon, és mindig emlékeztet a különleges kötelékre, amelyet megosztott a legfontosabb nővel az életedben.

24. anya-lánya tollas tetoválás

anya daughter tattoo_24

keresztül Instagram / feetinks

A toll tetoválás gyakran emlékeztet az indiánokra. Egyes tenyészetekben a tollok a madarak erejét szimbolizálják. Egy megfelelő anya-lány tetoválás azt jelentheti, hogy lelki kapcsolat van köztetek, egy olyan kötődés, amelyet csak te tudsz megérteni és élvezni.

25. Puzzle inspirált anya-lánya tetoválás

anya daughter tattoo_25

keresztül Instagram / gabsnicol_

Az anyák és a lányok kiegészítik egymást. Ugyanolyan kinézetűek lehetnek, ugyanazokat a látomásokat és észleléseket oszthatják meg az életben. Ez azt jelenti, hogy egy megfelelő puzzle tetoválás azt jelentheti, hogy amikor a kettő együtt van, tökéletesen megértik egymást.

26. Wings Tattoo

anya daughter tattoo_26

az Instagram / thecornertattoostudio segítségével

Szüksége van szárnyra repülni? Használd az egyiket, és adtad a másiknak anyádat. A megfelelő szárnyak tetoválása valóban inspiráló. Ez két ember hatalmáról szól, és arról, hogy milyen messzire mennek, amikor együtt vannak.

Elephant / Elephant Baby Mother-Daughter tetoválás

anya daughter tattoo_27

az Instagram / shaylaneppl segítségével

A hangulat egy furcsa vásárolni funky tetoválás? Mi a helyzet egy aranyos elefánt családdal? Nagyon jól megy a csuklóján, nem is beszélve arról, hogy annyira jelentőssége van egy anyának és egy lánynak.

28. Diszkrét Mother Daughter Tattoo

anya daughter tattoo_28

az Instagram / audjmcd segítségével

A játékos tetoválások ebben a szezonban trendek. A fenti képen szereplőek ábrázolják az anya és a lánya közötti kapcsolatot; egyszerűen, de ugyanakkor lenyűgöző.

29. Szív alakú Lady Bug Tattoo

anya daughter tattoo_29

az Instagram / brianrva segítségével

A szív alakú hölgy bugja kétségtelenül eredeti tetoválás ideális. A fenti kép elég egyszerű; és mégis nagy hatással lehet az anyára és a lányára.

30. Funky rúzs tetoválás

anya daughter tattoo_30

az Instagram / _tattoojoey segítségével

Ez a funky rúzs tetoválás alkalmas divatos anyák és lányok számára. Ha egy elegáns típusú lány egy elegáns anya, akkor ez a gondolat a tetoválás tökéletesen illik mindkettőtökhöz.

Előző1/2Következő