40 de filme care te vor face sa plangi

Vizionarea filmelor este una dintre cele mai bune distracții vreodată! Nu sunt ca seriale de televiziune în care trebuie să așteptați câteva luni pentru a afla ce se va întâmpla în continuare. Și, deși îmi place să citesc, uneori trebuie doar să te culci și să privești un film bun pentru a-ți face griji să dispară. Filmele sunt, de asemenea, perfecte pentru momentul în care vă simțiți jos și tot ce doriți să faceți este să plângă. Iată o listă de 40 de filme care te vor face să faci asta. Asigurați-vă că aveți unele Kleenex la îndemână înainte de a apăsa redarea!

1. Miracolul în celula nr. 7

1

Miracolul din celula nr. 7 este un film sud-coreean care a câștigat inimile în întreaga lume în 2014. Acest film este despre un tată care este instabil mental și despre fiica sa care luptă pentru libertatea sa atunci când devine condamnat în mod greșit de crimă. Dragostea necondiționată dintre un tată și o fiică este întotdeauna un complot frumos de urmărit. În plus, este uimitor să vizionați o fată tânără să înțeleagă dizabilitățile tatălui ei, chiar și fără prezența unei mame.

2. 50 de prime date

2

Există o mulțime de comedii romantice, dar 50 de întâlniri, în care joacă Adam Sandler și Drew Barrymore, este un film atât de dulce și inimaginabil, încât este sigur să te facă să plângi. Imaginați-vă că vă întâlniți pe cineva care nu vă va mai putea aminti a doua zi. Acum este nevoie de un om adevărat să se angajeze la acest tip de relație! Sigur că e doar un film, dar te face să te întrebi dacă asemenea bărbați uimitori există și în viața reală, nu-i așa??

3.  Titanic

3

Cine nu a privit cel puțin de două ori pe Titanic? Te va face să plângi din mai multe motive. În primul rând, faptul că este o poveste adevărată despre o tragedie care a avut atâtea vieți. În al doilea rând, sfârșitul. Nu voi renunța niciodată la rău pentru săracul Jack. Este un sfârșit atât de deprimant, dar și romantic. Și, în sfârșit, pentru că filmul a fost făcut cu inima. Toate elementele puse împreună fac acest film cu adevărat copleșitor! Unul dintre clasicele mele preferate pe care chiar am o bandă VHS!

4. Trezirea

4

Trezirea vede stelele Robin Williams (RIP) și Robert De Niro. Poți să spui că acesta este un film grozav din filmare singur. Acest film este despre un doctor (Williams) care a aflat despre efectele dramatice ale unui medicament L-dopa asupra pacienților săi catatonici, inclusiv lui Leonard (De Niro). Este uimitor să le urmăriți “trezindu-se” din starea lor catatonică și în același timp deprimant pentru a le urmări înapoi. În ciuda durerii prin care trece De Niro, încurajează încă Williams să continue studiul, pentru a ajuta pe alți pacienți în viitor. Cum v-ați simți dacă știți că vă veți întoarce într-o stare catatonică și că de fapt ați trebuit să vă despărțiți de dragostea vieții voastre din cauza asta? Acest tip de altruism te va face să plângi.

5.  Mamă vitregă

5

Stepmom este un film despre o mamă (Susan Sarandon) care moare de o boală terminală și are de-a face cu emotiile ei despre noul pasmom de copii (Julia Roberts) în același timp. După cum vă puteți imagina, toată lumea trece printr-o mulțime de emoții, dar una dintre scenele mele preferate este atunci când Julia îi spune lui Susan că se tem că în ziua nunții ei vitregi, ea va vrea doar mama ei, la care Susan răspunde că se teme că fiica ei o va uita și nici nu o va pierde. Voi vă veți despărți când vă veți urmări scena de Crăciun în care Sarandon îi spune copiilor că va fi cu ei pentru totdeauna. Acesta este un film pe care îl pot urmări mereu.

6. Armaghedon

6

Armageddon a fost un succes atât de mare în 1998, în special pentru că este vorba despre astronauți care sunt pasionați de munca lor și vor face totul pentru a proteja pământul de amenințarea unui asteroid. Vei începe să te distrugi (știu că am făcut-o) când Harry (Bruce Willis) îi spune prietenului fiicei sale (Ben Affleck) să plece, ca să moară și să-l binecuvânteze cu un “M-aș fi mândru că te-am fiu “. Și toate acestea se întâmplă în spațiul cosmic! Acum, cât de cool este asta?!

7.  Latura nevazuta

7

The Blind Side îl vede pe Sandra Bullock și pe Quinton Aaron și povestește dragostea și speranța. Leigh Ann (Sandra) devine gardianul legal al lui Michael (Quinton), un orfan cu un trecut greu. Cu încetul dar sigur, își deschide darul deosebit de mare jucător de fotbal, în ciuda îndoielilor tuturor față de el. Acesta este un film tipic de lacrimă în care te răzbuni pentru cel lipsit de apărare și el iese învingător la sfârșitul unui drum lung și dur. Faptul că este semi-biografică nu suferă nici un rău. Aceasta vă va face să vă dați seama că este posibil să iubiți pe cineva și să îi considera familia chiar dacă nu au aceeași linie de sânge ca și dumneavoastră. Nu subestimați niciodată puterea iubirii!

 8. O plimbare de neuitat

8

Acest film ma face sa ma bat ca un copil de fiecare data! Este povestea de dragoste perfectă cu sfârșitul cel mai devastator, distrugător. Mandy Moore joacă Jamie, un geek tipic care se îndrăgostește de Landon, copilul tipic răcit jucat de Shane West. Da, au personalități și medii foarte diferite, dar care pot opri inima să nu vrea ce vrea. Ei au un timp greu la început și când lucrurile par să-și facă drumul, descoperă că Jamie moare de leucemie. Landon o ajută să-și completeze lista de găleți, câștigând inimile noastre și rupând-o în același timp. Nu puteți să nu vă simțiți durerea și tristețea.

 9. Eroarea în stelele noastre

9

TFIOS a fost un mare succes când a lovit librării. Romanul pentru adulții tineri scris de John Green a devenit atât de popular, încât Hollywood pur și simplu trebuia să aibă o piesă. Destul de sigur, a fost un buster bloc! TFIOS este de aproximativ doi pacienți tineri de cancer de vrăjitorie care se îndrăgostesc unul de celălalt la un grup de sprijin pentru cancer. Este uimitor cum iubirea adevărată poate face pe oameni fericiți, în ciuda unor circumstanțe foarte mizerabile.

10. Patch Adams

10

Robin Williams a fost cel mai bun, nu-i așa? În Patch Adams, el joacă un student medical care crede că pacienții trebuie tratați cu umor și compasiune. El este simbolul expresiei “Râsete este cea mai bună medicină”. El face tot ce-i stă în putință pentru a-și oferi serviciile chiar și persoanelor care nu-și pot permite acest lucru. Un alt element adăugat este o afacere din mai-decembrie, care este prea dulce, pentru a nu se lăsa la o parte.

12.  În căutarea fericirii

12

Will Smith dovedește că este într-adevăr mai mult decât o față frumoasă, cu o voce netedă de cântat. În acest film, el arată că dragostea tatălui nu este ca nici un altul. Se luptă ca un vânzător fără locuință care este lăsat să aibă grijă de fiul său (jucat de Jaden Smith) singur după ce soția lui îl părăsește. Este o viață dură în timp ce luptă împotriva sărăciei, doarme în adăposturi și chiar la toalete de metrou, dar nu-și pierde speranța. El găsește o oportunitate pe piața bursieră și își croiește drumul spre scara corporativă. Bazându-se pe povestea vieții reale a lui Chris Gardner, aceasta este o poveste ciudată de povesti de bogăție a căutării “fericirii”. Urmăriți acest lucru atunci când aveți nevoie de o mică rază de speranță.

13. Notebook-ul

13

Nu pot trece niciodată povestea de dragoste a lui Noe (Ryan Gosling) și a lui Allie (rachel McAdams). Sunt sigur că toți am visat să ne găsim propriul Noe la un moment dat sau altul și cine ne poate da vina … este perfect! Notebook-ul trebuie să fie cel mai popular film romantic din întreaga lume. Știm cu toții cât de dragostea tânără este dragostea, dar adevărata afacere este atunci când îmbătrânim împreună și continuăm să ne iubim unii pe alții la fel de mult, dacă nu mai mult. Dacă această poveste nu atrage o lacrimă sau două din ochii tăi, ești inimă!

14.  Marley & Me

14

Câinii doar fac viața mult mai valoros și acesta este filmul perfect pentru iubitorii de animale de pretutindeni. Marley este adorabil, incredibil de obraznic și oh-așa-atrăgător. Acest film ne duce prin viata lui John si Jenny (Owen Wilson si Jennifer Aniston), Marley Labrador si cei doi copii ai lor. Asa cum era de asteptat, Marley aduce o punga mixta de experiente dar, mai presus de toate, ii aduce bucurie. Din păcate, ca și în cazul câtorva proprietari de câini în viața reală, ei se confruntă cu o decizie dificilă din cauza motivelor de sănătate ale lui Marley și este aproape imposibil de urmărit! Marley & Me te va face să treci printr-un roller coaster de emoții.

15. Faceți cunoștință cu Robinsons

1r

Filmele animate în zilele noastre au foarte mult rău. Primul film animat de pe lista noastră este “Faceți cunoștință cu Robinsons”, un film de încălzire a inimii pentru întreaga familie. Un baiat calatoreste inapoi in timp pentru a-si intalni viitoarea familie si isi da seama cum poate anula greselile din trecut. În căutarea lui, el descoperă mai mult decât linia familiei sale. Există un mesaj foarte înălțător pentru toți cei care urmăresc acest film adorabil!

16.  Hachi: Povestea unui câine

16

Un alt film de tearjerker pentru iubitorii de caini! Acest film se bazează pe o poveste adevărată despre un câine numit Hachiko care sa întâlnit religios cu maestrul său la gară în fiecare zi. Când maestrul său suferă un atac de cord și moare, Hachi continuă ritualul de așteptare pentru el în următorii zece ani, până când el moare în zăpadă! Faptul că acest lucru se bazează pe o poveste adevărată face ca acest lucru mult mai special. Vreau să spun, vorbesc despre loialitate.

17. Albastru Valentine

17

Există povești de dragoste și apoi există povesti despre căderea din iubire. O studentă medică, Cindy (Michelle Williams) se îndrăgostește de un decan de liceu (Ryan Gosling). Ei rămân însărcinați, hotărăsc să păstreze copilul și să se lupte pentru căsătoria lor, în ciuda luptelor și argumentelor lor constante. Din păcate, așa cum se întâmplă în viața reală, oamenii se schimbă, se înmulțesc și iubirea se transformă în ură. Atât Michelle, cât și Ryan sunt actori strălucitori și îmi place că acest film îl păstrează real. Este un film deprimant, dar este frumos!

18. Sus

18

Up trebuie sa fie unul dintre cele mai preferate filme ale mele vreodata! Uneori, mă uit la videoclipul vieții lui Carl și a lui Ellie și mă simt atât de sănătos și fericit în același timp. Sus este despre Carl, care a trăit o viață lungă, minunată cu dragostea vieții sale, Ellie și a pierdut-o recent. Carl dorește să-și respecte promisiunea de al lua pe Ellie la “Paradise Falls” și se îmbarcă într-o călătorie epică cu casa lui, o mulțime de baloane și Russell, un cercetaș băiat ADORAB. Filmul se referă la iubirea nestăvilită, la speranță și prietenii speciale … toate favoritele mele!

19. Fata mea

19

Fata Mea este una din acele tearjerkers clasice pe care toată lumea trebuie să le aibă propria lor copie. Povestea se învârte în jurul lui Vada (Anna Chlumsky) și al prietenei sale Thomas (Macaulay Culkin). Este greu să te uiți că Vada trece atât de mult, atât de devreme în viață. Imaginați-vă că aveți o vârstă de 11 ani care are de-a face cu emoții complexe, cum ar fi moartea mamei, adolescenței, un tată îndepărtat și singurătatea, pentru a numi câteva. Veți rădăcina pentru ea tot timpul, dar vă va sfărâma și inima ca pe nimic altceva.

20.  P.S. Te iubesc

20

AWWW! Acesta este doar cel mai dulce film vreodată. Este vorba despre o femeie Holly (Hillary Swank) care își pierde soțul Gerry (Gerard Butler) într-o boală tragică. Dar înainte de a muri, el se asigură că prezența lui rămâne cu Holly, așa că îi scrie o serie de scrisori pentru ao ajuta să se redescopere și să meargă mai departe. Vocea lui dulce și întreagă te va face să plângi de fiecare dată când citește o scrisoare. Nu face rău că îl vede pe Gerard Butler foarte frumos.

21.   Paznicul surorii mele

21

Sister’s Keeper este un film bazat pe romanul lui Jodi Picoult cu același titlu. Am fost foarte impresionat personal de Cameron Diaz, al cărui rol ca mamă este departe de filmele obișnuite ale rom-com. Sara (Cameron) și Brian (Jason Patric) descoperă că fiica lor cea mai mare Kate (Sofia Vassileva) suferă de leucemie și va avea nevoie de donatori din când în când pentru a supraviețui. Deci, ei decid să aibă un alt copil, Anna (Abigail Breslin), al cărui scop în viață este să doneze organe compatibile, sânge și țesut pentru a-și ține sora în viață. Se ajunge la un moment în care Anna trebuie să-și doneze unul dintre rinichii ei pentru sora ei și ea refuză. De asemenea, le-a dat în judecată pentru emanciparea medicală și pentru drepturile propriului corp. Este un film minunat care poate deveni copleșitor uneori și poate duce într-adevăr la apă.

22. Șapte lire

22

Acesta este al doilea film din lista noastră cu Will Smith. Este vorba despre un om, Tim Thomas (Will Smith), care se termină într-un tragic text și accident de conducere, care ia viața a șapte persoane, inclusiv șase străini și logodnica lui. Nu poate să trăiască cu el însuși, el decide că singura modalitate de a face modificări este să-și doneze organele vitale la șapte oameni merituosi înainte de a-și lua propria viață. Găsește șapte oameni demni? În cele din urmă își ia propria viață? Trebuie doar să te uiți și să afli.

23. Oasele minunate

23

Lovely Bones este un film supranatural profund și întunecat, bazat pe un roman cu același nume. Susie Salmon (Saoirse Ronan) joacă un băiat de 14 ani, ucis brutal de vecinul său George Harvey (Stanley Tucci). După moartea ei, se găsește în “In-Between”, care nu este nici rai, nici pământ. Ea nu este în stare să renunțe și să-și supravegheze familia, încercând să-i ducă la ucigașul ei și la trupul ei. Filmul are un temperament foarte relaxant dar suspans, care vă va face să vă mențineți pe locurile voastre. În plus, dragostea puternică pe care acțiunile familiei o va face să izbucni în lacrimi, iar cinematografia vă va lua respirația!

 24. Selena

24

Poveștile reale fac întotdeauna cele mai bune filme! Este atât încălzirea inimii, cât și inima de rupere pentru a viziona acest film pentru că este vorba de povestea vieții colorate a lui Selena și de modul în care aceasta a încetat să mai existe. Răsucirile și răsucirile sunt fără îndoială lacrimă! În plus, nu crezi că e nebunul său cum arată Jennifer Lopez exact ca Selena în acest film. Bineînțeles că și ea este foarte talentată! E aproape ca și cum ar fi o reîncarnare a artistului Latina târziu.

25.  Regele Leu

25

Acest film va fi un favorit pentru generațiile viitoare! Are toate elementele unui mare film, râsete, lacrimi, personaje grozave … și muzică! Până la data, nimic nu mă face să plâng ca scena în care Simba găsește corpul lui Mufasa. Bineînțeles, Timon și Pumbaa sunt adorabili și amuzanți, iar eu încă mai apuc și eu când Simba se îndrăgostește de Nala. Hakuna Matata!

26.  Forrest Gump

26

Tom Hanks nu poate face nici un rău! El cântă în Forrest Gump, care are multe, multe inimi, foarte intime, dar lent. El rulează ca vântul, primește o bursă de fotbal în colegiu, merge la război, devine un căpitan de șalupe și devine un acționar milionar pentru a numi câteva. Dar, mai presus de toate, acest film este despre dragostea lui Forrest pentru Jenny (Robin Wright). Este uimitor să urmăriți pe cineva cu un astfel de nivel de inteligență scăzut înțelegând de fapt complexitatea iubirii. Doar Tom ar fi putut face acest rol dreptate.

27. Muntele Brokeback

27

Îmi amintesc că mă uitam la Muntele Brokeback și simțeam că tocmai am fost împușcat în inimă. Atât Heath Ledger cât și Jake Gyllenhall joacă piesele lor ca Ennis și Jack la o tee. Scena de reuniune este una dintre favoritele mele. Chiar dacă amândoi s-au căsătorit pentru o vreme, fiecare emoție pe care o simțeau vreodată unul pe altul, doar vine în grabă în a doua oară când se văd unul pe celălalt. Este o poveste de dragoste frumoasă, vulnerabilă, tragică, care este mult mai mult decât un “film de cowboy gay” și trebuie să o vizionați cel puțin o dată în viața ta.

28. Lista lui Schindler

28

Nu există lipsă de filme despre Holocaust, dar lista lui Schindler va rămâne mereu acolo pe lista mea. Știm cu toții despre ororile Holocaustului și acest film îl aduce la viață. Oskar Schindler, jucat de Liam Neeson, este proprietarul unei fabrici din Cehia în Polonia. Când mărturisește atrocitățile la Auschwitz, el pornește să salveze cât mai mulți evrei pe cât poate. Acesta este cel mai bun film al lui Speilberg în opinia mea. Când am vizionat pentru prima dată acest film, nu am putut dormi de zile. Este strălucitor și va lăsa o amprentă asupra sufletului tău.

29. Thief Book

29

Cartea Thief este una dintre cărțile mele preferate din toate timpurile! Îmi amintesc când am început să citesc cartea, nu am vrut să fac altceva decât după ce am terminat-o. Deci, eram foarte entuziasmat când am auzit despre versiunea filmului. Sigur, nu este la fel de mare ca și cartea, dar trebuie să-l urmăriți. Sophie Nélisse joacă protagonistul Liesel, o tânără fată în timpul celui de-al doilea război mondial, care trăiește împreună cu părinții săi adoptivi. Ea este analfabetă și este distractiv, dar tatăl ei adoptiv o ia pe sine însuși să o învețe. Începe să-i iubească cărțile, dar trebuie să-și păstreze iubirea un secret și astfel începe să le fure de la soția primarului. Pe măsură ce războiul se înrăutățește, Liesel învață să scrie și viața se mișcă până când greva tragediei. Faptul că acest film este, de fapt, relatat de “moartea” însuși adaugă experienței.

30. Povestea jucariilor 3

30

De ce nu este Toy Story 1 sau Toy Story 2, ai putea întreba? Ei bine, ambele precedente sunt minunate, dar cred că a treia a fost cea mai în mișcare și cea mai “înaltă” a celor trei. Andy este gata să se îndrepte spre colegiu și asta înseamnă a scăpa de jucăriile din copilărie. Personajele noastre iubite se termină la un centru de zi, care este mult mai puțin distractiv decât crezi tu. Da, totuși, au momente amuzante și amuzante, care sunt uimitor de intercalate cu emoții mai întunecate și mai triste. Acesta este cel mai bine privit cu un iubit care are un umăr dispus.

31. Mile Green

31

Acest film se bazează pe o carte cu același titlu, scrisă de Stephen King. Este o dramă de moarte și personajele principale sunt un uriaș (Michael Clark Duncan) și un șoarece. Desigur, acesta este cel mai simplu mod de a descrie acest film greu cu emoții în mișcare și referințe creștine. Toți oamenii se vor referi la acest film, în special la cei care au făcut parte din Death Row. Tom Hanks, ca de obicei, nu dezamăgește, dar adevărata stea pentru mine este întârzierea lui Michael Clark Duncan, cu ochii mari și expresivi … care vor aduce cu siguranță lacrimi la ochii tăi.

32. Million Dollar Baby

32

Million Dollar Baby nu este doar un alt film de box. Cuvântul “eutanasie” este un tearjerker în sine, acum țeseți într-un film în care înrădăcinați pentru protagonistul (Hillary Swank) o secundă și următoarea, ea dintr-o dată este un quadriplegic fără speranță de recuperare. Distribuție excelentă, un film grozav și unul care te va face să plângi. Acest film universal apreciat a ajuns într-un pic de probleme cu activiștii pentru drepturile de invaliditate din cauza temei filmului. În special, nu le-a plăcut sfârșitul filmului și a împins în schimb un altul. Cu toate acestea, nu este doar sfârșitul care contează bine? Este tot filmul în sine, și eu unul aș numi acest film inspirat … devastator trist, dar inspirat!

33. Copiii bărbaților

33

Copiii Bărbaților au loc în 2027 și sunt un film science-fiction scris de 5 scriitori mari – astfel încât să puteți spune deja că sunteți în favoarea unui film. Acesta este un film foarte interesant, deoarece se ocupă de una dintre temerile principale ale întregii omeniri – dispariția. În timpul filmului, 18 ani au trecut deja de la începutul infertilității la nivel mondial. Aceasta este o alegere minunată pentru cei care au o inimă pentru societate și pentru omenire. În plus, are un complot cu adevărat neconvențional pe care îl veți bucura.

34.  Diamant sangeriu

34

Diamantele pot fi cele mai bune prietene ale unei fete, dar acest film vă va face să vă gândiți cu adevărat de unde provine acel diamant superb pe care îl purtați și care este povestea “sângeroasă” din spatele lui. Având în vedere că Blood Diamond este o poveste despre politica rasială, lăcomia și răul pur, filmul ar fi putut ajunge să fie predicat și plictisitor, dar în mâinile regizorului Edward Zwick și actori uimitori precum Leonardo DiCpario, Jennifer Connelly și Djimon Hounsou pentru a vă ține entuziaști în orice moment!

35.  Despre timp

35

Cu Rachel McAdams și Domhnall Gleeson, Despre Tim este doar despre cel mai dulce film despre călătoriile în timp vreodată! Domhall interpretează Tim, al cărui tată (uimitorul Bill Nighy) îi spune că la vârsta de 21 de ani, toți bărbații din familia lor au capacitatea de a călători în timp. În loc să-l folosească pentru a face o mulțime de bani sau a colecta lucruri materiale, Tim îl folosește pentru a găsi și a păstra dragostea vieții sale. Are o mulțime de momente dulci, care îți vor umple ochii cu lacrimi fericite și te vor face să apreciezi tot ce ai.

36. Peste mare

36

Știi că un film va fi bine când e implicat Tim Burton. Edward Bloom (Albert Finney) este folosit pentru a povesti povestiri mai mari decât viețile despre trecutul său. În timp ce a avut plăcere să-l asculte, povestile sale înalte au provocat destul de mult relația cu fiul său Will (Billy Crudup). Dar când sănătatea lui începe să eșueze, Will și soția lui se vor întoarce la Alabama pentru a fi aproape de el. Edward își continuă povestile. Va cere adevărul. La funeraliile tatălui său, Will va descoperi că în realitate există un adevăr în povestile tatălui său. Aceasta este o poveste mare tată-fiu care vă va încălzi inima.

37.  dragă John

37

Aceasta este o altă poveste de dragoste, dar înspăimântătoare, de la romancierul aclamat Nicholas Sparks. Dragă John este despre un soldat, John (Channing Tatum), care se îndrăgostește de Savannah (Amanda Seyfried) în vacanță. Când John trebuie să se întoarcă pe câmp, Savannah și-și continuă relația scriind scrisori unul altuia. Din păcate, relațiile de lungă distanță, în special cele care implică armata, sunt greu, iar Savannah se mulește cu altcineva. Scena mea preferată este atunci când John citește o scrisoare tatălui său când este pe patul său de moarte. Acesta este un must-watch pentru toti fanii Nicholas Sparks!

38.  Poveste de dragoste

38

Bazat pe romanul cu același nume, Love Story este povestea tragică a celor doi iubiți, Oliver (Ryan O’Neal) și Jenny Cavalleri (Ali MacGraw). Jenny moare de leucemie, dar cei doi se căsătoresc oricum împotriva dorințelor tatălui lui Oliver. Aceștia împărtășesc o viață scurtă, dar frumoasă, iar tu o să țipe când o cere să o țină strâns înainte de a muri. Cealalta mea parte preferata este atunci cand tatal lui Oliver incearca sa se razgandeasca cu el si repeta cuvintele lui Jenny “Dragostea inseamna ca niciodata nu trebuie sa spui ca imi pare rau”. Ooo!

39. Ispășirea

39

Nimic nu doare ca o iubire neîmplinită. Cecilia (Keira Knightley) și Robbie Turner (James McAvoy) se îndrăgostesc, iar sora lui Cecilia, Briony (Saoirse Ronan), le urmărește accidental să facă dragoste. Ea devine gelos și, de asemenea, nu înțelege destul de ce a văzut. Îl acuză că a violat-o pe vărul ei. El este trimis în închisoare și apoi la război. Cei doi se reunesc înainte să fie trimiși la război și să se căsătorească mai târziu, sau nu? Sfârșitul te va face să urăști pe Briony și dorești să ai o mașină de timp.

40. 12 ani un sclav

40

Nu este niciodată ușor să urmăriți un film despre sclavie fără să vă rupeți inima. Acest film Oscar câștigat bazat pe o poveste uimitoare adevărată spune povestea lui Solomon Northup (Chiwetel Ejiofor), care este răpit și vândut în sclavie. El trăiește o viață brutală timp de 12 ani înainte de a fi reunit cu familia. Cea mai incertata scena a inimii este atunci cand Solomon este fortat sa bata prietenul sau Patsey (Lupita Nyong’o). Te va face să te gândești la natura umană și la faptul că unii dintre noi nu au nici o inimă.

Există lista noastră de 40 de filme minunate care te vor face să plângi din anii 1990 până în prezent. Favoritele dvs. au ajuns pe listă? Spuneți-ne mai jos.