35+ Idei pentru unghii pentru fluture

fluture nail art-21

Vopsea-ți unghiile în combinație de culori deschise de portocal și crem. Designul are o culoare simplă de culoare portocalie și cremă. Sunt adăugate mici flori albe și detalii fluture portocalii.

Pictura destul de design de unghii fluture!

Fluturele unghiilor sunt foarte drăguțe. Ele pot varia în funcție de design și de culori și puteți să vă distrați să le pictați pe unghii. Puteți picta pe un singur fluture sau două pe unghii, în funcție de designul unghiilor pe care îl mergeți. Cu toate acestea s-ar putea să te uiți la el ca un design care este dificil de a copia sau de a reproduce pe cont propriu, fret nu, pentru că vă puteți face propriul dvs. design de fluture nail art!

Cum vei face asta? Este simplu! Pregătiți-vă uneltele de artă de unghii și trageți o referință frumoasă a unghiilor fluture. Puteți căuta cu ușurință pe internet desene sau modele de unghii de fluture care vă ghiciți de fantezie. Există chiar și bloguri dedicate tutoriale cu privire la modul în care puteți picta desenele pe cont propriu.

Puteți începe cu un design simplu, dar dacă vă simțiți artistic și creativ, puteți săriți la designul ales de dvs. și încercați-l. Amintiți-vă că va fi nevoie de ceva timp și de practică pentru a obține unele dintre modele. Tot ce este nevoie este răbdarea și dedicarea pentru a realiza design-ul pe cont propriu.

Cum să începeți cu designul fluturelui

Acest lucru este perfect, mai ales atunci când nu doriți să ieșiți la salonul de unghii și ar prefera să vă salvați banii pentru a vă picta propriile unghii. Dacă sunteți pregătit pentru asta și simțiți că puteți face o treabă bună pe designul de unghii fluture, atunci nu ezitați.

    Pentru a începe cu un design fluture simplu, iată ce ați putea încerca să faceți

  • 1. Aplicați culoarea dorită de bază a lacului de unghii
  • 2. Adăugați un sfat francez alb (sau nu dacă doriți doar designul fluturelui)
  • 3. Cu o altă culoare de alegere, trageți o curbă subțire pentru corpul fluturelui
  • 4. Cu un alt polonez trageți două aripi pe curbă, una pe partea de sus și cealaltă pe fund
  • 5. Apoi continuați să adăugați detalii pe aripi, puteți să aranjați aripile cu un alt polonez și să adăugați puncte mici deasupra aripilor interioare.
  • 6. Lăsați unghiile să se usuce înainte de a aplica stratul superior de protecție pentru a proteja designul

Este simplu și ușor. S-ar putea să doriți să începeți cu un design fluture simplu sau urmați o referință dacă aveți probleme în crearea propriului design fluture. Puteți, de asemenea, aduna inspirație din multe modele de fluturi online.

Acesta poate ajuta, de asemenea, dacă aveți un prieten care știe cum să facă aceste modele și vă poate învăța un truc sau două. Pentru primii cronometre, pictura pe mâna stângă ar putea fi destul de dificilă, cât mai mult pe mâna dreaptă? Aici intră prietenul tău în imagine și te poate ajuta să începi.

Desigur, fiecare nou tip de design de unghii poate avea începuturile sale stâncoase, dar odată ce ai atârnat de ea, pictura pe unghiile ta va fi mai ușoară cu atât mai mult pe care le exersați la crearea lor. Fiți mereu dornici să învățați și să învățați sfaturi și sfaturi din sursele dvs. pentru a putea să recreezi designul perfect de design de unghii fluture pe care l-ați dorit atât de mult.

fluture nail art-2

Un design tip francez frumos și creativ, perfect pentru unghiile tale. Vopseaua clară este folosită ca pe bază de poloneză roz pentru vârful francez. Detaliile și curbele tip fluture sunt apoi adăugate plus margele de argint pentru efect.

fluture nail art-40

fluture nail art-33

Un alt design simplu, dar uimitor, tip francez, cu fluturi. Aveți la dispoziție clasicul vopsea poloneză și un design alb tip francez, cu un detaliu mare de fluture pe partea de sus.

fluture nail art

Fluture nail

fluture nail art-4

Un fluture drăguț a inspirat designul francez. Joacă-te împreună cu culorile pepene și acvamarine, pe măsură ce vopsești flori și fluturi pe vârful designului tipic francez.

fluture nail art-34

Acesta este un design simplist, dar foarte drăguț, unghii fluture. Folosind o combinație de culori de alb, roz și negru, puteți crea flori cu detalii de fluture în contrast cu culoarea poloneză de bază. Puteți chiar adăuga margele roz și negru pentru mai multe efecte.

fluture nail art-30

Cuie de tip francez cu design tip fluture. Designul constă dintr-un vârf simplu, francez, alb, cu polenă roz și un detaliu de fluture roșu și negru pictat pe partea de sus a acestuia. Stropi de argint sunt, de asemenea, adăugați ca căptușeală pentru vârful francez.

fluture nail art-31

Adăugați glamour la unghiile dvs. cu acest frumos design de unghii fluture. Utilizați un lac de unghii clasic de culoare portocalie ca bază și pentru vârful francez și adăugați fluturi detaliate mici în albastru și roz de culoare roz pentru a accentua unghiile mai mult.

fluture nail art-24

Inspirat de fluturi și aripile sale, acest design de unghii fluture este simplu superb. Fiecare cui este vopsit cu o parte din aripile unui fluture în care un singur unghi este în cazul în care un fluture întreg este pictat în detaliu. Sunt adăugate și mici puncte de polka negre pentru accentul de minereu.

fluture nail art-32

O colecție frumoasă de desene fluture perfecte pentru inspirația dvs. de design de unghii fluture. Folosirea unei culori simple de bază albă este perfectă pentru a da viață și pentru a vă concentra pe detaliile deosebite și pe fluturele colorate colorate deasupra. Sunt folosite diferite combinații de culori, fiecare fluture având o temă proprie.

fluture nail art-35

Aceasta este o artă perfectă pentru unghii scurte, inspirată de fluturi. Un sfat francez, folosind poloneză albastră la miezul nopții, cu puncte adăugate de polka albă, arată în contrast cu unghiile simple cu fluture albastru și puncte polka neagră pictate în partea de sus.

fluture nail art-36

Verificați designul de design de unghii tip fluture alb și verde. Foarte simplu și ușor de creat, dar este foarte uimitor și atractiv. Detaliile mari ale aripilor fluturelui contrastează perfect cu unghiile goale goale de lângă ei.

fluture nail art-37

Aceasta este o frumoasă oglindă frumos uniformă inspirată de unghii. Unghiile sunt proiectate cu mici sfaturi franceze în paiete verzi de primăvară plus petale de flori albe împodobite pe partea laterală. O pictură detaliată pentru un fluture albastru poate fi văzută pe celelalte unghii care plutesc peste o floare albă.

Curcubeu Butterfly Nail Art

Verificați acest design uimitor de design de unghii fluture. Gradient culori de aripi fluture sunt pictate pe fiecare dintre unghii. Liniile subțiri negre ale aripilor fluturelor funcționează, de asemenea, ca un vârf francez polka dot care este la fel de creativ.

fluture nail art-1

Aruncați o privire la acest design foarte elegant și elegant, cu aspect de fluture nail art. Combinația de culori de negru, alb și verde mare se completează pur și simplu. Scânterele verde de mătase verde se remarcă împreună cu pictura detaliată a aripilor unui fluture pe celelalte unghii.

fluture nail art-3

Acest design de unghii fluture arata foarte distractiv pentru a lucra cu. Designul este pur și simplu pictat cu o culoare albă de bază mată, împreună cu flori colorate pe ele, curbe subțiri de fluturi verzi și fluturători peste unghii.

fluture nail art-5

Butterfly design de unghii de unghii sunt modul de a merge atunci când doriți unghii cool cautati. Acest design are un design alb tip francez și polka dot, plus flori colorate cu fluturi pe partea de sus a acestora. Fluturii sunt creați cu o combinație de culori roșu, albastru, galben, verde și negru.

fluture nail art-6

Un alt design uimitor de design de unghii fluture! Modelele franceză albastră de miezul nopții sunt adăugate cu puncte polka albe în timp ce unghiile sunt în continuare împodobite cu flori albe. Fluturii roșii pot fi văzuți zboară în jurul florilor.

fluture nail art-7

Acest design este un design frumos și pur și simplu elegant tip fluture. Florile albe sunt vopsite în cascadă de-a lungul părții unghiilor, în timp ce un fluture purpuriu colorat se ridică deasupra lor.

fluture nail art-8

Un alt design minunat pentru unghiile scurte. Designul începe cu un vârf francez alb, care este în continuare marcat cu margele multicolore pentru efect. Un fluture imens albastru este pictat în detalii stricte ca și cum ar atrage atenția oricărei persoane care se uită la unghii.

fluture nail art-9

Acest design de unghii fluture arata preppy si minimalist. Perfect pentru cei care doresc un design simplu, dar atrăgător de ochi de fluturi. Cuiele sunt vopsite în culoarea alb mată ca bază. Piesele și bucățile de aripi ale fluturelui sunt apoi pictate în detaliu.

fluture nail art-10

Încearcă sălbatic și exotice aspect fluture tematice arta unghiilor! Acest design are un tip de leopard de tip francez, cu un fluture albastru verde. Arătați partea animalistică a dvs..

fluture nail art-11

Aruncați o privire la acest design drăguț și simplu de design de unghii fluture. Unghiile sunt acoperite cu poloneză verde de culoare verde ca bază, cu flori în combinație albă și galbenă. Un fluture drăguț și roșu este, de asemenea, adăugat zboară prin unghii.

fluture nail art-12

Design frumos de design de unghii fluturi în nuanță Periwinkle. Folosind o nuanta mai deschisa a Periwinkle ca culoare de baza, unghiile au si un tip de leopard imprimanta tiparita cu paiete de argint si linii curbe negre si albe. O culoare moderată Periwinkle este apoi folosită pentru fluturi și poloneză neagră pentru detalii.

fluture nail art-13

Acest design de unghii fluture este destul de atractiv și vibrant. Cu o combinație de alb, roz fierbinte, negru și argint polonez, unghiile sunt date atitudine și viață! Se folosesc straturi de culoare albă și roz caldă, precum și paiete de argint adorând unul dintre unghii. Linile îndrăznețe orizontale în culori alternante sunt de asemenea pictate pe unghii, precum și un fluture roz zburătoare.

fluture nail art-14

Dacă doriți detaliu după detaliu într-un design de unghii fluture, atunci acest lucru este perfect pentru tine. vopsea unghiile în apropierea aripilor fluture cu o serie de detalii în culori vibrante. Achilele unghiilor reprezintă jumătate din aripile unui fluture și culorile folosite ca roz, verde albastru, galben, alb pentru puncte și negru pentru căptușeală.

fluture nail art-15

Deasupra este un design elegant de design de unghii fluture. Fluturii și florile sunt pictate ca vârfuri alungite de franceză pe unghii. Violet, poloneză alb-negru sunt folosite pentru a crea detalii miniatură despre flori și fluturi.

fluture nail art-16

Dacă aveți de gând pentru abordare simplistă pe desene de design de unghii fluture, atunci ați putea dori să ia în considerare acest lucru. Folosind negru ca culoare de bază și căptușeală a fluturelor aripi, se adaugă detalii suplimentare, cum ar fi diferite forme, în partea de sus, imitând designul aripii unui fluture.

fluture nail art-17

Acest fluture inspirat arta de unghii este pur și simplu drăguț și ușor de recreat. Designul uniform vă permite să vă urmați mai ușor pe propriile dvs. unghii. Tot ce ai nevoie este poloneză de unghii alb-negru și vopsea fluturi ca un vârf francez, folosind alb ca poloneză de fundal și negru ca căptușeala pe partea de sus pentru a detalia fluture.

fluture nail art-18

Butterflies design de unghii în temă galbenă. Unghiile sunt vopsite cu sfaturi franceze galbene, urmate de fluture și alte detalii pe partea de sus folosind un poloneză neagră. Unghiile sunt accentuate și cu margele de argint.

fluture nail art-19

Dacă sunteți în căutarea pentru distracție și quirky, acest design de unghii fluture art vă va potrivi cu siguranță gustul. Folosind lustruire alternativă de alb și negru, unghiile sunt pictate cu sfaturi și curbe franceze opuse culorii de bază. Pe partea de sus a unghiilor se adaugă și siluete de fluturi.

fluture nail art-20

Cine spune că unghiile scurte nu pot fi la fel de distractive ca unghiile mai lungi? Desigur, nu acest design! Lustruirea alb-negru este folosită pentru a crea detaliile fluturii și puncte polka, în timp ce polizul roșu servește drept culoare de bază și nuanța aripilor însăși. Mai multe forme și curbe, ca deasemenea adăugate pentru efect.

fluture nail art-22

Un design drăguț și plin de fluturi inspirat de designul unghiilor. Învelit în garoafa roz ca culorile de bază și aripi, polizoarele neagră sunt folosite pentru a picta detaliile aripilor. Lustruirea albă este apoi adăugată pentru a crea puncte mici de-a lungul aripilor.

fluture nail art-23

Acest design de unghii de unghii sport un tip diferit de fluture pentru fiecare unghii. Arta de unghii pare foarte abstractă și plăcută pentru ochi, deoarece folosește culori gradient pentru culorile de bază și fluture. Alb-negru alb-negru este apoi folosit pentru a picta detaliile suplimentare pe fluturi.

fluture nail art-25

Dacă doriți să vă recreați propriile cuie de fluture, atunci aceasta ar fi o referință perfectă. Tot ce trebuie să faceți este să folosiți culoarea portocalie pentru culoarea de bază și să pictați detaliile aripilor fluturelor utilizând polonezul de unghii negru. Pentru un efect mai mare puteți adăuga pete albe pe margini pentru a face să arate ca părți laterale ale aripilor.

fluture nail art-26

Design metalic cu design albastru de unghii metalic. Unghiile sunt franceze cu vopsea poloneză albastră și albă. Celelalte unghii sunt vopsite în alb mat, pentru culoarea de bază și puncte polka negre. Majestic fluturi albastre în detaliu glorios sunt apoi pictate pe partea de sus și accentuate cu margele albastre.

fluture nail art-27

Un minunat aspect de fluture inspirat de arta de unghii care descriu fluturi care plutesc deasupra florilor pe teren. Poloneză albă, cu flori roz, sunt pictate în stilul francez, în timp ce fluturii în poloneză albă și albastră sunt pictate zboară pe ele.

fluture nail art-29

Uimitoare caută polka dot sfaturi franceze și unghii design fluture. Ails folosesc o polish albă ca bază cu sfaturi franceze albastru și polka dot alb. Un fluture albastru este apoi pictat peste unghiile cu puncte de polka negre în jur.

fluture nail art-28

Design verde și roz de designer de unghii fluturi. Unghiile sunt vopsite cu verde ca culoarea de bază și învelite cu poloneză roz. Se adaugă linii negre suplimentare pentru sfaturile franceze. Un fluture roz minunat este apoi pictat în partea de sus cu detalii alb-negru.

fluture nail-39

Un aspect frumos de fluture inspirat de design de unghii. Unghiile sunt vopsite cu albastru regal și cu gri albastru ca culori de bază. Pe unghiile cenușii albastre se găsesc fluturii drăguți, cu poloneză albastru deschis, cu puncte de polka negre ce le înconjoară. Unghiile sunt de asemenea pictate în paiete albastre regale pentru efect.