Wolf Tattoo Înțeles

Unul dintre cele mai influente si celebre tatuaje animale este lupul. Lupul a jucat un rol important în nenumărate culturi de-a lungul timpului. Gama largă de înțelegeri culturale ale lupului permite o serie de semnificații în spatele tatuajului lupului. De la mituri de fundație la spiritualitate, tatuajul lupului poate găsi un loc în corpul cuiva.

lup-1

Wolf Tattoo Înțeles

1. Cultură și spiritualitate

Diverse culturi native americane au folosit lupul ca un simbol al totemului. Descoperitorii de vis sunt adesea asociați cu lupi pentru reprezentările Native American. Genghis Khan este considerat descendent al lupilor. Romulus și Remus, fondatorii Romei, se spune că au fost ridicați de lupi. Culturile japoneze și sibiene au asociat lupul cu protecția oamenilor. Pentru multe culturi, inclusiv pentru celții, lupul este însoțitorul lunii.

2. Loialitate și fidelitate

Lupul este adesea asociat cu pachetul. Persoana care se regăsește la lupul poate vedea loialitatea și fidelitatea ca virtuți supreme. Familia și protecția pot fi inspirații pentru un astfel de tatuaj. Aceste tatuaje pot fi împodobite cu amprente de paie sau însoțite de alte lupi. Purtătorul unui astfel de tatuaj probabil crede în coeziune și legătura.

lup-3

3. Lonele Wolf

Pe de altă parte, lupul este adesea asociat cu lupul singuratic. Purtătorul unui lup singur poate să dețină independența, libertatea, încrederea în sine și alte asemenea trăsături aproape de inima lor. Forța, inteligența și puterea pot fi atribute pe care le asociază cu ei înșiși. O lună plină este un simbol comun pentru lupul singuratic, așa cum se știe că lupul singurat urlește când lună plină este însoțitorul său.

4. Frica și moartea

Creștinismul a asociat mult timp lupul cu puterile răului. Spre deosebire de alte culturi și religioase de-a lungul istoriei, ideea creștină a lupului este adesea asociată cu moartea. Oamenii care trăiesc în granițe și pustie, de asemenea, aplică de multe ori frica ca un atribut al lupului. Din cauza acestor factori, mulți oameni se împodobesc cu cranii și lupii. Aceasta poate fi de a inspira teama sau de a aduce un sentiment de mortalitate.

5. Compasiune și îngrijire

Cunoscut în mai multe culturi ca o creatură de compasiune și îngrijire, lupul poate fi reprezentat într-o asemenea manieră. Mitologia turcă și romană are fundații la un lup luptător pentru vechii fondatori și oameni importanți. Deși rare, copiii au fost crescuți de lupi în pădure, doar pentru a reveni la o societate ostilă. Este incert câți oameni au fost ridicați de lupi de-a lungul istoriei, dar faptul că lupii sunt ocazional mai compasiune și îngrijitori decât părinții umani.

-Worlf 2

Wolf Tattoo Înțeles Variante

1. Reprezentări culturale

Ravens, captatorii de vise, amprentele picioarelor și alte aspecte pot fi asociate cu variațiile native ale Americii. Acestea pot fi aplicate cu atingere tribală, de multe ori în culori solide sau în stiluri artistice bazate pe totem. Arta romană poate fi folosită și pentru a desemna patrimoniul cultural. Patrimoniul tuturor culturilor poate fi expus de formele artistice ale națiunilor și popoarelor. Nodurile celtice și luna sunt indicații clare ale strămoșilor și culturii.

2. Rezistența

Fața este unul dintre cele mai impresionante atribute ale lupului. Dinții amenințători și o gură de salivă sunt semne de teroare, moarte, tărie și protecție. Ochii lupului pot fi moi și îngrijitori, sau înghețați și temători. Un lup care urlă poate să demonstreze singurătatea sau independența. Un lup cu grimasa poate fi o familie de simboluri și o prietenie. O reflecție care strălucește în ochii lupului poate arăta un aspect important al minții și personalității purtătorului.

3. Bine și Rău

Echilibrul dintre bine și rău este un clasic atemporal. O poveste nativ american explică modul în care mintea este casa unei lupte continuu între un lup bun și un lup rău. Indiferent de ceea ce hrănești, în cele din urmă va domina mintea ta. Acest memento poate influența alegerea acțiunilor dvs. Simbolul yin yang este de obicei asociat cu lupii. Găsirea echilibrului dintre putere și compasiune este un aspect important al învățăturilor taoiste.

Țineți minte că un tatuaj, în special un tatuaj de lup, are capacitatea de a influența percepția oamenilor asupra dvs. și a personalității voastre. Împărtășiți-vă gândurile cu artistul dvs. de tatuaj, și asigurați-vă că pentru a recunoaște experiențele lor și intuiții. Ei vor fi cu siguranță capabili să-ți facă un tatuaj unic pentru tine.