15 Edinstvena in ljubezenska darila za brata s slikami Styles At Life

Gifting nekoga se šteje za način prikazovanja ljubezni in naklonjenosti, ki jo mnogi radi delajo za posebno priložnost, kot so rojstni dan, poročni dan, housewarming dan in številne druge priložnosti. Ena od takih prijaznih je sestre, ki svoje bratovega ali starejšega brata oddajajo, ko mlajši brat preseneča s darilom ali obratno. Ljudje radi darujejo, vendar, ko dejansko prihaja do izbire daril, ljudem je težko. Za tiste, ki želijo pregledati vrste daril za svojega brata, ta članek daje darilne ideje za brat in nasvete, ki prihajajo pri izbiri darila.

Velike in posebne darilne ideje za brat:

Tukaj je najboljše darilo za brat na njegov rojstni dan.

1. Igralni CD darilo za mlajšega brata:

Izbiranje darila za mlajšega brata je ena od najpreprostejših nalog, saj otroci kot katera koli darila, ker postanejo veseli, da vidijo, kaj so dobili. Otroci, ki imajo rad igranje iger, se nato odločijo za igre CD, ki ima otrokovo starost, omenjeno pred CD-om.

2. Oglejte si dar za brata:

Za fantje, ki radi nosijo kakšno zapestnico, naj sestra ali starejši ali mlajši brat razmišljajo o športnih ali usnjenih pasovih ali kovinskem pasu. Vodoodporna ura bi bila zagotovo dobra izbira.

3. Formalno darilo za brata:

Za tiste sestre, ki imajo brat, ki dela za družbo, ki zahteva obleko kot njihovo vsakodnevno obleko, poskušajte dobiti dobro kakovostno obleko, zaradi česar razmišljajo o tebi, ko nosijo in počutijo srečne.

4. Darilo za denarnico za brat:

Dajanje denarnice je standardna darilna oblika za moške in ženske. Ista ideja se uporablja pri dajanju starejšega brata z dobro kakovostno denarnico, ki traja dlje časa. Velikost denarnice lahko izberete s poznavanjem njihovih nastavitev.

5. Darilni čevlji za brata:

Govorimo o predstavitvi čevlja, za katerega menijo, da je to dobro darilo, ki ga imajo, saj fantje radi poskusijo drugačno vrsto čevljev. Tip čevlja se lahko razlikuje, če je mlajši brat patike ali športni čevelj dobra izbira in za starejšega brata lahko čevelj za čoln ali čevlje bolje ustreza.

6. Brotherovo ime Tiskana T-Shirt Darila:

Če želite nekaj inovativnega in si rojstni dan za brata, je res zanimivo podjetje. Če želite preprosto oblikovati majico z uporabo imena kot temo in verjetno okrasiti strani majice, je neverjetno darilo.

7. Smart telefon darilo za brata:

Fantje všeč novi pripomočki v svojih rokah in zagotovo so pametni na vrhu. Gifting telefon je definitivno draga, vendar načrtovanje darilo bratu lahko prihranite denar v predhodnem in presenečenju.

8. Kava Mug Gift za brat:

Tvoj brat ima kavo? Nato pojdite na ta po meri izdelani kavni vrč kot darilo. To majhno darilo bo zagotovo pomenilo veliko. Ta vrsta darila lahko mlajši brat ali sestra da starejši brat kot nepozabno darilo

9. Darilni bon za brata v zakonu:

Dekleta, ki ne vedo, kaj ima tvoj zakoniti brat ali če je odločen, mu nato kupijo kupon kot darilo za srčkan dar (brat). Ta preprost način dajanja voucherja bi prinesel priložnost, da izberejo svoje darilo.

10. Bratstvo bracelet darilo:

Zapestnica, oblikovana za moške, je Humpty v številu na voljo na trgu. Za tiste sladke sestre in brat, ki nameravajo dati svojega mlajšega ali starejšega brata, ki rad nosi zapestnico, si lahko o tem bratu vtisne gravirano zapestnico.

11. Happy Birthday Graviran obesek darilo:

Kot rojstni dan je zagotovo dobra izbira za darilni obroč, ki je zasnovan z veselim rojstnim dnevom, omenjenim za brata. Ta vrsta darila je predlagana za tiste moške, ki radi nosijo verigo s priveskom.

12. Motivacija Word Frame Darilo za brata:

Za ambiciozne in ljudi, ki imajo radi spodbuden pregovor, nato darujte svojega brata kot darilo na inovativen način. Besedila so lahko natisnjena na inovativen način in oblikovana. Prejeli boste tudi več možnosti v osebnih zbirkah vzorcev, tako da boste to vrsto sloga dali svojemu bratu.

13. darilo za moške za mlajšega brata:

Dekleta, ki imajo mlajšega brata in rojstnega dne, prihaja gor, nato pa presenetite svojega brata s šolsko vrečo, ki ima svojo najljubšo risanko na vreči. Na ta način se lahko okrepi brat-zvezna vez. Otroci radi vzamejo to vrsto darila za svojo šolo, ta torba zagotovo bo všeč srce.

14. Darila za starejše brate:

Fantje z starejšim bratom ali dekleti, ki imajo starejšega brata, izberejo ta sončna očala kot darilo za posebne priložnosti, kot je Raksha bandhan ali pridobivanje prve zaposlitve. Darilo za sončenje je namenjeno tistim, ki imajo radi nove očal oblikovalca. Dobili boste ponudbo combo zbirk v vzorcu sončnih očal, poskusite nekaj spletnih strani E-commerce ob nakupu sončnih očal za svojega brata.

15. Srebrna veriga za brata:

Dekleta, ki so izbrali obesek z imenom svojega brata, vrezan in načrtovan za brat, je res neverjetna ideja, vendar je dobra zamisel tudi srebrna veriga brez obeska. Fantje radi vožnja s kolesom, ko mu darujete to vrsto darila, potem bo zagotovo dobil dobre pripombe na to verigo, medtem ko bo vozil kolo.

Vsakič se borimo z našim bratom, a ponekod ne ostanemo dolgo, ne da bi z bratom govorili z eno besedo, brat je znak narave, kot so oskrba, ljubezen, varnost itd. Dodali boste več daril za svojega brata poseben dan . Pojdite in dobite nekaj čudovitega darila za svojega brata z možnostjo spletnega nakupovanja. Dobra darila boste našli v razponu nizkega in visokega proračuna za svojega brata. Predstavitev daril bratom bo zagotovo okrepila vezi z bratsko sestro ali odnosom z brati in brati. Izberite darilo, ki se uporablja po predstavitvi in ​​ne gre za odpadke.