15 Eye-Catching Bangle Mehandi modeli s slikami Styles At Life

Mehndi ali henna je oblika začasnega tetovaža, ki jo bodo uporabljale ženske v Indiji in nekaterih arabskih državah. Obstaja veliko več modelov, ki so na voljo. Eden od najpogostejših od teh je bangle mehndi modelov. Floralni vzorci in vzorci so sestavni del vseh mehendi modelov. V teh vzorcih in krivinah bodo vključeni tudi modeli zapestnic. Nekateri modni modeli v slogu vključujejo tetoviranje samo zapestja, medtem ko se drugi razširjajo po dolžini roke.

Mehandi večinoma pušča rdečkasto rjavo barvo, vendar z novo tehnologijo razvijejo nove vrste tetovirjev mehandijev. Ti vključujejo barvne, bleščeče oblike mehendi, ki so prav tako privlačne kot navadne tetovaže kane. Tukaj je 15 različnih vrst bangles mehndi design slike.

2018 Zadnji Bangle Mehndi modeli za roke:

1. Bangle Style Mehndi modeli za roke:

bangle mehandi designs

To je značilno oblikovanje mehandi, kjer se cvetlični vzorci vlečejo v črtah, začnejo z dlani in se raztegnejo do komolca. Omogoča videz več barvnih zapestnic, ki oblečejo okončino. To je mogoče spremeniti na več načinov bodisi lahko uporabite cvetni ali spiralni vzorec ali nekaj obeh.

2. Bangle Style Mehndi Design:

15 Eye-Catching Bangle Mehandi modeli s slikami Styles At Life

Ta oblika vključuje običajni prstan okoli prsta in en sam oblikovan zapestnico okoli zapestja, medtem ko je dlan popolnoma prazen. Čeprav to ne gre za splošne mehandi modele, ki so izjemno okrasne, ima določeno finesse, ki jo ločuje.

3. Mehndi Bangle modeli v rokah:

15 Eye-Catching Bangle Mehandi modeli s slikami Styles At Life

Mehndis sta običajna tradicija pri porokah mnogih držav. Nevesta in ženina bodo uporabljali mehandi tetovaže s zapletenimi modeli. Zapestnice dolžina komolcev, ki jih obdajajo majhne podrobnosti, pogosto nosijo ljudje v takih primerih. Zgornji mehani modeli mehndi za polne roke so najboljša možnost za neveste.

4. Barvni vzorci Bangle Mehendi:

15 Eye-Catching Bangle Mehandi modeli s slikami Styles At Life

Mnogi ljudje se v večini primerov raje odločijo za uporabo z bleščicami mehendi, saj se lahko s svojimi oblekami ujemajo z različnimi barvnimi kombinacijami. Ta oblika je preprosta, a elegantna. Ima barvasto zapestnico tipa mehandi, ki je videti lepšega in bolj privlačnega.

5. Preprosto privlači Mehndi Designs za roke:

15 Eye-Catching Bangle Mehandi modeli s slikami Styles At Life

Čeprav so mehandi modeli nagnjeni k zapletenosti, mladi raje manj navdušujejo. Preprosta zapestnica henna umetnost okoli zapestja z lepimi navadnimi krivuljami, če kdo manjka časa ali pa ni ljubitelj pretiranega ornamentiranja, lahko gre za to vrsto zasnove.

6. Elegantna Mehndi Bangle Design:

15 Eye-Catching Bangle Mehandi modeli s slikami Styles At Life

Med mehkimi vzorci cvetov mehndi oblikujejo športno mrežo, kot je zapestnica, ki je okrog zapestja. Zagotavlja nekakšno olajšavo za oblikovanje tako, da nekateri koži lahko gledajo od znotraj zasnove. Pokrit je s cvetnim in pajslovnim vzorcem, ki je prav lepo.

7. Spiral Bangle Mehendi modeli:

15 Eye-Catching Bangle Mehandi modeli s slikami Styles At Life

Res je, da mehendi modeli vedno vsebujejo cvetlične vzorce, ki so v njih vključeni, včasih pa le spirale. Preprost zapestnica z velikimi in manj izdelanimi spiralnimi vzorci izgleda odlično kot katera koli druga oblika mehendija, zgornja ženska preprostost pa daje pretiran pogled.

8. Floral Bangle Mehandi Designs:

15 Eye-Catching Bangle Mehandi modeli s slikami Styles At Life

Medtem ko bodo nekateri ljudje želeli zavrniti cvetlične mehndi modele, drugi se odločijo za samo cvetje, ki obleče dlani in roke. Ta vrsta mehendi oblikovanja daje povsem gladko in čisto videz v roki, pomanjšani motivi na celotnih prstih so zasnovani tako, da je eleganten.

9. Bangle Style Mehndi Design:

15 Eye-Catching Bangle Mehandi modeli s slikami Styles At Life

Ljudje, ki ljubijo uporabljati debele mehandi na svojih rokah, bo to za njih popoln. Ta zasnova se je začela s sredinskim prstom in se raztegnila do zapestja kot beneška henna umetnost, prsti so dani z enostavno zasnovo, da poudarijo glavno zasnovo.

10. Arabski Bangle Mehndi Design:

arabic-bangle-mehndi-design10

Ta modni dizajn mehendi okrog zapestja je odlična ustvarjalnost. Začel se je z vzorcem peisleys iz srednjega prsta in se raztegnil s široko zapleteno umetnostjo na zapestju z uporabo spiralnega in pikčastega vzorca, vrh prstov pa je označen z enostavno zasnovo.

11. Bangle Mehndi Designs Najnovejše:

kad-tipa-bangle-mehndi-vzorec-11

Oblikovanje popolnoma spominja na vrata palače in na zapestje, vzorec je zelo razločen in enak stolp je narejen, lahko opazite na mehendi design. Ta mehendi motiv je precej enostaven in priročen za ustvarjanje in seveda potegne vse pozornost.

12. Zapestnica Zapestnica:

zapestnica-bangle-design-12

To je eden od preprostih, a čudovitih modelov, ki imajo pajh in vzorec verižnih verig. Zapestje je popolnoma zasnovano kot zapestnica s širokimi črtami, ki se dotikajo ene cvetlice, kazalca je prekrita s pikami in črtami, ostali deli pa ostanejo prazni.

13. Etnični Bangle Mehendi Design:

etnično-bangle-mehndi-design-13

To težko mehndi oblikovanje kot zapestnica bo dobra možnost neveste. Ima kombinacijo cvetnih, linijskih in pikčastih vzorcev, začel iz sredinskega prsta in se raztegnil do zapestja in malo prostora levo na sredini in izgleda kot edinstvena umetnost kane.

14. Savvy Bangle Mehandi Design:

zdrava pamet-bangle-mehndi-design-14

Ta posebna oblika mehendi se lahko uporabi tudi na dlani vseh, kot so mladi, stari, odrasli ali otroci. To je ogromno oblikovanje mehendi in oči nikoli ne bodo premaknile na drug način, saj ta motiv mehendi izgleda kot veriga, saj vsakdo misli, da imajo obrabljeno verigo z zapestnico.

15. Gujarati Bangle Mehndi Design:

gujarati-bangle-mehndi-design-15

Ta okrogel bangle mehandi je okrašen na dlani z brezhibno zasnovo. Ta Gujarati bangle mehendi umetnost je najboljša, da zaprosijo za poroko; znana je tudi kot nakitna umetnost, ki bo kdor koli izgledala elegantno in ta oblikovanje je posebej pridobilo veliko popularnosti.

Zaključek:

Bangle mehandi modeli so v bistvu izvira iz Bližnjega vzhoda, ki jih izvajajo tudi obrtniki po vsem svetu. Ta brezhibna prekrivala mehandi obrisi so resnično ugledna in dajejo končno prilagodljivo mešanico splošnim identitetam. Ti modeli zahtevajo precej manj časa in so ponavadi preprosti in sladki, ki dodajajo barvo v roke, vendar ne obremenjujejo rok in ne dajejo prevelikega videza.