30 najboljših formalnih majic za moške z najnovejšimi blagovnimi znamkami in modeli | Styles At Life

Srajce so zasedle pomembno mesto v življenju moških. Široko jih nosijo za kakršne koli socialne ali uradne priložnosti in dogodke, ki dajejo čudovito osebnost. Skoraj vsa podjetja, zasebne in vladne službe imajo formalno srajco in hlače kot svojo uniformo za moške. Nekatere pisarne imajo skupaj z njimi tudi blazerje za pravilno vstajenje. Široka uporaba formalnih srajc za moške je modni oblikovalci razmišljala o tem in zato je danes na voljo več različnih oblik srajce. S široko paleto barv, okovja, dolžin in modelov so vedno moškim omogočali, da so videti strokovno in intelektualno.

formalno shirts for men

Najnovejše in nove formalne majice za moške Oblikovanje:

Tukaj je nekaj modelov formalnih majic za moške, kot je navedeno spodaj.

1. Plain Navy Blue Shirt:

Plain navy blue shirt

Povsem novo oblikovanje oblikovalskih majic, ki je v teh dneh precej priljubljeno, je modro modra obleka s kratkimi rokavi. Majhna majica s kratkimi rokavi je ujeta, da nosijo barve hlače ali bele hlače tudi za popolno kombinacijo. Bombažna formalna srajca je primerna tudi za poletje, ki lahko obdrži ves dan z udobjem.

2. Plain White Formalna majica:

Plain white formal shirt

Bela barva je vedno ostala v trendu za najboljšo formalno srajco. Oblika oblazinjenega modnega oblačila tukaj dobi vzorčno delo z oblikovanjem čekov na gumbni strani, da bi ji dala drugačen dizajn vratu. Svilena formalna srajca je tudi dober vzorec za izvajanje socialnih funkcij, kot so poroka, verska slovesnost itd.

3. Temno pikčasto majico:

Temno dotted shirt

Najboljši formalni oblikovalski majici, ki je precej trenden med novinarkami, je pikčast design. Temno kremno majico so dane majhne bele pike, da bi postala privlačnejša za črne hlače hlače.

4. Obmejna dela Formalna majica:

Meja work formal shirt

Iščete spremembo formalnih moških srajc, ki bodo nosile vašo pisarno! Tukaj je srajca, ki je preprosta, vendar je okrašena z mejo s cvetličnimi vzorci. Formalne srajce imajo gumb za vratno obrobo, obrobo rokave in žepno mejo v modri barvi s cvetnimi odtisi.

5. Majhna kontrola oblikovanja Formalna majica:

Majhna checks design formal shirt

Formalne srajce za moške, ki jih navdihuje oblikovanje dirkalnih čevljev, ni nič drugega kot spremenjen videz srajce. Modra formalna srajca je dana zmešana čekovna zasnova v rdeči in črni barvi, ki daje uporabniku enoten videz. Barva srajce se ujema s hlačami z barvami, kot so črna, siva, rjava itd.

6. Dual Checks Design Formal Shirt:

Dual checks design formal shirt

Love nosi majice, ki dajejo geometrijske oblike designov! Podoben vzorec je podan s čudovitimi barvami, kot so črna, bela in rdeča, ki so oblikovani v obliki čekov. Formalnim srajcam je na voljo več velikih kvadratov, ki so kasneje napolnjeni z majhnimi čeki. Zasnova je precej edinstvena od zgodnjih moških, ki so jih nosili.

7. Terry Cotton Formal Shirt:

Terry cotton formal shirt

Iščete srajco, ki jo lahko nosite v vročih poletjih! Frotirna bombažna navadna formalna srajca v belem barvah je najboljša možnost, da se lahko odločite za nošenje. Material srajce je dovolj tanek, da vam cel dan dobi osvežil občutek pred umazanim vonjem po znojenju.

8. Plezalna oblika Formalna majica:

Plečo design formal shirt

Najnovejše novice v teh dneh sprejemajo temne barve, da bi lahko opravljale svoje korporativne dogodke, ki so jim dali moden dotik, a imajo še profesionalen videz. Temno vijolična srajca tukaj je podana ramena z nekaj drobnimi kosmi. Bombažni material dopolnjuje lepoto oblikovanja ramen.

9. Bela oblačna majica:

Bela collar formal shirt

Oblikovno formalno oblikovanje majic, ki doda vašemu uradnemu vstaju, je narejeno iz dveh barv. Celotna srajca dobi modro barvo v navadni barvi, medtem ko so ovratnikom dana bela barva, da bi se spremenila navadna modna moda srajce. Zasnova se prenaša na črne hlače ali na tiste, ki imajo na njih oblikovane preglede.

10. Stretchable Formal Shirt:

30 najboljših formalnih majic za moške z najnovejšimi blagovnimi znamkami in modeli | Styles At Life

Spustite tiste majice v pisarni! Ne skrbi; imamo novo formalno obliko srajce, ki je narejena z materialom majic. Raztegljivo srajco v sivi barvi ima tudi majhen pleteni tisk na strani žepa, ki je pravilno obrazložil videz.

Poglej več: Preverite oblikovanje srajce

11. Lahka obloga Formalna majica:

Svetloba lining formal shirt

Tradicionalne oblačilne majice za moške dobijo nov izgled z reliefnim trikom. Temno mornarsko modro srajco dobijo pol črne vodoravne debele obloge, s čimer dobijo novo formalno oblikovanje majic. Za dodajanje etnične pripadnosti je ovratniku majic dobilo mini ovratnike, ki najbolje ustrezajo podjetniškim konferencam.

12. Tradicionalna linija Formalna majica:

Tradicionalno line formal shirt

Gospoda uradna majica kategorija je vedno dal najljubšo obliko s kombinacijo katere koli svetlobe barve z belimi trakovi. Formalna srajca v modri barvi je dana belim vodoravnim linijam z najmanjšo debelino. Srajco lahko nosite na kateri koli temni hlače ali svetlobi s podobnimi oblikami trakov.

13. Sleeve Design Formal Shirt:

Rokav design formal shirt

Najboljše formalne majice so uvedle nov videz v oblikovanju srajc, kjer je navadna srajca podana dvojna barva za sprednjo in rokavke srajce. Beloj srajci so svetlo modri rokavi in ​​žep s temno modrim ovratnikom v rdečih in belih trakovih.

14. Vertical Lines Formal Shirt:

Navpično lines formal shirt

Nov koncept v formalnih srajcah za moške z linijami je tisti, ki nosi navpične črte na srajco. Temno modri srajci so na voljo svetle barve reliefne debeline, kar je najboljše za prenos svetlih barvnih hlač v rjavi barvi.

15. Svilene formalne majice:

Svila formal shirts

Svilena srajca s sijajnim dotikom je zasnovana v majhnih diamantnih trakovih, ki bi ujela vizijo vsakogar v podjetniško stranko do vas. Formalne sive barve, ki jih daje, je bolj sprejemljivo za poštene in tanke teksture. Srajce se v veliki meri nosijo s črnimi hlačami ali suhimi hlačami za pravilen vpliv.

16. Kratka majica Formalna majica:

Kratek sleeves formal shirt

Formalni srajce za moške s kratkimi rokavi so eden od najrazličnejših modelov za poletno in jesensko obleko. Zbirka je nosila različne modele v navadnih majicah z ovratnicami v navpičnih črtah in kratkih rokavih s podobnim vzorcem na robu.

17. Brick Design Formal Shirt:

Brick design formal shirt

Kot ena izmed najnovejših oblikovalskih oblik srajce, modra obarvana srajca v svilu dobi obliko opeke. Formalna srajca izgleda prefinjeno s črnskimi črtami, ki dajejo vzorcu za rezanje na opeke. To je idealna oblačila za častnike, ki jih lahko spremlja tudi kontrastni barvni plašč.

18. Aqua Design Formal Shirt:

Aqua design formal shirt

Tiskane majice imajo svojo lastno karizmo, ki jih lahko nosijo za lokalne prireditve pisarn. Podoben vzorec v formalnih srajcah je tudi tiskanje vodnega sveta z mešanico več barv in modelov v njem. Nedvomno ni popolna uradna obraba; je primerna za izvedbo uradnih dogodkov.

19. Formal majica s kratkimi rokavi:

Živali print formal shirt

Formalna moška majica z odtisi živali je prava izbira več uradov. Prav tako je najbolje, da se izvajajo na dogodkih, ki imajo določeno temo za dobre stroške. Srajco je tukaj natisnjen obraz psa, ki ga je mogoče videti z velikim zanimanjem. Zdi se, da je na enem pogledu tiskani vzorec.

20. Floral Print Formalna majica:

Floral print formal shirt

Uradne stranke so zdaj obiskane z občutljivo obliko v najboljših formalnih majicah s svilenimi materiali. Formalna srajca tukaj dobi cvetlični tisk, ki je vtisnjen s svetlo kremasto modro barvo preko temno modre barve. To je redka, vendar absolutna kombinacija za oblačilno obleko v formalnih majicah.

Poglej več: Formalne bombažne srajce

21. Formalna majica s stranskim tiskom:

Stran print formal shirt

Eden najboljših formalnih oblik srajcev, ki so ugodni za obrabo starin, je tisti, ki je na straneh in rokavih podan tiskano delo. Sredina srajce je ostala navadna in ob straneh skupaj z rokavi so oblikovane s cvetnimi in mehndi odtisi v kontrastni barvi, zaradi česar je oblikovanje večje zunanjega izvajanja. Lahko ga nosite tako za priložnostni kot za formalni videz.

22. Monkey Wash Formalna majica:

Opica wash formal shirt

Dizajn v formalnih srajcah za moške, ki ga navdihuje oblikovanje barve kavbojk, se imenuje kot majica za pranje opica. Srajca v svilu je narejena z več barvnimi odtenki modre in bele s cvetjem, izdelanim z noter. Srajco lahko nosite na kateri koli temni ali črni hlački ali podobni barvi za krasen videz.

23. Tkano formalno majico:

Tkani formal shirt

Bombažna srajca je znana kot najboljša formalna majica za moške z ekskluzivnim dizajnom. Srajca ima dvojni barvni učinek s tkanino, ki je precej priljubljena za uradno obrabo. Vzorec srajce omogoča tudi absolutno obrabo za družabne funkcije nad črnimi hlačnimi hlačami ali suhimi hlačami.

24. Formalna majica s kratkimi rokavi:

Galaksija formal shirt

Kot že ime pove, so moške formalne srajce oblikovane z neizbrisnimi zvezdnimi vzorci, natisnjenimi na njem. Temno modro srajco dobijo zvezde, skupaj z nekaj pikami, rumenimi, da bi ji dali pravi vzorec. Srajca je na svetlih barvnih hlačah ali celo črnih hlačah za soglašeno podobo v pisarnah, večinoma pri najnovejših.

25. Leaf Print Formalna majica:

List print formal shirt

Iščete drobne modele v formalnem oblikovanju srajčkov! V vzorcu v kratkih rokavih so natisnjeni majhni listi v rjavi in ​​modri barvi z nebelastim ozadjem. Natisnjena formalna srajca je dobila tudi padajočo linijo z jasnim belim ovratnikom, da bi se dizajn dobro izrezal z ovratnikom. Majica je dobro oblečena s črnimi ali temnimi barvnimi hlačami za redno obrabo.

Poglej več: Moške perilo srajce

26. Georgette Work Formal Shirt:

Georgette Work Formal Shirt26

Funkcijski dizajn v novih formalnih majicah je narejen za oblikovanje navadnih srajc na edinstven način. Bela navadna srajca dobi črni izrez iz vratu in zadnjo linijo, ki je podan s krilnim listom in pokrivnim vzorcem. Zadnji del je dobil tudi podoben vzorec, zaradi česar je primeren za črne hlače za uradni modni dogodek.

27. Neck Work Formal Shirt:

Vrat work formal shirt

Danes gospodje iščejo formalni pogled na družabne dogodke in funkcije. Za takšne dogodke smo v obliki navadnega srajca označili formalno majico. Ovratnik srajce ima delo v vratu v Kašmirskem slogu. Cvetlični vzorec je narejen z rdečim in zelenim nitnim delom, ki je fino oblikovan. Srajco lahko spremlja tudi ovratnik brez blazerja, ki bi omogočil, da je ovratnik srajce viden.

28. Vezenine Formalna majica:

Vezenje formal shirt

Črne majice oblikujejo, ko se dotaknejo vezenin modelov, daje potopu poiskati kakršne koli uradne ali družabne dogodke. Navadna črna srajca dobi vezenje z zlatimi nitmi, ki tvorijo dialektične oblike. Srajca dobro ustreza podobni barvi hlače. Srajco lahko nosijo oba moška s tanko in srednje telo, zaradi tanjšega videza zaradi svilenega materiala.

29. Circular Dragon Formal Shirt:

Krožno dragon formal shirt

Najboljša formalna majica kategorija vključuje tudi natisnjeno obliko krožnega zmajevega oblikovanja, ki je znana tudi kot kitajska tiskarska zasnova. Modri ​​tisk izgleda dostojanstveno na črni majhen majic srajco, ki se prevaža na srednjem delu in na obeh rokavih tudi. Zasnova je večinoma v pisarnah, povezanih s tehnologijo.

30. Suit Designed Formal Shirt:

Suit Designed Formal Shirt

Formalna oblika srajce za moške, ki je navdihnjena z obliko brez rokavov, je najnovejša usmeritev v teh dneh. Srajca je narejena iz čistega bombažnega materiala z obliko rokavov, podobno kot šahovska plošča. Žepu dobimo tudi polkrožno obliko, podobno kot rokavi.

Formalne srajce za moške tudi dobivajo nove modele, ki so tradicionalne modele iz datira. Srajce, izdelane iz svile in najlona, ​​se prav tako zdaj štejejo za popolno formalno obleko, razen za bombažne, perilo in frotirne bombažne srajce. Srajce so v kombinaciji s črnimi hlačnimi hlačami in tanjšimi hlačami.