I Love Lush Sikkim Girls Tako zelo, skoraj nisem želel povedati o tem

Kolikor všeč mi je deliti vse moje najnovejše lastnike z vami … tam'je samo nekaj o dišavi to's drugačen iz vseh drugih kategorij lepote. Konec koncev sem si vzel več let, da bi predal blago Child. (To'tisti, ki te moške dobesedno ustavijo na ulici. Večkrat, prisežem.)

Ampak jaz'Danes sem radodaren in prav tako moram povedati nekdo o tem, kako dobra je ta stvar, zato sem'mara se. (Samo obljubite mi, da če se kdaj srečam, postanem tisti, ki ga nosi. Deal?)

To's klicem Sikkim dekleta in to'iz Lusha. Lush!

Od zdaj naprej za $ 19.95-69.95 CDN na izbranih lokacijah Lush in na lush.ca.

Ne'Ne vem točno, kaj naj rečem, ker je'ki je označena kot ne eau de toilette ali eau de parfum, ampak pravkar pravi: “drobno dišavo ročno pomešano z lepimi eteričnimi olji”. To'ni mastna, pazi na vas; to'tako kot običajen parfum … razen načina boljšega. (In trajnejši … jaz'm napisati to objavo polno 13 ur, odkar sem jo uporabil, in še vedno lahko zazna vonj na mojih zapestjih.)

Toda preden pridem v opombe, se malo vrnem. To je eden od devetih vonjev v Lushu'Nova Gorilla Perfumes kolekcija, ki je »to«, je namenjena kot protistrup k temu, kar družba imenuje »dolgočasne« vonjave na množični trg. (HELO JE TUDI ZA ME). Ustvaril so soustanovitelj Mark Constantine in njegov sin Simon (ki sploh niso tipični fensi pro perfumeri), naj bi vsak deloval kot umetniško delo: nepozabno, navdihujoče in sposobno da bi ljudje navdušili nad kakovostnimi parfumi.

Ali je to všeč? Obužujem to. Ampak beseda opozorila. Če ti're dolgoletni mainstream vonj uporabnik, potem obstaja možnost, da bi te lahko na začetku diši čudno za vas. To'zaradi eteričnih olj, ki nadomeščajo sintetične kemikalije. Heck, tudi z mano, hipi dišečega časa, polovica vonjev v zbirki se je zdela preveč »zelena«, ko sem jih vzorčila na blazinice. Trik je, da jih poskusite na koži. Potem pa'popolnoma preoblikovani v neverjetnost.

Še vedno nič v zbirki ni blizu Sikkim dekleta zame. Očitno je ime poklon teh piščancev v Darjeelingu, Indija, za katere je bilo znano, da so popolne zapeljevalke (ne res). V tradicionalni obleki so bili pokriti od glave do prstov, vendar bi očitno očarali in zapeljali fanta s samo močjo njihovih teles … in mislim, da je njihov vonj! Kdo bi'Ne želiš nekaj nositi s to vrsto moči nad nasprotnim spolom? Ima frangipani, jasmin, vanilijo in tuberozo … in učinek je sladek, eksotičen, ženstven in povsem edinstven (tudi v primerjavi z vsemi ostalimi belimi cvetovi). Veliki parfumski strokovnjak in biofizičar Luca Torin je to celo povedal prek Twittera: “Veliko parfumerija živi: Gorila Perfume' “Sikkim Girls” in “The Voice of Reason” so dokaz. “

TUKAJ. Prisežem, ko to zmanjka, kupim več. (In vedite, da je lepotni urednik “nakup več” redek in poseben dogodek.)

Ste že poskusili Gorilla Parfume??

Ali menite, da so glavni vonji dolgočasni?

Kaj'vaš najljubši “zapeljevalni” vonj?