Melanie Griffith – Nyilvános műtét?

Gyerünk – mindannyian látjátok Melanie Griffith fotókat a médiában, és gondoltam magatokra – Mit csinált a földön az arcán? Most van valami róla – semmi olyannak néz ki, mint amikor gyerekkorában volt. Mindazonáltal nehéz idők voltak, ami azt eredményezte, hogy idősebbnek tűnik, amikor fiatalabb volt. Néhány csatában volt a Melanie Griffith műtétlistán. Talán itt az ideje, hogy közelebbről megnézzük?

4b0ef661009d88625298c1f402596c5d

Összesen négyszer házasodott – kétszer Don Johnsonál. Azóta letelepedett, úgy tűnik, az ördögi forró színész, Antonio Banderas. Láttad Eredendő bűn Angelina Jolie-val, igaz? (Forró – nézd meg!)

fefb4fac2a7c9f5bca46605666d9b321

Nem csak a szerelmi életének szenvedése miatt volt súlyos problémája, a kábítószer, az alkohol, és egyébként. Annak ellenére, hogy bajban van, és a híres plasztikai műtétről van szó, neki valami különös dolga van és határozottan megérdemel említést, amikor a világ legszebb nőiről beszélnek.

Születés óta sztár volt. Körülbelül kilenc hónapos korában egy reklámban szerepelt, mielőtt elvette első szerepét a meglehetősen ellentmondásos filmben Éjszakai mozog amely rettenetes sok meztelenséget tartalmazott. 1957 augusztus 9-én New York-ban született, ami jelenleg 56 éves korában áll.

Csak 1987-ben kezdett megváltozni Melanie megjelenése, és a közelmúltban felmerült terhességei és később az alkohollal való küzdelmek okozták neki, hogy súlyt helyezzenek, és meglehetősen puffadt arcra néznek. 1995 volt az első jele minden igazi plasztikai műtétnek, és az ajkát megcsinálta. Az új “pisztránghegyét” nem lehet megtagadni – biztosan volt valami töltőanyag az ajkában. Nem vesz egy plasztikai sebészt, hogy dolgozzon.

5d54c38735db9dc8f608d6c67bfdd95d

1996-ban újra megmutatta neki a nagyobb ajkakat, de ezúttal a műtéti műtét új kiegészítésével tűnik ki. Gyanúsan homlokú homloka azt sugallta, hogy még több fillért tette az arcába – ezúttal a homlokán. Talán a Botox egyik helyszíne Melanie Griffith számára?

1998-ban megjött a 42. születésnapja, és ezzel Melanie Griffith plasztikai sebészeti pletykákkal találkozott. Még nagyobb ajkak, egy félelmetesen tanított homlok és magasabb kinézetű szemöldök azt sugallják, hogy még néhány eljáráson ment keresztül. Hozzáadva a híres plasztikai sebészet listájához hozzáadhatunk egy szemöldök emelőt, egy arcfelhúzást, több Botoxot vagy más töltőanyagot a homlokhoz, és esetleg több ajaköltőt. Még a felső szemhéj emeléséről is beszámoltak. Ezen a ponton Antonio Banderas nyilvánvalóan kijött egy jelentetthez, és megemlítette, hogy megtiltotta Melanie-t,.

2000-ben néhány új arcával látta őt – a szokásosnál nagyobb hagymás volt, ami azt jelentette, hogy az arctanulmány plasztikai sebészet valamilyen formáját jelöli – talán még egyszer töltőanyagokat, vagy akár implantátumokat is? 2000-ben történt, hogy Melanie-t ellenőrizták a gyógymódra adott függőséggel foglalkozó rehabilitációs központba. Mégis, a dolgok a szegény színésznő lefelé irányuló spirálján haladtak.

b94a15869fc4c425ffcc7173440eb760

Két évvel később, és még nagyobb lappát láttunk, és egy arc, amely úgy nézett ki, mintha a Botox-val befecskendezték volna, egyszerűen nem tudott mozogni. Roxie Hart-t játszotta a Broadway-show Chicagóban ebben az évben, de ezt követően a filmek csak úgy tűnnek, hogy összezavarodnak …

A közelmúltban két oldalt láttunk Melanie Griffith-nek. 2012-ben volt egy ráncos nyak egy díjátadó ünnepségen, de 2013-ban, a nyak ráncok befejeződött megszűnt. Több plasztikai sebészet a meglehetősen megváltozott Melanie Griffith számára? Engedjük el dönteni …

6e40260452edead813d670a0fd398042

Ő egy jól ismert és elismert színésznő, de a sebész kése alatt való szeretete látszólag gátolta a filmipar fejlődését. Láthatjuk, hogy plasztikai sebészeti jelentésekben a többi híresség már elvégezte a munkát, de aligha érzékelheted a különbséget. Melanie Griffith egy klasszikus jel a dolgoknak, amelyek nem mennek tervbe; talán még annyiban is, hogy túl sok munkát végeztek túl gyorsan?

2014-ben új formában, az Automata címmel visszatér. Mind Melanie Griffith, mind Antonio Banderas sztárja szerint Sci-Fi-slash-thriller filmnek számít, és bár eddig kevés információ áll rendelkezésünkre, elég nagy nevek vannak … azt hiszem, csak meg kell figyelnünk ezt a helyet , jobb?

Miért nem néz ki néhány olyan kevésbé nyilvánvaló hírességekt, amelyek műtéten estek át? Lehet, hogy meglepődnek azok a nevek is, amelyek állítólag a kés alatt vannak!

  • Susan Lucci – Fiatalos esszenciák vagy műtétek?
  • Demi Lovato műtéttel rendelkezik?
  • Mary Louise Parker – A plasztikai sebészeti jelentések