A Rose-Gold Hair-ről Marsala ajakrúzsra: A Legjobb Celebrity Beauty szépségét tekintve az utóbbi időben 11

Szeretem ezt a héten's sztárja a haj és a smink képek annyira sokszínűek! Isn'Nagyszerű, hogy ott van's senki szépség trend, hogy mindenki követnie kell? Itt'A szemek alatt csillogni fog mindent a borospohárba eső ajkakról a sárga szemöldökre.

Ezek a kedvenc szépségem a pillanatban:

Mischa Barton

Amit szeretek: Mischa'puha, fújott hajat. Azt'olyan szép, hogy az egyik régi szépségem a vörös szőnyegen visszakerül, és még gyönyörűbb, mint valaha. Ez a szőke (rózsaszín aranyat érintve a végén) inkább hízelgő, mint a korábbi tágas hangzása. És imádom a sminket, de nem nehéz szemeket, meztelen ajkakkal, amelyek életüknek még mindig életük van. Amit én'd változás: Semmi. (Valójában az orr-kontúrozással élhetek.)

Gal Gadot

Amit szeretek: lány'gazdag, tökéletesen alkalmazott marsala ajakrúzs. A kontraszt a meleg bőrével szemben csak csodálatos, különösen a mellkasát és a vállát kitéve, a haja pedig felfelé és lefelé. A fémes réz kirakodása szeme is mulatságos bólintás neki díszített ruhát. Szeretem a természetes szemöldökét és az un-Botox bőrét. Amit én'd változás: Azt hiszem, ez így lenne'jobb lett volna a hamis szempillák nélkül.

Gal visel:Foundation // Rouge Noir ajakrúzs (mindenütt az ajkakon) // Rúzs Étienne-ben

Anna Kendrick

Amit szeretek: Anna'lila lila szemhéjárnyaló. Ki mondja, hogy a macskaszemnek fekete lesz? Ez lágyabb a rendkívül sápadt arcszínén, és kreatívabb módon. én'Még soha nem láttam a haját, amely ezt a elbűvölő és drámai megjelenést látta, azok a színpompás hullámok tökéletesek a nyakkivágással. Imádom ezt a ruhát! Amit én'd változás: Nem'olyan, mint a túlborított ajkak, amelyek mindig hihetőbbek, ha ők're matt. Én is úgy érzem, hogy a fekete vonalzók a vízvonalaiban egy tad kemény (Mischa's jobb).

Dakota Fanning

Amit szeretek: Dakota'a bőr és a szemöldök. Azok a Fanning nővérek, akiket a legteljesebb bonyodalmak és a legmélyebb szemöldökek áldanak meg! Egy évtizeddel ezelőtt ezek a boltívek'”rendetlennek” tartják, de most nagyra értékelem, hogy ő nem't kidobja a kóbor szőrszálakat. A többi megjelenés ugyanolyan természetes: saját szempillák, puszta fényesség és Boho hullámok vékony véggel. Amit én'd változás: Semmi. 

Ali Larter

Amit szeretek: Ali's élénk fukszia száját. Ez a rózsaszín isn'túl hideg; sárga színű, és szép bőrével és szőke hajával. Nem'Egy kicsit megsemmisíti a harmatos fényét, mert a bőre egészséges. A rendetlen felfelé fiatalos és könnyed. Amit én'd változás: A szempillák nehéz, de rendben van. én'arra gondolok, vajon egy kissé sötétebb, melegebb szőke illik-e hozzá, ez sok gyökér kontrasztot tartalmaz.

Christina Milian

Amit szeretek: Krisztina'sugárzó bõr, macskaszem és szeplõ. Nézze meg, hogy a szeplők jobban csinálják a drámai sminket? Úgy érzem, segítenek kiegyensúlyozni, valahogy. Ezek a szárnyak lenyűgöző pontossággal húzódtak fel, és tetszik nekem, hogy a szempillák nem zavaró. Amit én'd változás: Ugh, hibáztatom J.Lo-t, mert elkezdtem ezt a megmagyarázhatatlan tendenciát a goopy szürke fényű, nem megfelelő ajakbéléssel. 

Elle Fanning

Amit szeretek: Elle's kreatív felvétele a színes blokkolásnak. Kevés ember valaha is reménykedhetett, hogy ezt a sötét árnyalatú szemmel nézze meg! Nem, ez'Nem “szép”, de ez'művészi, és ezt nagyon szeretem. Is, nézd meg, hogy az ajkak mennyire ugyanolyan intenzitásúak, és mindkettő kissé homályos minőségű? Elle'A kozmetikai alkotó mindig új dologról álmodik. A csupasz szempillák, a természetes szemöldök, a friss bőr és a sima haj a hangsúlyt a színekre helyezi. Amit én'd változás: Semmi.

Elle visel:Eyeshadow // Rúzs fekete dáholyban

Jennifer Connelly

Amit szeretek: Jennifer's szűk updo és egyenes, “férfias” szemöldök mindkettő egy hatalmas szépségnyilatkozatot tesz lehetővé anélkül, hogy sok sminket kellene tennie. Összehasonlítva a múlt héten, a szem smink lágyabb, de a szemöldöke erősebb. Imádom az alsó szempillák fogalmát. Amit én'd változás: Semmi. 

Emma Roberts

Amit szeretek: Emma'foltos, mély bogyó ajkak kerek formájúak. Olyan jó a sápadt bőrével és a sötét szemöldökkel? A másik érdekes érintés a bozótos pirulás jele: tényleg szeretem, amikor a blush isn't matchy. Ez is meg van'Még úgy sem néz ki, mint ő's alapot visel. Olyan szép bőrű! Amit én'd változás: én'még mindig nem szeretem őt szőkéként, különösen ezen a hosszúságon. Azt gondolom, hogy a szuperhosszúság jobban fog megjelenni egy sokkal természetes (barna) színben. 

Kristen Stewart

Amit szeretek: Kristen'ezüst belső sarok szemceruza. A hatás egyszerűen elképesztő, de meghatározott, de természetes szempillákkal, és a tetején áttetsző árnyalatokkal. Don'Nem akarod kipróbálni ma este ?! A közepes rózsaszín ajkak játékosak. Amit én'd változás: Mi'Már beszéltem erről, de a gyökér fehérített szőke nem csinálja meg nekem. Ráadásul észreveszek egy elvadult orrot.

Issa Fisher

Amit szeretek: Isla'modern, tapintható, retro hullámokat. Persze, ez'Most nem a legdivatosabb frizura, és ő'még egy hónappal ezelőtt csinálta, de a haja hihetetlennek tűnik itt. Szeretem a homlokát rajongóit is. Amit én'd változás: Azt'nem “rossz”, hanem én'Szeretem látni a kísérletet különböző sminkkel, ahelyett, hogy mindig vörös ajkak lennének. Úgy éreztem, hogy a bőre egy pár fényerőt használhat'olyan matt.

Az utóbbi időben a kedvenc szépsége volt?