12 A Bak iránti szeretet kompatibilitása

A 10th a Zodiákus jelképe, a Bak, egy munkamániás. Azonban még mindig sok idő van a Cap számára, hogy megtalálja a szeretetet. Azok a személyek, akik ezen csillagok alatt születtek, gyengének tartják karrierjüket, és nem sok időt töltenek vadászni erre a különleges emberre. Az élet maga a lehetőség arra, hogy a Bak tanuljon valami újat. Talán itt az ideje, hogy ne nézzenek a számítógép képernyőjére és okostelefonjára, és ne kezdjenek előre nézni. Gyakorlati, pragmatikus és realisztikus, a Baknak különleges céljai vannak, amelyeket el kell érniük. Bár ha a szerelem jön az útjukon, a terveik tönkre mehetnek. Itt van a Bak egy szerelmi szerencsejáték, a másik 12 zodiákus jelével.

szerelem compatibility1

 1. Bak és Kos

Ezek a jelek egyszerre ambiciózusak és céljuk eléréséhez szentelnek. Mindkét csillagnak felelősnek kell lennie a saját életükért, és felismeri és megértette ezt a szükséget egymásnak. A bakok nagyon üzletiek lehetnek, míg a Kos mindig új, izgalmas kihívásokat keres. Ez a két vonás ötvözi az élet érdekét. A Kos valószínűleg bíznak és függenek a Baktól. Mindketten merészek lehetnek, és véleményüket fogják hangoztatni, gyakran vezetőként. Együtt megállíthatatlan erővé válhatnak.

szerelem compatibility2

 1. Bak és Taurus

Az ilyen jelek alatt született emberek hajlamosak lesznek vonzódni egymáshoz, még akkor is, ha nem értik, miért. Rendszerint ugyanazok az értékek, és közös cél elérésére törekednek. Általában természetük szerint logikusak, de a Bika jeléül születettek érzékenyek és romantikusak lesznek. Ez felhívja a Bakot a munkájukról, és biztosítja, hogy értékeljék az életet. Mindkét jel hihetetlenül hűséges, és amikor ez a kombináció kattan, akkor általában az élet. A két jel közötti kapcsolatnak szilárd alapja lesz a tekintetben, a bizalomban és a szeretetben.

szerelem compatibility3

 1. Bak és Gemini

Ezeknek a jelzéseknek a tulajdonságai olyan teljes ellentétek, hogy a mérkőzés egyenlő intézkedésekkel nyújthat és frusztrálhat. A bakok általában óvatosak, így a logika és a józan ész szabályozhat. Bármelyik helyzetet átgondolják, mielőtt elmozdulna. A Gemini viszont spontán, és rohanni fog, amikor elhagyja a sorsot. Együtt egyensúlyozzák egymás igényeit és természetét. A Geminis biztosítja a Bak számára, hogy élvezze az élet könnyebb oldalát, míg a Bak meg tudja tartani a Gemini alapját. A kapcsolat valószínűleg olyan konfliktusokkal jár, amelyek sápadnak a harmónia mellett, ami akkor jön létre, amikor együtt érik el a magasságokat.

szerelem compatibility4

 1. Bak és Rák

Ez nehéz kapcsolat lehet az egyensúlyban. Ez a két jel elméletileg tökéletesen kiegészítik egymást. A gyakorlatban nehéz megtalálni a megfelelő egyensúlyt. A Rák jeléül születettek általában érzelmi biztonságra van szükségük, és a Bak ereje és értelme biztosítja majd ezt. Mindkét jelnek van egy anyagi biztonság iránti szeretete, és ez egyesíti őket és céljaikat. A Bak természetesen vezet a könnyen elterelt és sebezhető rákban. A két jelek mélyén tartják a családi és a hagyományos értékek régi értékeit. Ennek köszönhetően mindkét jel jól ismeri ezt a szükségletet egymás iránt, és szükség esetén erőt és érzékenységet biztosít. Együtt nincs semmi, amit ez a pár nem érhet el.

szerelem compatibility5

 1. Bak és Leo

A bakok szeretik az irányítást, és intuitív logikus megközelítést alkalmaznak annak érdekében, hogy ez megtörténjen. Leók viszont szeretik a középpontot, a reflektor közepén. Ez a csatlakozás meglepő hatással járhat. A Bak marad az árnyékban mindaddig, amíg a hatalom ismeretes. Ők türelmesen és stratégiai módon is segítik a Leókat abban, hogy elérjék céljaikat oly módon, hogy a természetesen türelmetlen Leo sohasem érjen el. Mindkét jelnek magas az önmaguk véleménye. E kettő találkozása lehetővé teszi a két jel számára, hogy felismerjék különbségeiket és az ellenkező irányokat, amelyek együttesen bármilyen helyzetbe hozhatnak. A sapkák és a leoneusok természetesen kiegészítik egymást, és mindent megtesznek.

szerelem compatibility6

 1. Bak és Szűz

Ez a két jel nagyon hasonló. Mindketten értékelik az őszinteséget, a munkát, a barátokat és a társaikat. Mindkettő hajlamos a józan észre, és tartja a lábát a földön. Természetes kötelékük van, és egymás mellett dolgoznak az általuk létrehozott célok elérése érdekében. A Virgos hajlamos a tökéletességre törekedni, és fáradhatatlanul igyekeznek javítani magukat. A bakok megértik ezt a szükséget és élvezik a Virgos elismerését, miközben az álmokat valósággá teszik.

szerelem compatibility7

 1. Bak és Libra

Mindkét jel a többieket vonzza és népszerű. Együtt széles körű baráti és társkereső hálózat áll az élet minden területéről. A Libras általában boldog a Bakotól, hogy átvegye az irányítást és döntéseket hozzon. Libras szereteti a szépséget, és keresse meg mindent, amit csinálnak. A bakok mindig megnézik a kínálat minőségét. Együtt ez a két tulajdonság biztosítja, hogy mindkét jel a legjobbat keresse az életben, és a Bakok értelme biztosítja, hogy megkapják. A két jel közötti kapcsolat általában barátságként kezdődik, és mélyen gyökerező szerelemsé válik – ez soha nem fog megtörni.

szerelem compatibility8

 1. Bak és Skorpió

Most ezt hívjuk szuperpárnak! A sapka és a skorpió közötti romantika olyan, mint egy kirakós, mert az emberek, akik e két jelekkel születnek, sok mindennel közös. Először is, az energiáik tökéletesen keverednek egymással. Élvezik az élet kis örömét, de jól tudják, hogy kemény munka szükséges a siker eléréséhez. Szerencsére ezek a kettők szeretik az irányítást, és tisztelik a tiszteletet. A hátrányos helyzetben a Caps és a Scorpios túlságosan őrzött, így egy időbe telhet, amíg egyikük sem mozog.

szerelem compatibility9

 1. Bak és Nyilas

Ez a két karrier-orientált, és mindent megteszek, hogy kitűnjenek a munkájukban. Első pillantásra azt mondhatjuk, hogy a Caps és a Sagittarians rendkívül különböző személyiségekkel rendelkezik. Ez azonban nem jelenti azt, hogy a szerelmi kapcsolat nem valósulhat meg. A bakok elismerik a nyilasokat, mert különleges szabadságérzetük van. Másrészről, a szellemek csodálják Caps a vállalkozói tevékenységüket. Minél többet beszélnek, annál jobb esélyük van rá, hogy felfedezzék, hogy sok mindennel közös.

szerelem compatibility10

 1. Bak és Bak

Amikor két Bak csatlakozik egymáshoz, egy romantikus kapcsolatot határoz meg az elkötelezettség. Ezek a két jelek imádják, hogy életüket a lehető legteljesebbé tegyék. A sikerhez eljutnak, és bármit elérnének. A bakok megbíznak egymásban. Megbízhatóak, mégis kiszámíthatóak, és mindent megtesznek a szeretett személy számára. Ami a romantikát illeti, ezek a két szereti a leginkább klasszikus szabályokat betartani – udvarlás. Nagy lelkesedéssel élvezik a finom dolgokat az életben, és szeretik az életüket jó gazdagságban élni.

szerelem compatibility11

 1. Bak és Vízöntő

Ezzel a két együttes soha nem lesz unalmas pillanat. A Bak és a Vízöntő közötti szerelmi kapcsolat azonban kihívást jelent. A sapkák szeretnek szabályokat és rendszereket, míg az Aquarianok szeretik a szabadságukat, és általában nem csinálnak dolgokat a könyv szerint. Ez a pár nagyszerű a kémia szempontjából. Az akváriumok taníthatnak Caps-t, hogy lazítsanak és hűtsenek, míg a Caps egy vagy két dolgot tanít az akváriumoknak az elkötelezettségről. Mielőtt komoly szerelmi viszonyba lépne, a két jelnek tényleg meg kell ismernie egymást.

szerelem compatibility12

 1. Bak és Halak

A Bak és a Piscean közötti szerelmi kapcsolat lehet isteni. A két csillag jelek lehetnek a legjelentősebb és gyümölcsöző kapcsolatot. Mindketten dinamikusak és támogatóak. Pisceans hihetetlenül biztonságban érezheti magát egy Bak jelenlétében, míg Caps érezni fogja az életét és energizálja, amikor Piscean-t találkozik. Együtt, nem haboznak eltörni egy szabályt, hogy nagyon boldog legyen.

Ön egy szenvedélyes Bak, aki ki akar lazulni, de nincs bátorsága, hogy hagyja el õrét? Akkor talán itt az ideje megtalálni a mérkőzést. Nézze meg a fent említett szerelmi kompatibilitást. Melyik csillagjelet szeretne most?