40 Sajnálom, idézetek érte

Talán csak egy nagy érvelés vagy egy nagyobb kapcsolat katasztrófa volt. Nem számít, milyen volt a probléma, sokféle módon lehet mondani a bocsánatát. Az a különbség, amit sajnos idézek neki a listán, a súlyos bűncselekménynek megfelelően kell használni. Ha egyszerűen csak egy fehér hazugságot vagy egy kis szálat mondana, akkor lehet egy tökéletes megoldás egy bizalmas idézet. Egy részeg vagy félbeszakott rendetlenség miatt fokozni kell a játékot. Az összes legédesebb, amiért sajnálom, hogy a világon idézetek sápadnak, egy komoly vétséghez képest. Ezekben az esetekben kezdd el azt mondani, hogy sajnálom, és ezt mondom. A súlyos elárulások időt és erőfeszítést igényelnek a gyógyuláshoz. Ezekben az esetekben a listán szereplő idézetek segítenek csak a jégtörésnek. Meg kell tenni a többletmunkát annak biztosítására, hogy a barátja vagy házastársa megbocsát neked.

40 Sajnálom, idézetek érte

1. Bár forróságom lehet, nem melegszik, mint te. Kérlek, kérlek bocsáss meg nekem.

Ez sajnálom, hogy az idézet nem egy komoly árulás vagy vétség miatt készült. Rövid és aranyos, ez az idézet a legegyszerűbb félreértés vagy futószalag érvként működik legjobban.

2. Jól van, rosszul érzem magam, mert hihetetlenül szomorú lettél. A szomorú könnyek áthaladnak az arcomon, ahogy kívánom, hogy elviszem a helyedet. Bocsásson meg, szerelmem.

Ez az idézet egy kicsit komolyabb, mint az első idézet, de még mindig nem a legjobb választás egy nagy kérdésért. Ez a rímelő idézet jól megtervezett egy kissé súlyos vétekért. Ha ilyen üzenetet küldesz, gondoskodnia kell róla, hogy ezt értse. Semmi sem rosszabb, mint mondani egy szeretettnek valamit, ami nem igaz.

3. Csak annyit akarok, hogy megragadjon a karjaidban és szorosan tartson. Csak azt akarom hallgatni a lélegzetét, hogy bocsánatot kérjek és tartom a kezét. Adjon nekem egy ölelést vagy egy csókot, szerelmemet, és mindent elfelejtsenek a múltban.

Elképzelhető, hogy a dolgok valóban elfelejtődnek, de egy sajnálatos idézettel, mint ez, kiváló módja annak, hogy elinduljon.

4. Nincsenek szavak arra, hogy megmagyarázzam, mennyire sajnálom, hogy kételkedtem. Nem tudom elhinni, hogy egy ilyen csodálatos, szexi ember valaha is érdekelne. Nem tagadhatom féltékenységemet, de tudom, hogy megpróbálom ellenőrizni.

Ha a közelmúltban vitatkoztál a féltékenységről vagy a birtokos hozzáállásról, ez az első lépés a helyzet javítása felé.

5. Réges-rég azt mondtad nekem, hogy bármit megtesznél nekem, és még meghalnál is, ha leesik. Mindössze annyit kell kérdeznem tőled, hogy meg kell hallgatnod. Hibáztam. Ne haljon meg nekem, vagy ne csinálj semmit, csak hagyd, hogy egyszer kérek bocsánatot.

Ha a múltban megígérte neked a világot, emlékezned kell erről komoly érvelés alatt. Az ember, aki hajlandó meghalni érted, szintén hajlandó megbocsátani neked legalább egyszer.

6. A megbocsátás csak egy része a kapcsolatnak. Bár a célom az, hogy korlátozzam, hogy hányszor kell keresnem a megbocsátásodat, nem mindig lehet segíteni. Kérem, fogadja el ezt a bocsánatkérést, és tegyük fel ezeket a fájdalmas napokat mögöttünk.

Amikor nagy küzdelemben vagy, a legjobb dolog, amit tehetsz, hogy őszinte legyek, és pontosan kifejezi, mennyire sajnálod. Tudnia kell, hogy nagyon sajnálja, hogy mi történt, és mindent meg fog tenni, hogy megakadályozza, hogy újra fellépjen.

7. Ha visszafordítanám az időt, visszamegyek e pillanatra, és mondom el mindent. Kérem, bocsáss meg nekem, szerelmem. Nem tudom visszafordítani az időt, és nem is mondhatom el a szavakat, amelyeket beszéltem.

Kissé költői, ez sajnálom, hogy az idézet azt mondja, amit el kell mondani, anélkül, hogy pazarolná a szavakat.

8. A megbocsátás mindig a kapcsolat része. Reméltem, hogy soha nem kell kérnem a megbocsátást, de túl késő. Megbocsátasz?

Kérdezd meg tőle, hogy megbocsátana-e neked. Ha nem hajlandó ezt a kérdést felhozni vagy harcolni a múltban, akkor talán ketten nem akartok együtt örökké együtt élni.

9. Soha nem akartam bántani, vagy fájdalmat okozni. A Destiny összeesküdött, hogy vezesse ezt az éket közöttünk és mindaz, amit akarok, hogy ezt a terhet felemeljük. Sajnálom.

A bocsánatkérés az első lépés a dolgok jobb megteremtése felé. Ha szeretné, akkor pontosabbá teheti ezt az ajánlatot, hogy pontosan tudja, mire bocsánatot kér.

10. Bár hazugságom és csalódásom sötét felhõt vetett a kapcsolatunkra, bûneid lehet az ezüst bélés a sötétség pillanatában. Minden a te hatalmadon belül van, szerelmem.

Emlékeztesse őket arra, hogy a választás a megbocsátásért és a kapcsolat folytatásáért a választás. Vagy úgy dönthetnek, hogy veletek vannak, és félreteszik a múltat, vagy elmehetnek. Remélhetőleg a barátja vagy házastársa nem hagyja figyelmen kívül mindazt, amit egy hiba miatt összeépített.

40 Sajnálom, idézetek érte

11. Az elmúlt néhány napban megbántam minden hibámat, és mindenért bocsánatot kértem. Ennek ellenére még mindig nem bocsátasz meg nekem. Mit kell tennem, hogy megmutassam neked, hogy a dolgok másképp változnak? Az egyik hibának nem kell meghatároznia az életet.

Ha a szeretője még mindig nem fog visszajelzést küldeni, és nem hajlandó megbocsátani neked, akkor szívesebb üzenetre lehet szükség. Meg kell mondania neki, hogy pontosan mit jelent, és valóban sajnálja.

12. Egy szexi, jóképű ember, mint te magad, a megbocsátás biztosan a lehetőségek birodalmában van. Legyen az enyém? ��

Egy enyhén aranyos, sajnálom idézet, ez az üzenetet használni. Nem fog működni komolyabb problémák, de tökéletesen tervezték egy kisebb bűncselekmény. Dobjon be néhány labdarúgó jegyet vagy egy szép vacsorát, és vissza kell mennie a pályára.

13. Minden olyan pillanattól kezdve, amikor randevúztunk, mindent mindig mindent megtettünk. Csak azt kérdezem, hogy újra eszébe jut, és megbocsáss nekem. Nem tarthatjuk így tovább.

Ha a dolgok szörnyűek lesznek, emlékeztetni kell arra, hogy a megbocsátásnak kötelezőnek kell lennie. Ha a megbocsátás nem lehetséges, akkor a kapcsolat is megszűnik.

14. Soha nem értettem, hogy milyen valaki olyan csodálatos, amennyit csak tudsz velem. Bár nem érdemlek meg, még soha nem akartam veled maradni. Minden pillanatot elköltöttek, azzal a kívánsággal, hogy én veled vagyok, és hogy visszavonhatom az általam okozott károkat. Tudom, hogy nem lehet mindent megjavítani, de legalább próbálkozol?

A rendkívül nehéz helyzetekben az ilyen idézetek a legjobban működnek.

15. Hogy van az, hogy a te szereteted olyan kedves volt, mint az önző elme? Kérlek, bocsáss meg nekem.

Néha a legegyszerűbb idézetek működnek a legjobban. Egy egyszerű “Sajnálom”, vagy “Kérem, bocsáss meg nekem” kezdeményezheti a megbocsátás folyamatát, és megismerheti, hogy valóban sajnálja. Amint elkezdi hallgatni, ezt követnie kell a cselekvésekkel. A vacsora időpontja, új póló vagy hosszú masszázs minden olyan módon, hogy megmutathatja neki, mennyire sajnálja, és tényleg szereted őt.

16. Bocsásson meg nekem. Ha meg tudod találni a szívedben, hogy megbocsátasz nekem, akkor továbbléphetünk a harcokról a rosszra.

Kisebb bűncselekmények esetén a smink-szex kínálata rendkívül hatékony lehet.

17. A hazugság tévedése ellenére a szívem és a lelkem még mindig a tiéd. Ezt a szörnyű hibát megtanultam, és csak a megbocsátásodat akartam.

Használja ezt az ajánlatot, ha már megpróbált minden más módon bocsánatot kérni.

18. Hogyan tudtam károsítani az egyetlen dolog, ami számomra fontos? Nem tudom megérteni a fiatalos, naív impulzusokat, amelyek miatt elárultam a bizalmadat. Még most is úgy érzi, teljesen más ember. Tudom, hogy nem érdemlem meg egy másik esélyt, de kérlek adj egy kicsit. Megtanultam, mit jelent nekem, és hajlandó vagyok harcolni a szerelmedért. Legyen velem újra.

Hazudtál vagy csaltad? Mindkét átruházás nehéz visszaszerezni. A bocsánatkéréssel kezdődő nagyszerű, de sokkal több munkát kell tennie, ha azt szeretné, hogy valóban megbocsátson neked.

19. Bár tudom, hogy soha nem fog csalódni rám, a féltékenységem jobb lett tőlem. Sajnálom, szerelmem.

Néha lehetetlen elhinni, hogy valaki olyan csodálatos, mint a barátod. Amikor ez megtörténik, a birtoklás és a féltékenység érzése kimenthet. Ha ez a kapcsolatod a kapcsolatodban történik, el kell kezdeni az elnézést.

20. Minden bocsánatkérés, amelyet neked adok, egy írásos selfie: célja, hogy brutálisan őszinte és egyenesen veled legyen. Sajnálom, szerelem.

Ez az idézet személyesebbnek hangzik, mint a korábbiak többsége – csak ne hagyja kitalálni, hogy ez valójában nem egyedi!

40 Sajnálom, idézetek érte

21. Csak annyit akarok kérni bocsánatot, hogy másnap olyan féltékeny. Tudom, hogy hűséges vagytok, de nem tudok segíteni abban, hogy én azt akartam, hogy én vagyok az, akivel beszéltél helyetted.

Egy másik idézet a féltékenység kérdéseire, ez az üzenet biztosan sikeres lesz.

22. Most bocsánatot kérhetek és sajnálom. Amíg nem fogadja el újra, még nem is tudunk lépni ebből a hibából. Csak adj egy esélyt, hogy mutassam meg neked, hogy ennél jobb lehet.

Bármi legyen is a hibáid, személyesen kell látnod őt, mielőtt igazán elnézést kérek. Kezdjen el üzenetet küldeni, de egy személyes bocsánatkérést követni. Meg kell hallgatnia az ajkairól a “Sajnálom” szavakat.

23. Hormonok voltak. A fáradtság a munkahelyemen tett engem. Egy elefánt esett az égboltról, és minden józan észemet megszüntette. Nem számít, mi történt, csak azt akartam tudni, hogy sajnálom, hogy olyan furcsán viselkedik a múltkor.

Egy aranyos bocsánatkérés ideális egy kisebb bűnösség vagy egy pillanatra a harag.

24. Nem számít, mi történik, te maradsz az első számú. Kérem, bocsásson meg nekem, amit tettem?

A 23-as számhoz hasonlóan ez a bocsánatkérés kisebb kudarcot jelent. A bónuszpontoknál rímel.

25. Csak annyit mondhatok, hogy őrült voltam. Őrülten őrült vagyok, õrületlenül szeretlek, és ez hülyeségeket okoz nekem.

Ezzel az üzenettel hozzon egy mosolyt az arcába, és kapja meg a bocsánatát, amit reméltek.

26. A dolgok nem lesznek normálisak, és ezt tudom. Mindaddig, amíg ez megtörténik, minden reggel elnézést kérek tőled, amikor felébredek.

Ez egy aranyos, szívből jövő üzenet. Ne feledje: ha azt mondod, hogy hétköznapi üzenetet küldesz, akkor jobb, ha megteszed.

27. Az utóbbi időben éreztem magamban a vágyat, hogy a felbomlás megtörténjen. Tudom, hogy hívni akarsz, de nem adom fel, amíg teljesen el nem telik.

Nem egy bocsánatkérő üzenet, de pontosan megmutatja, hol állsz a helyzetben.

28. Korábban úgy gondoltam, hogy a szerelem kemény volt. Most valami rosszabbat tapasztaltam. Kérlek, kérlek bocsáss meg nekem.

Hagyja tudni a fájdalmat és a stresszt, hogy rajta keresztülmentél nélküle.

29. Mostantól egészen örökké szeretlek. Szeretlek, ha utálsz engem, figyelmen kívül hagysz, és akkor is, ha abbahagyod a szeretetemet. Bár könnyebb lenne, ha legalább megbocsátasz nekem.

A szeretetteljes és szívből jövő üzenet kulcsfontosságú.

30. Bocsáss meg, hogy szeretlek. Amikor csinos lányok flörtelnek veled, ideges vagyok. Nem jel, hogy nem bízok benned, csak egy jel, ami nagyon érdekel.

A rossz kommunikáció kiegyensúlyozása fontos a kapcsolata folytatásához.

40 Sajnálom, idézetek érte

31. Mielőtt találkoztunk, nem tudtam, mi a szerelem. Ha elfogadja a bocsánatkérést, azt is megtanítod, hogy milyen igaz megbocsátás.

Ha nem válaszolt az utolsó üzeneteidre, próbálkozott valami új segítséggel.

32. Az elmúlt néhány napban sírtam, amíg kiszáradt és sikoltoztam, amíg a hangom rekedt. Nem veled összetörni a szívem. Kérem, fogadja el a bocsánatkérésemet.

Az alázatos és szerény megközelítés csodákat tehet. Mondja el pontosan, hogy ez a viszály bántott téged, és hogy mennyire szétzúzták önt.

33. Kérlek kérem, kérem, kérem, kérem, bocsáss meg nekem.

Alkalmanként egyszerű és aranyos bocsánatkérések működnek a legjobban.

34. Érezd a szívemet, és úgy fogja érezni, hogy minden ütéssel “szeretlek és sajnálom”.

Egy másik aranyos szöveges üzenet, ez sajnálom, hogy az idézet jól működik az ideiglenes problémák miatt.

35. A veled való felbomlás a legnehezebb dolog, ami valaha történt velem. Egy kis hibából két élet megváltozott. Annak ellenére, hogy ragaszkodtál a felosztáshoz, kérem, hogy még egyszer átgondolja a döntését. Szeretlek és sajnálom.

Ez az idézet mindent elmond.

36. Azt mondtad nekem, hogy szép vagyok, de nem vagyok többé. Az összes könnyem megdermesztette az arcomat egy felismerhetetlen kifejezésre. Bocsáss meg nekem, hogy újra szép legyek.

Oké, ez kissé narcisztikus, de még mindig közvetíti az üzenetet.

37. Ebben a teljes időben sosem voltam közömbös vagy távolból. Csak veled akartam lenni. Bocsáss meg.

Egy adott probléma esetén mindig a pontos helyzetbe kerülhet, amelyet bocsánatot kérek. Ha nem vagy biztos abban, hogy miről dühös, a “Sajnálom” takaró jól működik.

38. Azt mondhatnám, hogy ez soha többé nem történhet meg, de ez hazugság lenne. Csak tudd, hogy sajnálom.

Az igazságot és a reményt a legjobbra használja. Ha őszinte és igazán sajnálom, megbocsátani kell. Ha nem tud megbocsátani neked, akkor szükséged lesz egy másik barátra.

39. Amikor ezeket a szavakat mondtam, nem gondoltam. Kérlek, bocsáss meg nekem.

Nem gondoltam / részeg voltam / fáradt voltam minden megfelelő módosítás.

Tudom, hogy nem lesz normális azonnal, de addig igyekszem próbálni.

A kitartás és a nyitott elme egy erős kapcsolat kulcsfontosságú eleme.