36 Leo tetoválás, hogy büszke legyen az állatöv jelére.

Leo tetoválások, Leo tervek, és Leo szórakoztató tények, amelyek felrobbantják az elmédet. Ha arra gondolsz, hogy Leo tetoválásokat kapsz.

A horoszkópok és az asztrológia tanulmányozása több, mint puszta vagy pálmaolvasó. Ha ambiciózusak vagy nagylelkűek vagy, de egy kicsit makacsul is, Leo lehet. A csillagok igazságosan igazodtak ahhoz, hogy te vagy. Az állatöv mind a tizenkét jelének mindegyike rendelkezik saját uralkodó testével és elemével. A leosok gyakran erősek, magabiztosak, lojálisak. A nap és a tüzes elemek által vezérelve nyilvánvaló, hogy a Leos szeszélyes csomó. Nem csoda, hogy az erős oroszlán, a Dzsungel királya a Leo-val összehangolt kép. Ki ne akarja egy szörnyű, aranyos oroszlán tetoválást? Itt vannak a legmenőbb tetoválások, amelyek megmutatják a “büszkeség”, amit a Leo-kenben tartanak.

36 Leo tetoválás, hogy büszke legyen:

1. Egyszerű szimbólumok

36 Leo Tattoos to Make You Proud of Your Zodiac Sign.

A minimalistákra nézve ezek nem összetett, széles vonalú Leo tetoválások. A legfelső szimbólum a nap, Leo uralkodó bolygója. A középső a Leo jel, az alsó pedig tűz, a vezérlőelem. Egyszerű kialakítása és sikerül közvetíteni Leo egyszerű hozzáállását. Jól néz ki az alkar, a borjú, vagy esetleg a borda alján.

2. Női Twist

36 Leo Tattoos to Make You Proud of Your Zodiac Sign.

Egy másik veszi az egyszerű Leo szimbólumot. Ez egy kicsit virágzik a finom vonalakkal és pontokkal. Van egyfajta megszakadt érzése, ami csodálatosan áramlik a szimbólum görbéivel. Gyönyörű elhelyezése bárhol, de különösen szép, amikor a csuklóra vagy a bokára helyezi. Többet a női stílus tetoválás, az oroszlánnak odakint.

Kap egy Ingyenes Custom Leo Tattoo Tervezés Idézet:
Korlátozott időtartamú ajánlat (kattintson a fotóra)
Kattints here to get your free custom tattoo design quote.

3. Napos elhelyezkedés

36 Leo Tattoos to Make You Proud of Your Zodiac Sign.

A kis Leo szimbólumot más minták is kísérhetik. Itt van beépítve a nap szimbólumával. A törzsi művészet még mindig nagyon népszerű, a nap pedig kedvelt design. Ez egy szép kis törzsi darab, amely mindenki számára jól néz ki. Fényes fényes Leó, hadd lássuk ezt a fényt.

4. Törzsi Oroszlán

36 Leo Tattoos to Make You Proud of Your Zodiac Sign.

Mivel az oroszlán a Leo szimbólummal társul, az oroszlán tetoválás népszerű azok számára, akik merészek akarnak lenni. Ez a design egy másik egyszerű bélésű design, de magában foglalja az oroszlánt is. Ez adja a hatalom illúzióját, sötét törzsi tekintete és vastag vonalak. Ugyancsak nagyon minimalista, árnyékolás nélkül, tökéletes tetoválás a megkülönböztető Leo számára. Ezenkívül az oroszlánfigurákon szőtt Leo jel is szerepel. Finom érintés!

5. Menj nagy vagy menj haza

36 Leo Tattoos to Make You Proud of Your Zodiac Sign.

A törzsi oroszlán a kísérő Leo szimbólum nélkül. Néha az oroszlán is elég. Ez egy merész darab, csodálatos törzsi megjelenéssel. Nagy, sötét, erős, erőteljes, éppúgy, mint az állatöv jelképei. Ez a Dzsungel királya, aki a területére bukkan. Kegyetlen, fogak vannak kitéve, mindenki tudja, hogy üzleti tevékenységről van szó. További félelmetes törzsi darabok meg itt.

6. Royalty Valóban

36 Leo Tattoos to Make You Proud of Your Zodiac Sign.

Egy másik gyönyörű oroszlán! Ezek a Leo tetoválások többet marokkói vagy indiai érzik. Ami ezt teszi egyedülállóvé, az a megkülönböztetően női minősége, míg egy nyilvánvalóan férfi oroszlánt ábrázol. Az erős magabiztos nők számára, akik bizonyítják, hogy ugyanolyan élesek lehetnek, mint a férfiak. Az oroszlán díszei és részletei tökéletességre szolgálnak, míg a bordákon való elhelyezés egy belső erőre is utal. A bordák nagyon érzékenyek a tetoválás helyére, de ezek az oroszlánok nem hagyják ezt a fázist. Ha többet szeretne nézni a szexis ropogtetős tetoválásokról, menjen ide.

7. Colorize It

36 Leo Tattoos to Make You Proud of Your Zodiac Sign.

Milyen vonzó darab! Az élethű barnák és a narancsok keveréke a lila, a kék és a zöld szempillantás akvarelljával valóban kitűzi a tetoválást. A színes oldal másik világi látványa a csillagok galaxisára emlékeztet, tetováláshoz illően, ami az állatövre utal. Emellett a Leó kettősségét is ábrázolja, egy erős és magabiztos rész, másik álomszerű és tele szeszélyes. Nem minden ember vagy oroszlán ugyanaz, és mindegyiknek megvannak a részei, amelyeket még sosem látott. Lényegében, amit látsz, nem mindig az, amit kapsz.

8. Mutassa be a lágyabb oldalú leo tetoválásokat

36 Leo Tattoos to Make You Proud of Your Zodiac Sign.

Egy másik csodálatosan színes tetoválás. Nagyon nőiesebb érzéssel rendelkezik. Maga a téma egy nőstény oroszlán, de a Calla Lily hozzáadásával is, a puha, elmosódott színek érzékenységet adnak. Ez a módja azoknak a női meggyőzésnek, hogy még mindig megmutassák az állatöv tulajdonságait anélkül, hogy túlságosan az arcukon lennének. Nagyon puha pillantás az oroszlánra.

9. Nagy álmok

36 Leo Tattoos to Make You Proud of Your Zodiac Sign.

Csak azért, mert te vagy a Leo, nem azt jelenti, hogy ezt az oroszlán erőteljes, erős megjelenésével kell ábrázolnod. Nem minden Leo tetoválásnak kell ennyire egyértelmű. Ez a tetoválás szép példa. Még mindig magában foglalja a Leo szimbólumot, de egy oroszlán helyett macskát használ. A macskák végülis az oroszlán kis unokatestvérei, és ugyanolyan vad és hülye, mint a nagyobb társaik. Ez egy aranyos kis alternatíva a nagyobb macskának, miközben még mindig mutatja a jel jellemzőit.

10. Nézd meg a Stars Leo Tattoos-t

36 Leo Tattoos to Make You Proud of Your Zodiac Sign.

A csillagok a legtermékenyebb tetoválások közé tartoznak. A tengerészeti csillagoktól a lövöldöző csillagokig ezek a kis fénygömbök egy csomó tervben használatosak, gyakran egy nagyobb darab részeként. Az a személy, aki inkább asztrológiát szeret, mint az állatok, ez az Ön számára. Egy nagyon egyszerű, kicsi (bár elterjedt) tetoválás, amely a csillagok helyét ábrázolja a Leo konstellációban. Ez egy egyedülálló műalkotás, amely egyaránt egyedi elhelyezkedéssel rendelkezik. A váll felső része nem olyan hely, ahol sok tetoválást látsz, de ez csodálatos módon húzza le.

11. Dapper Man

36 Leo Tattoos to Make You Proud of Your Zodiac Sign.

Kellemesen szórakoztatod a Leo tetoválásokat egy csokornyakkendővel, derby-szalaggal és monokulával. A nyakkendőben és a kalapban megjelenő kis színes hangsúlyok nagyon érdekesek. A monokuláris káprázás részlete elképesztő. Ez a “hipster” meg van írva mindenfelé, de ezt nem tartjuk ellene! Leók minden formában jönnek, és ez a tetoválás azt mutatja, hogy egy kis sasszal.

12. Vegyes közeg

36 Leo Tattoos to Make You Proud of Your Zodiac Sign.

Soha ne féljen a stílusok keveréséhez! Ez a tetoválás páratlan, realisztikusan keresett oroszlánfejet egy törzsi térrel. Abban az esetben, ha összetévesztettél ennek a jelentésnek a jelentőségével, Leo a törzsi betűkkel közvetlenül az oroszlánfej alatt van. Nem zavart itt.

13. Fényesebbé tegye

36 Leo Tattoos to Make You Proud of Your Zodiac Sign.

Készítsen néhány élénk színeket eredeti stílusban. Az egyedülálló vonalvezetés az oroszlánok arcán csodálatos mélységet biztosít. A szemek annyira élethűek, a többi mű szórakoztató színei ellenére. Ennek az embernek van egy mámorító minősége róla. Szinte nehéz elfordulni tőle. A sörény irányított elmozdulása is érdekes, vad, mint maga az állat.

14. Stoneface

36 Leo Tattoos to Make You Proud of Your Zodiac Sign.

Egy hatalmas, erőteljes műalkotás egy nagy területen. Ez a vállrész hihetetlenül erős volt, a fogak ki vannak téve, a Leos személyiség erőteljes oldalát mutatva. Ez egy igazi fenevad. Az árnyékolás mélységet ad, és a színhiány ebben az esetben az, ami tényleg kikapcsolja. Ez tökéletesen illusztrálja a küzdelmet minden egyes Leo-n belül, annak szükségességét, hogy megvédje a miét, legyen az a terület vagy a társ. Én egyáltalán nem akarom átkelni ezt a fickót.

15. Tribute

36 Leo Tattoos to Make You Proud of Your Zodiac Sign.

Ha van egy szeretett vagy egy gyermek, aki egy Leo, akkor milyen jobb módja annak, hogy megmutassa a szerelmét és odaadását egy csodálatos Leo tetoválással. Az oroszlán profilban van, szív alakú orrával. A dátum és a név hihetetlenül személyesek. A dátum természetesen azt jelzi, hogy Józsué egy Leo. A Leo állatöv szimbólum is jelen van, ez a tetoválás mindent tartalmaz. Imádom, ahogy úgy néz ki, ahogy az oroszlán tükörben van. Ő gondolkodó és mély benyomást kelt.

16. Queens Reign

36 Leo Tattoos to Make You Proud of Your Zodiac Sign.

Az egyik a hölgyeknek. Mutassa meg a saját erõsségét és büszkeségét a Leo királynő kijelentésével. A két női oroszlán gondolata másképpen veszi fel a szokásos ordító férfit. A körvonalazott, de nem töltött leona szimbólum az oroszlánfej köré tekercsel egyfajta királyi köntöst vagy fejdísszel. Ki a dzsungel igazi királynője? Alsó hátsó részén, a női tetoválás kedvelt helye, egy másik módja a tetoválás feminista fellebbezéssel.

17. Tökéletes geometria

36 Leo Tattoos to Make You Proud of Your Zodiac Sign.

A geometriai tervek folyamatosan nőnek a népszerűségben. Általában a design valami absztrakt, de szinte bármit ábrázolhat. A hűvös szimmetrikus vonaltervezés megteremtő hatással bír. Az ilyen kialakítás bárhol elhelyezhető, de különösen jól működik a combon, amint itt látható. A vonalak egyszerűek és tisztaek, minden csodát a designban hagynak. Hogy ezek a vonalak mind össze vannak hangolva, hogy ezt a csodálatos darabot képezzék, teljesen vonzó.

18. Oroszlán vagy Fox

36 Leo Tattoos to Make You Proud of Your Zodiac Sign.

Egy másik, többrétegű, többelemes kialakítás. Az oroszlán, amely jobban hasonlít egy fennec róka, Leo szimbóluma és maga a “Leo” szó. Ez egy másik egyszerű, mégis hatalmas design. Minden szilárd vonal és árnyékolás nem teszi lehetővé a tiszta megjelenést. Az alkalmazott vékony vonalak kellemes, ragyogó megjelenést kölcsönöznek, és a legtöbb oroszlán tetoválás közül egyik sem a nyers erőből.

19. Twinsies

36 Leo Tattoos to Make You Proud of Your Zodiac Sign.

A legjobb barátok, párok, sőt testvérek gyakran megkapják a megfelelő vagy hasonló tetoválásokat. A fent felsoroltak lehetnek szerelmesek, mivel úgy tűnik, hogy egy férfi, a másik egy nő, testvérek vagy esetleg ikrek, mivel mind Leos. A szín és a méret egyéni a tetoválást végző személy számára, de még mindig elég hasonló ahhoz, hogy megmutassák, hogy egyeznek. Itt megnézheti a megfelelő BFF tetováló ötleteket.

20. Harag

36 Leo Tattoos to Make You Proud of Your Zodiac Sign.

Egy másik klassz törzsi oroszlán. Amit ez a leginkább szeretem, az a betű. Ez más, talán szamoai stílus, valami bennszülött. Az oroszlán tátongó pofái ismét megmutatják a nagymacska erejét és erősségét, valamint azokat az embereket, akik az állatkert alá esnek. A sörény is hasonlít a tűzre, egy másik kötés a Leo állatövébe, mivel a tűz a Leos eleme. Ezzel a Leos-hoz társított szimbólumokat meglehetősen beillesztették, de tényleg keményen kell nézned ahhoz, hogy képesek legyenek megjeleníteni őket. Még a sörény egyik része hasonlít a Leo tetoválás szimbólumához. A sörény árnyékolása szintén mozgást érzékel. Olyan egyszerűen folyik itt egy ilyen egyszerű darab.

21. Oroszlán Szív

36 Leo Tattoos to Make You Proud of Your Zodiac Sign.

Ez az oroszlán egy szív alakú, hihetetlenül részletes példája a leo tetoválásnak. Az árnyékolás és a sor munkája fenomenális. Nézd meg a realizmus az oroszlán arc és a sörény, körülvéve a görgetett keret munkát. Az oroszlán közvetlen nézete mutatja a sokféle oroszlán tetoválásban elterjedt haragot. Olyan, mintha figyelnénk, mágneses és hipnotikus! Ennek a darabnak a mélysége miatt nehéz elfordulni.

22. Beszélgetés a Glow-ban

36 Leo Tattoos to Make You Proud of Your Zodiac Sign.

Ez egy újabb elem, ezúttal a lábán. A Leo három fő eleme van; az oroszlán, a szimbólum és a nap. Az oroszlán békéjének és megelégedésének látványa a szokásos megszállottságtól való eltérés. Van egy kis minősége, valami a hölgyeknek. Bár ez igazán jónak tűnik csak a fekete árnyalataiban, néhány hozzáadott szín valóban megkönnyítené. Ez egy határozott kiemelkedő darab.

23. Akvarell

36 Leo Tattoos to Make You Proud of Your Zodiac Sign.

Akvarell stílusú tetoválás, valamint a geometrikus tetoválás, egyre nő. Az akvarellek leghűvösebb dolog az, hogy az ábrázolt kép kemény vonalak nélkül ábrázolódik. Gyakorlatilag nincs rajta vázlat, csak a szín kialakításának elrendezése. Itt a hangsúly a színhasználat, valamint a tinta folyékony, átlátszó megjelenése. Majdnem úgy, mintha ecsettel festették volna. Ez nem az óvodás művészet, bár ez egy bonyolult művészeti forma. A népszerűség növekedésével számíthat arra, hogy sokkal többet fogunk látni.

24. Hallgasd meg Roar

36 Leo Tattoos to Make You Proud of Your Zodiac Sign.

A fül mögötti tetoválás népszerűsége nőtt, különösen a nőknél. Csak egy aranyos kis darab, amit el lehet rejteni, ha a hajat lefelé helyezzük, de teljesen ki vannak téve egy up-do-ban. Ez a darab újra az oroszlánt és a szimbólumot tartalmazza. Ez egy elég alábecsült tetoválás is. Az egyszerű vonalak és a sügérszerű fõk az oroszlán illúzióját adják anélkül, hogy minden részletet meg kellene ragadnia az állat teljes elfogadásához. A szimbólum végén található négy pont egy szép kis érintés, és egy kis hangulatot ad.

25. Crumpled Up

36 Leo Tattoos to Make You Proud of Your Zodiac Sign.

Ez a comb darab valóban olyan befejezetlen akvarellfestésnek tűnik, amelyet valaki nem tartja alkalmasnak a dumpster mellett. Úgy néz ki, mintha papíron összezsugorodott volna és eldobta volna. Ez azonban nem veszi el az igaz reménységtől, hogy ez a darab. A ráncolva megjelenő arckifejezése olyan nehéz, hogy nehéz leírni, és a színes színhasználat érdekes érzést nyújt. Lehet, hogy úgy néz ki, mint egy korabeli oroszlán barlangfestménye. Bármi legyen is a helyzet, valóban egyedülálló és nagyon élvezetes.

26. Aboriginalis

36 Leo Tattoos to Make You Proud of Your Zodiac Sign.

Az oroszlán, ahol őshonos / törzsi tekintet van rá. Nincs szín, hanem árnyékolás és díszítés, ami igazán kiemelkedik. A hagyományos árnyékolás helyett a pontok nagyon jó hatásúak, anélkül, hogy túl sok területet töltenének be. A sáfrány csíkjai és sötét végei mélységet és mozgást biztosítanak, anélkül, hogy elveszítenék a szépségét. Néha egy szép, egyszerű design mindössze annyit kell tennie, hogy ábrázolja az ember (vagy a törzs) erejét?.

27. Legyen egy kis absztrakt

36 Leo Tattoos to Make You Proud of Your Zodiac Sign.

Valami oknál fogva ez Andy Warholra emlékeztet. Az oroszlánnak ugyanolyan önelégült arca van. A vonalak és minták szinte úgy néznek ki, mint egy olyan személy, aki a középső átmenetben egy oroszlán. Ő lesz az állat belsejében. Ennek nagyon sok emberi tulajdonsága van, ami nagyon szórakoztató. Az absztrakt vonalak és a patters is érdekes. A rövid, szaggatott sörény kissé modern megjelenést kölcsönöz, kevésbé küzd, és inkább egy gondolkodó. Egyedülálló és egyéni az egyetlen olyan szó, amire gondolok.

28. Cobra és az Oroszlán

36 Leo Tattoos to Make You Proud of Your Zodiac Sign.

Két világ legveszélyesebb állata egyesül itt. Az oroszlán, a király és a kobra, a kígyó. Az oroszlán szimbolizálja a személy büszkeségét és jóságát, míg a kobra szimbolizálja a bűnt és a gonoszt. Az ellenkező irányú arcok szintén ezt az elméletet adják. Bár maga a kígyó képezi a Leó szimbólumát. Talán ez a személy Leo-ként született a kígyó évében (a kínai zodiákus … egy kakas, és nem tudok nyerni)? Bármi legyen is az ötlete ennek az embernek, feltétlenül egy olyan darab, amivel gondolkodhat.

29. Átalakítás Leo tetoválás

36 Leo Tattoos to Make You Proud of Your Zodiac Sign.

Ha az oroszlánok és a kígyók nem a te dologod, akkor mindig a Leo tetoválás szimbólumot is beillesztheted valami, ami jobban megfelel neked. Itt egy pillangó, egy nagyon kicsi, színes, nőies tetoválás. Ha ez lesz az első tetoválás, és kitalálni akartál, akkor ez jó választás. Ez aranyos, de még mindig lehetővé teszi az egyik számára, hogy bemutassák a jelüket. Nézz meg itt több kisebb tetoválás nagy jelentéssel.

30.Beauty a Szörnyeteg

36 Leo Tattoos to Make You Proud of Your Zodiac Sign.

Ki mondja, hogy az oroszlán nem lehet csinos? Ez egy igen nőies csavar a szokásos oroszlánművészetben. Még mindig erős és merész, de folyékony, oldalra süllyesztett zárak, gyönyörű lótuszvirág és ragyogó vörös hajvágó a Leo szimbólum alakjában. Csak az a kis színmélység teszi kellemessé, míg a fehér tinta ékezetek használata valóban életszerű érzést ad. Úgy tűnik, hogy kijön a bőrből, és büszke, királyi módon tartja a fejét.

31. Szivárvány Fierce

36 Leo Tattoos to Make You Proud of Your Zodiac Sign.

Akár egy kis színt vagy sokat akarsz nyilatkozni, mindegy, hogy hogyan történik. Ez a fenomenális színhasználat, nagyon élénk és világos. A két különböző színű szem nagyon vonzó, és a nagyon minimális fekete használat teszi ezt hihetetlen darabot nézni. Úgy tűnik, minden szín jelen van, a tüzes lángvöröstől a mély óceáni kékig. Ez a nagy darab gyakorlatilag sikoltozik: “Nézz rám, király vagyok”.

32. Egyszerűen szimbolikus

36 Leo Tattoos to Make You Proud of Your Zodiac Sign.

Néha maga a szimbólum is mindent meg kell emlékeztetni a belső oroszlánjaidra. Ez a hűvös tetoválás mancsnyomtatással rendelkezik (valószínűleg egy oroszlánból, itt egy visszatérő téma), a Leo szimbólum pedig üresen van feltüntetve. Én, az egyikért, a szeretetet üres leo tetoválások. A tetoválási játék más, mint a színezés és a vázlat hiánya a kép elkészítéséhez. Némi komoly képzelőerővel rendelkezik, és tudja, hogyan készítsen valami ilyesmit, és ez az előadó bekanyarodott. Egy másik észrevehető jellemzője ebben a darabban a szív alakú párna a mancson. Szándékosan vagy nem, ez egy hűvös módja annak, hogy egy szív beilleszkedjen a darabba is.

33. Ultrarealisztikus

36 Leo Tattoos to Make You Proud of Your Zodiac Sign.

Az egyszerűtől a komplexumig mindenki számára Leo tetoválásnak tűnik. Ez a részlet nagyon megdöbbentő. Ez majdnem olyan, mintha minden egyes hajat látna az oroszlán arcán és a sörényében. A bajuszok fehéren körvonalazódnak, a sötétebb haj többi részétől elkülönítve. A szemek ismét hiperrealisztikusnak tűnnek, valójában egy kicsit hátborzongató. Hol tanultak ezek a művészek, hogy a szemek olyan valóságosnak tűnjenek? Ez egy tehetség, hogy biztos lehet benne.

34. King of Hearts Leo tetoválás

36 Leo Tattoos to Make You Proud of Your Zodiac Sign.

Nemcsak a tetoválás jelentékeny, hanem az elhelyezkedés is jó üzletet jelent. Ha sok tetoválást kapsz, akkor még bonyolultabbá válik, hogy megtalálja a megfelelő helyet, de egy ilyen nagy darab tökéletesen megfelel a mellkasnak. Akár jobbra, akár a szív fölött, vagy a mellkas bal oldalán helyezkedik el, ez a nagy részletesség nagyon kiemelkedik a mellkason. Ha meg szeretné tekinteni a félelmetesebb mellkasdarabokat, kattintson erre a linkre. Ez a különleges oroszlán bölcs, elgondolkodtató pillantást róla. Nem dicsekedni, hanem inkább az erős csendes típus.

35. Egy Duó az Ön számára

36 Leo Tattoos to Make You Proud of Your Zodiac Sign.

Két elképesztően színezett leo tetoválás neked és egy barátnak. A nehéz vázlatok hiánya az egyik olyan dolog, amely ezt a két ilyen egyedülálló pillantást adja. Vannak még egy kicsit a “Éhes Caterpillar” stílusú színezés folyamatban. Nem, nem tudom, hogy milyen stílust neveznek. Imádom, hogy az egyik ülő, hűvös, pihentető, a farok körül csavart békében. A másik felfelé mozog (ahogy a lengő sörény bírálja). Úgy néz ki, mintha valamit elcsúsztatna, és le fog állni, amíg be nem adja. A két legérdekesebb dolog a monokromatikus rendszer. A sárga árnyalatú sárgák és narancssárga színű, tüzes, a másik pedig blues és lila. Annyi mindent meg lehet adni a színben vagy a tetoválásban!

36. Bold és szép Leo tetoválás

36 Leo Tattoos to Make You Proud of Your Zodiac Sign.

Az oroszlán merészségének tiszteletére, van egy ki a világból. A csípőtől a bokáig, ez az oroszlán ábrázolja a küzdelemhez szükséges erőt. Az idézet: “Az idő nem gyógyít semmit, így jön ki a tetején” megerősíti ezt az ötletet. A bonyolult részletezés ebben az esetben valóban kitűnik, sok minden történik, és mindez nagyszerű. Az oroszlán, a csipkével szőtt virágokkal, az órával, melyet tart, a szalag és a betű mind egy fantasztikus darabot eredményez. Bármely Leo büszke lenne arra, hogy ezt a csodálatos művészt megragadja. Ha az oroszlánok nem igazán vagyok, akkor itt vagy itt találhatsz szexi szájhosszú tetováló ötleteket.