Toni Octopus Tattoo Designs, da Blow Your Mind

Oglejte si te neverjetne živahne tatoo in modele hobotnice. Neverjetne tetovaže teh bitij globoke.  Hobotnica je bitje mitov in legend, za katere velja, da so navdih za takšne pošasti kot Kracken in s simboličnim pomenom, kot so skrivnost, obramba, iluzija, volja in čarolija, da bi našteli nekaj, mnogi so narisani v hobotnico, , po svoji vrsti živih barv in zvijanju lokacij. Torej, pojdimo na odštevanje in glej, kako se ti oktopodi zlagajo do legende.

Tone Octopus Tattoo Designs:

20. Zakladnica zakladnice

Tons of Octopus Tattoo Designs

Zdi se, da je ta hobotnica ujela na skrinje za zaklad z dragulji in biseri, prepletenimi z nipiči, ki so jih spustili, in ključ, zavit v hobotnico hobotnice, morda nakazujejo, da je hobotnica tukaj čuvaj skrivnosti. Z finimi, čistimi črtami in živimi barvami ta okotna tetovaža deluje na vseh ravneh, je dobro postavljena in bo ključ do skrivnosti uporabnika do zelo globokega, vodoravnega groba in v prihodnjih letih prinesla veselje na platno za kožo.

19. Octopus in Compass Tattoo

Tons of Octopus Tattoo Designs

Ta aqua-zelena hobotnica s pikami in konicami je lepo nameščena na roko, tako da je to bitje globokih plavajočih obrnjenih navzdol, ki se lebdi čez in spretno potisne v meso. Hobotnica prav tako pritegne kompas, simbol zaščite in znak sreče za prisotne in pretekle mornarje. Kompas je tudi simboličen, da ostane vaš tečaj, in stalen vodnik, da vedno najdete pot nazaj domov. Velika obloga in super barvno injekcijo naredijo ta hobotnica tattoo zvezdni kos, ki ga je treba uživati ​​že vrsto let. Lepo delo.

Pridi Free Tattoo po meri Octopus Design Quote:
Ponudba za omejeno časovno obdobje (klikni fotografijo)
Kliknite here to get your free custom tattoo design quote.

18. Octopus Hand Tattoo

Tons of Octopus Tattoo Designs

To je resnično kul ročno tatoo, popolnoma postavljen tako, da hlapci Octopus “trickle off na prste, ki se končajo v majhnih spiralnih krikov na knuckles. Obloga, senčenje in barvanje so dobro izvedeni, da je ta glavonožec tridimenzionalen videz. Octopus se elegantno premika skozi ves svet, ki je pod stalnim gibanjem, ki ga nadzira cikel lune, in medtem ko je hobotnica začinjen popotnik, je večinoma spodnji prebivalec, ki je simbolično podoben ostanku utemeljenosti v življenju, ki nas opozarja na to medtem ko smo morda duhovni in intuitivno nadarjeni, smo fizična bitja kljub vsemu in moramo utrditi svoja psihična darila z močnim temeljnim utemeljitvijo. Lepa tattoo na splošno in čeprav se bo sčasoma razbila, bo še vedno vbrizgala čiste, ustvarjalne in prilagodljive lastnosti tega osmega oboroženega bitja v življenju nosilca večno.

17. Halo Laden Octopus Tattoo

Tons of Octopus Tattoo Designs

To je zelo čista, poenostavljena, vendar stilizirana tetovaža z ultra finimi črtami in lahkim senčenjem, zaradi česar hobotnica izstopa drzno na bledo meso. Obstaja tudi občutljivo pikčasto delo, ki naglo razširi hobotnico, ki prinaša modro mandala stil halo kronanje te preoblikovalne morske pošasti. Resnično sveža zasnova in dobro izveden kos, ta tetovaža bo za vedno utrdila hobotnico kot kralja globokega.

16. Sexy Rainbow Octopus

Tons of Octopus Tattoo Designs

Zaprta mreža hobotnice hobotnice v živahnem psihodeličnem pogledu. Ta precej seksi tatoo je lepo postavljen na kolk in ima mavrično obarvano hobotnico, prekrito z vrtljivo črno vzorec dela, ki spominja na estetski zentangle. To umetniško delo izstopa glasno s krepko, neumno barvno injekcijo, ki bo trajala več let v svetlem, seksi slogu. Zelo čisto delo in odlična namestitev naredijo ta tetovažni krični hobotnica na meji neonski način. Briljantno.

15. Skarifikacija hmelja

Tons of Octopus Tattoo Designs

V redu, vem, da to ni ravno tatoo, ampak je blagovna znamka in zelo dobra. Skarifikacija se že dolgo uporablja kot obred prehoda, v plemenskih kulturah se uporablja za zaznamovanje mejnikov v življenju posameznika, kot je prirast starosti ali kot del poročne slovesnosti in postaja vse bolj priljubljena v današnji družbi. Ta del vsebuje izredno čiste linije, ki so razrezane v meso in razkrivajo zasnovo hobotnice, simbolično preobrazbo, ustvarjalnost, psiho, čustvo in prilagodljivost. Resnično čedna in edinstvena blagovna znamka za vedno brazgotine hobotnice in simbolni atributi globoko v kožo.

14. Vodno barvo Octopus Dream

Tons of Octopus Tattoo Designs

Nežna tetovaža, ki jo sestavljajo predvsem akvareli, se zlepi po lovkah in se v čudovitem slogu vrtela na glavo, ki se zdi, kot da je bila v barvi vijolične barve vijolična in vijolična, s čimer se je še povečal vodni učinek. Nežne injekcije črne barve opredeljujejo oči in lovke, ki oživijo to lepo izročitev hobotnice. Dobro nameščena, lepa tetovaža, ki se resnično počuti kot podvodna, da traja celo življenje na bledi koži.

13. Črnilo pri Octopusu

Tons of Octopus Tattoo Designs

Ta hobotnica tattoo, ki lebdi čez to črnilo oblak je spektakularen kos, ki se razteza vse do kolka in do dojke v realistični način. V klasičnem, temno rdeče-oranžnem barju, hobotnica ima tudi svetlo zelene lise na vseh pravih mestih. Hobotnica je nevretenčar, ki simbolizira prožnost, milost in agilnost, zato hobotnica ustvarja sam element vode, ki je lepo prikazan v fluidnosti vpisa, hobotnica resnično izgleda kot plava. Čudovito vbrizgavanje barv in lepo senčenje in osvetlitev naredijo to čudovit del in dodajanje barve hobotnica kot ozadja dodaja edinstven element in res prinaša hobotnico iz kože.

12. Octopus Web of Color

Tons of Octopus Tattoo Designs

Zaprta, zapletena neredka hobotnice, ki se ovija okrog ramena, roke in prsnega koša, je ta tatoo čudovita, ostra mešanica tuje zelene, krvave rdeče, oranžne in namige vijolične in rumene v izkrčeni, a jasno opredeljeni mreži hobotnice veličino. Kliknite tukaj za tetovaže z belim črnilom. Zelo fino linijsko delo in odlična drzna barva omogočata, da se to črnilo izostri proti pošteni koži, ki jo dodajajo samo podrobnosti v kosih plavutih na vrhu glave hobotnice in svetlo rumene oči. Na splošno je zelo kul, zelo krepko tetovažo, ki jo lahko uporabnik zakladi in nosi totem za hobotnico za celo življenje.

11. Octo-lobanje Tattoo

Tons of Octopus Tattoo Designs

Vrača lobanja s hobotnicami iz hobotnice, ki se obračajo po nadlakti in rami, je ta tattoo vizija reinkarnacije smrti, kot se je hobotnica preselila v lupino lobanj in zdaj drsi skozi brezno, ki ga preganja vse, s katerimi se sreča. To vpisuje značilnosti dobro linijsko delo in lepo poudarjanje ter skupaj z odlično, fino senčenje dela naredi za res kul, krepko oblikovanje, ki se nosi kot temen totem, da odvrne slabe žgane pijače in morbidno značko časti, da sprejmejo v grob. Če ste ljubitelj tetovaže lobanje, tukaj je dan mrtvega tetovaža, ki je med našimi priljubljenimi. Pripravljen za več octopus tatoo modelov?

10. Giant Octopus vs Ship

Tons of Octopus Tattoo Designs

Klasična klasična zasnova, ta tetovaža ima ogromno hobotnico kot morsko pošast, ki pada na veliko ladjo, obkroženo z zmečkimi valovi. Hobotnica je natisnjena v klasičnem rdečih barvah, njegova srajca pa se vrti okrog in skozi ladjo, jo raztrga in potegne navzdol do mračnega, vodnega groba. Ta dobro postavljeni vpis ima lepo, čisto linijsko delo in izjemno poudarjanje, ki mu daje tridimenzionalni videz. Podobno kot legenda o Krackenu, ta hobotnica je utelešenje grozljivih zgodb o morju, kjer bi se celotne ladje dobesedno izgubile v oceanskih globinah po napadu iz pošastne morske zveri. Kul, zelo tekoča tetovaža, s hobotnico in valovi, ki se vrtijo skupaj, ki bo trajala na koži do konca časa.

9. Občutljiv hrbet vratu in tattoo v prsih

Tons of Octopus Tattoo Designs

Ta hobotnica tattoo je krepko prsih in vratu kos doseči z odlično barvo injekcijo in lepo poudarjanje, ki je to odlično stojalo vpisati, ki tudi dobro deluje z drugo črnilo uporabnika, ki se močno očaral nazaj z opazovalci z zrakom groženj, da strah v strahu v srca sovražnikov. Morda potem ta tattoo simbolizira zaščito za uporabnika in totem, da bo odvrnil zle duhove. Podrobnosti v glavi hobotnice so precej omamne z vsakim gube in izboklino, ki stoji ven skozi čudovito senčenje, in tudi popečene so poudarjene do popolnosti. Na splošno zelo drzna, kul in edinstvena blagovna znamka prinaša vodne elemente prilagodljivosti, prilagodljivosti in ustvarjalnosti na koži platno v neumornem načinu.

8. Neon Purple Octopus

Tons of Octopus Tattoo Designs

Svetlo, krepko, neonovo barvo naredi ta hobotnica tattoo čudovit del, ki stoji na bledi koži v resnično živahni perspektivi. Awesome, vrtljivo indigo in blues krasijo to navdihujoče bitje globoke, saj drsi čez meso v nadnaravnem sijaju neumnega barva. Zelo fino linijsko delo in intenzivna vbrizgavanje barve omogočata, da je to bliskovit izstopni kos, ki v izjemno dramatičnem slogu lepo zajame bistvo hobotnice. Odlično.

7. Plemenski hobotnica

Tons of Octopus Tattoo Designs

To je odlična tattoo octopus plemenskega vpliva, oblečena po zadnjem delu ramena, skrivaj kožo v skrivnostnem pomenu in okrašena v zapletenem vzorcu dela, ki pravkar zahteva natančnejši pogled. Linija dela, senčenje in barvanje so v tem kosu brezhibne in naredijo za res krepko in precej tripiti dizajn, ki je v skladu z plemensko estetiko. Na splošno je odlična tatoo, ki je res dobro nameščena in daje uporabniku trajno hobotnico, ki se ponaša s ponosom, in drobno izjavo.

6. Prekrasna hobotnica zgornjega dela hrbta Art

Tons of Octopus Tattoo Designs

Podrobnosti v tem čudovitem tetovažu presenetijo s čudovitimi oznakami, ki izgledajo kot fini razpoki po hobotnicah, je dobro poudarjeno s pozornostjo, posvečeno podrobnostim v vsakem sesalnem kozarcu, loputi in gubam tega inteligentnega, nenehno preoblikovalnega bitja. Barvna injekcija je v tej znamki neverjetna z zlobnimi barvami in vijoličastimi očmi, ki jih označujejo rumene črte, ki pridejo v oči in okoli sebe. Zelo dobro nameščen kos, ki pokriva zgornji del hrbta z vrsto grozljive milosti, te hobotnice te privlači, hipnotizira in enkrat, ko je v roki, ne bo nikoli prepustil. Čudovito delo.

5. Tujec lobanja

Tons of Octopus Tattoo Designs

Unikaten je na tatu hobotnice s skeletnim hobotom z zunanjo glavo glave, vpisano čez zgornji del hrbta in na roko. Čiste linije in odlično senčenje ter poudarjanje, skupaj z obsežnim detajlnim delom, naredi to znamko krepko, zelo nezemeljsko delo, ki še dodatno poglablja skrivnost hobotnice in tudi izvor pošasti v tej tetovaži. Popečke so skoraj mehanske in celo celo realno prebodijo hrbet nosule osebe, ki se je iztegnila iz mesa in nadaljevala mimo komolca. Vse to je elektrificna znamka, ki prinaša nekaj resnično enigmatičnega na platno in raven dojemanja, ki plava okoli njega. Lepo.

4. Skrit v grebenu hobotnice

Tons of Octopus Tattoo Designs

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Norec, nekoliko zmeden dizajn, kljub temu glasno bere hobotnico in živahno barvo. Ta rdeča in oranžna opazna bitja sta zapletena s koščkami iz koralnega grebena in se prikriva med njimi, ki so jih dali le tisti, ki so jih poteptali, in nepojmljivo oko v središču kaosa. Awesome linijsko delo in odlična barvanja dajejo ta duh in element skrite skrivnosti, ki jo lahko predstavlja hobotnica. Na splošno je dobro postavljen, seksi tetoviranje z odlično barvno nasičenostjo in izbiro kontrastnih barv, ki v resnici zajemajo pop.

3. Hobotnica in tetovaža na lobanji Nazaj

Tons of Octopus Tattoo Designs

To je zanimiva tetovažica z dobro osenčeno hobotnico, njena popka, ki se vrti in vrti okrog mesa, pokriva nazaj v čudovitem slogu, glavo na hrbtni strani hrbta na eni strani in na drugi strani postane človeška lobanja. Glava hobotnice in lobanj je tako dobro zmešana, najprej je zlahka zamuditi lobanjo, vendar se pri podrobnejšem pregledu z zapleteno mandalo pridružijo človeškim in hobotnicam, možgani pa se topijo v eno super inteligentno življenjsko silo. Odlična podloga naredi to zvezdno komponento, zelo podrobno, hobotnico, ki se bo za vedno držala hrbta nosi, ohranja življenje in smrt v ravnovesju ter prinaša življenje ustvarjalnih in preoblikovalnih elementov vode. Čudovito.

2. Vrtenje, osupljiv tatofuza hobotnice

Tons of Octopus Tattoo Designs

To je en osupljiv, super seksi hobotnica hrbta nazaj, ki vsebuje zaplet vrvice v središču, od katerega se zdi, da so se lovke odprle, nato pa se izrežejo iz rokavov v rit zaviti v dosledno, zelo podroben način. Lepo obložena in obarvana in zasenčena s popolnostjo, je to ena tantalizacijska tattoo in čudovito predstavlja hobotnico, ki izhaja iz globoke kože, neverjetno umetniško delo, ki krepi žensko obliko v spektakularnem stilu.

1. Full Body Octopus Masterpiece

Tons of Octopus Tattoo Designs