101 Citate Tattoo Inspirational pentru a Inspira, garantate

101 citate tatuaj care nu sunt doar baddass, dar inspirat! Aceste citate de tatuaj vă vor face ziua. Garantat. Care dintre acestea vă mișcă inima?Citatele inspirationale pentru tatuaje sunt larg răspândite și pot fi găsite pe cadavrele oamenilor care nu sunt extrem de pasionați de tatuaje. Mulți indivizi găsesc o expresie reprezentativă care îi inspiră și doresc să fie impregnată. Suntem mai mult sau mai puțin influenți, dar un citat care este aproape de inimile noastre și care ne inspiră să fim mai buni este întotdeauna de succes în această privință.

Scrisori de tatuaj scrise arată excelent, cu excepția cazului în care acestea sunt disproporționate. Chiar dacă alegeți un font greu de citit, ceea ce este important este că știți ce spune. În plus, dacă opțiunea dvs. este legată de o persoană dragi pentru dvs., puteți să-l scrieți manual și să-l imprimați exact așa. Acesta este modul cel mai personal pe care îl puteți obține tatuat. Artistul tatuat va copia scrisul pe piele cu ajutorul unui șablon.

Contents

Citate Tatuaje Inspirational:

atrage atenția, așa că, în funcție de cât de personal este mesajul, ar trebui să alegi un loc ascuns pe corpul tău sau unul vizibil. Cele mai frecvente părți ale corpului în care oamenii au citate de inspirație pentru tatuaje sunt antebrațele, în apropierea claviculelor, spatelui, gleznelor și picioarelor. Printre cele mai dureroase pete sunt gâtul și brațul interior.

Cotațiile din cărți, filme sau din cântecele preferate reprezintă o sursă excelentă de inspirație. Deseori ne referim la cele mai ciudate lucruri și unele dintre cele mai simple aspecte ne pot provoca interesul. Păstrați o minte deschisă și cerneală, indiferent ce mesaj declanșează un sentiment de motivație, bucurie sau voință de a continua. Tatuajul care îți amintește cât de tare ești ar trebui să fie și pe lista ta.

După cum urmează, veți găsi câteva tatuaje cu mesaje profunde despre viața în general și despre lucrurile care ne afectează pe toți. Puteți adăuga un desen sugestiv de partea lor sau puteți opta pentru simplitate.

Doriți să citiți cel mai popular post de tatuaj al acestui site EVER? Click aici.

40. Citate tipografice personalizate pentru tatuaje

101 Inspirational Tattoo Quotes to Inspire You, Guaranteed

Presupun asta falsificați-l până când veți reuși nu se aplică acestui tip! Un tatuaj foarte bărbătesc, trimite un mesaj aspru, dar necesar. Starea reală și conștientă total de ceea ce se întâmplă în interiorul și în jurul nostru este o necesitate. Fontul ales este destul de mare și nu este deloc disproporționat. El a personalizat scrisorile într-un mod evident, care nu are o semnificație evidentă. Ai fi destul de îndrăzneț să te tatuați pe degete? Încă nu am făcut-o! Dacă da, verificați aici cele 28 de modele originale de tatuaje pentru degete.

39. Avem ceea ce credem că merităm

101 Inspirational Tattoo Quotes to Inspire You, Guaranteed

Acceptăm iubirea pe care credem că o merităm. Sunteți cel mai rău judecător, de aceea este important să vă simțiți ușor. Dacă nu credeți că meritați să fiți iubiți, probabil veți respinge inconștient iubirea de la alții sau îi împingeți departe. Citate de inspirație tatuaj ca aceasta sunt menite să vă reamintesc ce uitați uneori. Încredere-te și salută toată dragostea pe care o poți obține în viața ta! Apoi, alegeți un font de mână care este atât de drăguț încât trebuie să-l aveți cu cerneală!

Obtine o Tatuaj gratuit inspirațional personalizat Design Citat:
Ofertă cu timp limitat (faceți clic pe fotografie)
Clic here to get your free custom tattoo design quote.

38. Între citate de tatuaj drept și ușor

101 Inspirational Tattoo Quotes to Inspire You, Guaranteed

Cu toții trebuie să facem față alegerii între ceea ce este bine și ceea ce este ușor. Acest citat este într-adevăr adevărul. Uneori calea cea bună este cea mai grea cale și trebuie să decidem dacă merită să lupți sau nu. Închirierea și renunțarea sunt soluții ușoare, dar uneori este necesar să renunți. Acest mesaj este tatuat lângă un copac care arată puternic afectat de vânt. Se poate referi la timp.

37. Țineți bărbia în sus

101 Inspirational Tattoo Quotes to Inspire You, Guaranteed

Acum e un tip cu un simț al umorului! Chin sus, literal și figurativ, este un mesaj pozitiv. Indiferent de ceea ce se întâmplă, trebuie să ne menținem demnitatea și să finalizăm lucrurile în cel mai bun mod posibil. El a ales un font care exprimă masculinitatea și este montat perfect pe spațiu sub bărbie. Este de la sine înțeles că acesta este un tatuaj personalizat. Dacă sunteți tentat să plătiți mai puțin pentru un tatuaj standard, nu! Ai fi mult mai mulțumiți de ghilimele personalizate de tatuaj!

36. Progresul necesită luptă

101 Inspirational Tattoo Quotes to Inspire You, Guaranteed

Fiind conștient de asta fara lupta nu exista progres este un pas mare. Citate de inspirație tatuaj ca aceasta lucrează minunat ca mementouri. S-ar putea să fiți de acord cu aceasta, dar uneori este posibil să aveți nevoie de cineva sau de tatuajul dvs. pentru a vă reîmprospăta memoria. Lupta este reală, dar și progresul și merită necazul. Suna ca un mesaj foarte împuternicit cu care se poate referi orice persoană, nu-i așa??

35. Forța și adevărul

101 Inspirational Tattoo Quotes to Inspire You, Guaranteed

Cuvintele în limba latină au o anumită adâncime pe care nici o altă limbă nu o poate oferi. Fortes et veritas înseamnă putere și adevăr. Acestea ar putea fi două din liniile directoare ale acestei persoane în viață. Tatuați pe antebraț, arată curat și precis. Cred că el a ales o culoare albastru închis sau o culoare turcoaz întunecată, nu negru ca majoritatea oamenilor. Acest lucru completează și culoarea pielii. După cum puteți vedea, venele sale sunt albastru, ceea ce înseamnă că are un ton rece de piele.

34. inspirația regelui leului pentru toți

101 Inspirational Tattoo Quotes to Inspire You, Guaranteed

Amintiți-vă cine sunteți este un citat din partea regelui leului. Citate de inspirație tatuaj din filme sunt foarte apreciate în rândul iubitorilor de tatuaje. Acesta, în special, vă îndeamnă să vă uitați în interiorul dvs. pentru a afla răspunsurile pe care le căutați. În lumea falsă în care trăim, fiind sinele tău adevărat este prețios. Îmi place tipul de scriere și forma micului leu de la acest tatuaj. De asemenea, cred că încheietura mâinii este o alegere perfectă pentru acest tip de mesaj. Alții ar putea să-l inspire și ei.

33. Alice in Tara Minunilor vorbeste adevarul

101 Inspirational Tattoo Quotes to Inspire You, Guaranteed

Toti suntem suparati aici este una dintre citatele mele preferate. Ea vine din filmul Alice in Tara Minunilor si a fost scrisa de Lewis Carol. Vorbit de pisica misterioasă, aceste cuvinte sunt mai mult decât realiste. Suntem cu toții supărați într-un fel sau altul și cu toții ne luptăm nebunia sau o îmbrățișăm. Ați adăuga fața pisicii care a spus acest lucru sau ați soluționa mesajul? Aș face și amândouă!

32. Modul corect de a inhala și expira ghilimele de tatuaj

101 Inspirational Tattoo Quotes to Inspire You, Guaranteed

De vreme ce respiram și respiram constant, de ce nu inhalează dragostea și expiră ură? Aceasta este o alternativă excelentă de a vă susține sentimentele negative și unul dintre cele mai inspirate citate pentru tatuaje. Fontul de scris arată personalizat, ceea ce este grozav, dar locația acestor citate de tatuaj nu este foarte bună. Acest lucru se datorează faptului că această zonă este expusă tot timpul și, în câțiva ani, cerneala nu va arăta la fel de clară ca acum. Cred că această persoană își poate reîmprospăta întotdeauna cerneala!

31. Cuvintele inspirate ale lui Maya Angelou

101 Inspirational Tattoo Quotes to Inspire You, Guaranteed

Încă mă ridic este o poezie scrisă de Maya Angelou. Este foarte emoțional, dar trimite un mesaj pozitiv și pozitiv. Din praf sau aer, ea insistă să crească și să nu renunțe. Nu spune nimic despre un trandafir în această poezie, dar îmi place combinația. Arată mai frumos decât un simplu tatuaj de text, nu-i așa? Această idee este potrivită pentru femeile fragile care caută forță.

30. Calea ta funcționează cel mai bine

101 Inspirational Tattoo Quotes to Inspire You, Guaranteed

Ați simțit vreodată că nu sunteți destul de bun pentru unii oameni? Te-ai simțit presat să faci ceva doar pentru că alte persoane vroiau să faci asta? Cred că acest tatuaj are în vedere realizarea faptului că nu trebuie să te schimbi pentru ceilalți. Fiind suficient și acceptarea dvs. este o afacere mare. Un citat ca acesta ar trebui să te inspire să începi să faci ceea ce dorești și să nu mai faci ceea ce nu te face fericit. Schimbarea este bună, dar numai dacă aveți nevoie de ea.

29. Planurile nu se materializează întotdeauna

101 Inspirational Tattoo Quotes to Inspire You, Guaranteed

Indiferent dacă crezi în soartă sau nu, acest tatuaj te-ar putea inspira. Soarta nu-i pasă de planuri, așteptați astfel neașteptat și nu vă bateți dacă planurile dvs. nu se materializează întotdeauna. Celebritățile au și tatuaje. Ca Rihanna. Planificarea ar putea să-ți sporească speranțele și să te facă să te simți încântat de ceva, dar știi că vei fi bine chiar dacă ceva nu se întâmplă. Mesaj foarte bun și plasarea excelentă a acestui citat!

28. Faceți-vă temerile

101 Inspirational Tattoo Quotes to Inspire You, Guaranteed

Un font modern, împreună cu un stil de tatuare modern și un mesaj foarte motivator și inspirat este o combinație pentru a muri pentru! Acest mesaj este adresat celor care se tem de înălțimi. Cred că această persoană este sau a fost printre ei. Cu toate acestea, aceasta funcționează ca un memento și sunt sigur că este foarte împuternicit atunci când trebuie să fie.

27. Chasing masini de Snow Patrol citate tatuaj

101 Inspirational Tattoo Quotes to Inspire You, Guaranteed

Dacă aș sta aici, dacă aș sta aici, ai minți cu mine și uiți lumea? Aceste cuvinte aparțin Snow Patrol, o trupă care cântă mașini Chasing. Cu toate acestea, această melodie nu este despre mașini, ci despre două persoane care nu au nevoie de nimic sau de nimeni și care pot face totul pe cont propriu. Versurile melodiei sunt interpretabile, dar cred că aveți o imagine mai mare. Trebuie sa fie minunat sa te gandesti la ceva si sa inspira pe cineva atat de mult incat are un tatuaj cu cuvintele tale!

26. Ce contează diferit

101 Inspirational Tattoo Quotes to Inspire You, Guaranteed

La fel ca și elefantul cu urechi supradimensionate, nu fiecare persoană se potrivește cu standardele absurde de astăzi. Îmbrățișând faptul că arăți și gândiți altfel este recomandat. Să te bați pentru că nu ești ca alții este o greșeală. Cine a primit acest mesaj, știe acest lucru și o știu. Şi tu? Îmi place plasarea acestui tatuaj pentru că nu este undeva pe care toată lumea o poate vedea. E personal și are un mesaj profund.

25. Voința de a trăi ...

101 Inspirational Tattoo Quotes to Inspire You, Guaranteed

... va depăși întotdeauna capacitatea de a muri. Cu alte cuvinte, s-ar putea să avem și abilitatea de a muri, dar voința de a trăi este cea care ne ține pe drumul cel bun. Viața este fragilă și nu toți apreciem așa cum trebuia. Din fericire, tatuajul inspirat se citează așa cum este aici pentru a ne lumina și a ne conduce pe o cale mai bună. Să nu mai vorbim că arată atât de cool și de gust în același timp!

24. Femeile care fac citate de tatuaj din istorie

101 Inspirational Tattoo Quotes to Inspire You, Guaranteed

Femeile care se comportă foarte rar fac istorie este numele unei cărți scrise de Laurel Thatcher Ulrich. Ea este o feministă și un istoric care a sugerat modalități prin care femeile să facă istorie. Aceasta inseamna ca persoana care a primit inscriptia este de asemenea feminista sau doar sa bucurat de acest subiect. Ea este destul de dedicată acestui mesaj de când a optat pentru un tatuaj mare pe spate.

23. Lucrează pentru ceea ce vrei

101 Inspirational Tattoo Quotes to Inspire You, Guaranteed

Nimic nu este promis. Acest citat mă face să mă gândesc la promisiuni în general și la faptul că trebuie să lucrăm pentru ceea ce vrem. Oamenii care o au de multe ori sfârșesc nefericit și merg pe o călătorie pentru a se găsi. Când lucrurile nu funcționează, vă datorezi pentru a face o schimbare sau pentru a continua. Forma acelor buze rosii atrăgătoare nu are sens pentru mine lângă acest citat, dar poate că nu este nici măcar legată de acele citate de tatuaj.

22. Întotdeauna o lecție, niciodată un eșec

101 Inspirational Tattoo Quotes to Inspire You, Guaranteed

eșua este un cuvânt foarte negativ și nu trebuie să ne concentrăm asupra lucrurilor negative din viața noastră. De aceea, este mai bine să privim eșecul ca o lecție învățată mai degrabă decât ca un rezultat negativ. Un tatuaj plasat pe o canelură a femeii, acesta cuprinde și elemente feminine, cum ar fi o inimă roz roz și o panglică roz. În acest caz particular, cheia este un simbol pentru soluții.

21. Cădere înainte de a zbura

101 Inspirational Tattoo Quotes to Inspire You, Guaranteed

Deși nu este o necesitate, cateodata trebuie sa esuezi ca mai apoi sa reusesti. Citate despre tatuaje inspirationale care vorbesc despre caderea inainte de zbor sunt semnificative. Oamenii tind să fie descurajați de eșec, dar eșecul face parte din viață, la fel ca zborul. Eroarea ar putea să te elibereze și să te lase să zbori sau te poate conduce la tipul de succes care este înălțătoare. Păsările de lângă aceste cuvinte sunt legate de zbor, dar sunt și ele frumoase chiar dacă sunt întunecate.

20. Poezie din 1796 Citate Tattoo

101 Inspirational Tattoo Quotes to Inspire You, Guaranteed

Pasionat de literatură, această femeie a dedicat o treime din spatele ei la un citat. Se spune în cazul în care un corp prinde un corp de intrare prin secară. Scrisă într-un dialect scoțian din secolul al XVIII-lea, acest poem ar putea să nu aibă prea mult sens pentru tine. Este vorba de un băiat care descoperă relații intime degradante, deci nu poate avea unul cu o persoană pe care să-l pese. Aceasta ar putea fi problema acestei doamne sau nu. Nu vom ști niciodată. Citate despre tatuaje pot spune multe - sau pot fi misterioase!

19. Predomină problemele familiei

101 Inspirational Tattoo Quotes to Inspire You, Guaranteed

Acest citat este despre familie și este singurul. Promisiune! Unde viata incepe si iubirea nu se termina niciodata. Cred că este o modalitate frumoasă de a descrie sensul familiei. Este, de asemenea, o chestiune foarte sensibilă pentru mulți dintre noi. Cu toate acestea, putem prețui mai multe persoane pe măsură ce ne prețuim propriul nostru sânge. Autorul acestui citat a fost cu siguranță o persoană emoțională care și-a iubit foarte mult familia. Ca un tatuaj, arata frumos si nu ocupa prea mult spatiu.

18. Infinit într-un moment

101 Inspirational Tattoo Quotes to Inspire You, Guaranteed

Și în acel moment este jură că eram infiniți este un citat al lui Stephen Chbosky. Este un romancier american care a scris The Perks of Being a Wallflower în 1999. Această expresie a fost foarte populară în 2012, când oamenii au creat numeroase meme cu ea. Tatuată într-o formă a semnului infinit, acest citat este explicativ. Este inspirat deoarece, dacă sa întâmplat înainte, înseamnă că este posibil să se întâmple din nou sau să se întâmple altor oameni.

17. Refuzul de a se scufunda

101 Inspirational Tattoo Quotes to Inspire You, Guaranteed

Refuz să mă scufund este un mesaj foarte sugestiv și puternic. Există câteva lucruri minunate despre acest tatuaj. Pe de o parte, cuvintele sunt legate de desenul de lângă el, și anume de o ancoră. Pe de altă parte, este plasată pe piciorul unei femei, care este un loc popular pentru a fi tatuat în aceste zile. Mesajul propriu-zis este inspirat și pentru că subliniază puterea de a refuza pur și simplu să facă ceva.

16. Cultivarea veche este prețioasă

101 Inspirational Tattoo Quotes to Inspire You, Guaranteed

Viata de criza din viata de zi cu zi este adesea totul in crestere. Citate de inspirație tatuaj ca aceasta vin la salvare, împărtășind un mesaj foarte trist și constructiv: Nu regretați în creștere mai mare, este un privilegiu negat pentru mulți. Nimeni nu spune că ar trebui să trăiești pentru alții, ci să te gândești la alții care nu au avut șansa să devină mai în vârstă și să experimenteze ceea ce viața încă mai are de oferit. Imaginea de flori complimentează aceste cuvinte frumoase!

15. Visează despre viață

101 Inspirational Tattoo Quotes to Inspire You, Guaranteed

Nu visezi viața ta, nu-ți trăiești visul! Frumos, feminin, inspirat și plasat lângă flori de cireș; ce mai vrei de la un tatuaj? Mesajele simple, liniile simple curbate și florile simple formează o complexitate de neconceput atunci când sunt puse una lângă alta. Transformați-vă visele în realitate la fiecare șansă pe care o obțineți. Continuați să vă reamintiți să faceți acest lucru sau să faceți un tatuaj ca acesta ca un memento!

14. Mergând pe drum

101 Inspirational Tattoo Quotes to Inspire You, Guaranteed

Unii spun că merg pe un drum greșit, când este doar o cale proprie, departe de restul. Acest citat nu are un autor cunoscut, dar asta nu este important. Înțelesul său este despre o luptă care torturează oamenii în zilele noastre. Fiind diferit, gândirea diferită și dorința de a face lucrurile în mod diferit nu este văzută într-o lumină bună de alții. Fata asta a simțit nevoia să primească acest mesaj în pielea ei, deoarece aruncarea cu ceilalți era probabil prea mult pentru ea. Oricum, este simplu și feminin, de asemenea!

13. Tempestul lui William Shakespeare

101 Inspirational Tattoo Quotes to Inspire You, Guaranteed

Ceea ce este trecut este prolog sunt cuvintele celebrului William Shakespeare. Contextul în care a fost menționat acest rând nu a fost unul fericit. Un personaj încerca să-l convingă pe altul să-l omoare pe tatăl său. Totuși, senatorul Biden a citat recent și Shakespeare în încercarea sa de a schimba subiectul sau de a lăsa oamenii incapabili să găsească un răspuns potrivit. Ca un tatuaj ridică multe întrebări, dar se poate referi la lăsarea trecutului în urmă și începerea de a trăi din nou.

12. Realitatea este în gândurile dvs. de tatuaj pentru visuri

101 Inspirational Tattoo Quotes to Inspire You, Guaranteed

Tupac Shakur a spus asta odată realitatea e gresita, visele sunt reale. Cred că nu este deloc dificil ca cineva să se găsească pe sine însuși. Realitatea este adesea prea greu de golit, deci de ce să nu vă mărturisiți visele și să le faceți să devină realitatea voastră? Acest lucru este un lucru bun, dar realizarea ei ar putea fi dificil. Chiar și așa, arată încântător pe spatele acestei tinere femei.

11. Aveți grijă de materie

101 Inspirational Tattoo Quotes to Inspire You, Guaranteed

Acest tatuaj este strălucitor, nu-i așa? Nu este un citat lung, dar aceste două cuvinte sunt atât de simple și de semnificative încât pot fi ușor clasificate ca fiind inspirative. Mintea asupra materiei este egală cu fericirea. Persoana care a primit acest impuscat arata tanara, atat de bine pentru ca ea a realizat acest lucru atat de repede in viata ei!

10. Respirați și fiți puternici

101 Inspirational Tattoo Quotes to Inspire You, Guaranteed

Respirați și fiți puternici ar putea deveni mantra ta. Deși acest lucru nu este sanscrit și există mai multe cuvinte, acțiunea însăși ar fi aceeași. Aceste cuvinte pot avea putere psihologică și spirituală dacă se vor spune mereu. Acest fapt este aproape 100% demonstrat, deoarece acest mesaj a ajuns pe pielea persoanei. Sunt sigur că m-aș întoarce de multe ori la un astfel de tatuaj dacă aș avea unul. Considerați că este util?

9. Eu sunt din cauza ta

101 Inspirational Tattoo Quotes to Inspire You, Guaranteed

Din moment ce am promis că nu vor exista alte tatuaje de familie, iată un tatuaj al mamei și fiicei! Sunt pentru că ești vorbește despre conexiunea necesară între mama și copil. Coexistența se aplică numai în cazul fiicei. Citate emotionale de inspiratie tatuaj sunt peste tot. Trebuie doar să găsiți unul potrivit pentru dumneavoastră!

8. Frumusețea pentru orbi

101 Inspirational Tattoo Quotes to Inspire You, Guaranteed

Totul și toată lumea este dublă. Aceasta înseamnă că toate au o frumusete dar nu toata lumea o vede. Deci, găsirea persoanelor care văd frumusețea în tine și ceea ce faci ar fi punctul. Cred ca ar trebui sa fim mai deschisi si mai receptivi la toate formele in care se poate gasi frumusetea. Lumea nu se va schimba decat daca incepeti sa va schimbati perspectiva in cazul in care nu veti vedea frumusete in jurul vostru.

7. Privind trecutul ca practică

101 Inspirational Tattoo Quotes to Inspire You, Guaranteed

Daca tu crezi trecutul este practica, atunci sunteți unul dintre cei norocoși. Învățarea din greșelile noastre contează, dar aș prefera să nu le fac. Pentru cei care pot folosi astfel de informații în moduri productive, acest tatuaj se potrivește perfect. Îmi place de asemenea plasarea și acel mic om din colțul din dreapta care nu are nimic de-a face cu citatele de inspirație pentru tatuaje.

6. Smithii cântă o melodie

101 Inspirational Tattoo Quotes to Inspire You, Guaranteed

Smithii au fost inspirați când au scris această melodie care le inspiră pe alții. Există o lumină care nu iese niciodată. Poate că tot ce trebuie să facem este să-l găsim și să ne asigurăm că îl vom păstra. Această citare se poate referi la o mulțime de lucruri, dar depinde de tine să găsești un sens personalizat. Fontul este deosebit de frumos la acest tatuaj. Arată o combinație între gotică și caligrafie.

5. Iubește-te indiferent de ce

101 Inspirational Tattoo Quotes to Inspire You, Guaranteed

Sunteți familiarizați cu întrebarea existențială, iubiți-vă, pentru că, dacă nu, cum vă puteți aștepta pe oricine altcineva să te iubească? Cred că acest tatuaj este cam așa. Ne iubim pe noi înșine ar trebui să fie un sentiment constant. Îmbrățișarea defectelor, a greșelilor și a eșecurilor noastre necesită multă încredere. Acest sentiment este esențial, dar, din păcate, nu mulți se bazează pe el. Acest citat face un tatuaj de antebrat frumos!

4. Râdeți și iubiți

101 Inspirational Tattoo Quotes to Inspire You, Guaranteed

Râzi atât de mult cât respiri. Iubeste atata timp cat traiesti. Acum, acest sfat bun! Ea și-a pus brațele unul lângă celălalt, deci aceasta înseamnă că forma inimii tatuată pe brațul drept este, de asemenea, o parte a mesajului. Dragostea nu este doar despre găsirea sufletului tău sufletesc. Dragostea este în jurul nostru și de multe ori ne face atât de fericiți încât râdem la fel de mult cât respirăm. Uitați-vă în altă parte, dar nu pierdeți speranța!

3. Eminem lovește din nou

101 Inspirational Tattoo Quotes to Inspire You, Guaranteed

Cuvintele spuse de oamenii care sunt încă printre noi și care ne impresionează se aud cu adevărat. Acesta este cazul lui Eminem, care, în ciuda faptului că este un cântăreț controversat, a reușit să ne inspire pe mulți dintre noi. Frumusețea vine în toate formele și dimensiunile, așa că nu lăsați pe nimeni să spună că nu ești frumos, dar nu încerca să-i dovedești nici rău. Pur și simplu nu sunt vrednici de energia voastră.

2. Eu sunt al meu

101 Inspirational Tattoo Quotes to Inspire You, Guaranteed

Pearl Jam are o melodie numită Sunt al meu. Acolo provin cozile de inspiratie ale tatuajelor de pe coastele fetei. Se referă la libertatea fiecărei persoane de a-și lua propriile decizii și de a nu răspunde în fața nimănui pentru ei. Excepțiile sunt, desigur, cele legate de moralitate și drept. Pun pariu că durerea merita!

1. Contrastarea mesajelor încheieturii mâinii

101 Inspirational Tattoo Quotes to Inspire You, Guaranteed

Acest citat tatuat nu are un autor cunoscut, ceea ce face mai ușor să se adapteze. V-ați văzut arzând în ploaie; am văzut că înotați în flacără este un tatuaj de litere care pictează o imagine contrastantă. Nu se poate arde într-adevăr în ploaie dacă apa nu poate pune focul și nu se poate înota în flăcări. Deci, sa ne gandim la toate astea ca procese metaforice trebuia sa treaca si acum el sau ea este in miscare. Îți place fontul ziarului??

.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

55 − = 47