101 Genius Zene tetoválása, amit ön akarsz szerezni

A zene tetoválás két fő kategóriára bontható: a zene szerelmeseinek és a zenészek. Az első kategória általában zenei jegyzeteket és fejhallgatókat tartalmaz, amelyek más vizuálisan csábító elemekkel, például rózsákkal, szalagokkal, szívekkel, kompakt kazettákkal és így tovább. Ezenkívül tartalmaz zenekarokat és kedvenc énekesek portréit.

A második kategória inkább a hangszerekre koncentrál. Attól függően, hogy milyen hangszeren játszanak, az emberek hegedű tetoválások, gitár tetoválás, dob tetoválás, basszusgitár tetoválás, mikrofon tetoválás stb. Ők jobban érdeklődnek a zeneszerző technikai részéért, mint hogy milyen érzés.

A legrégebbi bizonyíték arra, hogy az emberek a zenét zenéltek és hallgatták, Kr. E. 200-ban nyúlik vissza. A görögöknek volt egy módja arra, hogy hangsúlyozzák bizonyos szavakat, így hangzásuk más és ritmikus. Ahogy az idő telt el, a zene egyre több földet nyert. Konfucius, a híres kínai filozófus a mély írásaiban zenét említ. Arra a következtetésre jutott, hogy music termel egyfajta örömöt, amelyet az emberi természet nem képes nélkülözni.

Contents

Zene tetoválás

Adam Levine ezt mondtaa zene komolyan a legnagyobb dolog a Földön.Ő tudja, mivel ő a énekes a pop-rock zenekar, a Maroon 5. A zene tetoválás egy módja annak, hogy kifejezi a szeretet a zene. Olyan tetoválás, amely valamilyen módon kapcsolódik a zene eszméjéhez, olyan, mint a zene átvétele képekre. A zenei jegyzetekről tudjuk, hogy ezt pontosan megcsinálják, de vannak olyan szimbólumok is, amelyek segítenek kifejezni érzéseinket a zene iránt.

Egyszerű vagy összetett, zenei tetoválások képesek kifejezni a zene iránti szeretetet általában, egy bizonyos zenekart vagy énekes, és egy bizonyos hangszer. Olyan kreatív lehetsz, amilyet csak akarsz a tetoválás tervezésénél, de addig itt néhány jó példa!

50. Szeretem a zenét

101 Genius Music Tattoos That You'll Want to Get For Yourself

Ez egy nagyon egyszerű zenei tetoválás, amely kifejezi az embernek a zene iránti szeretetét. Ez egy szív és a quaver vagy a nyolcadik jegyzet vázlatából áll. Nem tudom, hogy különösen kedveli a nyolcadik jegyzet hangját, de ez csak egy módja egy ötletnek egy szimbólumba való kondenzálására. Ez a fajta tetoválás a minimalista minták kategóriájába is beletartozhat, mert egyszerre világos és értelmes. Szeretem.

49. Lejátszás, szüneteltetés, kihagyás és keverés

101 Genius Music Tattoos That You'll Want to Get For Yourself

Egy másik egyszerű design, amely tökéletesen illeszkedik a csuklójára, ez egy kifejező tetoválás is. Ez kapcsolódik ahhoz a technológiához, amelyet zenehallgatásra használunk. Vannak szimbólumok a játékra, a szüneteltetésre, a kihagyásra és a keverésre, amelyeket minden alkalommal használunk, amikor halljuk a zenét. Véletlenszerűen kevert egy opciót, amelyet használsz? Szeretek meglepni a készülékem, de nem olyan, mintha nem tudnám minden dalomat a lejátszási listámról.

Kap egy Ingyenes Egyéni zenei tetoválás Tervezés Idézet:
Korlátozott időtartamú ajánlat (kattintson a fotóra)
Kattints here to get your free custom tattoo design quote.

48. A test mint egy basszus

101 Genius Music Tattoos That You'll Want to Get For Yourself

Ez a hölgy tetoválta a testének egy nagyon kis részét, de sokkal többet változtatott. A két zenei tetoválás tökéletes elhelyezésének köszönhetően a hátán úgy néz ki, mint egy dupla basszus. Ez a hangszer nem pontosan képviselt, de ha megnézed a nagyobb képet, az ötlete félelmetes! Két basszusgitáros lehet, vagy táncos lehet.

47. Két szív dal

101 Genius Music Tattoos That You'll Want to Get For Yourself

A személyzet és a négy zenei jegyzetek, amelyek közül kettő mosolygó arc, tökéletes helyettesítő jegygyűrű. Ez a pár megkapta a tetoválást, ami valószínűleg része a kedvenc dalának. Hozzáadtak egy szórakoztató elemet a zene tetoválásukban, nevezetesen a nyakkendőben. Egy kis és egy nagy nyakkendőt használva létrehozták a mosolygó arcok benyomását. Nagyra értékelem a kreativitást és a modern szerelmi módot.

46. ​​A zene lelki megmentő

101 Genius Music Tattoos That You'll Want to Get For Yourself

Üzenetünk írása a testünkre, ami a zenére utal, ugyanolyan jó, mint bármely más design. Úgy tűnik, hogy ez a lány súlyos problémákat vetett fel az életében, és a zene mindig ott volt, hogy megnyugtassa. Mondása zene megmentette a lelkemet elég komoly mondás, amelyet nem szabad alábecsülni. Szeretem a kalligrafikus betűtípust, amelyet a mély tetoválásért választott.

  Az Ultimate Guide to Tattoo szemöldökök: Mi is pontosan ezek?

45. Rammstein logója

101 Genius Music Tattoos That You'll Want to Get For Yourself

A Rammstein egy német zenekar, aki ipari fémeket énekel. A logójuk pontosan olyan, mint a lány tetoválása. Legnagyobb rajongóinak kell lennie, mivel úgy döntött, hogy a logóját állandóan festeni fogja. Tetoválta a szívéhez közel, így sokat kell értenie! Ez a terület nem túl kitett, de nem rejtve sem. Csodálom, hogy ez a zenekar elkötelezett, mert nyilvánvalóan nem erősen tetovált más zenekar logókkal.

44. A magas hang és egy virág

101 Genius Music Tattoos That You'll Want to Get For Yourself

Ez a design része a zene tetoválásának és az indie tetoválásnak. Az Indie rövid, független, és olyan stílusra utal, amely nem mainstream. A virágból a zenei jel a G-kulcs vagy a magas hangszóró. A modern idők óta széles körben használják a vokális zenét. A legtöbb ember nem tudja ezt, ezért egyszerűen a zenének szimbólumaként használják. Ez a személy nem valamiféle mainstream tisztelettel rendelkezik, így tudhatja valódi jelentését.

43. Szép szívű vonalzene

101 Genius Music Tattoos That You'll Want to Get For Yourself

A festéshez használt technikát finom vonalnak nevezik. Ez magától értetődő és nagyon kacett módja a festék részletes tervek. A szív részeként számos zenei szimbólumot azonosítok, mint például a G-kulcs, az F-kulcs, a nyolcadik jegyzet, a gerenda jegyzetek és a negyedjegy. Tudatában van annak, hogy mennyire összetett a zene, és ezért nem csak a szimbólummal jelképezi a zene iránti szeretetét.

42. Gitár alakú zenei szimbólumok

101 Genius Music Tattoos That You'll Want to Get For Yourself

Az alkar tetoválás inspirált választása, a gitár ábrázolása tele van zenei szimbólumokkal. A tetováláshoz képest, amit korábban beszéltünk, ez egy további szimbólumot tartalmaz. Pontosabban, ez az, ami úgy néz ki, mint egy aposztróf. Ez egy lélegzetvétel. Túl sok feszültség felgyorsítaná szívünket a tachycardia pontján, így a lélegző mindig szívesen fogadja! Az ívelt akkord extra pattanást mutat!

41. Az emberek összekötő zenék

101 Genius Music Tattoos That You'll Want to Get For Yourself

Amikor szinkronizálhatja szívveréseit és a kedvenc zenei ütéseket egy másikba, akkor teljes lehet. A negyedik és az ötödik személyzeti vonalak a szívverés szimbólumává alakulnak, hogy kifejezzék érzéseiket. A két sziluett úgy néz ki, mint a sugárzott jegyzetek, hogy hangsúlyozzák a kapcsolatot. Nem tudom, miért van ott a félig jegyzet, de azt hiszem, mindössze a jobb félünk megtalálása. Nagyon megható!

40. Szerelem az U2-nek

101 Genius Music Tattoos That You'll Want to Get For Yourself

Az 1976-ban alakult U2 az egyik legnépszerűbb zenekar. Ez a tetoválás ábrázolja az egyik zenekar logóját. Nem használják ugyanazt a logót az évtizedek során, de mindegyikük egy bizonyos ponton képviselte őket. Ők írnak és énekelnek, szóval talán ez a srác szereti a rock műfaját, vagy pedig ír. Korai napjaikból származik, ez a logó a zenekar hivatalos árucikkére volt felragasztva. Ezek a vízszintes vonalak szárnyak. Természetesen a zenében repülni fogsz, figurálisan.

39. A kották rózsa

101 Genius Music Tattoos That You'll Want to Get For Yourself

Annak érdekében, hogy lehessen leírni, milyen gyönyörű zene van, lehet egy kottát zenét készíteni és alakítani, mint egy rózsa. A kották egy papírra nyomtatott, vagy a személyzeti papírra írt zeneszámok. Ez egy nagyon ötletes módja annak, hogy a képeken megmutassuk, mennyi zenét jelent neked. Szeretem, hogy ez a személy egyszerűvé tette a tervezetet, és összpontosított az üzenetek átadására, nem pedig a vizuális mestermű létrehozására.

38. Béke, zene és virág

101 Genius Music Tattoos That You'll Want to Get For Yourself

Enyhén megváltozott, ez a G-kulcs jól néz ki a narancssárga virág mellett. A kulcs közepén van a béke jelképe. A zene egyaránt békés és gyönyörű, így ez a tetoválás értelmes. Úgy néz ki, mint egy egyedi személyre szabott dizájn, amelyet nem a tetoválással ellátott albumokból vettek fel. Ez az érme célba kerül. Célja, hogy elmondja, milyen nagy ez a tetoválás.

37. Túlméretezett fejhallgató a kifogástalan hangzásért

101 Genius Music Tattoos That You'll Want to Get For Yourself

Ezek a fejhallgatók nem az élet mérete! Nagyon nagyobbak! Még mindig tetszik, hogy ez a túlméretes kialakítás hogyan néz ki a fickó bordáira. Ő biztosan szenvedélyes a zene iránt, és szeret tiszta hangot. Az ilyen típusú fejhallgatók általában memóriahabot tartalmaznak, amely hosszú, kényelmes viseletet biztosít. Kényelmesen fogja viselni a tetoválását, miután gyógyít!

36. Zenei körforgás

101 Genius Music Tattoos That You'll Want to Get For Yourself

Ez a vizuálisan vonzó kompozíció több zenei elemet tartalmaz. A több mint két hangszeres zenei tetoválás közül ez egy szív alakú; fajta. A bal oldalon egy hangszeres zenészek állnak, és a G-kulcs egy része, míg a jobb oldalon zongora billentyűzet és egy gitár része. Nem tudom megmondani, hogy a test mely része volt a tinta, de szeretem a teljes megjelenést!

35. A Dead of the Dead gitár dallamán

101 Genius Music Tattoos That You'll Want to Get For Yourself

Ez a tetoválás egy hangszer, egy koponya és egy logó kombinációja. Felnéztem a logót, és egy céghez tartozik. A cég tulajdonosa az, aki megkapta ezt a tetoválást. Ő egy kreatív ember, mivel egy cukorkahártyát és egy gitárt egy ilyen hűvös módon készített. Tudom, hogy a gitár nem megfelelő, mert akkordjai nincsenek megfelelően meghúzva. Mindezek jelentése túl személyes ahhoz, hogy megmondhassák.

34. Éneklés a csillagokkal együtt

101 Genius Music Tattoos That You'll Want to Get For Yourself

A tetoválás részletei alapján ítélve az a személy, aki megkapta, énekes. A mikrofon nem az egyetlen olyan elem, amely el tudná adni. A csillagok szimbolizálják a vágyat, hogy sikeresek legyenek, és csak egy profi tudja, hogy # nem hashtag semmiért, hanem szimbólum az éles hangokra. A harminc másodperces hangjegy jelenléte szintén a tudás jele. A harminc másodperces hangjegy a két zászlóval.

33. Az isteni hangok a piros ajkakon

101 Genius Music Tattoos That You'll Want to Get For Yourself

Ez a zene tetoválás nem rejtélyes. Egy nő úgy döntött, hogy festeni fogja a bőrén való szenvedélyét vagy a női hangok iránti szeretetének ábrázolását. A hang egy jól meghatározott szájból jön ki; éles, és pontozott megjegyzéssel kezdődik. Ez utóbbi azt jelenti, hogy a feljegyzés időtartama meghosszabbodik. Szóval, képzeld el egy nő hangját, amely megtart egy jegyzetet. Ezt nyugodt és nyugodt módon társítom. Te?

32. Kompakt kazetta üzenettel

101 Genius Music Tattoos That You'll Want to Get For Yourself

A kompakt kazetták vagy audiokazetták egészen a kilencvenes évek elejéig, amikor megjelentek a kompakt lemezek. Nem hiszem, hogy ez a személy régi divat, de ő megtalálhatja ezt a szalagot a zene számára. A hozzáadott üzenet azt állítja, hogyaz életem a zene.Könnyen megállapíthatjuk, hogy a zene az élet, attól függetlenül, milyen formában hallgatjuk meg. Már nem is használjuk a CD-ket, így bármi, ami a zenével kapcsolatos.

  Több mint 50 korona tetoválás a Royal Inking Dreams számára!

31. Mexikói gitár énekes

101 Genius Music Tattoos That You'll Want to Get For Yourself

Figyelembe véve az énekes arculatának dekorációit, arra lehet következtetni, hogy mexikói. Szivar is dohányzik, ami Mexikóval, vagy még inkább Kubával társulhat. Arckifejezése sokat mond arról, hogy mennyi lelket hozott a zenéjébe. Talán az a személy, aki felvette őt, nagyra értékeli a szenvedélyes énekest, aki bárki érzelmet kelthet.

30. A zene simogatja a szívét

101 Genius Music Tattoos That You'll Want to Get For Yourself

A zenészek tele van egy élénk piros szívvel, mint egy szalag. Finom és szívmelengetőnek tűnik. A fehér ékezetek olyan szépek, hogy a jegyzetek csillognak. Ez az egyik olyan női zenés tetoválás, amely nagyszerűen néz ki valakinek alkarján, csuklóján vagy bokáján. Kiválasztásakor egy kis tetoválás, a legjobb, ha nem tinták olyan területeken, ahol a nagy tetoválás jobban illeszkedik.

29. Magas, magas zenei fül

101 Genius Music Tattoos That You'll Want to Get For Yourself

Csábító és nőies, ez a tetoválás szexinek tűnik! Úgy tűnik, hogy ez a nő harisnyát visel, amikor valójában nem. A combos magas harisnya helyett zenés ihletésű tetoválást visel. Van egy szimfóniája súlytalan zenei jegyzetek egy szalag, amely zár egy íj. Ez a design nem is kell színes, mert egyszerűen kiemelkedik. Merészelsz ilyen tetoválást választani??

28. Rózsák és a combon egy mikrofon

101 Genius Music Tattoos That You'll Want to Get For Yourself

Ez a tetoválás nem olyan merész, mint az előző, de még mindig fantasztikusnak tűnik! A rózsák nőies és a mikrofon felhatalmazást ad! A mikrofon régimódi, de szépen tetovált a szükséges részletekkel. Nem vagyok biztos benne, hogy az emberek még mindig ilyen típusú mikrofont használnak, de tudom, hogy az énekberendezés része volt valamikor.

27. Dupla basszus az akvarellben

101 Genius Music Tattoos That You'll Want to Get For Yourself

Nem úgy néz ki, mint ez a kettős basszus, hogy vízfestékben fürdik? Az eredeti színének megtartása mellett, kék, türkiz, rózsaszín és vörös tinta is áztatja. A színek valódi szimfóniája, ez a tetoválás kifejezetten a zene iránti elkötelezettséget és szeretetet fejezi ki. Senki sem választhatna olyan nagy designot, ami valami olyasmit jelent, ami kevés neki. Számomra ez nagyobb, mint szeretném, szóval talán meg kell találnom egy olyan eszközt, amely jobban illik az ízlésemhez.

26. Egy dobegység csúcsa

101 Genius Music Tattoos That You'll Want to Get For Yourself

Mintha egy másik méretű portál nyitott volna, ez a dob a titokzatosan fekete lyukból tűnik fel. Ennek a tetoválásnak a vázlata szűkös, és csak a dob alakját követi. Egy kicsit túl unalmas a saját ízlésemnek, ez a design jól néz ki, de ez nem ad bizonyos érzést. A dob szépsége vitathatatlan, de szerintem tudod, hogy mit értek. Érintsük meg a cintányit!

25. Mikrofon és fejhallgató kombináció

101 Genius Music Tattoos That You'll Want to Get For Yourself

A fekete-fehér reális tetoválás, ez egy sok árnyékoláson alapul. A zenei tetoválások, amelyek ebből a kombinációból állnak, nagyra értékelik a jelentésük és megjelenésüknek köszönhetően. A mikrofonba figurálisan bejövő hang kijön a fejhallgatóból. A zene hangja folyékonyan áramlik, és nemcsak a fülünket, hanem a lelkünket is elérte. Ez egy reprezentatív tetoválás a zene kategóriában.

24. Finom kéz a hangerősítőn

101 Genius Music Tattoos That You'll Want to Get For Yourself

A mikrofon alapvetően hangerősítő. A zongoristákat a lehető legnagyobb mértékben a lehető legtöbb ember hallja. Azonban ez az eszköz sokkal inkább azok számára szól, akik énekelnek. Látod, milyen finom ez a kéz, amikor a mikrofonot tartja? Azt mondanám, hogy nagyon törékeny tárgyat tart, amely bármikor megszakíthatja, vagy egy csecsemőt, nem pedig erős mikrofont. Ez az, ami a szenvedélyről szól.

23. Izgalmas hegedűhangok

101 Genius Music Tattoos That You'll Want to Get For Yourself

A hegedűnek vagy a hegedűnek csak négy húrja van. Ha most egy hegedű dalt játszik a fejedben, nem csodálkozik bonyolultsága miatt? Csak a finom kezek, mint az ilyen tetoválás és a ragyogó elme képesek olyan mesés zenéket készíteni, amelyek csak négy karakterrel rendelkeznek. Maga a festő munka is elég jó. Nem sok tetováló művész sikeres kézzel, de ez nagyon szép. Az egyik legszebb tetoválás, amit láttam, miközben ezt a posztot kutatták.

22. Modern szalag és audio lejátszó tetoválás

101 Genius Music Tattoos That You'll Want to Get For Yourself

Míg az elemek része a zene tetoválás főleg a régi vagy elavult, a stílus maga is modern. Ez a fickó valószínűleg emlékezteti a mix szalagokat és a gettó zenét, hiszen ezeket a szavakat a bőrére írta. Van egy kazettás lejátszó és egy szalag, valamint egy narancssárga nyíl közöttük, és arra a helyre mutat, ahol a szalagnak el kell mennie. Szerintem ez a tetoválás eredeti, és még ha annak jelentése is nyilvánvaló, nagyon fontos neki.

21. A punk-rock koponya őrült

101 Genius Music Tattoos That You'll Want to Get For Yourself

Egy szép mellkasi darab, ez a tetoválás kissé néz ki a koponya miatt. Azonban a koponya olyan ártatlan, hogy haját szivárványszínekkel festették. A frizurája punk-rocker-ként mutatja be identitását, és a gitárok felfedik a zene iránti szeretetét. Valószínűleg egy badass hölgy, a tetoválás viselője félelmetes módon kifejezte személyiségét. Bárcsak bátor voltam, hogy ugyanezt tegyem!

20. A szavak hiánya esetén a zene beszél101 Genius Music Tattoos That You'll Want to Get For Yourself

A hölgy hátulján terjedő tetoválás összetett. A gitáron kívül egy nagyon átgondolt üzenet is tartalmaz koponyákat, rózsákat és szárnyakat. A koponyáknak nincs kapcsolatuk valakinek a halálával. Csak az élet és a halál kettősségéhez tudtak hozzájárulni. A zene nem megy, amikor a szomorúság, a bánat és más érzések egyaránt. Úgy néz ki, mint ez a lila gitár. Nem változtatnék meg semmit a tetoválásról.

19. A zene hatással van az életre

101 Genius Music Tattoos That You'll Want to Get For Yourself

Egy gitár, amely fának válik, sok dolgot jelenthet. Úgy vélem, a fő ötlet az, hogy a zene lelkes. A mélyen megalapozott gyökerek egy egészséges fa alapját jelentik, éppúgy, ahogy egy jó dalnak szilárd ismerete van a hangszer és a zeneszerzés terén. A gitár maga nem tűnik elegánsnak, mert elvileg el kell mondania.

18. A zenész szeretete

101 Genius Music Tattoos That You'll Want to Get For Yourself

Az ember arckifejezése felbecsülhetetlen! Tényleg a szeretet és a tartalom a gitár irányába mutat. Mivel 6-szériás gitáron rockolhat, nagyon tehetséges művésznek kell lennie. Nem tudom, hogy híres vagy sem, de mély benyomást tett róla, hogy milyen érzelmei voltak ebben a konstrukcióban. Köszönetnyilvánítás a tetováló művésznek, aki képes volt kiemelni arcvonásait! Nagyra értékelem a karkötő és a karóra tetoválásának elkötelezettségét is, mert nagyobb képet festenek arról az emberről.

  Több mint 50 korona tetoválás a Royal Inking Dreams számára!

17. A madár éneke101 Genius Music Tattoos That You'll Want to Get For Yourself

Zene tetoválás lehet olyan szép! Néhány madárról ismert, hogy énekelnek gyönyörű dalokat, mint például a mockingbird, a kanári és a mámorító. Nem tudom, melyik madár ez, de úgy gondolom, úgy néz ki, mint egy gúnyolódás. A személyzet tele van rengeteg rövid jegyzetekkel és ékezetekkel a megszokott ritmusok mellett. A madarak képesek énekelni, velük született és egyedülálló fajokról a másikra. Talán ez az oka annak, hogy valaki ezt a designt és a tintát állandóan választaná. Ha láttad az éhezők viadala, akkor biztosan tudja, hogyan hangzik a gúnyolódás.

16. A minőségi zene neve

101 Genius Music Tattoos That You'll Want to Get For Yourself

A Marshall egy olyan zenei berendezés gyártója, amely nagyon értékes a minőségi eszközök számára. Ez a fickó nyilván nagy rajongója ennek a márkának, mivel nem hagyott ki semmilyen részletet a tetoválásáról. Két hasonló tetoválás van a különböző karokon, egyfajta gitárt és erősítőt ábrázol, a másik egy másik típusú gitárt ugyanazon erősítő modell mellett. Ő kétségtelenül olyan zenész, aki tetoválást kapott, sokat mesél róla és szenvedélyéről.

15. Gramophone szinte életméretben

101 Genius Music Tattoos That You'll Want to Get For Yourself

Ami a zene tetoválásokat megy … ez egy nagyon EPIC! A gramofonot a tizenkilencedik század végén találták fel, és olyan zenelejátszó, amely már nem használ zenehallgatásra. A megőrzött gramofonok többnyire múzeumokban vagy a személyes gyűjtemények részét képezik. Ez a fickó tetoválása annyira nagynak tűnik, hogy szerintem ez majdnem olyan nagy, mint egy életrajzú gramofon. Biztos benne van benne, mert úgy döntött, hogy a mellkasát és az abszolútjét a képére bízza! Hadd szóljon a zene!

14. Képzett ujjak zongorázni

101 Genius Music Tattoos That You'll Want to Get For Yourself

Ez a tetoválás úgy néz ki, mint egy régi film. Az olyan valósághű zenés tetoválások érzelmiek. Azt lehet mondani, hogy néhány zenei szimbólum és a madár egy nagyszerű kombináció. Ha azonban megnézzed ezt a rajzot, észreveheted, hogy nagyobb érzelmi terhelés van benne. A finom kék árnyékolás hozzájárul a régi érzéshez, amit kapok.

13. Oscillating musical imprint

101 Genius Music Tattoos That You'll Want to Get For Yourself

Fogalmam sincs, hogyan hangzik ez a fickó kedvenc üteme, de tudom, hogy néz ki. Ez a fajta zene tetoválás újdonság. Az emberek csak elkezdték tetoválni ezt a hangképet. Még mindig újnak és hűvösnek számít, ezért előbb meg kell szereznie, mielőtt régi hírévé válna. Tudom, hogy én is! Ne korlátozzod magad, ha csak a hallást használod, ha használod a látását is!

12. Napnyugta színű basszusgitár

101 Genius Music Tattoos That You'll Want to Get For Yourself

Tudja, hogy mikor a nap feláll, az égvörös és sárga színű lesz, és a kettő kombinációja? Pontosan ezt láttam, amikor megnéztem ezt a tetoválást. Nem feltétlenül az idő a dupla basszusnak, hogy aludjon, különösen nem akkor, amikor olyan jól néz ki. Az akvarell technikának köszönhetően a kapott hatás meglehetősen lángra.

11. I (szív) fejhallgató

101 Genius Music Tattoos That You'll Want to Get For Yourself

A hang a levegőben, a fülünkben, az agyainkban és, ami a legfontosabb, a szívünkben halad. A zene az élet azok számára, akik tudják, hogyan értékeljék és használják azt a javukra. Egy anatómiailag helyes szív egy pár fejhallgatóval nem csak öröm, hogy nézzen, hanem metafora is. A zene nem gyógyítja meg a beteg szívét, de feltétlenül meggyógyítja a megtört szíveket. Ez a személy nagyon bátran volt ilyen nagy tetováláshoz ilyen fájdalmas területen, ahogy a bordák is! Az egyik leginkább mozgó zene tetoválás.

10. Helyezzen be egy gramofont a szívembe

101 Genius Music Tattoos That You'll Want to Get For Yourself

Annak érdekében, hogy a zenét meg kell ismerni. Tudnia kell, hogyan kell játszani egy eszközt, és más elméleti fogalmakkal kell rendelkeznie. Bár a fentiek mindegyike fontos, a végeredmény nem érintheti, ha nem a szívből származik. Ezek a dolgok gyönyörűen fejeződtek ki ebben a tetoválásban. A szív egy gramofonnal kombinálva olyan érzelmekről szól, amelyek a hangot hatalmas kúppal pumpálják.

9. A zene a testen áramlik keresztül

101 Genius Music Tattoos That You'll Want to Get For Yourself

A tánc nem az egyetlen módja annak, hogy a zene a testünkön keresztül áramoljon. A tetoválás gitárosa / énekese nagy haragot fejez ki. Úgy néz ki, mintha összezúzza a gitárt, de nem hiszem, hogy tényleg megtenné. A zene segíthet megszabadulni a negatív érzelmektől és energiáktól. Amikor úgy érzem, túl sok negatív energiát gyűjtöttek össze a testemben, táncolok. Ez a zene tetoválás nagyszerű módja az érzelem közvetítésének.

8. A zenei ablak

101 Genius Music Tattoos That You'll Want to Get For Yourself

A zene tetoválások annyira változatosak, hogy a legkülönösebb eredményeket generálják. Ez a kör úgy néz ki, mint egy másik dimenzió betekintést nyújt, ahol egy zongora várja a lejátszást. A virágok mögötte találhatók. A kettő nem kombinált, hanem átfedésben van. A hideg és a meleg színek közötti egyensúly ideális ebben az esetben, ami harmonikusá teszi ezt a designot.

7. Emblémázott gramofon és rózsa

101 Genius Music Tattoos That You'll Want to Get For Yourself

Bármely audio lejátszó énekel egy zenés szeretőnek. Ha megvan a szabadsága, hogy az Ön által választott audió lejátszót olyan színes és szép megjelenésűvé tegye, vagy keretbe illesztheti vagy tetoválhatja a bőrén. Ez a személy választotta a második lehetőséget. A zene tetoválása nem mindig mély és tele jelentéssel. Néha aranyosak és színesek a viselő ízlésétől és személyiségétől függően.

6. A francia kürt belefúródott a bőrbe

101 Genius Music Tattoos That You'll Want to Get For Yourself

Ha engem kérdezel, a francia kürt figurálisan e személy részévé vált, szóval azt akarta szó szerint bemutatni. A hasított bőr és a hangszer olyan kombináció, amely sokat mond. Vizuálisan úgy tűnik, hogy a bőr a francia kürt fölé nő, ahogyan a gyomnövények is nőnek a földön maradt dolgokon. Egyesülnek egymással. A francia kürt jazzzene készítéséhez és lejátszásához használható.

5. Nem hagyományos fa dob

101 Genius Music Tattoos That You'll Want to Get For Yourself

Ez egy neo-tradicionális tetoválás részletképe. Zene tetoválás tetszőleges tetováló stílusban. Ez egy kicsit rajzfilmszerűnek tűnik, ezért nem illeszthető a hagyományos tetoválás kategóriába. Nem tudom, mi van a fa dob fölött, de azt hiszem, ez egy sas vagy más hasonló madár. A karmokkal tartja a dobot, mint a dob valóban fontos.

4. G clef, amely két vörös madarat véd

101 Genius Music Tattoos That You'll Want to Get For Yourself

Őszintén kétlem, hogy minden ág természetes módon nőhet egy G-kulcs alakjában. Az ötlet azonban nagyon ihletett, mert azt sugallja, hogy a zene az élet. A szórólapok, a virág és az a tény, hogy két csinos vörös madár pihent a G clef ágon, a vonzódás, a termelékenység és a stabilitás jelei. A vörös madarak nem gyakoriak az életben vagy a tetoválás életében. Ha több madár tetoválást szeretne látni, akkor nézd meg ezt a linket: http://www.tattoo-models.net/90-astonishing-bird-tattoos/.

3. Egy énekes tökéletes portréja

101 Genius Music Tattoos That You'll Want to Get For Yourself

Ez a portré állkapcsa! Nem tudom elhinni, hogy milyen valóságosnak tűnik! Korábban csodálatos zenei tetoválásokat láttam, és tudom, hogy ez lehetséges, de még mindig nagyon meglepődtem, amikor ilyen művészi munkára néztem. Az a személy, akinek az arca tetovált Dave Grohl. Ő a Foo Fighters énekese. Valójában ő volt Nirvana dobos is, és minden szinten jártas a zenében. Valóban bonyolult művész, ő is inspirációt jelenthet az egyén számára, aki megkapta ezt a tetoválást.

2. Az elektromos basszus szereti

101 Genius Music Tattoos That You'll Want to Get For Yourself

Ez a design az elektromos basszusra szánt. A rajzon szereplő elektromos basszus része mellett van egy írásos szakasz is, amely az elektromos basszust említi. Ráadásul ez a nagy, fekete zenei szimbólum az F kulcs, amelyet szintén a basszuskulcsnak hívnak. Ezért ez a modern tetoválás körül forog ez a kedvenc hangszer, nevezetesen az elektromos basszus.

1. A test alakja gitárként használható

101 Genius Music Tattoos That You'll Want to Get For Yourself

Azta!! Ami a zene tetoválásokat illeti, ez nagyon különleges. Ez a lány kihasználta a test alakját, és gitárnak tűnt. Tetoválta a klasszikus gitár minden részét a hátán, kivéve a vázlatot. A teste úgy viselkedik, mint az említett sztring eszköz vázlata. Bár ezek nem igazi húrok és frets, az ő ötlete eredeti és okos. Remélhetőleg ő fogja megőrizni fizikai megjelenését az évek során, és viselni a tetoválás büszkeséggel!