A legjobb Pixie vágások a hullámos hajra

Üdvözöljük a Hair Consultation oszlopunkban. Ha kérni szeretne egy online haj-konzultációt a híres fodrász Bill Angst-től, kövesse az utasításokat itt.

K: Nemrég adományoztam a hajamat, és vágtam le az állát. Azóta eljutott majdnem vállhossz (kicsit hosszabb, mint a fotó … ez néhány hónappal ezelőtt készült). 

én'nemrég gondolkodtam arról, hogy sokkal rövidebb lesz (gondolom a pixie hosszúságú), de nem tudom, milyen stílust kapna a legjobban.

A hajam természetesen hullámos és barna, elég normális textúra és közepes vastagságú. Mit tegyek vele? én'm valamiért. Kösz! & # X2014; Alicia

A: Wow, milyen természetes szépség vagy, Alicia.

Szinte bármit is tehetsz a hajaddal, mindaddig, amíg elégedett leszel vele, ez megfelel Önnek.

Ez az első lehetőségem:

Természetes mozgalmával és színével természetesen remek kinézetet keres.

Ez a színes sötét árnyalat minden bizonnyal elnyomná a szemét, és kissé élesebb lesz:

A sötét öblítés a legegyszerűbb módja annak, hogy megszerezze azt, és a legegyszerűbb módja annak, hogy megszabaduljon tőle. Ha rövid hajad van, akkor ez a legjobb alkalom a színezésre, ha drámát szeretne.

Ez egy nagyon aktuális szín, amely szuperhűs lenne rajtad:

Egy kicsit durva a hajon, de ha rövid, akkor könnyű felnőni, és mindig sötétebb árnyalatot színezhet, hogy a fájdalommentes.

Jó szórakozást ezekkel a javaslatokkal. Ha hosszú ideig tart, kérjük, ne színezze a haját. Ennek oka, hogy a rövid rétegeknél nincs elegendő hossza ahhoz, hogy a fény tükrözze és megmutassa a természetes színét. 

A hajszín megváltozik az életed során, és soha többé nem lesz ilyen.

billyxoxo

Bill Angst Kanada egyik legnépszerűbb frizurája és Angst Salon tulajdonosa a 240 Queen Street East-n Torontóban. Hívja a 416-360-5942 telefonszámot.